Tattoo @ Bureå

Ringde alltså igår till han som tatuerar i Bureå, och det visade sig att han hade fått en avbokning just då så jag fick göra idag. Tog ca en timme att göra texten på underarmen plus att fylla i den gamla och sådär. Helt okej, gjorde dock jävligt ont när han fyllde i handleden...! Annars gick allt bra. Lite sneaky sådär;) Jag är en riktig lurmus, men jag gillar det!

Nu sitter jag och Soffe vid datorn medans Sandra äter. Vi ska se Mello och mysa med chirre och dirre, mumsmums! Här har ni lite bilder från dagen!





Mission completed!






hihihi nu äre gjort=) kommer bättre bild senare!

Niclas: "Jag har en riktig GuldBagge"


Sovgott!

Nu har jag kommit hem från Soffe. Hade tänkt somna till lite Vänner, funkar alltid. Imorgon ska jag fara och gymma kl.08:00, inte många som gör det på en lördagmorgon, haha! Sen drar jag vidare på ett uppdrag. Ett uppdrag som redovisas senare efter lunch;) Sovgott!


BARA nice!

Men hallå! For och tränade idag, (himla duktigt) sen mötte jag upp Sofia på Wayne's och vi satt där i ca 2½ timme, Thea kom till och med förbi en sväng och åt:) Nu är jag Soffe och Sandra hos Soffe och ska mysa vid tvn. Imorgon händer det andra grejer;) toooodiiloooooooo!



Here comes the night




feb 27

Igår for jag på konsum och köpte frusna mangobitar (de är kalas gott). Och jag åt dom halvfrusna (väldigt gott) ...MEN detta ledde till att jag hedde bitarna mot högerkinden hela tiden när jag tuggade så den domnade bort, sen plötsligt känner jag blodsmak.... då har jag alltså mer lr mindre tuggat i kinden under ett antal minuter... mumsfillii....

Sen är det ju för tääskigt att man inte kan sova ut när man är ledig...vaknade 05:15 i morse, lyckades somna om till 07:00 sen var jag körd. Nu sitter jag i soffan med täcket, tvn och datorn, väldigt bekvämt.



Är väldigt tatueringssugen....

p3








Swingfly - Touch and go

Hej bylt, lingonsylt! Tänkte vara riktigt tydlig och säga att jag har INTE fått sparken från mitt jobb som endel uppfattade det som, jag måste gå pga varslingen och det gör jag den 18mars då jag också kilar iväg till Gotland med Maria för att träffa våran kära Jelic och hennes rumspaaaal Julle.
 
Har iaf jobbat idag, sen for jag och Stina och tränade, skönt skönt. Just nu står jag i duschen och ska snart sova...(om ni inte förstod att det där var en stor tjock lögn så skulle ni inte känna igen en lögn om den komme och bet er i ändtarmen. jag ber om ursäkt för uttrycket, litegrann) Jag sitter ju givetvis vid fläskburken och skriver... ska snart på konsum en sväng sen lägga mig framför en film, och jag ska upp NEVER'O CLOCK i morrn för jag har freakin' helg nu! Men det är inte så hemskt mycket att glädjas åt när alla skolungdomar får sportlov nu och jag måste jobba...



Imorgon ska jag försöka sova ut, sen ska jag upp till stan och äta middag med mina flickvänner Soffe & Sandra (ja, flickvänner...dom vågar tyvärr inte visa våran kärlek öppet än) Sen ska vi nog hem till Soffe och se Lets Dance och bara ta det lugnt!


Samtliga uttryck och påståenden är skrivna av en utmattad, hungrig och
sliten krigare. Så ha överseende...Lev å må!


Tisdag

Godkväll, llävkdoG.

Ska alldeles snart krypa i säng, ska med 5 bussen i morgon så det gäller att ta sig upp! Sen efter jobbet hade jag nog försökt ta mig till gymmet.

Sitter och ser Mästarnas mästare på tv nu, många gamla idrottare som tävlar mot varann i olika grenar, Per Elofsson, Malin Moström osv. 

I övrigt längtar jag till löning, Sandras 18års ferre och Gotland!

mitt blogg.se är cp ikväll... går int lägga upp nån bild.... ?09?!!¤(!!"¤?(&"/&?!(¤=!

