Haha förbannat!

Det blir fan bowling!! YEAH BABY! Om inte Madde ändrar sig nu, haha hoppas inte hoppas inte . Är så äckligt sugen! Blir bara jag och Kleinie, men varför sätta "bara" framför det? GOSCH, kommer bli nice!=) sen bär det av till Innervik som tidigare skrivet. Där väntar Rosanna och Elias med massa godsaker som en överaskning åt oss! (om dom inte gjorde det nu så fick dom nog lite press på sig... eller får jag helt enkelt bara fingret när jag frågar vars allt gott ta'tt vägen) ;)



Hahaha fick just ett sms av Klein, hon ändrade sig, förbannat!
men jag SKA bowla i veckan!

Innervik

Igår kom Soffe hit, vi pratade, såg lets dance och myste med mina kissemissar. Bara skönt! Ber dock om ursäkt för att jag slumrade till där på slutet typ hela tin...

 
Snacka om å kopiera bilderna från Soffes blogg rakt av... ;)


Idag har jag bara legat framför datorn och tvn, så otroligt skönt. Slippa kliva upp 5 och fara å jobba! Nämensii, har försökt övertala folk att fara å bowla, men ingen har glöden? Idag ska jag och Madelene Madde Maddeklen Klein Kleinie (kärt barn har många namn) fara till Innervik och umgås med our old fellow Roe! Kanon!

Let us die young or let us live forever

Januari månad resulterade 200,5 jobbade timmar. Oh lord. Så ikväll slappnar jag av med självaste Nalle Puh. Ni alla känner henne säkert under namnet Sofia Lindgren. Hon döpte om sig till det när hon lämnade skogen, djuren och honungen...

Lets dance ikväll, sörjer för Magdalena Graaf som hoppade på trenden att läggas in på lassa, först Mojjes hjärtinfarkt sen Maggans hjärnblödning. Huvva, snart bryter väl Elisabeth Höglund lårbenshalsen & Laila Bagges äggstockar glider ut.


Är grymt sugen på en tatuering nu igen, nu kommer Soffe, Congratz till att du ska bli moster stumpan;) Kommer bli super! Guys, catch up with you later!


28 jan 00:13

Oj oj, klockan är cp mkt om man tänker att jag ska upp om ca 4 timmar och 50 min! Kommer jobba arslet av mig...oh lord, har klån jobbat 26 av 48 timmar nu på två dygn.

Skulle behöva en riktigt smaskig rolig historia asså!

nä, nu ska jag slumra, puss å hej, du är gay


Här var det drag sa gubben som klev i fiskelådan!

Jag har precis fått en provanställning på 6 månader! Jävlar i satan så skönt. Tycker ni kan gratulera mig nu;) Räknas dock från tiden jag började men det innebär att jag har ändå ca. 4 månader kvar. Och det betyder pengar, wehooo!

Är lagom slut nu, har jobbat 14 timmar idag, börjar jobba om 8 timmar igen så de är bara å lägga sig å sova! Imorgon börjar dessutom två nya killar i, dom sägs vara runt 20-22 års åldern, hoppas det är ögongodis!

Äre förresten nåt roligt som händer i veckan? Eller i helgen? Fest? Bowling? eller kanske bio för ovanlighetens skull? (hrmf.....)


mjao.

Vintergatan 20b

Är sjukligt taggad på festlekar, har suttit och pysslat på lite, haha men måste ha Soffes godkännande innan dom används, iaf på hennes ferre;)

Kvällen ser ut som sådan, jag ska kila iväg till skelleftehamn och äta middag med Malin. Sen bär det av hem till henne, hon fyller ju 20 feta idag så det ska firas:)

Ha en soft kväll allihop!

caliroots.com


Haha Nina, wehoo

25 januari

Igår blev det bio, igen:) Jag, Elin, Thea och Anna for och såg Mammut. Den var som speciell, ingen glädjespridarfilm direkt, men den var som bra ändå. Fick en att börja fundera litegrann sådär.

Idag fyller Malin Frallie Brallie Frallan Brallan Berglund 20 år! ConGratz my dear:)


Saturdaynight fever

God eftermiddag kära undersåtar. Runt 18:30 ska jag osv bege oss mot Elin där det ska avgöras om det vankas bowling eller bio. Jag röstar i smyg väldigt starkt på bowling för jag har varit på 3 ggr i januari! haha men vi får se hur det blir:)

Har hittat åt några bilder från studentveckan igen, jävlar vad jag längtar tillbaks!



