VALBORGSMÄSSOAFTON

Tjenahej! Om man slår upp "Valborgsfirande" på Wikipedia så kommer det upp "Firas allra bäst med kära vänner, god mat och hembränd svensk vodka." ....Det skulle iaf lätt stått så om jag ägt sidan. För det är precis vad jag ska göra, kommer dock inte dricka hembränt men nära intill, haha nja. Hursom, sitter och hungrar ihjäl medan Sandra och Soffe sminkar och fjollar sig;) neee.. men är fan hungrig så bli klar nångång! Sen ska Petter och Hanna komma, ja Petter är lite av en P.I.M.P.

Alla småtjoller som ska göra alkoholdebut idag kan jag bara tipsa lite..
- Sno inget av era päron, dom märker det tillslut. (men gör det om du har ett äldre syskon att skylla på, då är det lugnt)
- Om ni träffar nån av era syskons äldre kompisar i fyllan så spring inte fram, hälsa och var pinsam, ett "Hej!" räcker om du nu måste prata.
- Innan du kommer hem, tugga barr, ta tuggummi osv så inte dina föräldrar märker att du har rökt och berusat dig.
-  Hångla går bra men ligg inte i fyllan, inte första gången iaf.
- Varannan vatten



Adjöken.

ValleBalle

Igår åkte jag upp till stan på kvällen för att möta upp Sandra, Soffe & Hanna. Vi promma ett tag, var med i presentkort-regnet, fikade och diverse. Regnet var helt galet, det var som att stå inför en flock afrikanska barn och slänga ner en vattenflaska! Det var en kvinna som brann lös, haha satan så arg hon blev när hon blev tryckt över ett gäng cyklar med arslet mot marken. Muttrade "Men herregud!" osv. OKEJ, jag skulle också blivit sne, MEN hon var så tjurig å grinig så det blev bara roligt!



Valborgs idag, HEJ! Blir grillning hos Soffe, sen rundas det av till fest efteråt. Mkt trevligt! Men idag fram till dess har jag fullt upp! Så jag har till och med ställt väckarn på nu!


General White Portion

Fint väder idag, synd de blåser lite kallt emellanåt. Nu ska jag sätta
mig ute i solen med lite glass och a piece of paper:)


Goodmorning sunshine!

Nu ska jag och Tugge ta en prommis i det fina vädret!=)


mobilbilder från igår



Jag: Vad fina handskar, haha
Han: Mm, väldigt manliga...


Blödde visst lite smått efter ifyllningen på handleden...

For better or for worse.

Have you ever wondered what marks our time here? If one life can really make an impact on the world...or if the choices we make matter? I believe they do. And I believe that one man can change many lives. For better...or worse.


Mitt kära One Tree Hill


käft nina..

Var lite roligt igår hos tatuerarn, han satt och babblade på mkt om hans familj och tjej osv. Sen sa han "Jag brukar säga till min tjej att hon är blind som är tillsammans med en ful, tjock och gammal gubbe!", jag ba "Men du är väl inte så gammal?" han ba "Njaa, jag slutade fylla år efter 25."....

5minuter senare, jag sitter i stolen, han håller i nålen:
Han: Nu ska jag hämnas med smärta! mohhaha
Jag: Nämen vad har jag gjort nu då? haha
Han: När jag sa att jag var ful, tjock och gammal påpekade du bara åldern istället för utseendet, haha!


...ops...


Bawchicabawooaaw

Tattoo nr.1 - gjord, ifylld, ifylld, ifylld (aj,aj jävligt aj)
Tattoo nr.2 - gjord, ifylld

dzzzzzzzzzzzzzzz! (ljudet av nålarna)

1,5 timme kvar till gaddning. Ska göra det jag älskar minst först, hänga tvätt och plocka ihop massa grejer...inte direkt glädjespridande. Sen ska jag duscha, vilket är betydligt roligare än hänga tvätt! morsning korsning!


Kissiejävel






Jag brukar inte vilja se folk lida men jag skulle jätte gärna vilja se dig hoppa från ett flygplan med en fallskärm som inte går fälla ut....

Ifyllning av tatueringen

Vaknade idag och hade tänkt ligga ute i solen hela dagen, men när solen inte lös så låg jag inne hela dagen iställe....kuuul. Ska och fylla i min ena tattoo idag kl.17:00, var inte toksugen på smärta idag men det måste ju gå an ändå;)


19 dagar kvar till 20.

Ålder och födelseinformation:

Ålder: 19 år, 11 månader och 11 dagar
Född för antal dagar sedan: 7 286 dagar
Född på vilken veckodag: Tisdag



Gårdagens bravader!









Haha ni vet när man önskar man var typ 12 år igen, köra "Spin the bottle", Sanning och Konsekvens osv? Det var iallafall inte det vi gjorde....

Saturday night

Gårkvällen var jättebra:) Började hos Hanna på atorp. När alla kommit blev de skumpa ute på balkongen! Kalas! Massa lekar, musik och bus=) Sen bar det av till s8. Där kom vi in gratis och sen fixade vi några schyssta armband som var självlysande, haha coolt. Nämen det var en bra kväll!

