Eric Clapton - Tears in heaven

Har varit en trevlig kväll. Började med att vi gick och köpte mat alla åt varsitt håll och sen möttes vi uppe i lägenheten. Jag köpte Bislett Kebabrulle, MJAO! Jocke, Angelica, Belinda & Agnes köpte sushi, Sara köpte en rullpizza och Joel köpte nudlar på Deli de Luka! Sen bjöd jag på lite öl, och sprit! haha var ba Jocke, Joel och Agnes som ville ha öl och bara Belinda som ville ha sprit men de må ju va:) Nice dude!

Nu sitter Joel och busar och Jocke och gör mig glad, han spelar gitarr för mig, mycke trevlig pojk de där!:) Han spelar bl.a Tracy Chapman - Can I hold you, Eric Clapton - Tears in heaven osv:) supermysigt!

Nu ska jag avrunda, dricker kanske världens godaste öl (ruggig överdrift) men tuborg, mums!

PUSS PÅ ER I SKEÅ OSV!!!


kludd & Jocke, världens bästa Jocke!

Skellefteå.

Jösses Amalia, hade ställt väckarn på 09:00 idag, min telefon ringer 08:03....."Hello, is this Nina?" -Jaa vad fan är de?!  "What?" -Yes this is Nina..TYVÄRR....JOOOO jag skulle fara till nå gäster å hämta deras nycklar kl.08:00 i morse men de hade visst nån glömt säga till mig, ball....så jag far dit i världens fettrikaste hår, mascara runt hela ögonen (somna med de igår), OCH UTAN paraply, de regnade såklart ute! Jaja. Idag regnar det alltså i Oslo, börjar bli kallt också, hurvas! MEN "snart" ska jag upp till mitt kära Norrland, där kylan bara tränger in i kroppen så du blir liggandes i feber och förkylning i flera dagar. Fyyfan vad jag längtar! (på rikt) ojojoj=) Kan knappt berga mig till första förkylningen, första måltiden hemma, första ögonblicket när jag träffar vännerna och första myskramen med alla mina kissemissar:) iiiiih=) aaja, kort & kort, jag längtar hem som fan!;) bara 4 veckor, kommer väl kännas som en EVIGHET, en kort sekund, blablablabla Carola, wehoo osv eller nåt!

Idag har jag sjukt mkt att städa, 6 lägenheter. I ena lägenheten har glasdörren till duschen gått sönder, och vem ska ställa sig på knä i allt detta splitter? Jo nämen de är ingen annan än Nina Lundmark! Får väl se om jag klarar det utan att skära mig! Nä nu har jag annat för mig! LEV Å MÅ!


Snodde bilden av dig Fjelle =]


FÖRESTEN! för att inte glömma, ONE TREE HILL kommer idag!
Satan så trevlig varje tisdag har blivit pga de:)
För övrigt, Chris Cornell.

Vill bara tala om...

...att Nina Lundmark har sagt upp sig!! So ladies and gentlemen, see you in the end of october!;) Då ska vi ha jävligt roligt! De är min geniala plan=)


Måndag, Mandag, Monday

Vilken jävla dag, har inte gjort asmkt men är som slut i hela mig...blääää, bajs på Oslo Apartments.

Idag kommer A&S&A hit och ska göra makaronipudding med broccoli och blomkål å grejer!=) sweeeet, kändes snuskgott! Och ni där hemma sitter väl å njuter av en god skinkstek med potatisgratäng och beasås, och vetu vad? Jag är så jävla avundsjuk!


Better together.

Nä fy satan vad jag längtar hem gubbar å gummor!
Jag låter min gamla pal Jack Johnson tala..


Ska fatta mig kort...

Tjeeeenahej! Har just slutat jobba, ja klockan är snart 20:00. Shit happens! Snart ska vi kila iväg till Angelica, Sara & Agnes och se film, bara softa. Joel & Jocke har varit så duktiga och städat, Jocke tog tag i kylen för det var något som inte luktade hallonbåtar....... Blev ett fint resultat:)

IDAG fyller iaf Thea Burlin 17år, GRATTIS lilltjompen! Med lite tur så kanske du kan vara lika gammal som mig någondag, samtidigt. (?), Vi tyck om dig även fast du int får sitta i öltälten på festivalen nästa år:] HA EN SKÖN DAG! PUSSSSSSSS!!<3


Pearl Jam - Last Kiss

Jocke och Joel kom hem för ett tag sen, haha de första dom säger när dom står i dörröppningen är: "Pssst Nina!! kolla vi har köpt blommor! hihihi", HAHAHAHAHA och jo jajjemen, fylleskallarna hade med sig blommor!=) sen höll dom på garva ihjäl sig å grejer, hahaha lagom underhållande vill jag lova!


Världens roligaste grej hände nyss!

Jag och Belinda datanördar ju ikväll, jag har Jockes dator. Han har trådlöst internet på den, eller han kopplar upp på indiernas roter som är bredvid oss. Och de är klart att internet-satan slutar funka när JAG har hans dator för en gångs skull! Sen försöker jag koppla upp mig igen men man måste ange ett lösenord för å kunna ansluta. Då drar jag med mig Belinda och sen går vi över till indierna, knackar på, en kille öppnar. Vi ba "Heey! Do you have wireless connection?", hahaha då börjar han le direkt! Hahahahaha för dom hade ju just gjort rotern lösenordsskyddan så ingen skulle kunna vara inne på deras. Han ba "Yes....? haha", vi ba "Can we have the password?" HAHAHAHA och då gav han oss det, han räddade min kväll! Tack och bock!


Myskväll:)

Jahapp, grabbarna stack iväg på inflyttningsfest nyss. Jag och Belinda var sugna på en mysig hemmakväll och så blir det! Har varit och handlat lite gosaker och nu sitter vi och halvnördar med varsin dator. Belinda chattar för fullt och jag tänkte lira lite poker! Jaja, de är så kvällen ser ut.

