It's like the darkness is the light

Vilken jävla dag, haha har slö städat riktigt länge idag. Sen var det 6-8 personer mellan 20-25 år typ, som skulle checka ut innan kl.12 idag. Vi stod utanför med 11:56 på klockan och det var knäpptyst därinne....vi knackar på, knackar igen, låser upp, står i hallen och ropar "hallå", ropar igen. Inget svar....HMM? Vi går in, kollar i ena sovrummet, det är tomt. Men det är massa resväskor osv där, så vi kollar i andra rummet. där ligger det en kille och sover. Vi ba "hallå?", han rör sig inte, haha va klåån, då bokstavligt talat SKRIKER vi, då öppnar han ena ögat litegrann och kollar snett. Vi ba "Ni skulle ha varit ute nu, det kommer andra som ska bo i den här lägenheten om nån timme och vi ska hinna städa innan."... Han säger fortfarande ingenting? hahaha wooot, sen kommer en tjej ut typ näck och pratar med oss och säger att dom ska skynda sig. Efter en timme är fortfarande alla grejer kvar men dom kutar runt som om det brann i arslet! TILLSLUT kommer dom sig ut, och vi går in, det är de värsta vi har sett, inte ÄCKLIGAST, men flest prylar i världen, det är alltså en lägenhet på 3 sovrum och ett gigantiskt vardagsrum med massa grejer överallt som dom lämnade? Jahapp! Då satt vi igång och fyndade! Haha, hitta masssa roligt! Allt från p-piller till kläder till köttbullar. Vi slängde hur mkt som helst, runt 20 soppåsar + en fet sopsäck! oj oj va grejer.

Efter det var vi helt utmattade, vi käkade tacos idag btw, satt riktigt fint i den feta magen! Sen skulle vi kolla upp hur många lägenheter vi skulle städa i morgon och hur många gäster som skulle komma. Och vi blev som osäkra på om vi hade städat vissa, så Belinda kutar iväg å kikar....och hon kommer tillbaka och asgarvar! Hon hade gått till ett rum och tagit förgivet att det var tomt, och bara låst upp, och när hon öppnar dörren stiger en TOTAL naken tjej fram, Belinda ba "oj sorry.." och smäller igen dörren! HAHAHA otajmat besök kanske, hon hade inte precis nykommit ut ur duschen if you know what I mean! Mycket naket

Och nu sitter jag här jävligt sliten! Tycker nån kan bjussa på en rolig historia så jag får gotta mig åt den i morgon!;) Det väntar nämligen jävligt många skitiga golv och toaletter i morgon så jag behöver lite stöd!

Nina "the bartender" Lundmark is on fire on the weekends

Monaco

Okej, nu blir jag lite sne, jag hade fel. Så här är det.
Nina vs Belinda       12-11

OH MA GAAAD! Hon tar ikapp:( Vi fick rosor och drinkar igår när vi gick ut på Monaco, aldrig mer. (tänker faktiskt inte berätta hela sanningen) Låt säga kort och gott att vi int vill träffa dom som var där igår NÅNSIN mer. Fint sagt Nina! -Thankyou!

Snart ska vi börja jobba igen, GAAAAAH, idag har vi varit här i exakt 2 veckor, och JOBBAT i exakt 14 dagar, varenda jävla dag hittills, varje helg. Sug på den och döda mig :)

Nu har vi ätit frukost, Belinda gjorde pasta med tomatsås och jag åt billig ravioli, ingen höjdare som bakismat....i övrigt blev det en väldigt tyst frukost.


Hej å hå=)
Saknar Skeå å de:(

12-10

Ikväll blev man ju rent bjuden i sinne på drinkar
Nina vs Belinda  12-10

tror jag, jag återkommer med EXAKT resultat! Men jag tror jag har rätt! annars ligger Belinda risigt till;) hoho Belinda tar ikapp, jag får panik!


Turkisk peppar + explorer

Godkväll my dears. Nina Lundmark har just smällt i sig en pizza...smalt. Och ikväll ska alkohol förtäras, turkisk peppar shots bland annat:) Kom å smaka! Sen får vi väl se vars/när kvällen slutar.

Korab var fräsch idag som vanligt! (så sant)


Det festas på många håll i Skellefteå också idag har jag hört! Mycke nöje!

Kolla på det här, rysshororna lämnade det i sitt rum...!!


