Vimmel

I fredags satt jag och Soffe på hennes altan och tänkte mysdricka, men slutade med krogrunda osv! Träffade många trevliga människor under kvällen:)

Såg även en förfärlig bild på Sandras blogg, HAHA jamensi, det är ju nå kul med vimmelbilder också även om man alltid alltid alltid är ful!





Idag är det morsdag, krama era mammor!:) P&K


Mosters lilla sötnos!



Wilma

Datum. 22 maj
Tid. 16:14
Vikt. 3745 g
Längd. 51 cm


Need a second to breath.

Tjenahej allihopa everybody! Har haft en riktigt seg vecka hittills som ändå på något vis varit jobbig. Måndag-tisdag var jag på en fack-utbildning (låter lite kinky). Så nu har jag lite mer kött på benen (som om det skulle behövas..) i sammanhanget. Var en hel del rötägg som hade kursen också så det vara både oroväckande och roande! Men nu är jag med i både facket och a-kassa. Sen idag har vi varit på studiebesök på flygplatsen med jobbet å grejer, var lite småfränt å vara i det där tornet, ni vet.  

Nu sitter jag och stressäter! Jag och Frida ska kuta till träningen om ca. 20min, och sen är det som sagt träning i detta vackra väder..

En sjuk sak, när vi var på BB och hälsade på Ingela, Thompa och Wilma (hon var så fiiin! ska lägga upp bild snart) så träffade jag Stina Sundberg! Hon har varit i thailand sen februari, var riktigt roligt att se henne:) Tog även en lunch i måndags för att hon åkte tillbaks till thai i tisdags. Sen måndagkväll mysfikade jag med Angelica och Belinda på waynes, myspys!


22maj <---

JAG ÄR SÅ TUNG I SKALLEN!!

I fredags var det firmafest och igår var jag hos Malin och vinmyste:)


INGELA OCH THOMAS HAAR FÅTT SIN BÄBIS!! Jag är moster till en liten tjej nu!:) Ska åka upp å hälsa på henne idag=)

And in that moment he realized, it's not what you are or who you are, but who they allow you to be.

Ikväll har jag tränat världens äckligaste träning, ever. Regnade i princip småkryp, typ löss, små äckel... hade en svettig träningsväst i munnen under hela processen. BLÄÄ!!

Nu kör jag lite catching-up på OTH!

Imorgon blir det jobb igen, hoppas på sol och att människorna är på topp! Har inget roligt att skriva ikväll, tyvärr. Todilooo.


Hade suttit fint med lite afterski i solen nu!! (kåbdalis 2010)


Grattis på mig...

...tack ska jag ha!

Hade förvarnat mor min att jag ville sova ut i morse, vaknade dock 08:40... hörde att det var rörelse i köket så jag avvaktade ett tag men sen blev tyst, då smög jag ut och kikade vars alla tog vägen... sen gläntade jag på morsans dörr och sa nåt i stil med "Kommer ni int snaaaart? Jag kan inte sova.." (Lät som Nina 4år men det var visst 21..). Så då började dom stöka på i köket igen och jag gick tillbaka till mitt rum och gjorde en av sakerna jag är bäst på...låtsassova. Då kom dom efter en stund sjungandes med frulle på sängen och lite presenter. Man skrattar varje gång dom kommer in och sjunger för hela min familj är mer eller mindre tondöva så låter ju rent av förjävligt, men det har sin charm! Nu inväntar vi bror, syster och systers pojkvän med hund för att käka godsaker å de:)

Ikväll är det match mot Myckle, blir MIN seriepremiär men lagets tredje match i serien so far. Jag har även lite inside-information om att jag börjar bänka, känns helt okej faktiskt, man brukar ha rätt kul där också;)

Nu ber vi för stekväder sen får ni ha en kanondag!


I skuggan av värmen

Jag har inte datanördat nåt alls nästan i veckan!! Borde få ett diplom till skillnad från dagens ungdomar;)

Är nyhemkommen från 80årskalas. Släkten firade mormor idag med fläskmiddag och tårta! Var i Vindeln just vid älven och där var det visst 26grader i skuggan, nån kunde väl ha gett en hint om att ta med kläder så man kunnat bada?! Hur som, var trevligt att träffa alla, blir inte så ofta. Ikväll blir det lugna puckar, ska färga håret och umgås med Ingela, köpte hem en karrapåse som jag planerat att vi ska dyka ner i senare framför tvn!

