"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, it’s not reasonable to grieve when it comes to an end."


"Perhaps there could be no joy on this planet without an equal weight of pain to balance it out on some unknown scale."

For till jobbet idag och jobbade bara tre timmar sen for jag hem. Började kallsvettas å grejer, blä. Så idag har jag sovit mellan 12:30-15:30, rååskönt. Har precis snört iväg ett mail till tatueraren med bilder och en utförligare beskrivning av vad jag ska göra, tror det kommer bli king!



"My heart is refusing me."

så jävulsk skön refräng, jag dör!
spola fram till 00:28

"You're the inspiration."


"In the heat of the morning."



"Just for the day."


Tatueringstid bokad!



"There are billions of people in the world but sometimes, all you need is one."


"Did you hear that voice, did you see that face, or was it just a dream."


Ge mig övertaggade sommarkvällar.


"I wanna taste you but your lips are venomous poison, your poison running through my veins, you're poison, and I don't wanna break these chains."



"I'm going down on my, on my knees for you."

Försov mig i morse, jättefin start på morgonen... Jobbade till 17, tog en tur på ICA! Kände mig en smula speciell när ica-tanten gav mig ett seglat kuvert och sa att dom lottar ut det slumpmässigt till kunder under dagen, skulle fylla i nån himla enkät och få ett kilo kaffe, HAHA jag väljer att se mig som den utvalde, slumpmässigt låter så opersonligt.. ;) 

For hem, käkade, klädde mig för träning och traskade till Pillan. I söndags satte tränarna ut en temperatur-limit, så om det är över -18 så ställs träningen in. Innan jag for hemifrån visade det -13,5 så det kändes ju som lugnt, när jag kommit fram till Pillan skulle vi skämtsamt kolla om dom skrivit något i gästboken på lagsidan och tror ni fan inte det står "Träningen INSTÄLLD!". Jag blev lite lätt upprörd och ringde Pelle och skällde ut han lite (på ett snällt sätt), man kan ju inte säga att träningen är inställd en timme innan den börjar, nääääsi. Så vi trotsade och for dit ändå, vi var 6 st tappra krigare som tränade. HEJA OSS!

Imorgon börjar jag 06:45 och slutar 19:00, vi har AP-träff å grejer.. sen ska jag och Pillan ut och kuta en sväng. Kommer vara mör imorgonkväll, möööör!!



Obviousely five believers.

Kvällen har spenderats med Emma och Arvid, myskväll framför tvn och ett ton av prat och diskutioner. På slutet började vi alla bli trötta vilket ledde till spännande funderingar som t.ex. Hur kan kycklingar bli "färdiga" inuti ägget efter ägget lämnat hönan? Finns det nåt klet som liknar en navelsträng där nånstans förresten? Varför valde Gud Maria av alla kvinnor? Var hon fräschast eller mest mottaglig? Om Jesus föddes år noll, hur kan man då räkna ut att saker hände typ 1700 f.Kr? Varför är inte jungfrufödsel aktuellt på någon längre? Behöver vi inte en till Jesus? Varför skulle man bli mer rädd för en äcklig hårig spindel än en tiger? osvosv. 

På torsdag flyttar EmmaLi till Stockholm, KOMMER SAKNA DIG LINKAN! JAG SKA HÄLSA PÅ!!



"A whisper in the garden of Eden, like a sound, of love and peace on earth."



"When I get up all in ya, we can hear the angels calling us, we can see the sunrise before us."


"Over the hills and far away."

Nyhemkommen från fotbollsträning i bollhallen, gick sådär, stundvis kanon och stundvis balle. Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova tror jag minsann! Upp och jobba som vanligt imorgon. Thea är hemma nu, iiih:) 



"She drew you a picture! She drew you a picture, and you didn't come."


Grattis på 22årsdagen Maria Marit Olga Tuppen Hahn!:)


Kom hem!


Mother Earth.

Igår for jag och Emma till Tugge och umgicks! Riktigt trevligt, Tugge far tillbaks till Trondheim imorrn och Emma flyttar till Stockholm på torsdag... Mycket flyttar på gång.