Gym, hogachacka hoga hoga hogachacka

Kanske inte har nämnt det förut men jag har iaf äntligen köpt gymkort på Hälsostudion, och i morse for jag till jobbet och hade med mig träningsgrejer för jag hade bestämt att jag och Stina skulle gymma. Sen var hon sjukt trött hela dagen typ, haha så jag blev lite bekväm också, så i bilen in till stan efter jobbet säger jag "Hur gör du?", hon ba "Vet inte, dudå?", jag ba "Asså blev ju som sugen på soffan nu men om du kör så kör jag annars får vi se hur jag gör..", hon ba ".......vi kör!". Så vi körde, kommer nog å ha grymt ont i kroppen i morgon, men kändes riktigt skönt att träna, ska försöka se till att det håller i sig:)

Jag och morsan gjorde upp en deal, hon skottar och dammsugar, och jag hämtar lillsyrran och några på deras träning kl.20:00. Tror moder jord drog nitlotten. Så dit bär det av om ca 5min.

Imorgon ska jag börja jobba halv 5, rabaribaroba!

Åååååh världens sämsta grej måste jag också nämna, Angelica skulle kila in på Sailor Steve's Tattoo och Piercing studio på Gotland och boka tid åt både henne och mig. Men dom hade ingen ledig tid när jag och Marit ska ner.... så himla typiskt...=(


Saknar min kära klass!

Kinky


But sometimes, all you need is one.





Kan vara världens mest opropotioneliga (stavning?) arm men tanken är att den ska sitta nåt sånt där, tror jag rent har bestämt mig nu:)


Ps. I love you

Gårkvällen spenderades hos Fjelle med hon och Sandra, myste och såg Mello och Ps. I love you. Helt sjukt svagt startfält i Leksand. Hoppades på Velvet och EMD men det blev Molly och EMD. Funkar det också, ingen av låtarna var speciellt bra från början men Mollys röst höjde hennes låt, och EMS's låt blev bättre ju mer man hörde den:) Sen Ps. I love you, satan så fin film, blev lite tårar osv, Sandra fyllde väl ungefär en liters tillbringare med tårar, haha sötunge!



Fortsätt tycka till om tatueringen i förra inlägget:)

Tattoo

Vad tror ni om den här, på insidan på höger underarm?


på längden inte bredden, om ni fattar? längs armen. Säg ärligt vad du tyck=)

"Om jag dör ikväll..."

Igårkväll satt jag hemma med familjen och såg tv, Ingela kom hit osv, trevligt trevligt. Men sen då plötsligt fick jag ett sms "Om jag dör ikväll, vill jag bara säga att jag älskar dig! Hahaha:(" ....HAHaha Soffe! ditt söta lilla fuckface.

Sen knoppade jag iaf in vid 9 tiden, så jävulskt skönt. MEN det resulterade till att jag är vaken nu, vaknade till och med 06:30....men utvilad!

FÖR ÖVRIGT tror jag att jag har bestämt vad jag ska tatuera nu:)


Ikväll är snyggMatte och hans grabbar med i Mello!

190209


Mando Diao - Dance with somebody


Kanye West - Love lockdown

Skjut mig i huvet och lägg mig i kistan

Fick veta iförrgår att SQS varslat 28 personer, och eftersom företaget jag jobbar för är uppköpt av dom så blev man ju orolig.. så igår pratade vi lite med chefen och hörde hur detta kommer påverka oss, och han berättade att 3-5 personer kommer att måsta gå... det kändes verkligen som jag skulle få sluta då, för jag är nr.4 så om det åker 3st så klarar jag mig. Och idag fick vi veta säkert, och givetvis är det 4st som åker, så jag snubblar på mållinjen. Roligt... har inte mkt glöd nu till nånting nästan, känns riktigt tungt...börja om från början med ALLT, sen sägs det att finanskrisen ska hålla i sig hela 2009, så jag lär bli en fattig jävel under en längre period...


Grattis på namnsdagen!

Jävlar så kallt det var i morse, kollade på termometern 04:45 och då stod den på -25...sprang till bussen, när jag klev in såg jag mer lr mindre ut som en snögubbe, väldigt attraktiv... Sen kommer chocken, självaste PERNILLA MORÉN kliver in i bussen! Så jävla roligt, har inte träffat hon på hur länge som helst, vilket resulterade till att bussresan gick alldeles för fort.