Imorgon kl.16:25 för 21år sen föddes en bäbis på 3350gram och var 51cm lång om jag inte minns helt åt skogen, för lets face it, det är mamma som ska komma ihåg sånt!!


schteeek i kåbdalis 4apr.


12/5

Jobbet går rätt bra ändå, är ba SNORIGT mkt att lära sig, kommer ta några veckor att lära sig vart allting är, vilka program som finns och hur dom fungerar, hur jag själv ska bete mig, recepionistgrejs, p-huset osv osv. Har även fått veta vilken svarsgrupp inom kundtjänst jag kommer tillhöra. Det är fastigheter, vägar, miljö osv...väldigt intressant, i know.... Blev fotad idag till mitt ID-passerkort och satan så ful jag blev, det är också...kul...!

Nu har jag just tillagat lite gulaschsoppa, jävlar så gott! Ska plocka ihop lite här hemma nu sen bär det av till Ingela för att umgås, äta gott å kanske se en film! Feel the rythm of the bäbis;P bara 13 dagar nu tills hon är beräknad, jag har tippat 18e, på tisdag nästa vecka;)

Hej hopp lingon snopp!


Nu är vi hemma!

Helgen har innehållt hotellnätter, mkt mat, shopping i sinne (gick lös rätt hårt) osv. Här kommer en salig blandning från helgen!

Vi börjar med bilder på söta Soffe:)


Vi tar en paus och andas, sedan tittar vi på hur ful jag var i helgen!!

(det ÄR gott att doppa choklad i kaffe)


Och efter den här slemmiga glassbilden tänkte jag visa vad vi såg allt mest!!


Sen till två roliga saker.

nr.1 - Ja jag lekte Joel-Kinnaman-kåt-turist och fotade skyltfönstret!


nr.2 - Jag såg en väldigt fräsch DILF och JA jag smygtog kort på han!!

Smygfotarn.

(Ja, jag jagade honom diskret runt i butiken...)

Och eftersom alla bilder blev så suddiga pga min asshole-telefon blev jag knäckt, visste inte hur jag skulle orka fortsätta dagen... Soffe vittnar!


Med den fulaste bilden på slutet säger jag Godnatt!!

Imorgon börjar jag nyjobbet! Spännande spännande, jobbar 08-17 hela veckan så imorgon blir det turborace till träningen som börjar kl.17. Får hoppas jag tar mig dit levande bara, LEV Å MÅ!



Nöjet är helt på min sida (inte på Soffes)

Bjuder på alla fula bilder på mig osv här nedanför! Allt från 2004 till 2008! Enjoy!






GodJul mitt i sommarn! Som sagt, nöjet är på min sida, inte Soffes;) Hon trivdes inte riktigt med alla bilder jag la upp! Vi har just tryckt i oss en saftig lunch bestånde av våfflor, glass och syyyyylt! Nu ska Soaf ta en powernap i solen och jag ska hoppa in i duschen sen bär det av mot Sundsvall! Blir en heldag på stan i morgon och sen IKEA på söndag:) HA SÅ KUL HÄR HEMMA Å DE!=D


I surrender, I surrender, I'm giving up the role of pretender.

Efter gårdagens evighetspromenad drog jag på mig ett saftigt skavsår, mums. Kommer väl behöva halta omkring eller ha foppatofflor tills det läker (riktigt hett, no.)

Har precis kommit hem från den roligaste träningen på länge! Har himla kul varje gång egentligen men det beror mest på alla sköna människor, måste älska clemens för alla dessa människor!♥ men idag var jag inte riktigt så sämst som jag har varit tidigare i veckan och det är ju framsteg i min såkallade comeback.

Imorgon efter Soffe slutat skolan bär det av till Sundsvall över helgen! Kändes faktiskt riktigt skönt å dra iväg en sväng:) RIKTIGT skönt att jag missar mullutkörningen med laget i morrn även om jag är säker på att vi hade haft roligt medan vi skulle åka omkring, men lite mindre skönt att jag missar hemmamatchen på lördag, dom får helt enkelt klara sig utan bänkvärmarn i helgen;) Kommer tillbaks på söndag, ingen aning om när faktiskt men den som lever får se:) Har hur som helst planerat att shoppa tills kontot säger nej!


