Yeah the bad boys are always catching my eye.


Alexandra Burke - Bad boys


Är precis hemkommen från en kväll på CK, arbetandes (nästan hela tin *blink*) med några ur Clemensnäs damer. Har inte så mkt att skriva så jag snör in en go' låt!

Med den här fula bilden säger jag godnatt! (eller ja, ska dra mot tvn) PURRE!

2006

Whataya want from me.

Samma gamla visa, VARJE GÅNG. Alltid när jag far till stan och verkligen måste köpa något hittar jag bara allting annat, likaså idag. Behövde verkligen ett par jeans, då hittade jag en tröja och underkläder istället! Haha, underklädsavdelningar kan man alltid lita på, så slipper man komma tomhänt hem.

Måste bara säga att det varit sjuuuukt underligt i år, jag brukar alltid "bara" ha ETT sommarjobb, har alltid bara lyckats få ett av alla jag sökt (vilket är jävligt bra iofs men lyssna nu) i år har jag fått 3!! Helt sjukt, Först Norrlands Miljövård, sen Kundtjänst på kommunen (inte sommarjobb men ändå) och idag ringde dom från Stigs Konditiori och frågade hur det såg ut för mig i sommar! Helt jävla galet, thankyou. Ja ibland är livet bra konstigt.

Ikväll ska jag och några trogna lagkamrater jobba åt föreningen på stan i vad jag gissar är fula tajta t-shirtar och blå jeans! Därför jag behövde jeans, för av dom 10-12 paren jag har använder jag bara 3-4 varav 2 är mörka och 2 är nötta hål på, haha JAG gillar det men det kanske inte riktigt anses vara propert. Så nu måste jag visst ha ett par skitfula, kul, jättekul. Tur jag är taggad... Robban Aschberg och Gert "slisk pensionären" Fylking ska befinna sig i stan ikväll, har inte ens susning om vad dom tänkt hitta på men de må ju va! Kul det händer nåt i Skeå iallafall även om jag hellre hade sett att Paul Walker kom i badbyxor och gjorde armhävningar nere vid Cubus hela kvällen men får väl nöja mig med en gammal, slapp gubbe som Gert;P


06 eller 07

I don't understand the concept of, the power of one is stronger.

Nu sitter jag socialt i köket med laptopen och musik i lurarna medan mor min kör tourguide i vårat lilla krypin! Vill egentligen kuta härifrån men då bryter jag väl benet med tanke på knäet... Det är som lite halvbesvärligt kan jag tycka att okänt folk kommer och ska se hur man bor osv. JAMENSI! väntar på att klockan ska bli 18:00 så jag kan fara å hämta min lilla bäbissyster och hennes kompisar på träning, sen ska jag som sagt fara och kika på min egen träning kl.19:00. Tacka gud (eller vem det nu är som styr) för vädret som blev kanon nu på eftermiddagen!


Laget 2007 tror jag!


Supermassive black hole.

Britt-Marie väckte mig fyra gånger i natt... den lilla parveln tar sig över kartongkanten nu och hur väckte hon mig? Givetvis med klorna i ansiktet, tack gumman. Klev iallafall upp kl.07:00 i morse, for på gymmet, gjorde ett ärende åt mor min och nu ska jag sätta igång storstädning! Inte bara i mitt rum utan hela huset, kändes väldigt...kul. Men ett måste för det ska komma några å kika på huset och då är det givetvis den som är hemma som måste ta tag i skitjobbet.. men men.

Sen ikväll ska jag fara och kika på min träning, börjar vara måttligt less att knäet är bög. Ska fixa en tid så snabbt som möjligt och kolla upp det! Man kanske borde lära sig hantera smärtan och spela ändå?;D


Kåbdalis, någon liten räv fotade en sliten krigare genom rutan...


Tänkte passa på...

...att gratulera Syrran till körkortet! Fyfan så skönt! Bättre sent än aldrig;) Tänk att jag är 3 år yngre men tog det 3 år före, vem hade kunnat tippat de när vi var så här små?



Haha lite skillnad på bilderna.. tror det kanske bara är familjen som ser att det är Ingela och jag på övre bilden?;P

Blev sugen på sommar och bus nu!