Thea, Anna, Elin, Rosanna och Madde - Hoppas ni har roligt ikväll när ni firar Thea:) Hon fyller stora 17 i morgon för er som inte vet de!;) haha

Soffe och Sandra - Hoppas jordgubbarna smakade jävligt bra!;) haha


Nyårs 2005=)

Bislett Kebab House

Nu äre slut på sängliggandet, alla har ba legat å dragit sig idag, utom Belinda, hon har klippt sig å grejer! Men nu äre food på gång, mina sambos och jag har bestämt oss för att fetta ordentligt idag! Joel & Belinda ska fara på KIWI och köpa pizza och jag och Jocke ska gå på Bislett Kebab House och köpa en kebabrulle! Sounds pretty great right?;)

Julklappar för klåån!

Godafton! Idag äre rent utsatt på schemat att jag är LEDIG idag, satan så skönt!! Kan göra nästan precis vad jag vill, men jag tycker de är rååå soft å ligga inne å ba ta det lugnt, weird, blir nog mer fart ikväll kanske, får se vad vi ska hitta på.

Haha jag, Joel och Jocke sitter å pratar om att det är roligare att ge än att få, det är fan de! Sen är dom less på julafton, speciellt Jocke för han får ba kallingar å sånt, stackarn. Om man inte vet vad man ska köpa till en kille så blir det ju kalsonger, sockar eller deodorant! typ? Och vet man inte vad man ska köpa till en tjej blire ju typ smycken, pengar eller presentkort!. Vem fick inte ett presentkort förra julen? Tror de är en bra nödlösning!

Ba påtal om absolut ingenting, TYP alla tjejer är ju skokåta till 100%... men inte Nina Lundmark, nåt som är så satans roligt att köpa är ju underkläder! Mycke ballare än skor!







When your tears are falling I will hear your spirit calling


Sometimes when all your dreams may have seen better days
When you don't know how and why but you've lost your way
Have no fear

Hororna is messing with my head...

Har räknat halvnoga nu, och det bor TYP ganska exakt 9 st horor i närheten av oss nu...jag pallar inte, orkar inte se deras glansiga jävla morgonrockar och deras nyknullade äckliga plyten. Dom är fan överallt!

Sådärja, avlägsnade bara lite irritationer...


Nu har jag och Belinda tagit en break, sitter å käkar mandlar och dricker vatten, mumma! Joel och Jocke är ute och ränner på stan:) busungar!


En liten bebbe-norrfors

Fredag

HÖR Å HÄPNA! igår somnade jag 22:30, SJUKT?! har inte somnat före kl.01:00 sen jag kom hit typ! haha jösses, kan bero på att jag sovit 6 timmar på sammanlagt 2 dygn, så jag hade lite catching up to do! Har förövrigt inte ångrat en minut av att jag bara sovit 6 timmar av 48. Gick ju med vinst!

Okey listen up, igår gick jag, Belinda, Angelica, Sara & Agnes ut och åt på nån typ av kinarestaurang, var skitgott! Men det dramatiska började när vi var på väg därifrån! Vi stannade vid ett övergångsställ och såg en grön prick på trafikljusen så vi alla började gå över, när vi kommit till mitten av vägen så kommer det en buss osv från höger! Paniken sprids, vi tänker vända om och kuta tillbaks till där vi stod men då kommer en spårvagn från andra hållet, så vi 5 tjejer står alltså MITT PÅ VÄGEN, mellan en BUSS och en SPÅRVAGN och skriker! Hahahaha omg, såjävlasjukt de ska ha sett ut!

Idag är det klååån fredag, en nervös dag kanske? mjaaaa.....




Skellefteå ♥


41% Emo



Jahapp, ja, men okej.... de är väl bara å acceptera! Jocke fick 49.....

http://www.quizme.se/emo


Fick förövrigt fick vi lön idag, fick för 3 veckor! Idag ska vi tjejer ut på staden och äta middag, blir kjempebra! Ska kalasa på nå gott=)

LEV Å MÅ!=D

vuxenpoäng & fjortispoäng!

"Hej Nina Lundmark!
Tack för att du gjorde vårat test. Nedan kan du se ditt resultat

Namn: Nina Lundmark
Ålder: 19
Uppskattad ålder : 33.9
"


Jahapp, där blev man 15 år äldre...TROLIGT?!


Sen gjorde jag ett fjortistest som resulterade 11,2% fjortis!


Kolla upp era resultat! Är du en vuxen fjortis kanske?
http://www.vuxenpoang.com/  ENJOY!
http://www.fjortispoäng.se/  ENJOY!


Everything.

Godkväll samtliga! Har varit som en lugn kväll, Angelica, Sara & Agnes kom förbi och kikade hur vi bodde, sen begav vi oss till Oslo City där vi mötte upp Sofia AL! Stod där å snacka ett tag, inte för jag ingick så hårt i samtalen för jag började typ kallsvettas och fick skitont i magen, så stod mest å var obekväm. Var skittrevligt att träffa alla iaf:)

Nu är jag i lägenheten, Joel for just på en provspelning på Ophelia! Hoppas det går bra=) Belinda joinar mig i köket och Jocke klinkar på gitarren. Myspys!

Imorgon då? Ska börja gå mot Angelica 08:30, sen fara å fixa skattekort. Vilket dock hade behövts fixas för en månad sen men nu är ju läget som sådant. Sen har jag två lägenheter att städa varav en måste jag typ slicka rent! Den ska vi inte hyra ut nå mer, dom gamla ägarna ska få tillbaks den eller hur det var. Så inga fläckar, hårstrån och diverse! Lät mumsigt...(?) Hoppas man mår bättre imorgon så man orkar jobba då!

Sweet dreams!