Norrlands Guld -tema i årsboken, bara soft!

Happy Birthday

Måste ta mig lite tid att gratulera mina vänner! Ella Linderstedt fyller 20 år idag, Grattis grattis:) och Malin Berglund fyller 20 år i morgon, Grattis grattis:) Skynda er på bolaget och köp ut åt mig;) Hahaha!


 
Hårt arbetande kvinnor var dom i skolan.

Jag har redan sagt Grattis men måste även skriva Grattis åt Isak Nordahl och Ante Hallstensson som fyllde 20 den 19e, hipp hipp hurraa!


Tjuvlyssnat.se

Bokhandel, Örebro universitet

Det är lång kö i bokhandeln och två tjejer ~20 i kön står och pratar med en kille ~20 som de verkar känna sedan tidigare.
Tjej 1: Så det är därför du valde det programmet? För att det är mycket tjejer?
Killen: Nej, är du dum?
Tjej 1: Nej, jag är inte dum, jag genomskådade dig, din jävel!


Friday afternoon

Måste ändå få tycka att jag är lite duktig, har jobbat 148 timmar på 15 dagar, en applåd, tack så mkt. Efter att Sofia nobbat min briljanta idé med sushi till middag (blev inspirerad av Stina) så väntar Lets Dance och planering ikväll! Har aldrig smakat sushi, har haft möjlighet en gång iaf i Oslo, när alla köpte sushi utom jag, Joel och Sara om jag inte minns fel. Men nån dag ska jag prova!

Har just smällt i mig ett gäng bullens pilsnerkorv, ska ta det lugnt en stund sen dra till Soafie Loafie Moafie. Blir nog nice!

Slemmigt men mättande?

"Se-framemot-kalender"

Lite skrattretande att mina läsare håller på ge upp, men kan inte klandra dom när jag uppdaterar så dåligt... hahaha kommer sluta med att de är bara jag själv som läser vad jag har skrivit, och det känns ju......värt... Inte för att jag egentligen förväntar mig att folk ska läsa? Lite sneaky det där, klart de är asball med besökare men misstolka mig rätt.

Hursom, jag vet att ämnet "jobb" inte är hett att läsa om, men måste ändå berätta att jag har jobbat 46 timmar på 4 dagar (applådera eller sörj med mig) med en dags arbete kvar till å med. Är gode slut men kyss mig där bak, man jobbar ju för pengar och förhoppningsvis får jag en go summa nästa gång:)

Tycker det är ett välsignat tjat om Obama....okej vi fattar, han är president, rik och USA:s hopp osv osv. Men måste man skriva om det i alla tidningar alla dagar i veckan? Dom har alltså 132 rum, när barnen går till skolan känns det säkert som dom kryper ner i en låda... Sen världens grej att Obama inte har kavaj på sig i det "Ovala rummet" eller vad det hette.. vem bryr sig, han bor där? Skulle jag bo i ett hus på 132 rum skulle man ju kuta runt naken av glädje i alla jävla rum.


Det var ungefär mina åsikter denna fattiga torsdag, nu ska göra det jag är bäst på! Lägga mig i sängen och se Vänner, fläska när alla andra ränner.
(www.ninas-rimstuga.nu/elit)  




För övrigt ser min "Se-framemot-kalender" ut så här nu:

7 feb
- Soffes 18års fest
26 feb-2 mars - Jag och Maria har tänkt hälsa på Jelic på Gotland
16 maj - Jag fyller 20 feta

kom på mer grejs, vill ha en hel radda å se framemot=)


Baywatch

Jobb jobb och åter jobb, med beordrad övertid blir inte Nina Lundmarks frihet speciellt stor. Jobbar stora delar av dygnet, och när jag väl kommer hem orkar jag inte sitta vid datorn... sorgligt sorgligt..

Håller på få hem oth nu, är sjukt taggad! Precis när man tror att man ska avlida på tisdag eftermiddagen så dyker det upp en tanke.. One Tree Hill kommer idag, och plötsligt har man något att se framemot så man klarar av dagen, snuskigt värt.

Vad finns annars att se framemot? Händer det nåt ballt snart så man har något att längta till? Behöver något att skriva in i min fattiga kalender på mobilen. Ös på med grejer! Har verkligen svårt att komma på mer än en grej, å det är ju Soffes 18årsdag, bäst du styr en ordentlig fest ditt lilltjoller!