Vi tänkte seriöst på att ringa nåt nummer och leka Olga och säga "Hello, it's Olga, from Russia, you were really something...give me more, more..." ... (Belinda tänkte...ah jo så vare nog... faktiskt)   ;)

Ah have a nice kväll allihopa everybody=) spendera inte alla pengar!

Ladies and gentlemen, I hate to say I told you so...

Okej, så här ligger det till, Jag och Belinda tog en snabb benpaus i trapphuset, då kom Korab och berättade att Polisen hade fått ett in nåt tips om att det skulle finnas HOROR i våra lägenheter! HAHAHAHA, oj oj, och det är klart i fan att det var OLGA FROM RUSSIA! shit sharlock, jasi, kanske stämmer det där om att "första intrycket är alltid rätt"? who knows.... hur som haver så blev dom utslängda idag dom små fnasken. Och vi fick städa deras rum, det var ju som sagt två stycken, i varsitt rum, men vi såg snabbt att dom båda hade sovit i ena rummet och pippat i andra rummet....naaaaaaaajs..... hittade iaf kondomförpackningar i soporna, så dom kanske har klarat sig från AIDS... men det kändes iaf som jag fick FET AIDS överallt när jag bytte sängkläder...

Ringde Joel idag och frågade hur det såg ut för dom med Norge, och dom ska typ komma å bo i våran lägenhet=) blir kul! Sen för övrigt höll jag på bli påkörd idag, trodde gatan var enkelriktad så jag kollade bara åt höger sen gick jag, haha jo jävlar då vare någon som låg på tutan! jasi=)

Jag och Belinda har gjort i ordning sprit och turkisk peppar som väntar i morgon, ska festa med Korab, Ilias och nåra? ingen aning om vilka det blir, men de blir nog bra:)





Det här är utsikten från våran lägenhet, solen lyste dock inte på bilderna som den gör idag, Huset nedanför SAS Radisson är ganska skabbigt, hoho om ni inte la märke till det. HOW EVER, nu ska jag och Belinda sätta oss och fika på Deli De Luka:) hoho Hade Pent!


Knaskerøtter!

Dagen har varit rätt soft med arbetet! Jag och Belinda har glidit runt lagomt skönt idag. Ibland när vi inte har något å göra brukar vi kolla upp ett rum som är ledigt på första våningen, sen brukar vi låsa upp, gå in, slänga oss i soffan och se på tv. HAhaha för vi orkar inte gå upp till vårat rum, (8 trappor). Najs system!;) Vi fick en liten slant igår, lite förskott på lönen så vi ska klara oss! Gick en sväng på stan idag och skulle hitta Teknikmagasinet, för där skulle det vara en soft ipod/mp4? Musik och film, skulle iaf finnas en snygg och bra sådan för 399 norska kronor, bra pris! Men inte hittade vi Teknikmagasinet inte, orkade inte leta så länge heller så vi gick på ICA och handlade lite frullemat sen slutade det med att vi fläskade på Peppes Pizza, HEEEELT sjuka pizzor, jag dör, godaste jag ätit.....! Oj oj Mums mums! snusk dyrt med riktigt gott! Sen har jag färgat håret (samma färg). I övrigt har vi bara softat! Jag har käkat lite knaskerøtter! HAHAHA (morötter) Skit gott.

För övrigt är det ganska roliga gäster som kommer hit, roligaste hittills har varit rysshororna, svenska kvinnan och peru killen, och sen var det en stor fet gubbe med en liten pluttig ung fru, (golddigger wife), hittade rätt fååååå shoppingpåsar i deras rum. Ena rysshoran sprang för övrigt ner till porten i morgonrock idag och öppnade dörren för en man, dom stod och pratade och killen hade tänkt få sig en omgång av henne, men han hade för lite pengar med sig för att hon skulle kunna klämma in han i schemat, eftersom hon far i morgonbitti, så han gick därifrån. (typ nå sånt? kanske..) HAhah, jasi dom är roliga dom där!



Godmorgon Oslo

Jahappp, snart ska vi kila iväg på jobbet! Sitter å snackar med Joel nu:) Han och Jocke ska komma till Oslo snart ju! Och dom ska få äran att bo i våran lägenhet medans dom söker jobb å boende! Blir kul å se fler Skelleftebor;D

Nu väntar dusch och frukost sen blir det å hoppa in i arbetskläderna!
Have a nice day allihopa everybody! Är ruggigt sugen på en toast/korv/bulle på  7-eleven! (jag tänker som om jag vägde 150 kilo, I know...)