Nu ligger jag i sängen under täcket och fryser som en nakenhund utan sina små kläder. Ska förhoppningsvis till Maria om ett tag och fixa Gotland grejer.

Imorgon blire jobb sen efter jobbet ska jag, Stina, Görre å Robert fara och bowla, är ordentligt taggad! Ska även göra det jag är bäst på, gå in på ICA, köpa en sån där snuskgod sallad och äta upp!


Saknar det här... ♥

Don’t worry about the future, forget about the past

Hej hopp lingon snopp! Den här veckan känns ändå taggad hittills! Har ovanligt mkt planerat, haha mitt schema ser ut något sånt här:

Måndag (idag) - Jobb, sen har jag och Maria bokat tågbiljetter så vi ska fara och hälsa på Angelica på Gotland den 18mars!:)
Tisdag - Ska fara till Maria och fixa biljetter till buss och färjan
Onsdag - Bowling with the workcrew
Torsdag - Don't know yet 
Fredag - Förhoppningsvis utgång med min kära vän Sofia
Lördag - Ska vila ögonen på mina älsklingsgrabbar i EMD på Melodifestivalen i Leksand, framför tvn förstås men ändå. 
Söndag - Don't know yet


Min sovkompis


♥ puss bubben :*

Accident

Min söndag har pretty much sugit musten ur mig. Skjutsade morsan och lasse till nordic light för att dom skulle städa upp från gårdagen, sen for vi till Sjöbotten och hämtade lillsyrran där Ingela & Thomas var. SEN hände det.....följande bild är gjord av en äkta konstnär.


Röd bil (jag osv): Kom i hög fart som fan, vägen som korsade dök typ upp från ingenstans önskar jag att jag kunde säga, tryckte plattan i botten och bara gled, sen kom blå bilen och då blev det snödrivan istället för bakändan på den andra bilen... halvjobbig dag..

1000 miles

Vem är bäst i världen på gissa då? Jo jag för helvete!=D

...så äckligt skön låt!!

Straight for your heart


Feel the heat

Jag har insett att alla hjärtans dag är lika meningslöst för singlar som en fettisdag är för alla
Jag lyssnar på H.E.A.T
Jag pratar inget alls för jag sitter själv
Jag tycker om å bowla nuförtiden
Min bästa vän är king
Min första kyss var för 10år sedan
Jag avskyr såna som håller sig själv så äckligt högt att om man skulle plocka ner dom på jorden skulle skallen krossas av höjden..
Kärleken är komplicerad
Jag gillar å busa
Jag kommer aldrig att glömma allt som är minnesvärt
Jag är hemligt förälskad i Paul Walker
Sist jag grät fick jobbet lida
När jag är glad är jag jävligt glad
När jag vaknar på morgonen låtsas jag att jag ligger uppe i himlen på nåt grymt mysigt moln och käkar philadelpia med vitlök och örter
Innan jag går och lägger mig så gruvar jag mig för morgondagen
Just nu tänker jag på hur det skulle vara om man var en rich bitch (kollar på My super sweet 16)
Idag har jag tammefan legat i soffan hela dagen
Inatt ska jag köra runt folk med hög halt
Imorgon har jag absolut inga planer..
Jag vill verkligen inte bli arbetslös
Jag undrar vad jag ska göra av mitt liv..


Hearts on fire - day

Efter lite googlande så håller jag på Måns och H.E.A.T ikväll i melodifestivalen. Måns för att han är fräsch och H.E.A.T för att dom var king. 

Annars är jag chaufför ikväll åt moder osv, men innan dom ska ha skjuts är tanken att dra upp till stan vid 22:30 tiden och hänga i festivaltältet med ingen mindre än Soffe Lindgren!



I övrigt har jag skit ont i hjärtat fast på andra sidan...lr ah mer exakt beskrivning skulle vara under höger nyckelben...är det någon singel som inte har något speciellt för sig som kan komma hit med motorsågen och ta bort det åt mig så det slipper göra ont? Vore jättesnällt, tack på förhand! Ring inte, kom bara.

The day of all the GÖK

Alla hjärtans dag, ja vad ska man säga? Undra hur många som har sex just idag...? Interesting question. Skulle vara halvball å se nån typ av statistik på det.


