24 juli på min altan



Mr Torture


grym låt!

balla balla balla

Haha jag är så jävla dålig.. har varit ensam hemma sen torsdag morgon och har inte suttit vid datorn en enda jävla gång! (personligen skulle jag kalla det duktigt!

Hursom haver, kan ju uppdatera er litegrann om vad jag gjort dom senaste dagarna om nån är nyfiken.

Fredag - Jag och Sofia inleder kvällen med champagne, jäger och drinkar på min altan tätt följt av lite 'Fia med hutt'. Riktigt mysigt. Efter någon timme åker en mörkblå volvo förbi mitt hus, jag ringer ägaren och ber henne komma över på ett glas! Och Frida bangar inte lite vin så givetvis kom hon över ;D Sen ringde vi även dit Thea :) Mycket mysig kväll med lekar-som-avslöjar-lite-för-mkt osv.

Lördag - Sofia, Micke, Sofia och Olle kommer och hämtar upp mig kl.09:00 för en tur till det berömda paradiset....elleeeeeeeeeeeeeeeeer, ALKO:) Dit bar det av, mkt trevlig resa, bilturen kunde dock fått vara nån timme kortare! Men vi kom hem med sprit och inga penar, haha nästan. Var hemma 18:50, duschade och gjorde mig klar för att åka med bussen som gick 19:40. Upp till läkarvägen bar det av, där var Stina, Matilda, Amanda och Jenny. Samma vända där, drack och körde lekar-som-avslöjar-lite-för-mkt, but that's the way..aha aha I like it..aha aha.

Mycket trevlig helg!

JAG HAR CYKLAT TILL Å FRÅN JOBBET IDAG!! Från yttre Ursviken till Solbacken, hold your horses, jag kommer ha ont i morrn, for sure.

Hittade en bild från firmafesten vi hade med Nordic Light....

Den sex-skämt-glade-Stefan på min avdelning står längst till höger, jävligt underhållande karl.

En av våra konversationer idag:
(jag) - Har du klippt dig?
(Stefan) - Jojj *fetflin*
(jag) - gött!
(Stefan) - Rakat är ju bäst *hähä*



The Bachelorette

Så jävla bra, hoppas Jason vinner. Om inte, Graham.


^ Så jävla snygg! jag far rent lite illa... Hoppas hon väljer Graham förresten, då ska jag ta mig en liten tur till United States och hälsa på JASON....

gullplutt

Onsdag den två-tvådje

Jag är så jävla dålig på bloggen nu, hahaha tycker nästan synd om alla som troget kikar in i hopp om ett nytt inlägg. Ursäkta mig.

Imorgon drar la familia till huvudstaden, en annan stackars sate stannar hemma, jobbar, lagar äcklig mat, pratar med katterna för ingen annan finns omkring osv. MEN Å ANDRA SIDAN, så jävla skönt, ingen som tjatar, ingen som ältar, ingen som blir sur, arg eller besviken. Ska inte klaga.

Idag var jag bowlingsugen men trött. Imorgon blire jobb åter igen... är så jävla trött nuförtiden, vet inte vad de är med mig.. Får jobba på det!

I helgen blir det troligtvis inte Soffes stuga som de var tänkt, har ingen bil så det blir knepigt att ta sig framåt. Himla synd för de hade varit perfekt i helgen. Var som taggad på fiske, mys å nåt gott att dricka.. Men vi får ta det nån helg framöver :)

Får lön på fredag, kunde inte vara mer passande! Så jag är öppen för aktiviteter gott folk!

Ikväll ska jag se tv, kanske färga håret om jag orkar (de behövs i våldet). Man börjar kunna se mina ljusa strån väldigt väl...ruskigt odiggat. Tila Tequila 21:20, spikat. De är som underhållande :)



Bad-update.nu

Har typ inte ens suttit vid datorn i veckan. For till Mormor i torsdags och kom hem ikväll, har fiskat å bara slappat. Sitter hos Soffe nu, hahaha hon är som rolig, de kan int hjälpas. Man behöv rent ba titta på hon så kan man välja om man vill skratta för att hon är söt eller ful ;)

Imorgon bär de av till jobbet igen, buhu, ska åka med nån jag inte kom ihåg namnet på och som jag aldrig har sett....interesting...