Jag gläder mig själv emellanåt med dessa vackra karlar...

Brädan med pitten

Ikväll väntar Benjamin Buttons Otroliga Liv. Ska dra med mig Soffe på 21:00 visningen, kommer bli nice!:) I övrigt på min lediga tid ligger jag mest i sängen och ser alla Vänner säsonger om och om igen..

 

Brad Pitt har ju alltid varit fräsch, men dagen han ser ut som på bild nr.1 kommer jag faktiskt tacka nej... Han är ju fräsch trots dagens ålder,






Jag håller fast vid mitt ord...

..Laila Bagge regerar Lets Dance fortfarande! HON ÄR KING! Stackars Karl-Jan (skulle inte döpa mitt barn till det direkt), han kommer kanske åka ut. Eller löperskan Linda ...hon är så jävla sur hela tin..ELLER Kitty för juryn hatar henne... Näe Heja Bagge!


Skråmträskvägen

Ikväll är jag sjukt snäll, är nämligen hundvakt åt min kära syster. Så jag befinner mig på Sunnanå, sitter i soffan och ser Let's Dance. Önskar jycken kunde prata, då skulle vi ha mkt roligare!


kuk

mjo


Vilka grabbar va=)

Skulle inte tacka nej till en dag/evighet med dom här grabbarna ;)
Jävlar så roliga!


Alesha Dixon

Sitter hos Soffe nu efter en hård vecka med bara fredagen kvar. Har hittills jobbat 45 timmar den här veckan, är lite slut... och Soffe tvingar mig att publicera de här inlägget utan att egentligen hunnit skriva nåt...buhuu.



A hand to take hold of the scene



Nu ska jag lägga mig å se, jävlar så bra det kommer bli !! =)

Värsta uppdateringen nånsin.

Hej och ursäkta för tidernas sämsta uppdatering. Ska förklara kort varför...Söndag fyllde brorsan 24 så satt aldrig vid datorn. Måndag jobbade jag över så jag orkade inte sitta vid datorn, likaså idag. Har jobbat 24 timmar på två dygn, likamed hälften, är lite små slut. Enda anledningen till varför jag orkar sitta vid datorn nu är för att jag väntar på mitt älskade one tree hill

Kommer jobba övertid hela veckan, oh dear lord. Ska också på sprängutbildning i morrn. Ursäkta för världens absolut tråkigaste inlägg.

jobbjobbjobb, skit jobbigt å lyssna, I know, men ibland måste det sägas.


Bilden hittar ni på exempelbilder på "Mina Bilder"...high fashion.



Laila Bagge utan kagge

Måste få yttra mig lite om Lets Dance. Första programmet, Laila Bagge blev min personliga favvo direkt hon kom ut med dom där jävla kläderna, haha satan så fräsch kropp för en 36åring! Hennes dans resulterade att hon var bäst på riktigt. Sen var Morgan Alling duktig, Mojje helt okej, Magdalena Graaf helt okej.


Hon är king! folk som tycker annorlunda kan TYP hålla käften

Idag blire 50 års kalas. Det är för självaste Stig Olofsson, så jag har en känsla av att det kommer bjudas på starkt. Fick just reda på att Anna Nordahl osv skulle dit så de kändes lite ballare nu! Annars vet jag rent int vad jag ska hitta på idag, ska kanske gå och göra mig en fläskig gourmefrulle. Undra vad den skulle innehålla?

Japanska sifferpussel....

Samtalsämnen på jobbet idag...
- Surtanter
- Hur världen skulle se ut om vi fortfarande körde häst+vagn
- Roliga historier
- Fotboll
- Thailand
- Jakt
- Hur Leif skämde ut mig lite lätt 

osv. dom fyra första punkterna tog jag upp...oväntat, kan som inte hålla käften så jag säger direkt det jag tänker på...bright like the dark

FÖR ÖVRIGT så har Linda Rosing lyft sina mungipor mot skyn i sin senaste operation, hon jämförs med Jokern i Batman... (sånt där man hör på radion)

Orkar inte blogga...

Mattias, vill du gifta dig med mig?