14/2


Lethosalo

Saaaaatan så pigg jag är.....not. Har varit vaken i 14 timmar nu! jävulskt skönt...njet. Har även varit förbi på stan och sett Markoolio i festivaltältet:) Verkar som alla ska till ladan i morrn och se Mello, utom jaaaaaaaaaaaaaag.

Orka deppa, jag kommer ändå se bättre än er framför tvn, mohaha..


Asså sov gott !

Asså det är sant, jag ska alltså gå och lägga mig nu, helt sjukt skönt kommer det bli! Ska slå igång lite Vänner att somna till, perfekt.


Skulle någon få för sig att anmäla mig för blottning på bilden ovan så kommer jag aldrig avslöja vem "ugly bathingsuit + boobhanger" egentligen är...

Rix morronzoo

Meen hej. Har just smällt i mig en saftig sallad från Ica plus att jag just drog bort en skinnbit från kinden så det ömmar.. (var tvungen å jämna ut det goda)

Igår förlorade jag två-timmars-bowling på en dum lek jag hittade på! Haha leken gick ut på att gissa vilken låt som var på RIX FM efter varje rast typ. Och man visste ju inte vilka som hade spelats nyss osv. Men RIX har en tendens att nöta så de finns typ högst 30 låtar dom spelar om och om igen. Jag och Stina valde iaf 3 potenciella vinnare var. Hon vinner, twice! Såå'atttttt! I'm a big fat loser..

Sen var jag på atorp och såg melodifestival höllabölla igår, mkt roligt! Sen nu är jag en jävulskt aktiv hundvakt... ska upp 04:00 i morgon hade jag tänkt. så ska lägga mig tidigt!

För övrigt lyssnar jag på RIX FM varje dag, RIX morronzoo varje morgon, osv. Mycket underhållande! Idag var Laila Bagge gäst i studion och det första Gert gör är att säga att han gillar hennes urringning! Haha Roligt med kändisgäster, blir en bild på söt-Erik!


We wont be forgotten we'll never give in. This war we've achieved has allowed us to win.

Nu ska jag typ lägga mig framför tvn och bara vänta på sömnen. John Blund skulle komma förbi efter hans träning, vore ju ba häftigt om jag somnade innan han kom. Sen ska jag upp 04:15 i morgon, duscha, sen åka med bussen 05:00 upp till stan, sen åka med Stina från stan runt 05:30 till jobbet. Så imorgon kommer jag vara ganska död...

...sen närmare kvällen ska jag typ hänga med Soffe osv på nån melodifestival-konsert på a-torp kl. 19:00. Skulle vara nån hemlig Mello-gäst där, interesting!


John Blund... ;)

Tjuvlyssnat.se - varning

Jag & Ingela sitter vid matbordet medan mamma lagar mat. Ingela nynnar på en låt och mamma säger "Åh hörrni, vet ni vilken låt jag tycker är bra?"...vi båda svarar lite ointresserad i kör "Njäääe?" ...då börjar hon sjunga "poooookerface" med en melodi som skulle passa in som signaturmusik i "När och Fjärran", vi börjar asgarva ...totalt tondöv familj, ingen speciell talang blev man tillgiven, tack Gud.

Fattig onetreehill-fri tisdag....

Söndag - Mådde monkey, sen for jag till Sofia och åt tårta med hennes familj och släkt, haha kände mig nästan hemma;) Sen blev det summering av lördagen och lite tv tittande.

Måndag - Jobbade, sen for jag, Thea & Stina och bowlade. Det KAN ha varit bland det sjukaste jag varit med om! Det var så äckligt jämnt?! Det var högst 20 poäng emellan oss hela tiden fast på slutet skena det iväg lite, fattade ingenting, jag tog personligt rekord, (måste passa på å skryta lite) fick 5 strikar på sista serien vilket resulterade min bästa och då landade jag på 158 poäng, men efter alla serier blev det 651p. (vi spelade ju visst 5st) Ruggigt nice kväll!

Tisdag - Jobbat, kom hem exalterad för att få one tree hill, då säger Anna att det är uppehåll tills 9 mars...jag blir galen.... ikväll blir det att umgås lite med det nyförlovade paret, Ingela & Thomas, sen sova tidigt typ.