Jack Johnson - Never know

Någon som kände igen sitt sms från förra inlägget?;) hahaha

Ville bara berätta att Olga&Olga gick just in till hororna precis bredvid oss, snacka om å pakta! Internet är ett viktigt redskap för hororna här i Oslo. Kondomer är inte alls lika viktigt men det finns tillgängligt i deras rum, om man vill använda det, kanske redan är försent för dom små fnasken! You never know. Låt dom inte röra dig, tänk om du har ett litet sår i handen, och horan också, då äre ju livsfarligt med ett handskak. Be careful babies! Tycker synd om dom, men någonstans på vägen har dom ju valt själv....

Idag är det soligt i Oslo, jag sitter inomhus, såklart.. vad händer idag då? Jadu din gamle rääv, blir nog att ta det lugnt:) Sen har ju Eken & Agnes landat i staden så det blir nog att träffa dom!

I övrigt börjar det ju lacka mot jul snart!

HAha sånt där är ju alltid kul!

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Kolla sen, du kommer att drömma om han inatt.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nakenhoran is ready to pay;)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Haha du kommer typ pilla lite när du ser han=D

Vilket sms blev du mest berörd av?
HAhahahahahaha jag är inte ens lite kåt.

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Det var inte det jag frågade, jag frågade VAD du har gjort:)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Meh, jag är faktiskt nervös...

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Haha betalar du så är jag på;)

Vad vill du höra mest av allt?
Öj! Är ni kvar? isåfall köp en påse ostbågar.

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Ses på onsdag buddy!

Din romantiska replik? 
Ofta han är längre än mig?:O 

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
HAHAHAHA alltså 119 i stånd=D

Jack Johnson.

Godkväll fula å fina, jag heter Nina, och är en pina, men jag brukar skina, och ibland grina, när nån svina, då är den en pina, inte Nina, bara Greger, opps! Satan där rimmade det int nå mer... förbannat

Har legat på taket mkt idag och bara kollat på himlen å alla eldflugor som fastnat i de stora mörka där uppe. (lejonkungen). Har även roat mig åt Jocke, för han är ju inte som alla andra barn.

Imorgon väntar städning å gästvänlighet as usual. Sen kommer Sara & Agnes till Oslo i morgon också. Fler skelleftebor:) Nu ligger Joel å Jocke och fular sig hela tin, jävligt underhållande:) Belleboll sover, snart iaf;) Och jag, jaa jag är nog ute å springer tjejmilen just nu, satan så hurtigt! Eller ligger jag bara å fläskar i sängen? Mm, ah, jo jajemen så äre nog:)


Måste bara uttala mig, i helgen när vi var påväg hem från Crystal gick vi förbi slottet, för vi bor ju liksom breve typ. Då gick vi förbi en sån där ful figur. Jocke ba "Tjaaa!", Vakten ba "Heeej". HAHAHA ofta dom svarar? och Jocke sa ju givetvis det till han, "De är konstigt att ni får prata för vakterna i stockholm få int de!" HAHAHAHA

  
bild1 - Joel busar i mina mjukisbyxor med min bästa Pocahontas-kudde breve! Och Jocke blev lite chokad över att han inte var ensam i rummet för han var upptagen... pssst! (porr)
bild2 - Joel skulle se ut som en hamnare....
bild3 - Joel & Jocke sitter å busar, Jocke igen med datorn i knäet, akta så du inte blir steril gubben...de är lättare hänt än tänkt förstår du. 

ROLIGA THINGS!

Rolig sak nr.1
Igår när jag, Belinda och Angelica skulle gå ut och gå en kvällspromenad så tog jag på mig ett par mjukisbyxor och en skön stor tröja! Då säger Jocke "Ska du verkligen ha den där tröjan Nina?", Jag: "Ja, vad äre med den?", Han: "Jag tyck den va ful, här ta min!" ... HAhahahaha

Rolig sak nr.2
One Tree Hill kom idag och de ägde as usual;)

Rolig sak nr.3
Sandra (sluu.blogg.se) hade en superman-tröja i webcamen!=)





At the top of your head.



Goodmorning!

Godmorgon! Vaknade av mig själv idag, före väckarn...Jocke&Joel har fått som en vana att lägga ner datorn på golvet åt mig, för jag ser film varje kväll typ och somnar med den 8cm från skallen!

Idag har jag en ruggigt chill dag, men ska hjälpa Belinda lite å städa hennes lägenheter för de är feta lägenheter! Sen blire onetreehill!=) omg! En av dom bästa grejerna jag vet! ♥

Snart landar ju Eken & Agnes här i Oslo också! Soft!=)


webben laggar!

Jag sitter å webbar med Sofia, och hon säger:

SofiA soafli.blogg.se säger:

jag måst fan printa nästa gång den laggar hahahaha du är skitful varje gång=D.

Vilka fina vänner jag har!<3 HAHA
tur jag är som vacker å de....!


Hororna är tillbaka!

och för att påpeka...så ringde det för ett tag sen i min telefon, och personen säger "Hej Nina, blablabla we were suppose to meet you at Sven Bruns Gate 3"...Belinda gick och tog emot dom..OCH JO FÖR FAN, DET VAR SAMMA HOROR, OLGA&OLGA.....shiiiiiiiiit!!

göm legget

Pax att jag ska gömma bort alla mina legg.... Dumma J&J!

Nu har vi städat lägenheten! Håll i hatten, dammsugspåsen vart typ full... oj oj, OCH VET NIII?? Snart ska det komma två kvinnor som ska hyra rum som heter OLGA!! omg...tänk om det är våra horor som var här från början! ojoj, blir roligt å veta!! hahaha

NÅVÄL, ikväll blire chill, as always. Är hungrig. Vad händer i skeå????? Ge me nå skvaller jag kan leva på ett tag!=) hihihi nåt måste ju ha hänt!


Sånt där tidsfördriv.