Kvällen hos Frallie resulterade Grammisgalan, deeptalk, en aning panik, "rotryckning" på mina ben...aj, och allmänt mys! Alltid trevligt att hälsa på:)

Min babe EMD-Mattias och hans EMD kompisar vann en grammis för årets låt, Jenny/Nina Let Me Love You. Fast Matte borde koppla på sin Skellefteå-look....skulle vara väldigt uppskattande av somliga.


puss baby :*

Mallan Brallan Lingon Frallan

Tänkte också bara meddela att nu ska jag ta på mig min fina rosa mössa för mitt hår sviker...sen ska jag slå en drill, sen ska jag köra iväg till Frallie och tillbringa en mysig kväll där:)


Ser ändå ut som hon i "Lilja 4-ever" har klippt mig...

105,4 - Äntligen morgon med Nina & Gry

En kvinna i min vardag, i min ålder, i mitt tillfälliga yrke sitter och lyssnar på radio hela dagarna. Där hör man rätt mycket intressant och cpstört. Så i mitt briljanta skick har jag valt att dela med mig av denna information plus lite oviktigt crap.

- Whitney Houston planerar att göra comeback under 2009. så snuskigt lämpligt för hon är ju bäst i världen.
- Det är grammisgala ikväll
- Det finns killar som slänger fast sin "Ove" i lyktstolpar så dom fastnar...konsekvensen blir att den måste ryckas bort..ajaj. (Varför jag väljer Ove är för att ifall ungar i åldern -9 läser så får dom inte veta att jag menar snopp)
- Jag fick lön idag, jippiekajehej!
- Gårdagens Onetreehill avsnitt var bäst i världen!
- Jag vill öppna en kartbok, peka, och fara dit.

Så, det var nog allt.

Måste ba sneaka och berätta en sak. Under inlägget "Händelser under 2009" stod det ju massa bus, och efter att min lillasyrra lyckats läsa det så kommer hon till mig och säger...

- Nina....
- Ja....?
- Vad betyder doggystyle?
(Jag känner att jag inte är så pass mogen och villig att sitta och förklara det...så min reaktion blir enkel men mycket klok.)
- Googla!


Mina vänner tycker tiden dom spenderar med mig är väldigt lärorikt..

Things a mama don't know

Fick just reda på världens bästa nyhet. Maria skriver "Nina, har du sett oth?!", jag tappar andan, faller mot marken, svimmar av i ungefär 2minuter (Mmm ah) , SHIT, de nya äckliga one tree hill avsnittet kommer idag! This day just got a lot better!! Är så satans exalterad över detta.

För övrigt ska jag och Soffe dra till stan kl.14 och bättra på brännan.


Dreamcatcher.

Kan någon springa bort till Saltmätargränd och knacka på 25an. Därefter säga till Sofia att hon kan stiga upp nu? Tack på förhand:)

Förövrigt har jag drömt hela jävla natten! Typ tre olika drömmar som har i princip involverat samma människor... Kände inte riktigt för å skriva upp vad jag har drömt, men Sofia Lindgren & Nathalie Eriksson, vilka stjärnor! Ni rädda mig hela tin i drömmarna iaf! haha


ca. 1992-93 tror jag...ansiktet kunde nog inte vara mer avslappnat..


 


Theo, Ann-Lo & Kjerran

Satt å kika på lite gamla bilder..









vackra små bäbisar.

Teddybear

Okej, jag har jobbat denna oerhört mörka klämdag. Var mörkt när jag kom till jobbet, var mörkt när jag kom hem..great! Hursom lagade jag mat idag, blev stekt lax, wook och oliver :) smaskens! Don't judge me now men UTAN ÖVERDRIFT så har matlådan jag tagit med mig till jobbet i lite över en månad bestått till 95% av denna mat. Köttbullar/ lax/ kyckling och wook med oliver. Jävlar så gott! Ni måste prova! Kommer snart få skörbjugg...

Satte mig också och såg Björn Gustafsson filmen när jag kom hem. Fick den i julklapp men alla i familjen har redan sett den förutom jag...lugna ner er.. Han är ju världens bästa, skulle jag se han på stan skulle jag inte ens tveka... MEN (Tony Irwing) Vad hände efter Melodifestivalen? Nåt program i parlamentet.. jag vill ha mer bjöööörn! nya skämt osv!


gullgubben, vars får jag allt ifrån? - GLÖGGEN!

Sunnanåcupen!

