Dan före explosionday

Nyårs verkar någorlunda i ordning iaf? :) Det ryktas om att vi ska träffas å planera tonight! Har ändå en god känsla.

Jahapp, annars då? Ska hela skellefteå springa på stan idag kan ni ju säga till NU för jag orkar inte trängas... Har lite ärenden ändå och det kunde inte kännas jobbigare.... Träna-Bolaget-Stan å kika om nå eventuellt kläder till i morrn och det är de som tar emot så jävla mkt, för jag kommer liks va fulast på stället, det är jag jämt;P Har inte direkt beställt en klänning för flera hundra... om jag överhuvudtaget skulle få för mig å ha klänning skulle jag nog behöva köra ett tequila-race innan nyårsmiddagen och det kändes väl si så där....!

Igår var jag med Angelica och Belinda, dom var hemma från Oslo och det var faktiskt himla kul å ses! hade mkt catching-up-to-do:)

HUR SOM, jag skriver egentligen bara för att skriva. Men tänkte ta en paus nu så nästa inlägg ramlar troligtvis in typ 2010 lr nåt? rätt behagligt långt bort;P

HAVE A TREVLIG DAY FÖRE EXPLOSIONDAG!



nyårs 2005 =)


Att bo hemma....

....suger fet jävla häst kuk...


Hej alla glada!

Om ca 1-2 timmar åker jag till mormor och blir där över jul. Jag kommer att [:räjsa] Rolf till mormor, det är alltså våran fulsöta lilla golf. Och anledningen till varför i hela friden jag ska dra den rullande dödsolyckan 12 mil själv är för att jag ska kunna fara hem nääääääääär jag vill på juldagen. Mycket trevligt så länge jag håller mig på väghelvetet.



Jag ville iallafall bara sticka in ett STORT GOD JUL åt alla! Vi ses när alla fått pengar i plånboken och tjocksockar på fötterna! Lev å må :) 


Sundaymorning!

Var hos Fredde och Johanna igår med Ingela osv. Vi käkade, tog en prommis, såg Robinsson och lite Sunes Jul :) Mycket trevligt!

Nu snart ska jag iväg å träna, sen ikväll blir det Mallanbrallanlingonfrallan:) Det är bara fyra dagar kvar till jul och jag längtar som ett litet barn!


Men fy fan

Jag är nog Skellefteås mest inaktiva bloggare! Har iaf köpt mina första julklappar idag, känner mig halvnöjd med dom ändå. Har även slickat fast mig i en lyktstolpe, blivit gravid och spottat på en uteliggare..... eller nej förresten, de va det jag drömde om i natt...så innerligt sjukt åt alla håll. Men har bokstavligen frysit my ass off iallafall, 22- igår. Jag dog! Men är nog släkt med Jesus trots allt för även jag uppstod.

Ikväll kommer Fältan hit:) Det är absolut sista avsnittet av Bonde så det ska vi se och umgås! Mycket nöje. Dryga veckan kvar till dagen som börjar på J(ulafton). Har längtat i tre veckor nu så det känns kanoners att det bara är dagar kvar.

Nån lustikurre ringde mig idag på stan, konversationen löd:
(ring ring , dolt nummer)
Jag - Hallå?
P1 - Heej! Hur är det?
Jag - Eh bra, vem är det?
P1 - Robin, vad gör du?
Jag - Hmm, jag gör inte mkt för världen, Robin vem?
P1 - Robin Karlsson
Jag - Eh, jaha är du säker på att du ringt rätt person?
P1 - Jaa, de är väl Nina från Ursviken?
Jag - Joo men jag känner ingen Robin Karlsson, haha
P1 - Jo jag är från Burträsk, vi var barndomskompisar!
Jag - Haha nääe det var vi fan inte!!
P2 - Hej! Vad önskar du dig i julklapp?
Jag - Lugn och ro, *KLICK!*


Dom inne på Åhlens tämligen skrattade åt mig, haha cpskallar!



Morsan kom hem igår med en liten julkasse från Nordic Light, inte pjåkigt med grejer i den! Hade god lust att ta tag i påsen, springa ut i bilen och köra iväg till okänd destination...


