"I'll be there for you, these five words I swear to you."

Barnvakt = Lek-kompis ♥

"Years go by like days."


4 år mellan bilderna, shit majbritt...

Syskonkärlek.


En person försökte vara söt och glad på alla bilder (Kenneth)
En person var måttligt irriterad på personen bakom kameran (Isabelle)
En person försökte vara glad och trösta den sura (Ingela)
En person försökte hitta nåt roligt i allt och förstörde som vanligt bilderna (Nina)

"It's like the wind, I can't see it... but I can feel it."


"Put pen to paper and make reality."


"Someday we'll know."


The dawn is breaking, a light shining through.


"Talk you down."


"If you're a bird, I'm a bird."


"I feel like that."

Utgång ikväll på Mollys/Allstar med Fältan bland annat, SATAN SÅ TREVLIGT!

'Cause baby you're a firework.

Uppesittarkvällen spenderades hos mother earth med familjen, spelade bingolotto, åt gott och hade roligt! Jag blev även övertalad att sova över så jag skulle vakna där på julaftonsmorgon, haha! Så det gjorde jag"

Julafton blev det. Jag begav mig hemåt för att slå in dom sista paketen (framförhållning, I know..) och göra mig klar. Sen åkte jag tillbaka lagom till en jullunch morsan hade gjort. Vi käkade och umgicks, sen började Trolltyg i tomteskogen som vi var tvungna att se:) Efter det blev det att ordna klart maten å de, Kalle Anka var man ju tvungen å se också, gillar egentligen ba tomteverkstan (när tomtenissen målar rutigt, ashäftigt..come on..). Sen käkade vi, öppnade paket, umgicks, spelade spel, såg Tomten är far till alla barnen osv sen var kvällen slut. Trots att vi var mindre folk än vi brukar och att vi var hemma istället för hos mormor så hade jag en toppendag, tack familjen!

Juldagen, även idag vaknade jag upp hos moder. Kom hem rätt tidigt! Resten av familjen skulle åka till mormor men jag blev kvar i stan eftersom det vankas utgång ikväll med världens bästa Fältan som är hemma från Italien över jul och nyår! Så spenderar jag min kväll, och trots att jag inte vet vad jag ska ha på mig eller att jag har stökigt i lägenheten eller att jag vet att jag måste färga håret men orkar inte så känner jag mig taggad!

"I love this place, but it's haunted without you."


Dear John.


Do you remember.


Knack knack! Vem där? Tage.. -Vem tage? -Handtage....

Idag har jag slagit in några julklappar, städat undan lite, sen hann jag inte mer än kasta mig in i duschen och komma ut därifrån så plingar det på dörren! I paniken söker jag kläder, det plingar igen, jag känner en viss stress... får på mig nå kläder och öppnar dörren, där står Emma "Linkan" Lindström! Tjejen som varit på bartenderkurs på kanarieöarna sedan slutet på oktober, tjejen som myglat och sagt när jag pratade med henne i telefon i fredags att hon inte skulle hem över jul och nyår, hon visste inte när och OM hon skulle hem. Sen står hon i min hall, saaaaaatan vilken trevlig överraskning!:D Det är precis en sån där grej jag skulle kunna göra, and I love it!


Don't just make money, make memories.



En stjärna lyser så klar.

Mobilbilder allihopa men vissa blev visst mindre än andra...
Sista bilden är från ikväll, stortjollret busar med lilltjollret!

"You can go higher, you can go deeper, there are no boundaries, above and beneath you."


With the power of a melody, I call up on humanity.


"Welcome home you, I know you by name."

Skönt att ha er hemma

"When love takes over."


"I can't explain, what it's like not knowing if I ever crossed your mind. "


"There's nothing you can do or say, you're gonna break my heart anyway, so just leave the pieces when you go."


"How can this story be mine?"


Today was that day, it was that time.


"Stranded alone by the side of the road, it's your baggage that's dragging you down, don't look back."

Begravning imorgon.

I am a part of the world.

Helgens otippade: I fredags morse lyckas jag på nåt stört vis dra iväg en fet vattenklump över datorn, satan så misslyckat..men vet ni vad? Den lever. I söndags, stod jag och Ingela i köket och pratade, jag skulle vara en snäll syster och hälla upp te åt henne medan hon pratade om något intressant.. på något skruvat vis prioriterade jag att titta på Ingela istället för koppen...det resulterade till att jag missar koppen och häller djävuls-vattnet på handen istället, rååskönt..

Måndagens otippade: Steg upp tidigt, for på gymmet innan jobbet, tog en lång promenad på kvällen. Och för första gången på länge kände mig fan motiverad till å göra nåt åt flodhäst-lirandet på fotbollsplan, får se hur länge motivationen håller i sig den här gången!

Dagens otippade: Steg upp tidigt, for ut på en promenad och därefter gymmet före jobbet. (kände mig lite duktig)
2006


Snart ska jag iväg till Edda och se innebandy med Pillan! TOODLES!

"Listen to your head, and follow your heart."


"And what am I supposed to say, when I'm all choked up and you're okay, and I'm falling to pieces."


Under mitt tak.

Om ett par minuter eller en timme, jag vet inte, så ska jag, Ingela och Wilma promenera bort till mother earth, i kylan.

Nämnde jag att jag sov i mjukisbyxor och en tjocktröja i natt och höll på frysa ihjäl när jag vaknade? Nä trooor inte det!! Satan. Längtar måttligt till mars-april då man bara kan lägga sig i en snödriva i solen, dricka varm choklad och sola... i T-SHIRT!!

På nåt stört sätt gillar jag att det är Ingelas kinder som syns i ögon-hålen..

Jag vet att du kan höra mig.

Igår kom Ingela och hämtade mig, vi for förbi krysset och köpte två buremål åt Thompa & Fredde. Åkte hem, pussade Wilma, inväntade Elin, Mackan och Eve. Sen korkades det upp! Mysig och trevlig kväll:)

En rolig grej var när Eve skulle ringa efter taxi, då beställde hon en till skråmträskvägen och efter 30 min ringde taxigubben (som inte var vassast på svenska) och sa att han var på plats, Eve poängterade att hon inte såg honom utanför fönstret, "Ja men vadå, ja ä i Skrrrråmträsk" ... HAhaha då har han kört till skråmträsk istället för skråmträskvägen som är vid sunnanåskolan, ja det var roligt.


"Jag viskar en bön i natt, för dom som inget har, för dom som gick in i natten utan att hitta tillbaks."

For till Malin igårkväll och umgicks med hennes familj. Riktigt skönt att ha dig hemma frallie! Såg Idol och hade en riktig myskväll. Jay vinner Idol nästa vecka med 79% mot 21% gissar jag på!!

Ikväll blir det att kila bort till Ingela och sörpla lite vin med henne och Elin, sen ska jag pussa på min lilla söta favvo:) ♥

"We are the boxers in the ring, we are the bells that never sing, there is a title we cant win no matter how hard we must swing."


"Sometimes the hardest thing is the most rewarding."


"We did it when we were young."

Västerbottens F-89, 2005

Talking to the moon.


RSS 2.0