Idag kl.18 är det Middag på Dallas som gäller och sen fortsätter vi fira Fjelle:) Blir trevligt! DÅ VET NI.


Manhattan from the sky

Jävligt irriterande att den här låten finns bara med Kate Voegele när det pratas lite i låten från One Tree Hill, men de må vara.


Kvällen många väntat på..

Kanske många som undrar varför det bara dyker upp musik? Den får tala när jag inte har nåt speciellt å skriva om. MEN, idag fyller FjelleFjellz 18 party år! Och det ska ju givetvis firas:) Blir en mysig förfest hos Fjellz först sen bär det ut till Station. Jag och min kära vän Sofia ska goa till det med lite mjölkdrinkar och vin. (salig blandning med vin och likör men det var lite av en lösning i nöden så att säga) Trevligt trevligt!


James Morrison



Hanna Fjellstedt

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!
Mina damer och herrar, 18 år, Hanna "Fjelle" Fjellstedt!


Once when I was little.



Angels and Airwaves




Kate Voegele & Tyler Hilton




A man I'll never be



Ruinerad...

Var hos tandläkarn idag för att jag misstänkte hål. Misstankarna stämde, jag gjorde rent en rotfyllning. Hade inte haft dålig tand så länge så det gick fort att laga. Men bedövningen gjorde mig förlamad i högerdelen av fejjan inklusive halva tungan i 4 timmar. Hade svårt å prata och lyckades tugga mig lite i kinden osv..jippie. Fick pröjsa 935:-....AJ! sa plånboken...


Can a textmessage change your life?





Skönt att stänga ute verkligheten och bara leva sig in i nåt annat,
i det här fallet är "nåt annat" bland det bästa i hela världen utan överdrift.

Now I'm blaming you for everything.




same title, different band

Tandläkarjävel

Ringde just tandläkarn och skulle boka in en tid innan jag fyller 20 så jag slipper betala, men då säger tanten att man betalar året man fyller 20....jävla satjävlar, så nu kommer jag väl att måsta punga ut typ 15 miljoner för att fixa en tandjävel.....


Fantasilös

Gud vad dålig jag är på uppdatera! Kan berätta lite kort och gott vad jag har gjort i helgen. I fredags var jag hos Soffe och mös vid tvn. I lördags var jag och spelade lite poker med 5st 30åringar. Och igår var jag och hälsade på Stina. Trevlig helg=)

Vet som inte vad jag ska skriva om längre....


.

blä.

På det vita under det blå

Vaknade med solen skinande utanför, perfekt. För idag har jag nämligen planerat dagen med Soffe. Blir en dag ute i solen, försöka få lite färg i ansiktet. Blir kanon! Behöver en pressardag ;D


When it was good


Lovestories

Var hos Sandra i förrgår med henne, Fjelle å Soffe. Vi såg en film som hette typ "The Sassy Girl" lr nåt liknande. Asså kärleksfilmer... Det är så spännande från början, man är nyfiken. Sen går något snett och då sitter man och spänner sig och väntar på ögonblicket då allt ska bli bra igen, och när det blir bra igen och alla blir lyckliga då inser man ba hur dåligt man själv har det.. blä.






Och för att inte glömma...

...Grattis Joel på 20årsdagen =D

You found me..


Do you always answer a question with another question?

Idag har jag bara fläskat! Ikväll blire myspys hos Sandra med hon, Soffe och Fjelle:) Sweetsweet.

Har sett oth hela dagen, från säsong 5. Asså det är så bra hela tiden...! Om nån har dagens avsnitt och tänker "Åh Nina älskar ju oth jävligt högt så jag kanske ska vara snäll och skicka" så SKICKA ([email protected])


Det vi är, är resultatet av det vi har tänkt.

Jamen tjenare! Kom hem från mormor igår, och där har det varit fint väder:) Idag har jag hunnit vara och se lite fotboll, ätit glass osv idag, gud ändå. Nu sitter jag och väntar på en pizza, så saatans gott! Sen bär det nog mest troligt av till Soffeloffemoffe.


mjao

Lossmen

Nu har jag kommit hem från Malin för typ en timme sen, och nu sitter jag och flännar till Extreme Home Makeover. Det är en kvinna och en man som är fosterföräldrar åt fyra barn som förlorat båda sina föräldrar. Pappan dog i en bilolycka men dottern i passagerarsätet överlevde, sen en natt hade det kommit in en man i huset och skjutit mamman och hennes sambo medan barnen såg på. Traumatiskt barndom, huvva. Var tvungen å grina lite.

Nu ska jag packa väskan, städa lite, sen drar jag till mormor. Ska bli skönt och komma dit, blir inte av så ofta som jag önskar det skulle bli. Men man tar väl vara på stunderna lite extra när man inte ses så jätteofta.


MallanBrallanLingonFrallan

Ikväll blir det att umgås med gamle Frallie! Blir trevligt, vi har inte setts på över 2 månader så det börjar verkligen vara dags! Sen i morgon bär det av till Mormor, och däär är jag fram till söndag eller måndag. Och hon har ju verkligen ingen dator så här lär det bli lite dött under tiden...