Om ca 30minuter blir jag hämtad för att dra till Sunnanåcupen. Ska för en gångs skull inte spela, bara kika. Har varit förkyld sen julafton så det blir vila i år. Är alltid ball där borta, Gamla vänner, bra fotboll och underhållning!



Sunnanåcupen för typ 2 år sedan.


Dessa ständiga funderingar

Nu sitter jag här med en smarrig, varm och goddoftande kaffekopp. Yummi. Och i brist på andra aktiviteter så sitter jag och funderar...statistiken visar att man dricker 2/3 av sin kaffemängd hemma. Jag dricker endast 1/10 av mitt kaffe hemma. Blir ju jämt på jobbet sen om man är hos nån ibland. Vill ha mitt kaffe svart, that's the way I like it. Gillar inte med massa socker å mjölk.

Är kaffe ännu ett "ätbart" sätt att umgås kanske? Men man kan väl ta ett vattenglas iställe så slipper man gula tänder osv. Men mat är ju snuskigt socialt! Några klassiska fraser är ju "Vi kan ju ta en fika nåndag", "Ska du med å äta på blablabla?", "Sugen på bio? (oftast popcorn & dylikt)" osv osv.

När man har gått ut skolan och träffar folk man känner mer sällan tycker jag att "Vi kan ju ta en fika nåndag" betyder först å främst att de är kul å ses för det var förmodligen ett tag sen, sen också höra det senaste som man missat när man inte hörts av. Det borde göras mera! Bjussa ut vännerna på en fika, och är dom arbetslösa eller har just köpt en jacka för sitt studiebidrag så BJUD!



Dallas & Yesman

Godmorgon, är uppe med tuppen idag för att dra till Edda och se sunnanåcupen! Clemens - Morön spelar 09:00 trodde jag men fick just veta att den var kl.12:00.. word, godnatt. Nämen har bryggt lite kaffe nu så jag är ändå uppe!

Var med Soffe 3 timmar på Dallas och sen såg vi Yesman, kanonfilm och kanontjej!





tiden läker tyvärr inga sår...

Planerna svänger..

Blev ingen bio ikväll för de gick int boka lr nå! Dumma sf...

Istället blir det förmodligen The Bodyguard med Whitney "Whittan" Houston och Kevin Costner, hemma hos Soffe. Har sett den filmen ett x antal gånger, men den är bra! Sandra kommer dit också så vi ska chilla:) Ber ba till Gud att tjejerna är "deras fulaste" ikväll, ingen klår ändå mig när det gäller skabb men skulle kännas lite bättre om ni typ rulla er i grisbajs å sådär...

Fick mig just ett gott skratt.

Nina Lundmark säger:

ÖÖÖÖÖJ!

Nina Lundmark säger:

du får inte va snygg ikväll!!

SofiA soafli.blogg.se säger:

haha tro mig, det ska jag inte

Nina Lundmark säger:

haha de ÄCKLIGA är att jag tror dig inte!

Nina Lundmark säger:

för du ljug jämt om dettaa=)

Nina Lundmark säger:

du har smink, snygg frilla + mjukisbrallor = snygg !!

SofiA soafli.blogg.se säger:

haha jag har inte gjort nåt sen jag vakna = jag har morgonfrilla,glajjer,gammalt smink och luktar svett



Hahahahahahaha!! XOXO


Soafie Loafie Moafie

Vaknade av väckaren 05:20 och var ändå hyffsat pigg, hade gärna lagt igen ögonen men gick bra å kliva upp.  For å jobbade, var ba jag och gamle Leffe där.

Ikväll ska jag umgås med Sofia Lindgren, frågan är bara vad vi ska hitta på, är sugen på nå gaaaaaaalet roligt och annorlunda! Men finns det något sådant å göra i Skell? Njeet. Någon som har nå förslag på nå fett roligt man kan göra?=) Lutar åt Bio, Yesman.

Sen i övrigt har jag typ just nyktrat till... och det är nästan inget skämt..



2009

Godmorgon....lr nåt.. vaknade hos Soffe och mådde rövhål, men jag har väl bara mig själv attt skylla. Gårkvällen bjöd iaf på god mat, härligt sällskap, roliga lekar, pussar & kramar, skratt och lite tårar.

2009.....lite nyårslöften har man ju. Ska försöka kapa banden mellan mig och socker. Sen äre ba lite småsaker till som inte behövs skriva.

Jag har sovit hela dagen...men kommer sova mkt mer. Puss

RSS 2.0