 Har du:
ett förhållande:
Naaii
en bästa vän: Ja.
blivit kär vid första ögonkastet: Neee
skrikit åt en lärare: Ja, hela 9B kan intyga!
kysst någon och sedan ångrat dig: Ja
ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja
några smycken som kostat över 1000 kronor: Naai
snusat: Aaah
rökt: Mjoo


Dagens
:

klädsel: Mjukisbrallor å en t-shirt, råskönt!
frisyr: Så där vanligt
låt:The Script - The man who can't be moved
vill ha: Några millar;)
sjuka: ööhm..?
beroende: Vatten
saknad: Alla dudes :$
köp: Nada
godis: Nada
attityd: No attitude over here...

Första:
bästa kompis
: Maria Hahn, Joel Lindberg & Robin Kratz
bil
: Jag jobbar på de!
husdjur
: Hamster
semester
: Finland
jobb
: Ledare på fotbollsskolan
köpta skiva
: Tror det var nån sån där Absolute music nånting! haha
piercing
: Öronen
konsert
: Lätt ihågkommet...ingen aning
fylla
: i 8an.


Blandat
:

är du blyg inför det motsatta könet: Näää, varför de:)
hur gammal blir du nästa födelsedag: 20 feta år!
har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: de är ju måndag? haha näe.
använder du huvtröjor: Jomen visst, toknice.
vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: JA!
kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Det beror helt på vem de handlar om

10 sista:
personen som sms:ade dig: Soffe
personen som du kramade: Belinda tror jag
personen som ringde dig: Ragnvald
personen som du ringde: Belinda, haha var tvungen å berätta att hororna just fick besök!
alkoholdrycken: Öl
bilfärd: Runt i Oslo, fick p-böter å de
filmen du såg: Beck - Det tysta skriket
gången du grät: Inge kul å säga sånt jöö (A) 
måltiden: soppa


9 skulle du
:

våga hoppa fallskärm: Ja
våga hoppa bungyjump: Ja
kalla dig själv lycklig: Njaaa....Inte som JAG tänker "lycklig" iaf
hellre ta bilden än vara med på den: Mkt hellre ta bilden:)
kunna gråta över en kille: Ja
kunna gråta över en tjej: Ja
ljuga för någon: Det skulle nog alla kunna
kunna springa 50mil: Haha aldrig i livet, skulle ta typ 17år...

5 val:

solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
sommar eller vinter: Sommar (+bob) :$
vilken ålder har varit bäst hittills: 16-18 :)
sova på sida, mage eller rygg: Mage
kramar eller kyssar: Bådaa!


4 saker:

du gör när du har tråkigt: Datanördar lr försöker hitt på någe
du gjorde igår kväll: Umgicks med folk i lägenheten
du kan höra just nu:
Norsk rapp (radio) sämst.. haha
du inte kan leva utan: Mina fina duuudes


3 personer
:

du kan berätta allt för: Kan inte berätta ALLT för nån, haha men kan berätta MYCKE för nåra :]
du tycker om: Det är ju mycke mer än 3 personer!
du inte gillar: ääääh de lämnar vi osagt va :)

2 val:
Coca Cola eller Fanta: Får lov å säga Cola
hund eller katt: Jag har ju mina älsklingskatter hemma i skeå, så måste säga caats! Men tyck om hundar ååå himla mkt! 

1 önskan:
Vinna satans mkt pengar! Man BLIR lyckligare av pengar, eller man har iaf möjlighet att bli mkt lyckligare. Ett fattigt barn i Afrika skulle kunna bli jävligt lycklig med en miljon. Man kan ju inte köpa allt, inte bli fullt lycklig. men det är klart man blir LYCKLIGARE! Sååå just nu vill jag ha pengar! Sen göra en jävla massa roligt för dom:) hihi


Måndag å de!

Vaknade just av att Per, min arbetsgivare ringde och väckte mig, och då undrar ni där hemma....Får du sova hur länge du vill Nina? Blir int chefen sur? osv osv... och då ska jag tala om att jag får stiga upp precis när jag vill, bara jag hinner göra allt jag ska göra! Så nu sitter jag i köket, Joel står och diskar, Jocke sover och Belinda är å jobbar på.

Blev skit taggad för 10min sen för jag har tisdag idag...sen kom jag på mig själv att de är måndag...fy bluttan...Tänkte ju att One Tree Hill skulle komma idag men de är ju i morrn!

Hör här, det är en indier som bor här i trapphuset, och han är tydligen så tung att han har suttit sönder två stolar och legat/haft sönder sin säng. Stolsbenen pekar utåt, och plankorna under resårmadrassen har knäckts.....BRA JOBBAT!

Sen vet jag inte om jag har berättat det, jag tror inte det.... men i lördags då Jag, Belinda, Angelica & Evelina skulle jobba tillsammans för att kika runt på alla områden så fick vi parkeringsböter! HAHAha tyckte det va roligt! och P-vakten var en stor dam with NO MERCY!

Igårkväll försökte Joel & Jocke få mig att sova på balkongen lr med tavlan som är ovanför min säng, och anledningen till varför jag överhuvudtaget skulle bli straffad är för att jag har skaffat mig en dålig vana.... jag säger "pent" lite för ofta. Det stör samtliga, även mig själv! hahaha


01:36

Ääääääääääääh bad update idag, de må ju va hänt för jag har en riktigt bra förklaring! ...Har int haft tid! Men har iaf jobbat idag, städat 4 lägenheter och tagit emot 2 pers å såå...sen när jag kom till lägenheten la jag mig ute på taket och softade. Jag och Angelica har varit ute och gått! Sen har det bara mysts i Sven Bruns Gate 852 :)

Nu ligger jag vid datorn, Joel & Jocke ser film och Belinda sover. Imorgon väntar en ganska chill dag! Sovgott ladies and gentlemen. Lev å må!

soffe har fotat en nice höstbild!

irish coffee

Min fredagkväll såg ut som sådan, Jag, Jocke, Joel, Belinda och Angelica åt tacos hos oss. Supergott! Sen började vi förtära lite alkohol och umgås. Pratade, pratade och pratade:) Gjorde ett tappert försök att dra igång nån lek, men alla sög. hahahaha... Sen sprang Jocke och Angelica ner på 7eleven och köpte "sprut"-grädde, sen bjöd Jocke laget på Irish Coffee:) Var supergott! Vi drog ut på Crystal, blev en sen kväll, tror vi kom hem runt 4...