Inte ny bild!! kan det vara 2006?;P


Avslutar med något lustigt, var inne på facebook idag och "någon" hade bjudit in mig till att gilla "Ha sex i framstupa sidoläge" HAHAHAHAHAHAHAHA, var ju mer än roligt faktiskt! Är det vad man tänker på när nån ligger typ medvetslös?!;P

Och hur gick den eviga promenaden?

Ja, jag for upp till stan tidigt
Ja, jag gymmade lite lätt
Ja, jag började gå
Ja, jag drog en kisspaus i skogen
Ja, jag fick skavsår
Ja, jag gick hela vägen!!

TA OCH APPLÅDERA KÄRA UNDERSÅTAR!
Var bara Johanna som hade kommenterat förra inlägget och det var tyvärr inte riktigt rätt;) så Veckans-Babe-priset går till.....*trumvirvel* ... HAN, HON, DOM, INGEN, ALLA.

När jag kom hem tyckte jag mig vara förtjänt av en fet powernap så det blev av! Slog även igång Avatar (nej jag har inte sett den än..). Var nyss och hjälpte Lasse med å köra nå grejer på tippen och nu är jag helt slut. Får se vad kvällen erbjuder, är rätt höga odds att jag somnar om en timme... ;P

Lev å må!


Sir.N planerar ett äventyrligt sat-tyg!

Åkte inlines till träningen idag med Eve och Emelie sprang hurtigt bredvid!:) åkte även hem! Känns som jag åkt mkt inlines nu senaste dagarna så jag börjar bli lite öm i fötterna!;P

Nu sitter jag snällt och lyssnar på musik och är måttligt rastlös. Sitter och planerar en helvetes-dag i morgon! Den låter såhär: Tidig buss upp till stan i morgon, gymma, sen hem, vad tror ni om det? Har gjort det en gång förut men det var på en friluftsdag och då hade jag gött sällskap av en tapper Malin! Borde nästan låta er satsa pengar på om jag genomför det eller ej och hur långt jag isåfall tar mig innan jag ger upp och tar bussen;) är ni dumma och säger att jag kommer ta bussen hem direkt kommer jag då fan att gå! Haha (trots-åldern varade liiiiite längree för mig än för alla andra barn

Så imorgon gäller följande alternativ...

1. Jag är tjurig och gör ordagrannt EXAKT enligt planerna.

2. Jag kliver upp tidigt och drar till gymmet, känner mig eventuellt jävligt tung i benen efter inlinesturen och dagens träning så jag åker nog buss direkt från stan till ursviken.

3. Jag kliver upp tidigt och drar till gymmet, känner att jag inte riktigt kan skita i hela planen och promenerar ungefär till hedensbyn och åker buss därifrån.

Ni som hinner läsa detta sat-tyg ikväll eller imorgon innan jag uppdaterar är välkomna att gissa vilket alternativ jag väljer, ni kan ju givetvis hitta på egna slut på storyn eftersom jag är lite sneaky och kan även åka buss till Boliden och springa hem (jaja, just det alternativet lät jävligt otrovärdigt) eller helt enkelt stanna hemma hela dagen om jag får för mig det! Den person som gissar snuskigt rätt är inte bara ruggigt skicklig och känner mig väl utan blir även min egna Veckans Babe! HAHAHAHAHA GO GO GO!


Min bästa babe of all times :*
(svårt å nalla av han den platsen men försöka går ju)

Sånt här är lite sneaky ;P

Välj den månad du är född:
Januari ------- Jag sparkade
Februari ------ Jag älskade
Mars ---------- Jag karatehögg
April ---------- Jag slickade
Maj ------------ Jag hoppade på
Juni ----------- Jag luktade på
Juli ------------ Jag dansade Macarena med
Augusti ------- Jag lunchade med
September --- Jag dansade med
Oktober ------- Jag sjöng för
November ----- Jag skrek åt
December ----- Jag körde över