Lena Snorrsparre is back again

Läste igenom några gamla inlägg, och jag skrattar fortfarande åt den här
http://ninalundmark.blogg.se/2008/july/based-on-a-true-story-2.html#comment

Jag befarar att jag är riktigt IQ-befriad ELLER den nya Astrid Lindgren.

Köp-ing(e)

Måste för övrigt ba lägga upp en bild jag tog från bilen påvägen hit=) hoho

En ny del av köping!

27 augustis bravader!

Jag och Belinda tog en sovmorgon idag, började kl.11, störtskönt! (Ja, vi får göra det bara vi sköter jobbet;)) Öhm, sen fanns det viisst inte så mkt jobb å göra? För alla skitiga sängkläder var inte färdigtvättade på "vaskeriet". Men efter 4 timmar så, haha klååån. Vi har börjat jobba med kanske världens skönaste gammgubbe, Ragnvald! 66år och oreligiös. Svär och skrattar som en 14åring efter några 3,5or! (?). Precis min humor.

Sen skulle jag gå och möta upp en kund, visa han till hans rum, ta betalt och så. Givetvis funkar inte tyskens kort så han ba "Ich liebe dich if you let me stay for free". SKOJA, näe det funkade efter ett tag. Sen skulle jag gå till några svenskar och ta betalt också, kvinnan är från Stockholm och mannen från Peru. Kanske världens trevligaste gäster jag har mött hittills. Kvinnan hörde för övrigt direkt förra gången vi sågs att jag var från norra Sverige...humm, och Peru-killen bröt ju lite, haha skit kul, för han ba "Finns det några vandrarhem där du bor?", jag blev helt speechless och sa "Ööhm, asså vetu ja vejt rent int, haha brukar som bo hemma men om du söker så hittar du nog ett", han ba "Ja ja okej, för vi har tänkt komma till norrland och se naturen och kulturen" . Ja ska han kika in naturen så får han nog hugga ner ett å annat träd för å få nån utsikt iaf! klockan var 18:30 när jag satt inne hos dom och tog betalt, jag ba "Lång arbetsdag, pjuuuh..", kvinnan ba "Ja huvva, stackare, vill du ha kaffe?" HAHAH så himla trevligt och gott, men jag hade ikke tid med det, en å annan säng till skulle ju få rena lakan!

Ja jävlar, nä nu sitter vi inne i lägenheten och äter chips & fläskar! Precis som det ska vara! Ska avrunda nu men vill ba säga att jag känner lite sorg, rysshororna flyttar ut på fredag, då får vi aldrig skratta åt dom nå mer, huhu. Men Belinda säger att det lär komma fler så, HAHHAHA, ääh vafan, jag saknar iaf er där hemma! Pussssssss


Här är Ragnvald, stjärnan. suddig bild men va klån



Nycklarna vi ansvarar för, fåååååååååååååååååååååå


Har INGA av mina bilder på Belles dator, bara en bild som jag tog med mobilen dagen innan jag satte mig i bilen i riktning mot Oslo. Blir som så nedrans glad när jag kikar på den:)

kissnödig som 13 småglin samtidigt!

jamen jävlar, här sitter man å hålla på pissa ner sig! och då är frågan varför jag inte går på toa? Ja det ska gudarna veta, efter allt trapplöpande och promenerande orkar jag inte gå en meter till idag! Idag har vi städat också som vanligt, sen skulle två gäster komma kl.14 så jag gick och tog emot ena och Belinda andra. En nederlänning och nåt annat, sneaky! ajaa, intresseklubben antecknar (populär rad i 5an). ilias har för övrigt fixat vårat internet nu FINALLY=) Nu sitter jag vid datorn och har snackat lite med Sandra, Rosanna osv! Fick till å me se en snutt av sluu=) himla kul å se hon! 

Jag har egentligen inte så mkt att berätta idag, pratade med Sofia i telen i söndags, himla kul å höra hennes röst också=) hoppas att är gött där hemma!=) Saknar er!



Här är ena kollegan, Korab, (the very goodlooking one) Mjaaaaaaaaaaaaao!
Det där är inte våran arbetsplats vill jag bara upplysa om, det är i förrådet i källaren!