Har mycket mycket mer bilder på hårddisken men den är hela 8m bort och det kändes liiiiiiiiiite långt just nu! Lev å må! =)


Hold on to the dream of surrender



Axel Rudi Pell - Ain't gonna win


The well adjusted show me heaven



Takida - Losing


Hanging by a moment.

Fredagskvällen spenderades hos Malin. Vi åt gott, såg film, drog igång musik, pratade osv! Mycket trevligt, tack sötnos!

Idag sov jag ut så gott jag kunde, sen halkade jag in i duschen, for till stan för att fira Hanna med några goa damer och fika på Waynes. GRATTIS FJELLE!:) Har rensat ur gamla kartonger från vinden där jag hittade all möjlig gammal skit;P hittade skolböcker från 4an och framåt, gamla brev och dagböcker, diplom och foton, och lappar med 5-i-topp-listor och liknande! Hahahaha=) I en skolbok från 6an hade jag skrivit som rubrik "FAN!" följt av 8 sidor där det bara stod "fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan" HAHAHA!! Glatt.... rätt kul dock med 5 i topp listor som folk skrev, haha och lappar där det stod "Vad ger du han i snygghet mellan 1-10", 5 var alltid 'normalt' och man gav några grabbar 0, 1, 2 osv. haha SCHYSST!! Näe de va ball å kika igenom :)


Score...! ;) man måste ju bara sakna låg- och mellanstadiediscon!


Oh baby she's got it!

Igår for jag till Brinken och skulle ha mitt arbetsprov, gick sådär tyckte jag.. men i vissa lägen räcker tydligen "sådär", jag fick jobbet! Så nu har jag fast tjänst i ett halvår, i like. Skåål och välkommen! Tack och botten upp!

Ikväll har Clemensnäs damer träningsmatch mot ett gäng 14 åriga pojkar! Haha, blir spännande å se :) mitt knä är fortfarande på semester så det blir att sitta på bänken i myskläder och kika :D


Britt-Marie, aka Bright-Mary ;)


Alter Bridge - Down to my last.

Var på arbetsintervju igår, kändes faktiskt hyffsat! Direkt efter intervjun å snacket så sa hon att jag skulle få komma på ett arbetsprov imorgon (idag). Och här sitter jag nu och är 94% säker att jag kommer faila. Jag ska alltså sitta med ett headset, nån som jobbar där ska få ha skitroligt och ringa in och leka kund och jag ska hjälpa den så gott jag kan! Dom kan fråga allt från bygglovsfrågor och omsorg till var man kan hitta ritningar på någon byggnad och öppettider.. plus tusen saker till... Då kollar dom hur duktig jag är på hitta åt den informationen och hur jag beter mig mot kunden i telefonen medans jag letar osv. HJÄLP! Jag kommer antingen börja garva eller så kommer dom få veta att mina favoritord är "eeh", "hmmm", "RAP".... haha nämen såååååå illa kanske de inte går, men känns som de är omöjligt att göra sånt där fort och bra när man aldrig aldrig aldrig har testat!!



He said each day's a gift and not a given right.

Jag har en arbetsintervju imorgon klockan 14:00 och jag kunde inte vara mer nervös... Intervjun och hela snacket ska tydligen ta en timme, det får hårsäckarna att lyfta sig redigt.... behöver alla lyckosparkar jag kan få (ingen i fejset, tack. Då blir jag nog lämnad på vår mötesplats.)

Hittade några gamla grejer på bloggen och en ball grej bland dom var ju Rysk Tequila med knack, haha älskar den!

RYSK TEQUILA MED KNACK
1 liter vodka
1 citronskiva
Halsa flaskan, knacka i bordet och titta på citronen.




Bättre hängmatta i parken än hängpattar till marken!

Up yours, goodnight! :D




Jag missbrukar kommatecken....

Todiloo! Spelade match mot Sunnanå f-17 elit igår och vann med 3-2, yeey! Det som sög dock var att jag fick en smäll mot vänsterknäet och bättrade på mitt högra knä med fler blåmärken, och vad Frida kallade mitt skrapsår "tredje gradens brännskada typ!!" Haha. Kunde kyssa min wannabe-Tyra-Banks-karriär hejdå redan i 10års åldern med alla fula ärr osv jag dragit på mig sen dess! Jösses amalia...