Upp å jobba kl.10..och nu är det snart kväll igen. Alla kommer till samlingsplatsen! (våran lägenhet) och ska se Lilja 4-ever som går på tv. Haha så himla lämplig film med alla horor runt omkring oss! Nudisthoran for idag iaf...men hon kommer tillbaks på måndag och tar nya tag! Känns helt sjukt att kalla nån hora, men dom är ju de....

Hörde att det var kalas hemma i skeå, kalas för Mr.Paradise. Grattis i efterskott:) Nä, nu ska jag luta mig tillbaka och he igång en film tror jag, kanske till å med sova en stund! Lev å må!


Friday night!

Tidigare inlägg skrev alltså Joel lr Jocke.....vi lämnar det..

Idag har jag softat på rätt skönt, dock dragit ut ganska mkt på arbetet.... hahaha ringde Soffe, hon blev skitförvånad, trodde typ att de hade hänt nå för att jag ringde....sorgligt! HAhaha men jag var som bara pratsugen!:)


Var nyss och handlade med J&J&B, handlade tacos-prylar och öl. Kasta mig in i duschen, har just kommit ut därifrån nu. Angelica kom just och snart ska vi äta!=) Grabbarna lagar mat! Hör å häpna;)

Det var nå roligt jag tänkte skriva idag, but I've lost it... återkommer väl kanske lr så var det inge viktigt! Eller viktigt å viktigt, haha vafan är viktigt av de jag skriver! men tror de va nå underhållande! NÅVÄL, ska gå å spise tacos och umgås. Hoppas alla får en mysig fredag. Jag tänker chilla till 100%.


hej

heeeeeeeeeeej


mera horor, mera horor....

Godkväll mina damer & herrar! Snart blir det fullt hus, eller det är väl typ de redan! haha Belinda och Frida är i köket och käkar, Joel ser på tv och Jag & Jocke dricker varsin öl (jag vet att det är torsdag) och sitter vid datorerna.

DET BOR TYP FLER HOROR HÄR NU! omg, "äntligen", nästan de enda jag kan roa mig åt på jobbet! Hahaha Jösses, den här gången bor dom vägg i vägg med oss dock... det uppskattas inte.. vill inte ha nå horjuck mot mitt huvud på natten (ligger mot deras vägg)

I morgon är det fan fredag, är det fest då kanske? mjaa, chansen är nog stor! Får se vad morgondagen säger. Nu kommer Angelica hit också, 6 pers på max 30kvm... oj oj. Nu ska jag sociala, Lev å må!=)

http://fosterjocke.blogg.se


Fooled again, ät slem!

Goddag mitt herrskap! Igårkväll hade vi öppet fönstret (interesting), när jag just skulle stänga så skriker Jocke "Neej stäng inte! De är ju hur varmt som helst här inne!", jag svarar med "Jaa, om du stänger innan du ska sova annars kommer vi fan å dö..", han: "Ja! jag stänger!" . Vaknade imorse och höll sannerligen på frysa ihjäl! Jag lurades av den söte lille pojken ännu en gång! He fooled me twice, ät bajs...


Har som tidigare skrivet jobbat själv idag! Gick bra. Belinda & Frida är å strosar runt på Ikea och Joel & Jocke är på stan och ränner! Ska till Angelica sen å umgås på Observatoriegata. :)

Nu sitter jag och knaprar på en hårdmacka! mums....?...ah lite! Nog om det, återkommer om jag har några invändningar! HAHAHAHA (lät råviktigt)

Näe jag vill att nån av mina sambos (eller vänner?) ska komma hit å roa mig för jag har supertråkigt....BLÄÄÄÄÄ...

Hjärnskadad

Mötet har passerat, räckte ungefär 4 timmar. Ilias kom och hämta upp oss sen bar det av mot kontoret där vi skulle äta, förhandla och diskutera. Innan jag berättar hur det gick måste jag upplysa alla svenskar om en sak.... att ifall man koncentrerar på att förstå varje norskt ord som sägs i en diskution på 4 timmar så far hjärnan väldigt illa. Kom hem med en lätt hjärnskada. Men nu backar vi några timmar. Jag, Belinda, Angelica, Evelina, Per och nån till var närvarande. Per delade ut ett papper med massa diskutionspunkter, tog en satans tid och vi kom inte fram till något speciellt....fick iaf gratiskäk, Peppes Pizza! Ska ha ett till möte igen om 2 veckor och se om saker och ting har blivit bättre, OM, så får vi förmodligtvis högre lön. OM INTE, jobbar jag inte för Oslo Apartments.

Idag har Sofia AL och hennes dudes varit och hälsat på! Nicenice. I övrigt har jag, Jocke och Joel sett "Vem kan slå Filip och Fredrik", fikade lite senare och nu sitter jag här. Jocke frågade just om jag ville ha te, jag är väl ingen te-drickare men fan va gott det kändes!:) Så snart får jag en kopp levererad!

Annars så ska Belinda vara ledig i morgon, vilket innebär att jag jobbar själv. Trist, men tur att det inte var så mkt grejer i morgon, ska ba städa typ två lägenheter och ta emot nå gäster. Belleboll drar till IKEA med Frida ( aka kalvträsk;) ) en sväng, och jag tänkte hälsa på Angelica, se hur hon bor och umgås lite!:)


Tänkte vara lite otrevlig och lägga upp en vinter/vår bild på våran granne, hon skrattade när hon såg bilden men jag tror hon tycker den är ganska grotesk innerst inne....Jag menar, jag gillar mössan men själva personen under den skrämmer mig lite, skulle inte vilja möta henne i en mörk gränd direkt! Hon skulle förhoppningsvis slänga på mig en Same-dräkt och mata mig åt renarna....