Mer bevis!

Helgen var fullspäckad med explorer. I Lördags gick vi ut på Roxy Bar. Var väl helt okej det med. Vi har desssutom jobbat hela helgen, ack ack så slitna.

Mer bevis mot rysshororna!
Igår skulle jag och Belinda byta sängkläder i hennes rum, känns ju inte toppen mysigt å göra det hos hon men hur som haver, vi knackade på, hon öppnar i morgonrock och rött läppstift....vi ba "Do you want new towels and sheets?" typ nå sånt, hon ba "No, no, I'm fine, thankyou!" ...OKEJ sa vi och gick ut i trapphuset igen, där mötte vi en man, som GÅR IN I HENNES RUM! Och vi blir ju givetvis så jävla nyfikna att vi är perversa och äckliga och ssmyger och ställer oss utanför hennes dörr... där står vi och väntar på ett MUNTLIGT bevis (dirty, I know) , OCH JOOO, tammefan, ´vi står helt tysta därutanför och plötsligt hörs den manliga rösten ba "Ooh, mmh, aaah" , VI DÖR, och kutar därifrån, omg omg. Vi blev som chockade efter det där då, och står helt speechless i trapphuset och efter FEM ynka minuter kommer han ner igen? Vilken jävla snabbis.... men jag antar att det är dom som inte fått nåt på ett tag som betalar...? En tanke. Och idag såg vi en helt annan man gå in i hennes rum, såg dock inte när han gick, men ja, det är ändå spikat att dom säljer sina äckliga kroppar.

IKVÄLL, ja, hm, man är ju så ssatans trött numera så det blir väl en film och en rackarns massa sömn. Sköönt! Vi la oss och sov från 16:00-20:00 igår, hahaha Men Belinda kunde ändå somna runt 01:00 senare, men inte Nina inte...nää, då kom hon in i Ledig-rutinerna och kunde inte somna förrän 04:00... huvva, satt och såg 3-4 Beck-filmer, soft=)


Katta - Nina - Frida > i Hudiksvall


Halv sne bild från i lördags, utanför vårat lägenhetsfönster på 5e våningen:)


Min säng=)


Nog med bilder och skrivande for now, hade hade=)

Lördag i grannlandets huvudstad

Igår var vi hos Frida, Ashkan, Sohrab, Erik, Tobbe osv, kollektivet! haha och umgicks! Första festen här i Oslo, en ganska rolig grej, alla i "kollektivet" har TYP ett taxikoncept som lyder "spring ut ur taxin och låt Erik betala!" HAHA, så blev det! Vi tänkte gå ut på Nomaden men 3 av oss är inte riktigt 20 än så vi gick vidare, mot Yatzy där det sägs att det vimlar av Skelleftebor, men det var 20+ även där, huhuhu, tillslut hamnade vi på Crystal Eight. Var väl rätt soft! Jag och Belinda kom hem till lägenheten runt halv 3-3, steg upp kl. 08:00 för att JOBBA på en jävla lördag! haha vafan;P Vi slutade jobba för ca 1½ timme sen! Och ikväll är det igång igen! Det är förfest hos oss denna gång, blir nära att gå till stan sen=)

Hora or not? öhm, Hora... HAHAHAHA i Tisdags mötte jag, Belinda och Per upp en gäst som hette OLGA och var från RYSSLAND, alla tänker Hora!? Ja jo det gjorde vi också, hon pratade så jävla typiskt, och sen skulle hon betala för två rum, och sa att ena rummet var till hennes syster som också hette Olga, hmm...? de va ingen jävla syster, det var horkollegan. Vi har sett dom springa omkring i trapphuset i rött läppstift och glänsiga morgonrockar, dom springer ut och in i varandras rum (för att diskutera buisness), vi har sett män gå in på deras rum, vi kommer att få mera bevis! Jag återkommer! Men det MÅSTE vara hoes. Låter sorgligt men det är ju lagligt i Norge, prostitution.



FÖR ÖVRIGTNina vs. Belinda        3-0
wooopps!

