Framme i Oslo

Hej kära vänner & övriga! Vi kom fram till Oslo igår runt 3-tiden, mötte upp våran arbetsgivare och for till lägenheten. HÖGST UPP, 8 jävla trappor! hahaa var rätt kul å bära upp all packning (?) Hur som helst är det fint, hög utsikt osv. Idag steg vi upp kl. 08:00 och gjorde oss klara, gick runt litegrann och skådade staden, kom tillbaka till lägenheten runt 11:00, fick ett cp-trött-il och la oss, och efter en timme knackade Per (arbetsgivarn) på dörren, haha vi låg typ å sov sen fick  han TYP se Belinda i bh HAHAHAHA ja gu de va roligt! Hon var snabb bakom dörren så vi snackar att han såg max en sekund, men det räcker väl? HAHAHA, Sen for vi till kontoret där världens babe satt och pratade i telefon. Det visade sig att vi skulle hänga med honom hela dagen, ja tack! Han heter Korab, mjao! Ah och det har varit full rulle hela dagen, jag och belinda har till och med fått möta gäster och hälsa dom välkomna, ge ut nycklar och så. Jag fick prata engelska med nån tjej som knappt visste vad hon ville så det var lite svårt att hjälpa henne..=S  Nu har vi PRECIS fått igång internet sså jag tänkte skriva några rader! Finally! Vi sitter bara och chillar i lägenheten just nu och tar det lugnt! ska lägga upp bilder på lägenheten sen när vi hunnit ta kort:) Har bara tagit på utsikten än så länge!

Känns helt overkligt att vara i Oslo? Saknar många, men som tidigare sagt, kom och hälsa på! Ni kan inte nå mig på mobilen längre, om ni vill ringa så har jag ett norskt nummer, och ringer ni från sverige slår ni +4746444529 . Min jobb telefon. Men allt är bra och så, hoppas allt är bra hemma i Skellefteå också! Berätta vad som händer=)


Kunde visst inte lägga upp nå bilder nu, men det kommer senare! Lev å må!



Kommentarer
Postat av: malin

låter som att allt gått bra, härligt å höra :) du måste vara aktiv på bloggen så man får läsa om alla bravader osv ;) pusspuss!

2008-08-19 @ 02:54:37
URL: http://malinlinnea.blogg.se/
Postat av: sandra

så kul att du har det bra:)

Vi saknar dig. Hörru, visst har du med dig webben? Då kan vi vinka till varandra :$

2008-08-19 @ 10:51:11
URL: http://sluu.blogg.se/
Postat av: joel

Hey! Kul att allt bra!



Tänkte höra om du vet ifall det finns lediga lägenheter där du bor och isf vad de kostar, kan du kolla upp de? :]

2008-08-19 @ 13:51:41
URL: http://joelnorrfors.blogg.se/
Postat av: rosanna

åhh låter ju toppen! hur många timmar i veckan kommer ni att jobba? =)

2008-08-19 @ 21:30:17
URL: http://rosannaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Öj, håll ställningarna vi kanske ses snart!;)

2008-08-20 @ 12:11:13
URL: http://seekund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0