Ville bara tillägga att jag inte fick nån kopp te, den söta lilla pojken var ingen gentleman, om han frågar om ni vill ha te så säg nej, han kokar bara vattnet och tvingar dig sen att hämta och göra teet själv... Dont let him fool you.

Lev å må!

Möööööte

Dagen har varit hyffsat soft, vi har chillat hela dagen alla 4. Jag och Belinda sitter å väntar på skjuts till mötet. Där väntar som sagt pizza och förhandlingsplaner! Jag låter er veta hur det går senare ikväll.

Jag kom på en grej, OM jag skulle fara hem, skulle jag inte FÅ mig hem, för jag har en Nina, två armar, två ben och FEM väskor... skulle fan aldrig gå, hahaha måste få skjuts tillbaks eller leave something (a lot) behind....



SOAF=)

Onsdag

Godmorgon, jag har varit vaken en timma nu, alla sover.
.... saknar alla mina små vänner!

Studentkvällen.♥

Möte ikväll, Per bjuder på pizza och öl/brus medan vi ska försöka få igenom
bättre arbetsvillkor och förmåner! Så är fallet. Nu ska jag koka äggmackor!
(ägg å he på mackan)

På återseende mina damer och herrar!

Pojken på fotografiet.



Guess who?

Ledtråd nr.1 - Utstängd på taket.
Ledtråd nr.2 - Nina stängde ut han
Ledtråd nr.3 - Han blev arg
Ledtråd nr.4 - Nina, Belle å Joel skrattar ihjäl sig
Ledtråd nr.5 - http://fosterjocke.blogg.se


För övrigt är One Tree Hill det bästa som någonsin uppfunnits! Satan så bra!! Nu sitter vi och datanördar och väntar på fröken Fält som verkar ta lite mer än en timme på sig;) Aja, Have a great night, jag är trött som budda, sov 4 timmar i natt. Puss å smisk.....
 

Q

Mina unika besökare har dubblats EXAKT från antalet igår till idag, soft om kommentarerna också skulle öka!:) men öj!! Vad gör jag vaken nu? Jaaa, de vette fåglarna.

Lite roligt nu, Joel sover, Belinda försöker sova och Jocke sitter å ser nåt på datorn och skrattar högt emellanåt, hahahahahaa busjocke!

Har förövrigt sett one.tree.hill.s06e02 idag, missa det ju förra veckan när jag var borta. Älskar det fortfarande!! men HELVETES SATAN, tur nästa avsnitt kommer imorgon! Q kan ju inte dö för fan...går ju inte...fyfan vad snett....


Sagan om det lilla fantaglaset

Jomensi, nu sitter Belinda vid datorn, Jocke ser hockey, Joel ligger i sängen och ser lite smått uttråkad ut, och jag informerar hela världen om detta. Hade hällt upp ett glas fanta, låna jockes dator, satte mig på golvet och ställde ner mitt fantaglas. 2minuter senare ville Joel tända ljuss, han reste sig upp och gick...(utan att veta vad som var påväg att hända) ..den här stora karln sparkar ut mitt fantaglas så jag blev som småblöt.... då klappar han mig på axeln, ler och säger "Jag skoja ba!" . HAHAHAHAHAHa jasi fan de va roligt! Sen var han gentleman, torkade upp och fyllde på mitt fantaglas! hihi. Nu ska jag ta ut min tvätt och hänga upp den, för J&J ska snöra igång en ny tvätt! På återseende!


back to work!

Kom ju som sagt tillbaks till Oslo igår, och ingen hade ju räknat med det så det fanns ju bara 3 sängar i lägenheten. (Belinda, Joel, Jocke). Joel å Jocke har sina sängar bredvid varandra (av kärleksskäl) eller kanske bara för att det är trångt i lägenheten. Efter lite vin å drinkar vart det bestämt att jag skulle sova i "dubbelsängen" , skulle bli mest plats för alla. Så jag vaknade kl.09:00 i morse för att sängarna gled isär.......och mitt feta ass nuddade nästan golvet. Var ändå roligast, för Jocke låg som ett cp när jag hade klivit upp, hahahaha han hade handen sådär vikt mot bröstet (cp). HAHAHA

Idag har jag å Belle städat..När vi kom hem städade vi lägenheten också såå här är det pent!=) för tillfället;) Ska springa och ta emot en gäst nu så måste rusa...




Fem länder på en dag;)

Nu är jag tillbaka! For från Kroatien 06:25 igår morse. Sen sneakade jag lite med Belinda, hon smsade och frågade när jag skulle komma hem, då sa jag idaag, men jag kom ju igår! Väääärldenss längsta dag. VAR FÖR ÖVRIGT I FEM LÄNDER IGÅR! Kroatien-Slovenien-Italien-Sverige-Norge. Halvfräänt;)

Och hur var det i Kroatien då? Skönt vare. Kunde varit bättre väder men, det får man väl ta. Var över till Venedig i onsdags och det var vackert! Sen åkte vi över till Rovinj på fredagen, det var också fint!

På måndagen förra veckan skulle vi ju pressa, och jag tänkte ju givetvis att jag inte skulle bränna mig första dagen så jag smörjde in mig med solskyddsfaktor 30. Vilket resulterade precis INGENTING, fick ju ingen jävla färg. Jahapp, på tisdagen sänkte jag mig till solskyddsfaktor 15. Vilket resulterade ju pyttesnuttelite färg. "Vafan!" tänkte jag på torsdagen och smörjde mig inte alls! Och då blev jag brun! Men det var också sista dagen som gick pressa eftersom vi for till Rovinj på fredagen och det regnade på lördagen... så allt hann ju nästan försvinna!=( 

Har inga bilder, tog en massa men familjen tog kameran hem till Skeå och jag antar att dom inte är lika ivriga över att få in dom på datorn som jag hade varit, men dom KOMMER när jag får dom.