I morse vaknade jag och kände att jag saknade min mamma en smula, har inte setts på över en vecka och har inte hörts heller så mycket. Så jag ringde och väckte henne och sa som det var, hon blev glad förstås! Så jag ska snart ta en promenad till getberget. Passade på att ringa min lillasyster också som sov, var det bara jag och Ingela som fick kärring-genen att vakna tidigt? Och Ingela är bakis i luleå så hon sover ju länge idag ändå..


Bilder från 2007, Inte världens vackraste kort men då är vi ju inte snyggast i världen heller mammie, bara att acceptera.

"I am the master of my fate: I am the captain of my soul."


"It's gotta be you"


Star of the evening.

Ikväll kilar jag iväg till Linkan och umgås, har lovat att mitt handbagage är en godispåse från hemmakväll så det blir av! Och herrejesus så skönt väder det är nu!! Längtar ihjäl mig till sommar.. Ha en bra lördagkväll allihopa everybody!


Climbing the walls.

Igår efter jobbet mötte jag upp Ingela och Elin. Elin tog fler hål i våra öron, haha hur ball som helst! Det är lite läskigt att det här med piercingar/håltagning och tatueringar kan bli som ett litet begär. Tog iaf två nya hål i öronen och nästa fredag ska jag visst ta två till, haha:) Men det skulle ni också göra om ni hade 6st hål i ena örat och ETT i det andra, lite halvsnålt. Senare på kvällen umgicks vi hos Elin, mycket trevligt!

Är så förbannat tatueringssugen just nu, och jag vet exakt var jag vill göra den och ungefär hur den ska se ut. Finns ingen bild på det och hade inte lagt ut någon ifall det funnits heller. Bild kommer först då den sitter på kroppen;D 



"The wheel in the sky keeps on turnin', I don't know where I'll be tomorrow, wheel in the sky keeps on turnin'."

En varm höstkväll i Oslo.

"You have a way of moving me, a force of nature, your energy, it comes naturally."

lill-nina

"Paper doll silhouettes, fingertips on window glass, the street's asleep so I breathe you in deep."


"I don't know what is fiction, what is real? If I just could flip a switch and not feel, you're my Achilles heel."


"You once told me, our fingerprints don't fade from the lives we touch. Is that true for everybody, or is it just poetic bullshit?"


Utan snus nu i 1 månad och 6 dagar....

"I've only ever seen him look at one other girl the way he looks at you, and she's a lot shorter and shares his DNA."


"With the thunder rolling from the sea, there's a storm that hits so sing with me, whoa-oh, whoa-oh-oh!"

lillasyster ♥

"You had me torn to pieces, you got inside my head."


"What ever happened to the young man's heart, swallowed by pain as he slowly fell apart."


"Du ger oss kalla kårar, med dina svarta tysta tårar, och vi vet alla vet allt tar slut, långsamt genom rummen går hon ut."


Love will keep you up all night.


"You got my attention at hello, we had this connection that wouldn't let go, there was something sexy ‘bout your voice, anything you say makes a beautiful noise."


Kuckelimuck, alla-hjärtans-dag-juck!

14 februari, alla hjärtans dag, the day of löööööv... undra vad sex-procenten ligger på just idag bland svenska folket... nästan intressant! Själv ska jag ut på en promenad, kommer landa hos syrran och umgås med henne och Wilma:) Thomas jobbar ikväll så det blir ladiesnight! Tänkte mata mitt tatuerings-sug med lite google också! 

Nämen alla barn, tonåringar, vuxna, gamlingar, hundar och katter.. ha en kanondag och tänk på att lagom är bäst... viagra är inte bra för alla! LEV Å MÅ!!



"Rainbow in the dark."



"You know, if I could, then I would."


"In the shadow of our dreams, I'm on my own. I'm so confused, I need to find home. You know it takes two, to carry this through, it's the moment of truth."


Shopping-stopp till 1/3.