Danmark 2003


Jävulskt ny bild! Danmark 2003, sex fläskiga år sedan, fan vad kul vi hade!:)
Vet rent inte vad jag hade för mun, frisyr lr färg på håret....?

kvinnomisshandel

Haha så roligt, jag har haft samma antal unika besökare i fyra dagar i rad! Det var ju lite små lustigt. Tror jag har sett 4 olika filmer idag, dock bara filmer jag sett förr.

Sitter nu och ser Beck-Skarpt Läge för typ 20e gången utan överdrift. Kvinnor som blir misshandlade av sina män.. hur ofta provocerar kvinnan fram våldet? I filmen råkar hon värma hans mat så den bara blir ljummen och hon blir slagen och får potatismos i fejjan, cp jävel. Ingen förtjänar ju att bli slagen för någon liten skitgrej man gör eller något man säger i en diskution... sjukt.. i överlag tycker jag inte att tjejen är nå mer värd än killen, dvs. att om tjejen slår killen, varför ska han då inte få slå tillbaka? "Man slår inte tjejer", "Killar slår mkt hårdare"... visst, andra påståendet är oftast sant, men varför ska man slå varann när man kan pussas å kramas iställe=)


Dessa tråkiga dagar....

Jag är sugen på dra utomlands, hälsa på i oslo, bli miljonär, tatuera mig osv!


Ashton


prommis nu, tjong-fjong!

215 p.

Bowlingen igår var helt sinnessjuk! Hela kvällen var helt sjuk! haha, först på bowlingen....mitt rekord på en serie är 167, och jag slog det med 188, sen kom den sjukaste serien, den sista serien då jag fick 215 fläskiga poäng! Oh harre! Har aldrig hänt förut  och kommer aldrig hända igen men igår jävlar i mig hände det:)

Sen drog vi hem till Stina, såg tv och körde lite yatzy, och gissa vad, första slaget får jag yatzy, sen behöver jag inte stryka nånting! Sen får Stina det givetvis yatzy också osv också! Och på hemvägen tänkte jag att jomen jag stannar till på Statoil och köper en trisslott, kanske min tur att bli miljonär idag! Men fanskapen sålde inga lotter :(

   

Strike!

Dagen och kvällen ser ut som följande. Jag och Soffe ska på Norrvalla och se fotboll en stund, sen kilar jag och hämtar Stina och drar till Bowlingkompaniet!:)


Bilder från igår.









Åsså den roligaste bilden av dom alla!=) HAha ;D ↓ Hahaha got u guys;)











Dagen till ära!

Idag ska Rosanna & AnnaW ha sin 18årsfest! Kommer bli kanon. Grattis i förskott på er båda, 9april:) Annars idag ska jag städa litegrann och sånt där boring.


En sann historia för 15år sedan

Nu ska jag gå bak i tiden litegrann. För snart 15 år sedan fick jag min första cykel på två hjul. En sommardag var jag ute och cyklade med min frigolithjälm, cyklade förbi en gård där två pojkar spelade fotboll. Bredvid gården var en nerförsbacke som jag skulle åka nerför. När jag laddar på & tar fart, kommer fotbollshelvetet ut på vägen under mitt framhjul, följderna blir att jag flyger av cykeln och landar med framtänderna rakt i asfalten. Resultatet vart såhär... inte mitt sötaste ögonblick som liten.


Nöjet är helt på min sida.

Fredagkväll

Kom hem från stan för ett tag sen, blev en kaffe på Waynes med Soafie. Ska bara käka sen fara till henne. Blir att se Talang osv:) Ha en trevlig kväll!


Friday

Vaknade 05:30 i morse....nåt är inte riktigt som det ska. Ska iaf åka upp till stan om ca 1-2 timmar för att ta en kopp svart med min kära Soffe! Sen ikväll blir det nog att dra vidare hem till henne lr dra på bio eller något :)


Från Earth Hour hos Soffe. Yatzy, cp-arm  osv.


|||||

Jag vet inte varför jag gillar Norrland....





||||

It's easier to live alone than fear the time it's over


Berg-och-dal-bana

Statistiken är allt utom regelbunden så att säga...


Norrlands Guld

Idag ska jag och Ragnar till JB och hälsa på:) lite sneaky sådär!


Ehm, soft med snö-ras, vem fick skotta? JO JAG



blöt-jävla-snö

Vincent

Gårkvällen var riktigt trevlig! Jag Ingela och Thomas for och hälsade på Maria, Johan, Valle och Vincent. Asså man kan sitta och titta på bäbisar i timmar utan att bli uttråkad, han var så himla söt! Han kunde dock inte slita blicken från min rosa mössa.. 





Help me to make up, make up my mind


This moment will last

Nu har jag varit och tränat, fy så jobbigt men skönt när det är gjort!
Ska snart hoppa in i duschen, äta och kila till Marre.


Onsdag

One Tree Hill igår var bäst som vanligt! Idag ska jag upp till stan och träna sen bär det nog av hemåt igen. Sen ikväll ska jag och Ingela hälsa på Maria och bebben:) Blir nog trevligt!



|||

RSS 2.0