Jaja, idag börjar jobbet igen. Har blivit endel förändringar så vi får se hur de blir.

Imorgon - Stockholm, Söndag - Kroatien

SÅååååå, Imorgon 09:28 går mitt tåg från Oslo till Stockholm. Kan bli GODE läskigt och tråkigt att åka tåg i 6 timmar själv, hade tänkt ta med mig en bok först, tanken var att boken skulle få mig riktigt trött och uttråkad så jag sov bort några timmar, men nu är det musik som kommer bära mig till Arlanda.

Sitter å webbar med Sandra och Soffe, och Rebecka sitter visst på golvet? hahaha jasi=) Roligt å se dom små fejsen=) Saknar dom! Vet som inte vad jag ska skriva. Bloggen tar ju då en fetpaus tills typ den 15esept tror jag. När jag kommer hem så kommer Belinda, Joel och Jocke vänta på mig här i lägenheten, vad pluttigt=)

Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle lägga ut den här bilden, men jag kände liksom lite för det! Det är från Studentkvällen, Jaa jag var inte chaffis. Jag och Rosanna osv var på Max en snabbis JUST efter jag blev utslängd från S8, jag hade lite sprit med mig in...wops. (Egentligen gick jag ut själv som jag brukar säga, men läsare gillar tydligen dramatik). Blåmärket på högerarmen var från dörrvakten på station 8, han var tvungen att stånga ut mig....(fotbollsmatch.


Ha det bra i Sverige och Norge nu, för jag sticker lite längre bort! Kroatien. Kommer väl vara tokblek när jag kommer hem också men ah bajs, hoppas man får lite color!=)

SAKNAR ER MINA SMÅ VÄNNER!!<3


Kanske skriver nån rad imorgon innan jag far...

dagens någe.

Dagens humör: Fundersam
Dagens borde: Ta tag i mina matvanor
Dagens frisyr: Som vanligt, rakt å tråkigt.
Dagens smink: Ingenting för tillfället 
Dagens klädsel: Svarta adidasbrallor och en Oslo-Apartments t-shirt.. höhö...
Dagens planer: Jobba, städa, tvätta, packa.
Dagens materiella vill ha: En ipod
Dagens längtan: Mina dudes :$ 
Dagens fundering: Det är inte bara EN fundering over here...
Dagens beroende: Snus
Dagens personer: Belinda, Takida och säkert Per....
Dagens roliga: Hittills? Drömde en mardröm inatt och då gjorde jag TYDLIGEN massa sånna där konstiga ljud när jag sov... haha Belinda vakna visst å grejer....!
Dagens låt: Takida - Burning inside
Dagens bild: Pengar, min motivation. Just nu inte så stark.

to do.

Godmorgon! Idag har jag ett antal grejer att göra. Ska först å främst jobba, sen ska jag å belinda montera ihop en garderob, sen ska jag tvätta, packa och göra allting klart för i morgon.

Åker ju nämligen till stockholm i morgon, mitt tåg går 09:28. jag är framme typ 15:30, drygt. På söndag åker vi till Kroatien, kommer bli skönt å slappna av en vecka!

Saknar lilla skeå.

Anställningsintervju.

För övrigt for vi på anställningsintervju idag, pratade i ungefär 45-60 minuter. Han kom fram till att han ville prata mer med både jag och Belinda. Så vi ska dit antingen i morgon eller övermorgon.

Tänkte bara informera! Just nu har jag käkat mer lakrits och chips än vad Karl-Alfred åt spenat. Är lite Peter Harrysson över detta, hade dock inte tänkt ha 1,45m i omkrets men..

Ha en trevlig natt allihopa everybody!!


Joels grejs!

Min käre vän Joel har "utmanat" mig! haha så får väl försöka svara!

Fem saker som fanns på din Att-göra lista idag?

1.
Kliva upp och jobba!
2. Samtala med arbetsgivaren på Oslo Apartments
3. Smita iväg i smyg på en arbetsintervju
4. Hitta Centralstationen så jag vet vars jag ska på lördag
5. Hämta Belindas börs hos Ashkan


Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag 9år, gick i 3c på Ursviksskolan. Ska sanningen fram så var jag faktiskt kär i Joel under just det året, hahahaha, jaja, annars hängde jag mkt med Maria Hahn och gjorde massa bus:)

Ställen du bott på?
6 olika hus/radhus i Ursviken, kort och gott. Och är bosatt i Oslo nu fram till obestämd tid.

Fem saker du skulle vilja göra om du var biljonär?
Jag skulle första skrika! Sen har jag ingen aning om vad jag skulle göra, skulle nog ge rätt mkt pengar till min familj så dom blev ekonomiskt oberoende, sen skulle jag köpa en ö vid Bahamas och styra värsta festen där och bjuda dit alla grymma människor! Sen skulle jag bergis köpa några bilar, några villor på olika ställen runt om i världen, skulle skänka en slant till alla fattiga barn. Jag skulle köpa upp Hey Baberiba och spela Silvia myself....fast, nja skulle nog skippa det, finns väl en hel del man skulle kunna hitta på med mycket pengar! Skulle bli en satans massa resor iaf!=)


Seeen skulle man visst skicka denna utmaning till någon annan. Så jag skickar den till Sandra Lundqvist och Malin Berglund:)


Can a textmessage change your life?

När så många blev besvärade av mitt One Tree Hill inlägg där jag avslöjade vad som hände, fick jag som dåligt samvete....trots min varning, sorry dudes! Men står det stäng rutan så GÖR DET! haha;) men förlåt iaf :$

Har varit en riktigt fundersam dag idag, mkt skit som dygt upp/vuxit. Mycket problem att ta itu med. Fick några väldigt kloka, välvalda ord inmatade i huvet som gav mig en tankeställare, en bra sådan. Något som gjorde allt en gnutta lättare. Thanks honey=]

FÖR ÖVRIGT, fixade ju Marius det där, så hans Chef ringde för någon timme sen, och det visade sig att vi hade ju träffat Chefen, han var nämligen i trapphuset i söndags och hjälpte Marius osv att flytta ut. Men vi fick en arbetsintervju i morgon! Så vi får se hur det verkar, och om det går bra! Ge mig en stor fet lyckospark i röven så högerskinkan flyger över till England och tar en öl.