Välj det datum du är född:
1 ------- Ett FÅGELBAD
2 ------- Ett monster
3 ------- en telefon
4 ------- en gaffel
5 ------- en snögubbe
6 ------- en gangster
7 ------- min mobiltelefon
8 ------- min hund
9 ------- min bästa kompis pojkvän
10 ------- min granne
11 ------- min naturkunskapslärare
12 ------- en banan
13 ------- en brandman
14 ------- Ett uppstoppat djur
15 ------- en get
16 ------- din mamma
17 ------- sv Inlagd gurka
18 ------- en sked
19 ------- en smurf
20 ------- Ett brännbollsträ
21 ------- en ninja
22 ------- Chuck Norris
23 ------- en nudel
24 ------- en ekorre
25 ------- en fotbollsspelare
26 ------- min syster
27 ------- min bror
28 ------- en iPod
29 ------- en surfare
30 ------- en Hemlös kille
31 ------- Ett lamadjur


Välj Sista siffran i årtalet du är född:
1 --------- i min bil
2 --------- på din bil
3 --------- i ett hål
4 --------- under din säng
5 --------- åkande en motorcykel
6 --------- glidande nedför en backe
7 --------- i en hiss
8 --------- på middagsbordet
9 --------- i bankkön
0 --------- i ditt badrum

Välj färgen på tröjan du har på dig:
Vit --------- För Att jag är så cool
Svart ------ För det är sånt jag gör.
Rosa ------- För Att jag Inte är galen.
Röd --------- För Att röster sa åt mig Att göra det.
Blå ---------- För Att jag är Sexig och gör vad jag vill
Grön -------- För Att jag tror Att jag är jag Behov av professionell hjälp.
Lila --------- För Att jag är fantastisk!
Grå --------- För Att Big Bird sa åt mig Att göra det och han är min ledare.
Gul --------- För Att jag blev erbjuden en miljon för det.
Orange ----- För Att min familj tycker ändå Att jag är korkad.
Brun -------- För Att Jag kan.
Annan ------ För Att jag är en ninja!
Ingen ------- För Att jag saknar självkontroll!




Min blir:
"Jag hoppade på din mamma i bankkön för att Big Bird sa åt mig att göra det och han är min ledare."

Haha skriv vad ni får för rolig mening;D

SMS betyder sug min snabel.

Lovar du att vara ärlig? jamen jo det hade jag då tänkt!

Du heter: Nina

Smeknamn: Har typ inget.. det är mest jag som hittar på smeknamn åt folk!;P 


Låt som när du är ledsen sörjer till? Beror väl lite på VARFÖR jag sörjer.


Beroende av: People! Fy fan för å vara helt ensam utan NÅN


Vem behöver du mest just nu: Nån som har en rolig historia cuz I'm bored...


Vad tror folk om dig? Att jag aldrig ska slutar prata...


Stämmer det? Njaaasi;) jamen asså jo ibland !


Vad säger du för att imponera på någon? Kom ska du få höra, tihii!


Hur imponerar man på dig? Charm och humor


Brukar du skratta för dig själv? Det händer (rätt ofta) JA


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Allt ifrån spela schack till se The Notebook!;)"


Var bor du? Har ett 2-manstält nere på ursviken mekaniska, det är myggfritt på vintern och oftast varmt på sommarn. You should check it out!


Trivs du där: Njaaaaaaasi.....


Sprit, cider, vin eller öl: Den ordningen ---> Öl, vin, sprit, cider


Brukar du bli för full: Det händer..


Vad har du för mobil operatör: Halebop


Är du allergisk i mot något: Naheeddu!


Har du haft sex idag:
Nix


Nästa mål i ditt liv: Få fast jobb och lyckas med min satans fotbollscomeback nångång!;P


Hur svarar du i mobilen: Det är väldigt olika, allt från "Hallå?" till "Ah de är Greger!"


Vem ringde du senast? Frida


Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Varför måst du veta allt?! Nääämen det var Angelica som undrade om hon glömt sina vantar i min bil.


Antal timmar sömn inatt:
Fick nog ihop mina 8 timmar inatt faktiskt! Om man bortser från alla gånger jag vaknade.....


Sov du ensam: Nix, vi var tre stycken i min säng inatt! tihi fick inte mkt sömn! FÖR ATT Britt-Marie (kattungen) körde speedracing i mitt fejs...


Brukar du komma i tid: Jag är fan duktig på det ändå! oftast.


När mår du bra: När jag garvar mår jag oftast rätt fint.


När blev du fotad senast: När jag och Soffe fikade på waynes...tror hon fick mig!! Brukar undvika sånt där till varje pris annars!