Dag 3

Internet funkar bara ibland så ha överseende;) Idag har jag och Belinda städat 3st trappuppgångar med ca 8 trappor i varje,mjöööölbagge! Var nalta jobbigt men det var helt okej=) Hon skurade, jag putsade fönster. Om ca.15 min ska vi få skjuts till en annan gata (observatoriegata) haha och städa lite där också, när internet funkar felfritt ska jag ta mig tid och skriva mer. och försöka lägga upp bilder!=)  Vi var hos Frida, Ashkan, Sohrab osv och såg film igår, det är Belindas kompisar sen tidigare. Var soft=) Vädret i Oslo är mulet och regnigt idag, var en sol-moment igår men den varade inte så länge!

Går inte lägga upp bilder nu och det stör mig...

Hoppas allt flyter lätt i Skellefteå! Hade pent!;)

Framme i Oslo

Hej kära vänner & övriga! Vi kom fram till Oslo igår runt 3-tiden, mötte upp våran arbetsgivare och for till lägenheten. HÖGST UPP, 8 jävla trappor! hahaa var rätt kul å bära upp all packning (?) Hur som helst är det fint, hög utsikt osv. Idag steg vi upp kl. 08:00 och gjorde oss klara, gick runt litegrann och skådade staden, kom tillbaka till lägenheten runt 11:00, fick ett cp-trött-il och la oss, och efter en timme knackade Per (arbetsgivarn) på dörren, haha vi låg typ å sov sen fick  han TYP se Belinda i bh HAHAHAHA ja gu de va roligt! Hon var snabb bakom dörren så vi snackar att han såg max en sekund, men det räcker väl? HAHAHA, Sen for vi till kontoret där världens babe satt och pratade i telefon. Det visade sig att vi skulle hänga med honom hela dagen, ja tack! Han heter Korab, mjao! Ah och det har varit full rulle hela dagen, jag och belinda har till och med fått möta gäster och hälsa dom välkomna, ge ut nycklar och så. Jag fick prata engelska med nån tjej som knappt visste vad hon ville så det var lite svårt att hjälpa henne..=S  Nu har vi PRECIS fått igång internet sså jag tänkte skriva några rader! Finally! Vi sitter bara och chillar i lägenheten just nu och tar det lugnt! ska lägga upp bilder på lägenheten sen när vi hunnit ta kort:) Har bara tagit på utsikten än så länge!

Känns helt overkligt att vara i Oslo? Saknar många, men som tidigare sagt, kom och hälsa på! Ni kan inte nå mig på mobilen längre, om ni vill ringa så har jag ett norskt nummer, och ringer ni från sverige slår ni +4746444529 . Min jobb telefon. Men allt är bra och så, hoppas allt är bra hemma i Skellefteå också! Berätta vad som händer=)


Kunde visst inte lägga upp nå bilder nu, men det kommer senare! Lev å må!



What about now

For upp till stan idag med Soffe, Sandra & Hanna. Vi fikade på Wayne's och gick en tur på stan. Jag skulle åka med Lasse hem, direkt han ringde vart det spänt i luften, han sa att jag skulle gå ner mot bilen, efter jag lagt på bara brast det, mitt utanför vintergatan, kunde ba int hålla tillbaka. Önskar jag hade haft solbrillor för direkt jag gick iväg ensam ville jag ba störtflänna, huvva, Nina Lundmark har upplevt två flänntillfällen nu på två dagar. Riktigt jobbigt kommer det bli och inte kunna umgås med alla. Men jag kommer hem och ni får komma och hälsa på! Ni är mer än välkomna!!!


Sandra, Soffe & Hanna, ta hand om er!

Bäst att ha en till tyst minut för imorgon far jag! Och från och med på Söndag kommer jag vara bosatt i Oslo. Då får ni följa mitt tripp här om ni är nyfikna, ska försöka skriva så mkt som möjligt!

Sköt om er alla här hemma, vill inte veta av att det har hänt er något hemskt....

Never Gone.

For till Thea ikväll vid 18-tiden, sen kom Rosanna, Anna, Elin & Madde dit också, dom små liven hade varit och handlat mat osv. Vi friterae pommes och grillade kyckling, majs, paprika, champinjoner & tomater på spett och sedan satte vi oss i Theas lusthus. Var riktigt gott och trevligt=) Sen var det dags för efterrätt, glass, hallon, chokladsås & en uppskuren fattig banan som Madde tagit med sig!;) Haha Sen smet jag iväg på lagets träning för att säga Hejdå till samtliga. När jag kom tillbaks till Thea var det mörkt ute, och det var ljus tända inne i lusthuset, myspys. Där satt vi och pratade osv. Mot slutet av kvällen när alla skulle bege sig hemåt satt vi i hallen, sen fick tårkanalerna arbeta!


