Child abuse



My name is Chris ,
I am three,
My eyes are swollen..
I cannot see.

I must be stupid,
I must be bad,
What else could have made,
My daddy so mad?

I wish I were better,
I wish I weren't ugly,
Then maybe my mommy,
Would still want to hug me.

I can't do a wrong,
I can't speak at all,
Or else I'm locked up,
All day long.

When I'm awake,
I'm all alone,
The house is dark,
My folks aren't home.

When my mommy does come home,
I'll try and be nice,
So maybe I'll just get,
One whipping tonight.

I just heard a car,
My daddy is back,
From Charlie's bar

I hear him curse,
My name is called ,
I press myself,
Against the wall.

I try to hide,
>From his evil eyes,
I'm so afraid now,
I'm starting to cry.

He finds me weeping,
Calls me ugly words,
He says its my fault,
He suffers at work.

He slaps and hits me,
And yells at me more,
I finally get free,
And run to the door.

He's already locked it,
And I start to bawl,
He takes me and throws me,
Against the hard wall.

I fall to the floor,
With my bones nearly broken,
And my daddy continues,
With more bad words spoken.

'I'm sorry!', I scream,
But it's now much to late,
His face has been twisted,
Into a unimaginable shape.

The hurt and the pain,
Again and again,
O please God, have mercy!
O please let it end!

And he finally stops,
And heads for the door,
While I lay there motionless,
Sprawled on the floor.

My name is Chris ,
I am three,
Tonight my daddy,
Murdered me.

And you can help,
Sickens me to the soul,
If you read this,
And don't pass it on.

I pray for your forgiveness,
You would have to be,
One heartless person,
Not to be affected,
By this Poem.

And because you ARE affected,
Do something about it!
So all I ask you to do,
Is pass this on!


IF YOU ARE AGAINST CHILD ABUSE!

If you do not send this to everyone you know
Then you obviously don't care about child abuse.

At first I thought this was just a chain letter
And I wasn't going to send it either,
But now I realize that this is an important situation.

At least 5 children each day from around the world die from child abuse!!!!

This happens across the board, no matter how much money they have or their ethnicity.
Please help.

halloweenpartääääy!

Yes mina vänner, ikväll är det halloweenfest. Och jag ska vara lite mer en Fånge än en Tjuv tror jag! Klockan 15-17 samlas folk hos Thea för förvandlingar osv. Sen bjuder damen på käk och lekar:) Kommer bli skoj, kommer dock frysa mitt ass off när vi drar till station med utklädningsgrejerna...MEN DE BLIR NOG BRA ÄNDÅ...ses i baren! HOJ=)


Thea, Rosanna, Nina 07 tror jag :)


Alltid nåt iallafall

Har haft 1000.000 idéer men blev inte alls nåt av det, Teletubbie, Jättebäbis, Hippie, Pirat, Anden i Aladdin, Clown, Tjuv. That's it, så blir det! Lite lustigt då att Sofia ska vara Polis, får se till att inte göra nåt sat-tyg;) Nu tror ni väl att det kommer vara jag som går runt och stjäl alla drinkar och pengar av folk i morrn...men jag lovar jag ska ba sno det nödvändigaste! Om någon t.ex. skulle vara butter stoppar jag den personen i min säck där det kommer att lukta friterad ankmök med anjovis....

Japp, Nina Lundmark kommer alltså vara tjuv i morgon. Förfesten äger rum hos Thea:) Kommer bli awesome! Sen station, är väl inte supertaggad på de men man följer ju med strömmen!



jag är officiellt mest obrydd om att blogga just nu!

Kan inte säga att jag har mkt för mig på dagarna men jag orkar bara inte uppdatera för jag har i princip ingenting att tillägga.

Idag ska jag och Soffe upp till stan och göra ett sista försök att hitta maskeradkläder åt mig, sen kika om lite annat också. Teletubbie, Jättebäbis, får helt enkelt se vad det blir! Hoppas på nåt riktigt roligt men det får vi se i kväll.

Jahapp! Annars då? Jovars, allt som vanligt typ.

Kommer uppdatera ikväll om jag hittar mig nå maskeradkläder;D HÅLL TUMMARNA! Nu ska jag ba trycka i mig min macka sen dra på mig lite kläder och trampa till Sofia, sen blire schtaan! Mors!


Kung!


en uppdatering kanske? näe, snör in lite bilder!



Då var ...

..bilköp, lägenhet osv ännu längre bort....

är snart fattig som ett as, men de är mitt eget fel egentligen så det är ingen annan jag är arg på... helvete så jobbigt...

en kyrkråttig 20åring som bor hemma utan pengar, mamma är nog stolt....

Haha kolla vilken stjärna!


Lagfest

Ikväll är det lagfest på Explizit med härliga brudar :) Ska nog förbi Frida först där hon, Vera och Sofia ska vara och ta nåt glas innan, sen kila upp till stan, sen luktar det väl krogen senare!