Igår drog jag, Ingela, Thomas, Fredde, Mackan, Elin och Kicki till Umeå för en shoppingrunda! Och ja, jag gick lös...gick lös på Monki och Rut m.fl, dom borde skicka ett tack-kort och tacka för mina pengar!! Var iallafall riktigt kul, köpte en jacka, fyra tröjor, två t-shirtar, två linnen och en sjal. Och idag var jag på stan med systrarna och fick med mig en tröja och en t-shirt hem, jag har nu satt shopping-stopp på mig själv framtill mars..


Så där ser jackan ut fast inte så där JÄTTEBLÅ. Jag vill nu samtidigt göra er uppmärksamma på att idag.. 13 februari 2011 är första gången Nina Lundmark nånsin visat vad hon köpt, det kommer kanske aldrig upprepas.

"Fuck off with your sofa units and string green stripe patterns, I say never be complete, I say stop being perfect, I say let... lets evolve, let the chips fall where they may."


"They are not You."


"In joy and sorrow."


"The way I do, I've seen you walk the wire never looking down, I believe in you."



Jana Kramer - I Won't Give Up


"Memento mori."



"What's love got to do with it?"



Blev sådär tatuerings-sugen nu igen....

"You're the reason I come home."

Soffe, lilla söta Soffe fyllde 20 år igår! Så tiden gååår... stortjejen!;D GRATTIS IGEN!



Nina Lundmarks unika grattis-tal till Sofia Lindgren!



he jer nalta dalitt ve ljud, så ifall du ha tänk hör naanting så gett du skruv opp volyyymen...

"You know you are getting old when the candles cost more than the cake."



"Veni vidi vici."


"All my mistakes and all my flaws, I’ll admit them if you see yours, fists are hurting but words do to, I’ve been lying but so have you."

2006 - året med fula mössor och mycket fräknar.

"If you don't understand how a woman could both love her sister dearly and want to wring her neck at the same time, then you were probably the only child. ~Linda Sunshine."


"But I saw you bathing naked in the moonlight, with your fingers on my skin we’ll commit this sin chin to chin."



"When I'm down down down down down can you pick me up."


"It's like forgetting the words to your favorite song."


"And I'll promise you something in return."


Forever angel.


"May it be an evening star, shines down upon you, may it be when darkness falls."



"And before you, I had nowhere to run to, nothing to hold on to, I came so close to giving it up."



Filosof-mode... jag funderar nog var min överläpp tatt vägen...2006

"I know I'll see your face again."



Har varit på stan idag med Ingela, sen kom Kenneth också in till stan så vi lunchade på Victoria, världens sämsta tacotallrik...var 79kr i sjön... och vilket ställe tar 39kr för en kladdkaka? JOO DOM!! jävligt snålt, ni får ju bete er... kostade säkert 45kr med grädde, skulle inte förvåna mig! Jag skiter ju inte pengar....

Ikväll kommer Mallanbrallanlingonfrallan hit och umgås! Trevligt som vanligt:)

"Saturday, wait, Sunday always comes too late, but Friday never hesitates."



"Brick by brick."


Nu har Elin åkt iväg, hon kommer inte hem förrän i slutet på maj...RÅÅLÅNGT BORT!:( trist för oss men kul för dig såklart, kommer sakna dig!

"So many adventures couldn't happen today, so many songs we forgot to play, so many dreams swinging out of the blue, we let them come true."


Saknar er varje dag.


"Forever can never be long enough for me, to feel like I've had long enough with you."

Train - Marry me.

“I wasn't kissing her, I was whispering in her mouth.”

Världens äldsta bild.... jag, syskon, mormor och kusiner med respektive. Gissar att året är 2005, året med taskiga kläder och frisyrer... ;P

"When violet eyes get brighter, and heavy wings grow lighter, I'll taste the sky and feel alive again."


"Turn off the lights and the telephone."


En bild från gårdagens spark-tur till Konsum! skutt skutt..

"The greatest things in life aren't things."


RSS 2.0