Elin, Thea, Anna, Rosanna, Klein. Tack för en toppenkväll !
Sköt dig snyggt i cypern Anna;)





Tandläkarn 08:10 i morgonbitti, buss upp till stan 10:05 med Soaf,
möta upp Fjelle ca. 10:35, åka till Sandra så snabbt som möjligt efter det:)
Berättar mer om det i morgon! Sovgott!


Men Tommy, ta bort pungen från min rygg!



Här är klippet som fick Nina Lundmark att garva sig till tårar igårkväll !

I'm You

Kom hem runt 6 tiden i morse, lite små sliten sådär. Trevlig kväll vare iaf=) For upp till stan med 09:20 bussen och mötte upp Mormor, som hade kört ända från Norsjö för att hinna träffa mig innan jag far till Oslo:) Vi fikade på Café Victoria, Mormor bjöd och sa "Det är din dag idag". Sötmormor, kändes som jag fyllde år:) sen köpte jag lite småprylar. Sen bar det av mot Solbacken, där blev jag erbjuden jobb! haha dålig tajming tyvärr...Mormor kände för å pröva turen på en trisslott, och se på fan, hon vann 75kr! haha och dom gav hon till mig den rackarn, hela min plånka rök typ inne på Rusta & MAXI! haha köpte massa grejer inför Oslo osv. Allt från tvättmedel till hårfärg till mat.

Nu sitter jag å busar lite med kattungarna:) 5 st små parvlar! Någon som är sugen på en liten kissebäbis? Säg till! Har tyvärr inga bilder på dom, och vet inte om jag kommer hinna fixa det heller, men om nån är intresserad får den personen skynda sig å komma förbi! =)


Tisdag night:)

tack för en trevlig kväll:) vi ses=) I promise! Pussss

ris Nina but whatever=)

@ Frallie

Testen från förra inläggen gjorde jag på www.Facebook.com , man måste tyvärr vara medlem för att göra dom! Men bli medlem! Det är inte svårare än så;)

How ever, till dagens aktiviteter! Malin aka. Frallie kom och hämtade mig runt 14:30, vi drog hem till henne, och nu har vi suttit och  pratat & druckit vin i 2 timmar nu! hahaha, super mysigt=) Snart kommer Malin nr.2, aka.Ragnar! Vi ska sitta och mysa hela kvällen! Spela guitarhero, dricka vin, prata osv osv osv!=) Synd att Ella var tvungen å jobba=(

Hoppas allihopa everybody har en great night tonight=)




sanningens ögonblick!

Haha har precis suttit och gjort massa quiz! Det var riktigt "lärorikt!" Fick nämligen veta att jag ska gifta mig om 4år och 1månad, synd man inte kunde kolla vem man skulle gifta sig med....öhm, min bröllopslåt skulle bli "The way you look tonight" med Frank Sinatra. Sen ska jag ha 3 barn, en flicka och två pojkar, i den ordningen också, flickan först. Spännande, undra vem farsan blir? Sen var mitt lyckonummer 3, undra om det har något med ungarna att göra.. och mina Kama Sutra ställning blev "skottkärran".

Sen testade jag "How funny are you?" och mitt resultat blev "classclown", kanske stämmer? Fick nämligen höra på alla mina kvartsamtal i skolan att jag var en pajas...

"What sex toy are you?" var jag ju givetvis tvungen å testa, och jag blev "nipple ring"...hmm, ah, okej, visst, fine.

Där har ni nåt å suga på!



Facebook

Gårdagen var fullspäckad med "att-göra"-grejer! Jag och Belinda drog upp till stan, köpte en extern hårddisk med 640gig som vi ska ha med oss till Oslo. For runt och hämtade grejer som Belinda lämnat hos folk, for på Subway, Bolaget osv:) Sen drog vi till örviken och satt oss på belles altan och drack lite goda drinkar med hennes föräldrar=) haha supertrevligt!

Ikväll ska jag vara med Soffe, Sandra å Hanna, ska grilla på soffes baksida! Blir kanon!=)


Jag har officiellt skaffat Facebook nu, haha ska skrota Apa snart!


Sista dagen på jobbet!