Världens snyggaste bil !

JAG VILL HA DEN!


bilsugen

Jag är sugen på köpa en ny bil, för nu är det vita åbäket som sagt på skroten. Är det någon som ska sälja sin eller vet av någon som ska sälja för småbilligt pris?

Ikväll ska jag sitta i Soffes soffa förhoppningsvis och se Idol, blir trevligt=) Och imorgon blir det lagfest, blev extra sugen på det när Pillan, Sandra, Frida osv skulle dit :)


Det luktar klassreunion!

Idag har jag varit ute och promenerat med Soffe och hennes vovve. Sen efter middagen for jag och Ingela till Maria och såg premiären på Bonde Söker Fru. Kan låta nördigt men ack så bra! Och en väldigt glad nyhet kom sådär runt 21:00. Ludde Olofsson ringde och sa att det vankas klassfest, fy bluttan så roligt! Har väntat på det i snart ett år (från förra klassfesten). Ska bli så himla roligt att träffa alla igen, min kära gymnasieklass :)



"tjaa nina=) vi hade det lite krisartat sista dagarna i sverige så hann nog aldrig høra av mig insåg jag just =P men allt løste sig iaf så vi chillar i tromsø nu men lite olika jobb=)
vad gør du nu alltmest førutom att følja idol som jag just såg hær i inlæggen hær nere?;) haha jag kænner mig helt tom nu nær det inte ær VARJe dag længre, vad ska man då gøra klockan åtta varje kvæll :P
"

Och Stina, som svar på din kommentar!

HEEEJ:) Fullt förståeligt att ni hade schåigt sista dagarna! Tur det löste sig med skjutsen och allt 25kg kött;) Hahaha! Vad jobbar ni med nu då? Jag har fullt upp hela dagarna med disk, tvätt och städning, haha inget av ekonomiskt tillskott med andra ord... Jaa men precis, nu blir det bara fredagar kl.20 och gud vet att man inte sitter bänkad framför tvn varje fredag;) Hoppas ni har det bra i Tromsö, får ta å sjunga ihop lite pengar på torget så jag kan komma och hälsa på ;)





Jasi mina vänner, vi hade tre fina år ihop!


Grym text.


Idolsnacket fortsätter på ninalundmark.blogg.se

Finns inte ord....Camilla!? Är det jävlart sant? Jag börjar ogilla henne mer och mer, hon tar två bra låtar och tempar upp till schlager på bägge trots att hon blev tillsagd efter första gången. Och Juryn må väl vara mentalt handikappade som ger henne ett wildcard och PÅ TOPPEN AV ALL SKIT så tar hon plats i startfältet istället för Jon.... näe det är så man får ont i magen..

Ni som läser har väl märkt att jag skrivit om Idol dom senaste 300 inläggen men har liks inge kul att skriva om så skönt att få brinna av och beundras ibland på nåt iaf. Dessutom är det halvkul å tippa;) Hade lite rätt igår, gissade på Nicklas, Moa, Carl och Eddie eller Reza. Och det blev Nicklas, Eddie, Reza OCH Camilla/Kicki Dee/Linda Bengtzing, vet inte vad jag ska kalla henne.........


nej nej

Jag ångrar mig, jag tror Tove och Karolina går vidare. Tycker egentligen att Reza och Karolina var bäst sångmässigt, och Tove var inte dum heller, tycker om henne ändå! Skulle vara kul å se henne i startfältet. Men vi får se hur det går =)

Ångrar också mina wildcardgissningar, tror det blir Niklas, Moa, Carl och Eddie eller Reza.

jag fortsätter lägga upp musik, MaryJet

Klart hon ska till Globen!


"Det vita åbäket"

Blir utskälld av Sandra lite då å då, haha hon säger att jag inte ska lägga upp mer videos för min blogg går så jävla segt! Men ibland måst man;D

Angående Idol... Erik och Mariette är mina stora favoriter och jag tror även det kan bli dom två som står i Globen i slutet. Ikväll känns det som Tove och Camilla kommer gå vidare. Då har vi alltså även Calle, Jon, Mariette, Erika, Erik och Rabih. Juryns wildcard gissar jag blir Moa, Carl, Eddie och kanske kanske Carolina. Vad tror ni?


Måste även säga att det varit en skön månad med bil trots en kartongliknande bakruta. Dessvärre finns det ingen bakruta att ersätta kartongen med...inte ens en begagnad, jävligt roligt... Så har pratat med folksam och dom ska köpa ut bilen så den ska skrotas, men jag måste ändå betala självrisken på bakrutan själv så det blev ju lite knas. Går väl back men....Så imorgon säger vi Hejdå till det vita åbäket med sina tricks och sin charm.


RSS 2.0