Skulle ut på en liten löprunda idag och kika hur knäet riktigt mådde, räckte med två steg så visste jag att det skulle bli en promenad istället, kunde fan inte springa... gjorde snuskigt ont! Känns drygt om det ska bli nå skit nu så jag inte kan spela när jag jobbar på min comeback, skulle bli en riktig käftsmäll. MEEEEN (Tony Irwing) hoppas det är lättläkt. Ska lägga upp en väldigt fager bild på mitt modellknä när jag behagar leta fram mobilkabeln...

Har varit hos Frida ikväll och druckit kaffe till Wipeout och Ballar av stål, mycket trevligt! Wipeout är inte riktigt lika kul längre, men Ballar av stål är alltid grymt;) Imorrn blir det praktik som vanligt och sen vidare till gymmet där det blir att träna att som går utan knäet, seeeeeeeen vidare och förmodligen bara kika på min fotbollsträning, när man inte kan spela blir man så mycket mer sugen, it suuuucks!



Hero of war.


Kom ihåg mig då.

Todiloo! Har varit skönt väder nu i hittills i veckan, yeey! Är just hemkommen från träning, jag och Frida sprang till träningen (jo, det är sant!) och inför sista kurvan mot omklädningsrummet trampar någon snett, vem? NINA! Nog var det troligt.. Men det var kul å träna idag ändå:)

Imorgon är det praktik som vanligt, hard work work. Sen hade jag nog tänkt färga håret och eventuellt spendera kvällen med Malin:) Hoppas på finväder imorgon också!

Soffe hälsade på mig idag, mycket trevligt! As usual:)

Britt-Marie öppnade ögonen igår, sötfan! Hon är en riktig myspropp, mjuk å go. 

Nu ska jag halka in i duschen, Lev å må!


Domarcupen

Efter ljusvattnet dragit sig ur blev det två matcher mot Myckle IF istället. Första matchen förlorade vi med 2-1, andra matchen var mer dramatisk, båda lagen gjorde varsitt självmål, det delades ut gula kort hej vilt, osv. När det var 3min kvar av matchen gjorde Myckle sitt självmål (yeey) och det stod 4-4. Blev straffar som avgjorde, och vi kammade hem det! Anna, Linnéa och Jessica satte som tur var sina straffar!:)

Ställde väckarn på 08:30 i morse för vi har samling 10:00, men gissa när jag vaknade? 0...6...4....5.....06:45, BARA SJUKT, när jag har tid då går det inte sova men ska man upp kl.6 vill man alltid dra sig till 7-8...!

Idag kl.11:10 är det Clemensnäs vs. Morön. Spännande, blir ändå nöjd om jag bara kommer förbi Sandra Fält på backen;) Hahaha

Näe nu ska jag göra i ordning lite frulle! Lev å må;D

Och måste ba snabbt berätta att när jag följde mormor till vårdcentralen i Norsjö för några veckor sen så sprang jag på den här filuren i väntrummet (bilden nedan), han hade visst somnat och jag kände att det var näst intill olagligt att bara passera utan att fota.... ;P



Slår man yxan i båten får man ro som fan!

Kåbdalis var trevligt, framförallt vädret var awesome! Lite färg har jag nog fått även om jag tycker det mesta hunnit försvinna, men man är väl lite tappad. Kanske snör upp lite bilder senare.

Ikväll har jag varit hos Klein med henne, Rosanna, Amanda, Arvin och Elin! Snicksnackat och sett efterlyst, man blir så förbannad av att se det programmet!!! Personer som överfaller äldre människor, andra som slår sin flickvän hjärnskadad, andra som bara är helt tomma innanför pannbenet och backar in en bil på en bank och det enda dom får med sig ut är en handväska. Ja jävlar vad det finns idioter! En bil mot en handväska, yeey vilket byte!

Och på toppen av alla idioter är det nååååååån som lagt domarcupen samma lördag som Rosanna ska ha födelsedagsfest, snääääääällt gjort, snällt. Det vankades middag, fest och maskerad... kul att missa, kul. 

Imorgon står det praktik och träning på schemat. Är smygtaggad på träning, men det är samma visa... går det dåligt blir jag otaggad på cupen, kan hoppas i smyg att jag ska suga så hårt (?) att jag slipper spela!;)


lite negativ energi över det här inlägget, ber om ursäkt.


That's my girl!