Goderafton, sista dagen på jobbet! Riktigt skönt, nu har jag bara ett mål i sikte, Oslo. Är sjukt taggad!!=) men som jag skrivit och sagt miljoner gånger tidigare så kommer de kännas jätte tomt utan familjen, kompisarna, osv! Men jag har ju några kompisar med mig på trippen! Belinda, som får nöjet att roa mig;) haha sen ska Joel & Jocke dit också, kommer bli kanon!


Tänkte lägga upp lite bilder från när jag, Rosanna, Elin & Klein var i Strå!


← Elin & Nina →

[email protected] < SKICKA MUSIK!

Nu har jag typ varit småduktig:) har ringt Arbetsförmedlingen, Skatteverket, Swedbank & Försäkringskassan! Sen har jag också undersökt lite hur man gör med Halebop kontantkort i Norge. Jösses, allt kommer ordna sig=) Nu ska jag typ bränna ut lite musik, ladda upp så man har nåt å lyssna på!=) OCH SNÄLLA, skicka musik till mig! Är jävulskt less på 92% av alla mina låtar! [email protected] skicka skicka skicka!=)

Några av Rosannas bilder från Strå. =) Kommer mkt fler när Elin har skickat sina bilder!=)



Best of Blocket

Idag har jag lite planering som måste göras, Morsan har tvingat mig att ringa Skatteverket, Försäkringskassan å nå mer...aja måste väl göra de..(?) Sen ska jag börja skriva upp vad jag ska ha med mig till Oslo, (kan tyckas att det är långt att planera 10 dagar i förväg) men jag DÖR om jag har glömt något när vi har börjat rulla.

HAha var inne å kikade på www.bestofblocket.se och hittade några roliga annonser, hahaha dom är så jävla fula, kolla den här! Halvsunkig skinnsoffa, HAHA


www.osloapartments.no > Oslo Central

Vi var i Strå idag och hoppade från klipporna, dock inte 10-12meters klippan lr vad det var, de va ju snuskhögt! men några meter hoppade vi iaf från=) Kommer väl bilder sen=)

For till Ingela sen idag, hon fyllde 22år som tidigare nämnt. Var trevligt, hon och Thomas hade gjort egen smörgåstårta som var helt kanon!=)

Och nu är jag hemma!=) Igår var jag hos Belinda och planerade lite inför Oslo, kollade upp lite grejer och skrev iaf klar en lista, haha Uppdrag Norge -listan! Tror Belle kommer knäcka mig men vi får se;P Iaf en jävulskt rolig grej!=) 

Vet inte EXAKT hur rummen kommer se ut, men dom lägenheterna som står på våran adress är iaf något sånt här=) Våran gata heter ju så vackert som "Sven Bruns Gate 7" HAHAh=)

  

Våran lägenhet ser FÖRMODLIGEN ut så här^, men KAN se ut så här också
  
 

Skulle helst av allt vilja ha med Belindas soffa, de KAN vara världens skönaste? men den kommer stanna i Örviken tyvärr, men jag hoppas det är soffan med dom röda kuddarna istället för den där utan armstöd ens! Hur ska man kunna Powernapa i den?! Det är frågan...men de kommer lösa sig=) Tänkte bara lägga upp nå bilder så ni har ett hum om hur det TYP kommer se ut. Kommer givetvis ta nya bilder när jag kommit dit, och lägga upp så ni får se:) Jag är faktiskt sjukt taggad!

Congratz sis'

Igår vad jag hos Belinda och planerade Norge lite smått å gott=) En lista klar;)

IDAG ska jag, Rosanna, Elin & Klein fara till Strå? haha och hoppa från klippor=)
http://www.freeride.se/video/klipphoppning-i-stra

Hoppas jag överlever så jag fortfarande kan dra till Oslo! Den som lever får se.