Lördagkväll

Jag drog iväg till Sandra Fält! Och jäsiken så trevlig kvällen blev:) Det är egentligen sjukt hur kul man kan ha genom att sitta och tomtitta på tv och prata! Men det var en bra kväll. Hon har ju ett skratt som heter guda=D Hahaha göttgött!

Om en halvtimme ska jag skjutsa Isabelle på samling till hennes innebandymatch, sen ska jag kila på gymmet, sen kila tillbaks till edda och se lite av matchen. Sen ska vi och Ingela dra omkring lite på stan och därefter åka hem till henne och baka knäck och diverse, familjemys:)


Stjärnan.


Idol efterfest



HAHahaha skrattar ihjäl mig när Nicklas får en liten oväntad kyss!

För övrigt tyckte jag det var riiiiiiiiiiiktigt pinsamt av Eriks flickvän under vinnarlåten att hon stod på scenen HELA låten...give him some space woman!

Idol battle!

Nu sitter jag hemma hos Malin och Krille och ser Idolfinalen. Malin hejar stenhårt på Erik, vilket väcker mina omogna känslor som också gör att jag börjar heja på Calle mer och mer, haha. Medan M sitter och säger att Calle är äcklig, ohygienisk osv sitter jag och hejar mer å mer för varje argument. Nog för att jag innerst inne tror Erik vinner. Det är han värd även om Calle utvecklats mer under resan, Erik har som alltid varit grym.



Mariiiit och Frallie :)

Est quaedam flere voluptas.

Idag har varit en dag som alla andra, tränat och slöat...

Igår var jag hos Malin och umgicks:) Och ikväll ska jag hänga med henne till nåt hudgrejsbus, inte riktigt säker på exakt vad det är men de är nåt om hudvård å säkert nå sminkgrejer också. Myspys.


Tycker alla ska ta sig tid och verkligen ta in det här klippet, det är så förbannat jävla roligt!



God Jul


nya rutiner, typ.

Är som dålig på uppdatera men när de händer lite skrivs det också lite..

I fredags var jag sandra och hanna hos Soffe och hade idolmys! I Lördags for jag till Maria på getberget där det vankades fest men jag var nykter och körde lite granna. Men det var kul att se många bekanta ansikten man inte ser så ofta:) Sen igår, söndag...det var en väldigt lugn dag, Ingela och Thomas kom hit så det var bara familj som fikade å umgicks! 

Jag har skaffat mig nya rutiner! En vanlig t.ex. måndag ser ut så här: 06:30-Gym, hem och lägga sig framför tvn, eventuellt ta en tupplur, ringa mormor och småprata lite, datanörda, dega framtill middagen, sen efter middagen är det alltid olika saker som händer, antingen ligger jag verkligen kvar i sängen eller umgås jag! Och ni tänker väl "rutiner? yeah right..." Men då kan jag tala om att förr låg jag faktiskt BARA i sängen med laptopen och nötte Vänner och One Tree Hill så de är en step-up! 

Nu ska jag göra en sen lunch, sen ska jag...hm *kollar schemat*...eeh se tv eller slå igång en film! Lev å må people!


Hurtbullar!

När man köper gymkort på 360 får man några 'träna-gratis' lappar så man kan ta med sig en kompis eller ge till ett gatubarn...så jag raggade med Soffe imorse;) haha hämtade hon 07:45, tränade flitigt:) Sen satt vi oss i bastun och samtalade ett bra tag, satan så skönt å basta.

Ska snart pysa iväg mot saltmätargränd där jag Soffe Sandra och Fjelle ska idolmysa! Ikväll tror jag Calle åker, men hoppas på Tove.

Lev å må!




Light on

Snön landade visst dagen efter jag skrev "det dröjer nog ett tag". Bra uträknat.. Idag tog jag en paus från morgonträningen för jag mådde rent röv igår, har sovit längre än jag någonsin kan komma ihåg i morse, tror det blev 10 timmar, tror inte jag sovit så länge på över ett år. Snittar alltid 5-6 timmar/dygn oavsett om jag är ledig eller ej. Så nu är jag ändå rätt utvilad, ska på en promenad i kylan med Soffe :) Så ska bunta upp ordentligt med kläder!

Lev å må!


^ Saknar att ha små kompisar i mitt rum varje minut av varje dag.

RSS 2.0