Vad ska man hitta på på alla hjärtansdag då? Folk är med sina pojk- och flickvänner, far på melodifestivalen osv. Men nix, för Nina Lundmark vankas ändå nåt annat roligt! Det pratas om middag, mys, tema och lekar hos Elin. Eller som Anna valde att kalla det, lebbmiddag. Haha! dvs. bara singeltjejer (och i det här fallet även Klein som inte har sin pojkvän i Sverige) Poor Klein, lucky us!


For you, for you

For you I'll break myself in two, tjohoooo!



Stampiii stampstamp!

Saltmätargränd 25

Förövrigt, har jag "kört buss" idag. Och för er som inte förstod nu vad jag menade så ska jag givetvis berätta.. när man måste spendera lite för mkt tid på toaletten, händerna på ringen, på knä...köra buss.

Ikväll ska jag över till födelsedagsbarnet, fika, prata, umgås. Perfekt!

puss:*

Min lillplutt är stor.

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år! GRATTIS SOFFE! Nu kan du köpa tobak & 3,5or, du kan ta körkort och när din mamma ringer och undrar vars du är mitt i natten så MÅSTE du inte svara, du är rent ut sagt myndig. Och jag kunde inte vara gladare för att din kväll blev kanon! Minnesvärt! 

  

There are no words... Haha ;) Tur att du bjuder på dig själv fullt ut när halten är hög, men det som chockar mig är att glaset är fullt? ;D

My life would suck without you

Måste bara få säga att jag vann bowlingen igår!;) RAhoo! Men idag då, 7 februari, i morrn fyller Sofia Lindgren 18 vattumän! Haha, men festen hålls ikväll. Perfekt! Jag är faktiskt riktigt taggad. Var typ längesen jag festade! Jag, Sandra & Rebecka ska dit innan och käka smarrig dinner, sen ska väl Soffe öppna lite presenter och sådär. Sen sparkas det igång. En lek är borttagen, två återstår, sen många inprovisationslekar blire nog:) Får hoppas allt blir bra!



Du kommer alltid va liten i mina ögon;) haha men ikväll ska vi ha roligt stumpan!


Kelly Clarkson - My life would suck without you

Fridaynight

Dagen började bra, fick skotta fram bilen, sen hade ingen jävel plogat våran gata så jag och morsan fick ju putta på bilen medan lassa varvade sönder den (typ.) Till och med postbilen vänder och skiter i vårat kvarter för han kan inte komma sig fram...

Har just sovit, såååå skönt. Ska hoppa in i duschen nu, sen tajma bussen som går 18:00 mot stan, sen ska jag promenera upp till Moröhöjden i 16 äckliga minusgrader... kill me. På moröhöjden är iaf Maria och Anders, vi ska äntligen åka och bowla=) shit!

I morgon äre ferre för Soffe Lindgren, kommer bli toppen=)


Update from hell

3 saker att höra eller tänka på..

Nr.1
- Idag när jag var och hämtade lite öl så höll nåt så förjävligt på hända, jag gick med två kassar då, en i varje hand, båda innehöll glasflaskor. Jag går, och går, och går, när jag plötsligt hittar en osynlig jävla isfläck som jag givetvis äventyrar mitt liv på, jag halkar till... håller fortfarande i kassarna men dom åker upp mot Gud.. klirrar som 142 nygjorda syltburkar...jag återfår balansen, kollar mig omkring och givetvis går det folk bakom, orden som kommer fram är "jävlar ååå....." tätt följt av ett ironiskt skratt.. MEN (Tony Irving) inget gick sönder..tack å lov.

Nr.2
- Jag är så sjukt otränad nu att jag gruvar mig till att börja om, men jag och Stina köper gymkort på hälsostudion på fredag, blir nog bra. Sen hade vi spelarmöte med fotbollen idag + träning, jag var närvarande på båda men tränade ej, blev snuskigt sugen tills jag insåg att jag ligger så äckligt mycket efter...måste hitta motivation.

Nr.3 - Sen slutligen, endel människor kan ba trycka upp en rövplugg med 17,5cm radie i röven så långt upp så hela systemet pajjar och tills ringmuskeln blir som en överstekt lökring i lite för mkt margarin....tryck tills det tar stopp, sen våldtrycker ni ungefär en decimeter till..


Plutt-Nina

Bättre hängmatta i parken än hängpattar till marken!