Igårnatt rasade snön på baksidan....


Idag på framsidan....


Då fick man nyttja sina ömma muskler och skottar-skills! 

Imorgonbitti kl.07:00 går bilen mot Kåbdalis där vi ska vara till tisdagkväll tror jag. Vi får se hur det går i backen, var snoooor längesen jag åkte! Men bara jag kommer hem utan benbrott är jag nöjd:) Det blir jag och kidsen, haha jag, syrran, hennes kompis och lillasyster! Blir nog bra:) (plus päron då givetvis)

Har suttit och funderat på ett namn åt lillan (Ja, mina ögon skådade en tjej). Går såååådär, vill ha ett roligt namn med lite charm över, haha=) har kommit upp förslag från alla håll som bl.a. Barbro, Lena, Adga, Agneta, Edit, Bodil, Gunilla, Britt-Marie och Marie-Louise. HAHAha och min favorit bland dom är Britt-Marie! Någon som har något roligt förslag?;D



2 dagar gammal, är det inte en liten Britt-Marie?;)


En gammal goding!


Bruce Springsteen- The River


1 april och jag fick en katt i mitt påskägg!

Den 16 mars tippade jag att min katt skulle kläcka den 3 april, idag är det 1 april, lögnarnas dag;) Och visst kläcker hon idag! Inte så dåligt tippat av mig, kalla mig gud eller barnmorskan.

Märkte hon var underlig i morse, vars än man gick följde hon efter och jamade osv. Så jag väckte lillsyrran vid halv 7 (hon hade sovmorgon till 09:45, stackarn) och sa att hon skulle vara beredd efter jag for vilket var strax efter samtalet. Ringde upp 2 timmar senare och frågade hur det gick och svaret blev "asså antingen har vattnet gått eller så har hon kissat..I MIN SÄNG och det for på mig!!" HAHA jag må vara lite skadeglad men jag dog av skratt! När jag kom hem runt 11:30 så satte jag och kissen igång processen! Hon krystade och kved framtill kl. 14:00 kom de en liten rackare! Fick mig endel rivsår men de va som vanligt. En svart kattunge med vita tassar och vit mustash! Ska klura på ett roligt namn och kalla den. Förra kullen kallade vi Theodor, Kerstin och Ann-louise, HAHAHA Ann-louise, ja vem döper en katt till det? Var iaf himla roligt!

För övrigt, har nämnt att jag gick en städutbildning och vet ni? Jag klarade provet!!! Buga och applådera! Så jävla skönt, då har jag nåt att fylla ut cv:et med;)

Bjuder på lite bilder från förra kullen (2008)

Theodor (Theo) min guldgosse, var totalt såld på honom!


Ann-louise (Ann-lo)


Kerstin (Kjerran)






Fy vad jag dom 8 veckorna!

Men Lena nu får du säga till ungarna att dom ska ge fan i min snölykta här!

Är snuskigt öm i axlar och ben efter allt skottande och plumsande! Sista dagen imorgon, jag längtar även fast jag njuter av att tjäna pengar också;D

Har varit hos Rosanna ikväll där hon, Sofia och Madde skulle hitta en billig utlandsresa! Madde kastade in handduken rätt fort och for hem för att packa inför hennes fjälltripp imorgon. R&S satt framtill kl.23:00 och kikade med ljus och lykta, och dom hittade en resa tillslut! Kreta, platanias...era as;) önskar jag hade tjockt konto så jag också kunde kila iväg men får vänta på bättre tider.

Jag ska kliva upp om ganska exakt 6 timmar och börja jobba om 7, jag är inte ens trött...men ack så det kommer kännas imorgon! Idag hade jag lätt kunnat somna på lunchen om jag hade tippat omkull huvet.

För övrigt, alla vet att jag möjligen är ett barn fortfarande! Haha och på Coop där vi skottar framgår det ännu mer när en 40åring totalt fått mig att börja med nåt riktigt barnsligt men ack så roligt!;D När nån frågar nånting t.ex: "Ska vi gå på lunch trots att de är 5min kvar?" Då svarar alla en efter en "Jag tycker som Fredde", "Jag tycker som Malin", "Jag tycker som Nina" osv... och den som är sist med att säga någons namn måste bestämma, Hahaha=) I like!


RSS 2.0