NÄSTA HELG blire Norsjö i S's stuga, om vi får tag i nån rackarns biljävL! Vilket jag hoppas:) Fiske, avkoppling och några kalla kanske:)


Soafs stuga 08



Boviken

Var en mycket trevlig dag/kväll med Stina igår, tror jag vann minigolfen även om båda fick halvdåliga resultat;)

Idag for jag Soffe och hennes familj till Boviken, slutade med att jag blev övertalad att spela i Nordic Light laget i beachfotbollen, vi förlora, haha...inte så oväntat kanske, mötte bara kill-lag varav ett var aik-spelare. men men! Vi sprang iallafall ut i havet sen med kläderna på! Haha väldigt skönt faktiskt.

Får se vad kvällen har att erbjuda! Boviken i morrn igeN!

bajsbajs!


Minigolf

Jag laddar för ett toppmöte i minigolf mot ingen annan än Stina Sundberg. Min plan är att vinna men vi får väl se om hon kanske spöar mig;) Sen blir det middag någonstans, sen film typ=) Mycket trevligt!

Imorrn är jag också ledig, jabbadabbadoo! Då bär de av till Boviken för å se Beachfotbollen som jag EGENTLIGEN skulle delta i men fegade ur.....!


Där har vi fröken Sundberg på balen, mycket tjusig!

Jävligt fränt!


så berörande.


There's nothing that can't be done, if we raise our voice as one. I'm alive and I'm here forever.

Jag är väldigt berörd av minnesstunden de visade för Michael Jackson, satt rent å grät. När Brooke Shields, brodern Marlon, dottern Paris och Pastorn pratade så blev det väldigt, väldigt berörande. Även när brodern Jermaine sjöng. Det är som det sägs, först efter hans död får han den uppmärksamhet han alltid har förtjänat. Man kopplar bort allt det dåliga och minns det fina och dom underbara låtarna.







När dottern klev fram till micken var jag såld, kändes plötsligt som det var jag som hade förlorat någon närstående, satt å grät fontäner.... så himla vackert och modigt av henne att berätta för hela världen att hon älskar sin pappa.

NileCity, haha fyfan så bra


Måndag efter en 3-dagars hårdfestande helg!

Helgen var slitsam men ack så nödvändig. Lördagen blev det middag på Dallas, sen en cykeltur till Hanna, där alla började hinka nästan lite stressat men det var riktigt trevligt! Sköna skellefte- och pitebor =) Har TYP skämt ut mig hela helgen, blivit bjuden på öl, mat, taxi å diverse, har nästan dåligt samvete, å ändå har jag lagt ut över 1000 spänn ....väldigt underligt.

Tillbaka på jobbet idag, halvtrött måste jag säga...menmen. Nu sitter jag och nöter Vänner som vanligt skulle man nästan kunna säga! Ska se Mama's Boys nu kl.20, halvkul program sådär!

Ska folk till PDOL? isåfall vilken dag och med vilka?=)



Dag 3.

Torsdags - Firmafest i folkan i Örviken, gratis mat å dryck. 50-talskläder, The Boppers osv.

Fredag - Nina & Sofia på en halvklar altan, med en/flera pärondrinkar, öl, chips, musik osv. Drog upp till stan, skulle vara där lagom till 22:15 då Ledin skulle ösa på, så det var vi. Är lite besviken att jag inte hann höra 'Hon är flickan' innan vi gick... Sen blev det iaf tält,tält,tält! Blev mest Balzac & Wallmans. Träffade mkt folk man inte sett på länge =) Sen tappade jag bort Soffe, ringde å hörde vars hon var, då sa hon att jag skulle ringa på Johans telefon (hennes broder) och då gjorde jag det. Han sa att dom var vid karusellerna så dit gick jag, och när jag kom fram står han mkt riktigt där men inte Sofia? HAhaha, hon lämnade oss för Linus helt enkelt... Jag hängde med Johan då, åkte karuseller, sen bar det av till Manhemskajen där det var typ 15 pers som satt å drack öl. Av 15 pers var väl 4st från Skellefteå, haha så de var ju lite roligt! Sen blev det taxi hem vid 03:00 tiden.

Lördag - Middag på dallas med tjejerna 16:30, Sen bär det av till Hanna:) Sen tillbaks till stan igen å se Darin läste jag på Sandras blogg, hahaha kändes halvtidigt å dra in kl. 20:00, eller till å me innan om han BÖRJAR kl.20...men men, money for nothing, money for nothing, hey! I'm just playin' around. Wehoo, haha. Magkänslan säger att fler folk kommer spåra ur ikväll? Jag tror det, jag tvivlar dock på att de blir jag, för jag kommer knappt hinna dricka mina öl innan vi ska in, haha


Just nu är ställningen .....


Langos - 3

Öl - 5 (en utspilld)


HALVDYYYYYYRT blir det efter ett tag.....


RSS 2.0