Up yours! Godnatt!

Boy you better run

Hej hopp lingon snopp! Fick lön idag, riktigt skönt! Något som var lite mindre skönt var att jag har just betalat tillbaks 3000:- i skulder till samtliga i min familj... det var typ allt övertidsarbete.. buhuu!

Ikväll blir det fläsk lugnt. Ska nog lägga mig ba framför tvn, äckligt!

För övrigt ser det ut som jag äntligen har raggat upp bowlingkompisar! hahaha, Maria och Anders ska offra sig, gud välsigne er. Har längtat och tjatat på folk i 2 veckor nu utan napp, äntligen lite framsteg.
 

 

Ingela & Thompa

Förövrigt har Marre fått barn nu, blev en pojke:) Congratz!


 


Nyårslöftet ska återupptas!

Och JAA, Soffe, jag ska bättra mig med mitt nyårslöfte... Hon påpekade starkt i sitt förra inlägg att jag sög angående de där... Var ju tänkt att jag skulle sluta käka godis efter nyårs, funkade i ungefär 12 dagar om jag inte minns helt åt helvete. Sen sprack det, sen sprack det ännu mer, och nu är det som att det aldrig har existerat nåt nyårslöfte.... tyvärr. Men från och med i morgon, då jävlar lovar jag att det inte äts godis lr dylikt för Nina Lundmark. Så, där, nu har jag lovat. (kommer dyka upp många tillfällen då jag önskar jag inte hade lovat men, be strong...) Kommer dock att förtäras alkohol ibland och så men det får man ju räkna med;D

Nu ska jag dra och slå igång en film lr nåt, hade tänkt se The Holiday, men orkar typ inte.. och det går Beck - Skarpt läge ikväll också men den har jag sett så många gånger, senaste igår om jag ska vara helt uppriktig, så det blir att slå igång en annan gammal goding från externa hårddisken.  

I veckan väntar jobb som vanligt numera (känns snuskigt bra å säga "som vanligt", oavsett om det inte inte blir så länge), ingen övertid i veckan, jävligt skönt! ojojoj...

Veckans TO-DO:
- Jag & Stina skulle typ styra upp gymkort
- Fixa Soffes present
- Fixa annat till ferren i helgen
- Låta bli socker och onyttigheter

Finns säkert mer men jag har typ gröt mellan hjärncellerna så det går trögt å tänka..... hursom, ska kila från datorn nu, ha en trevlig kväll, va' gla' å slut gnäll !


Är gode sugen på en utlandsresa...

BB

Idag har jag och mina systrar varit hos Marre, Ingelas kompis. Fikat, pratat och tagit det lugnt:) Marre är gravid och beräknad den 14 feb. Ruggigt mysigt med en bebbe!

Sen har jag och Soffe nyss varit och bättrat på färgen, jag, den bleka albinon blev lite brunare. Soffe, den mörka kvinnan blev mörkare.

Ringde just i min telefon, tar upp den och läser "Ingela" på displayen..
Jag: Haallå!
Hon: Hej! Vad gör du?
Jag: Inget typ, kom nästan nyss hem
Hon: Okej, du, jag fick just ett samtal, gissa vem det var...
Jag (orolig över att hon just fått veta nå bus jag ställt till med): Näe jag vet inte....vem ringde?

Hon: Gissa!!

Jag: Jamen jag vet rent int... !

Hon: Marre, hon är påväg till BB!


Haha så int blire 14 feb inte, bebben kommer snart :)


Marre & Ingela i somras typ.


oh lord...

Trevlig kväll i innervik. Jag, Madde, Rosanna & EliasRoe kirrade blåbärspaj och marsansås, chips, dipp, popcorn, you name it. Hon hade visst ett litet lager! Sen såg vi Miss secret agent, spelade ett eget "Veckans värsta-spel" där vi själva skrev påståendena. Måste nog få tycka att Elias hade mest groteska lappar! Haha men å andra sidan var det mkt dirt från allas håll om jag får tycka. Men en riktigt trevlig kväll, thanks.

För övrigt känner jag en otrolig lust att flytta hemifrån, blir fan galen av att bo hemma. Man är snart 20 år och får fortfarande inte göra som man vill för man bor "under deras tak". Helvetet, blir galen.. man går varann rätt lite på nerverna...


RSS 2.0