Nu ska jag se lite vänner avsnitt tror jag minsann lr kanske oth igen!=] Mors!


two mission failed

Förstörde tydligen för många i förra inlägget, hahaha men måste nästan säga att ni får skylla er, jag varnade lika bra som på cigarettpaketen! men å andra sidan, vem klån bryr sig om det? En rökare tror ju att det står "quick way to pretty" på paketet.

Nog om det, ONETREEHILL (L). Förutom det så är jag lite fundersam. Mycket är ganska dåligt nu, jag hade två mål när jag kom till Norge, och jag har misslyckats med båda, känns rätt lyckat. Ingen av dom är dock försent att fixa men.. Känns lite tungt.

Ska ta en promenad ikväll å så. Bara ta det lugnt och fundera. Är snusksugen på tatuera mig! I övrigt är jag ruskigt nörd i Rihanna nu!



Mer än bara en serie. ♥

One Tree Hill.

JAG ÄLSKAR ONE TREE HILL SÅ JÄVLA HÅRT!
DET ÄR FAN
ÄKTA KÄRLEK, blir så glad.

Fyfan, kan inte acceptera att det är en vecka kvar tills nästa avsnitt kommer, jag dör...jag är seriöst KÄR i serien, vet inte vad jag ska ta mig till varje gång avsnitten tar slut och det finns inget annat å göra än att vänta på nästa, det är pain.

och för er som inte vill ha nån information angående
dagens avsnitt, stäng rutan, skrolla INTE ner!!



























Blir så jävla glad...!
stäng rutan som sagt om du
inte vill veta vad som händer.




















Jag varnade dig;)








































♥ ♥ ♥

New job? New tattoo?

Har ALDRIG kutat så mkt i trappor som idag, mjölbagge så satans jobbigt, jag hoppas i smyg på bra kondition och tightare ass! (skadare ju inte?) Efter detta trapplöpande mötte upp Julia idag utanför SAS Radisson, sen gick vi genom hela Karl Johan, och bort till ett litet fik, drack en kopp och pratade om allt som hänt under dessa fyra år som vi knappt sett varandra. Var riktigt roligt å träffa hon! När jag gått upp för alla 8 trappor mot våran lägenhet så står killen som vi väckte i rummet intill igår för att dom inte hade checkat ut! Han frågade om jag kunde öppna dörren till deras gamla lägenhet för att leta sin mobilladdare, Indiern som bodde där inne vägrade visst öppna, HAHAHA. Så vi fixade det men ingen lycka med mobilladdaren, (vi hade typ slängt den när vi städade, men sa naturligtvis ingenting för stämningens skull) Sen stod jag och Belinda och pratade med den unge mannen (lika gammal som mig) Marius som han heter. Pratade lite om vårat jobb och om hans. Kom fram till att vi tjänar råttskit jämfört med hur mkt vi jobbar, och han sa att dom sökte arbetare där han jobbar! Så vi bjöd in han till våran lägenhet för å prata lite (för det var som obekvämt å stå i korridoren), han tog fram ett typ av intresseanmälan-papper som vi fyllde i, sen pratade vi mkt om jobb osv, och att om vi får jobben så skulle vi kanske få bo med han och hans kompis som jobbade på samma jobb. Hans "sambo" träffade vi också igår, han var från Falun. Efter mkt snack frågade han om vi inte ville hänga med å kika på lägenheten där dom bodde och träffa Adam (rumskompisen) lite mer också. (vem skulle följa med en främling som sa så?) -Jo, vi. Vi hängde på, och när vi kom fram till deras lägenhet satt Adam där i kallingar i soffan (klagade inte). Sen gick han och klädde på sig (klagade, men inombords förstås). Satt där och pratade tills den fräschaste kompisen kom in i lägenheten, olala. Efter mkt snack å tv-tittande begav vi oss mot tunnelbanan. Marius skulle prata med sin Chef i morgon och då skulle Chefen ringa och kontakta oss för arbetsintervjuer, pretty fine! Bäst han håller sitt ord den lilla rackarn.

Nu sitter jag vid datorn och klockan närmar sig 03:00, ruskigt odiggat! Ska ju upp å jobba imorgon, men TUR SOM SATAN är att en fetslapp dag väntar imorgon! Har endast en, EN lägenhet att städa! Pustar ut ordentligt över detta! TJOOO,PJUUUH! Börjar få träsmak i röven nu (sitter på golvet) så ska börja avrunda.... 




Har för övrigt TYP kommit hur min nästa tattoo ska vara!=)
Drar ju en vecka till Kroatien på Lördag, men någon
gång efter det kommer jag troligtvis tatuera mig!

15 dagar i Oslo.

Vaknade i morse och såg inte framemot dagens arbete. På papperet hade vi 6st lägenheter som skulle städas och 13st rum som skulle ha nya sängkläder, låter kanske inte så mkt men de är det. MEN, nu kommer det bästa, 3 av lägenheterna vi skulle städa hade vi redan städat! (Scoooore!) Riktigt skönt! Så det blev lite slappare idag än tänkt, gött gött.

Måste då rent visa, bytte sängkläder i ett rum för nån dag sedan där dom hade fett stökigt, här ska ni få se! What a mess! Jävla Grisbarn....mamma plockar inte upp efter er längre...
  



Ikväll ska jag kaffedejta med en gammal kompis från Umeå, Julia Grundström. Ska bli riktigt kul å träffa henne:) var flera år sen vi sågs så det finns nog mkt att prata om!


Händer det inget kul & spännande i Skeå?:)

RSS 2.0