Sen fyller Ingela år idag också, Grattis sis! 22år, holy makaroniiiii! Så det blir å dra dit å fika sen ikväll=)


Batman The Dark Knight

Igår va jag, Soffe, Sandra, Oscar & Alle hos Hanna:) Det va som mysigt, sen skulle dom som tidigare skrivet på en avskedsfest, så då skulle jag dra hem å komma å hämta dom senare, och när jag for från Hanna så ringde jag upp Anna N som hade ringt tidigare på kvällen:) Haaha då var hon, Rosanna, Elin och Madde på bio och skulle se "Batman The Dark Knight" med Heath Ledger och Christian Bale, ville jättegärna se den! Och Gud ville mig verkligen gott igår, för vakten hade inte rivit av Elins biljett så dom sa att jag skulle komma dit å ta den för det fanns en ledig plats bredvid dom=) Haha och ja, klart jag nappade=) Gick in på Bion, mötte upp Elin, fick biljetten, då kom vakten, jag ba "Hon hade tagit ut min biljett, här, riv." HAHA så jävla roligt=) han tyckte inte de va nå konstigt med det! Så då gick vi in å såg filmen! Den va bra=)

Sov hos Soffe inatt, vi drog hem till mig och busa lite med kattungarna som blir 3 veckor på tisdag. Kattmamman var ute och kissebäbisarna var superhungriga som dom skrek så det stod härliga till. Sen for vi till Santana och käkade en Fileo, mumma.

Ikväll ska jag hänga med Rosanna, Anna, Thea, Madde å Elle=) Blir nog supermysigt!

Länge leve minnet av Heath Ledger † .



13 dagar kvar till Norge.

Bilder från Norsjö

VARNING! Bilder som visas nedan kan vara alldeles för oseriösa för din humor. Och hela inlägget är ungefär 8km långt så det kommer ta ungefär 45min att springa, 1½ timme att gå eller ett klick för att komma till nästa inlägg. 

Bilresan dit=)


Gung-gung!






Int så kul å vara den bleka...

Sen kom Michael Jackson förbi en sväng och bjussa några truddiluttar som t.ex. The way you make me feel, Billy Jean och Man in the mirror.

Soffe blev tok impad av Michael men när han drog bort håret från ansiktet bakom hennes rygg undrade alla, var det en fejk-Michael lr har han lagt på sig lite och opererat näsan igen? Ingen vet?
 
Sen drog alla tillbaks till stranden igen när solnedgången tagit fart.


Vad hände?

Fläsk eller veckad tröja på personen till höger? Båda?




Headshot!



Efter mkt slams och bus så hoppa vi in i bilen och begav oss mot Solia

Pretty nice view?

Vackert!



Igår, Idag, För övrigt

Igår

For Jag, Soffe, Sandra & Rebecka till Norsjö till Soffes stuga och Norsjö Beach. Kom fram vid 3-4 tiden, då drog vi på frasses å åt, sen var vi runt på området, kikade på volleyboll och jättefula karuseller! hahaha de fanns en barnkarusell som var ett tåg, och det var en kille som gick runt och DROG tåget! HAHAHAHA sjukaste jag sett, såg riktigt fattigt ut! Sen satt vi i bilen och dunka musik=) de vimlade av poliser och jag försökte förjäves få bli stoppad och få blåsa! haha har aldrig hänt så de skulle väl va kul men int fan stoppade dom mig int=( huhu, aja=) Vi kom till stugan igen runt 11? sen låg vi å prata bus till halv 2 typ då alla slockna typ samtidigt! Var en trevlig kväll iaf=)

Idag

Ska lägga upp lite bilder snart från igår=) håller på få dom nu. Sen ikväll ska jag hänga med till Hanna en sväng där några sötproppar ska vistas, sen bär det av hem för mig när dom drar ut till en avskedsfest för några i deras klass. Vad ska jag göra där;D ska inte ens festa ikväll, kände mig inge sugen=/ men kommer säkert bli kul hos Hanna iaf=)


För övrigt

Jag och Belinda drar ju till Norge, det är spikat, och det bär av den 16 augusti, det är riktigt snart, jag vet....kommer bli SKITKUL där borta utan tvekan!=) men kommer bli flännparty som jag gillar å kalla det, innan jag far. Känns som de kommer bli riktigt jobbigt faktiskt å vara ifrån alla kompisar så länge...men som sagt tidigare, det får lov att gå. Jag kommer ju hem imellanåt och hälsar på:) Och alla, jag skämtar inte, ALLA som vill komma å hälsa på får de!=) säg bara till! så fixar vi det=)

Området vi ska på bo ser ut så här -

Norsjö

Snart bär det av till Norsjö, till Soffes stuga!=) Blir fettnajs!
Ha en soft helg allihopa everybodY=)


Skriver mer detaljer angående Norge, i morgon!


RSS 2.0