Hur känner du dig nu: En smula uttråkad.. och en skvätt irriterad


Vanligaste färg på dina kläder: Det är en lurig fråga Sir... har faktiskt jävulskt färgglad klädgarderob!


Vad tycker du om fötter: Tycker väl lite så mkt om fötter förutom att efter en fotbollsmatch kan dom lukta sur-snabel...


Vad saknar du: Typ mkt ändå.


Hade du en bra kväll igår: Jao, inlines till bergsbyn och myspys hos Jelic.


Favorit dryck på morgonen: Mjölk eller vatten


Rakar du benen: Jao.


Är du blyg?
Absolut inte


Sysslar du med någon idrott: Fotboll


Vill du hellre ha mail än brev:
Brev är ändå mer personligt på nå vis


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nix.


Har du spytt offentligt: Faktiskt inte, hör å häpna.


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Haha allt allt ALLT!


Är du nöjd med ditt liv:
Njaaaaasi.


Är du bortskämd:
Verkligen inte!


Vad är det värsta du vet?
 Spindeläckel...
 

Vad längtar du till? SOMMAR!!


Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja!


Vad använder du för shampoo? Det som står i hyllan, HA!


En speciell dag du minns: Sommaren mellan 8an och 9an när jag och Malin satt på hennes altan och drack 4,5or och tjuvrökte! haha kvällen slutade inte där men vi nöjer oss så!


Hur gammal är du: 20, snart 21, ska nog börja ta fram rullatorn.


Om fem månader: Är det kallt igen...fan!


Du samlar på: Använda kondomer... näe blä skoja ba, nämen ingenting faktiskt:O förutom kanske minnen å sånt;D


Gröna eller röda äppeln: Gröna!


Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beror på VARFÖR jag är ledsen.


Gillar du golf: JAA!! minigolf, långgolf OCH för att inte glömma, min bästa blåa lilla Golf, Rolf;)


Vilken tid gick du upp idag: 08:46


Har du sovit i din egna säng inatt: Det har jag gjort


Har du strumpor på dig nu: Nej


Är det okej att gråta: Jamen självklart


När grät du senast: Sånt är ju inge kul å svara på..


Vad skulle du göra om du vann en miljon: Leva livet!:) Resa, flytta, osv!


Bär du glasögon eller linser:
Nej men jag borde verkligen, är typ blind.


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nono


När går du upp ur sängen en helgmorgon: mellan 06-10 typ, det är nästan lite tantpoäng?


Har du piercing: Tungan


Vill du gifta dig: Vill jag väl


Vill du ha barn: Jaaaa


Är du bra på att laga mat: Endel grejer är jag fan bra på;)


Är du flygrädd: Nej, är int rädd för döden;) (min mamma får hjärtsnörp varje gång jag säger den meningen högt)


Hur vig är du: Lagom


Är du musikalisk? Nej tyvärr.


Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk eller vatten


Vilken är din favoritglass: Älskar all glass, men är vass på mjukglass och twister 


Tror du på ett liv efter döden: Hoppas på ett åtminstone


Tycker du om sushi: Aldrig smakat


Bor dina föräldrar tillsammans: Nej


Har du tandläkarskräck: Nej


Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Både och


Vilken ögonfärg har du: Lurig fråga! Mest grön tror jag.


Har du någon gång gråtit dej till sömns: Japp


Biter du på naglarna: Varje dag, tyvärr.


Röker du: Nej det vore en mycket kraftig överdrift! (bara på fest, ibland)


Senaste låt du hörde: Adam Lambert - Whataya want from me



Just coming out of thin air, you came out of nowhere.


Forsränningen i 9an, gud vad små alla var!:)


Och småpluttarna, dom var också små där!


Sitter och har måttligt tråkigt nu så snör upp lite bilder jag hittade åt här på datorn! Många har nog sett alla förut men, Enjoy!



You know my name.

Lördagen bestod av mys hos Angelica, söndag hade vi bortamatch i umeå. Vann med 1-0 mot Flurkmark (jag vet, vad är det? svaret är en bunt medelålders kvinnor i rosa matchställ, lysrosa mössor och reservdäcken under matchtröjan). Jag värmde bänken så fint, haha spelade inget! Men bussresan var då rolig som vanligt af:) Sen igårkväll åkte jag, Angelica, Maria och Mia inlines till bergsbyn! Ruggigt kyligt men nog är man lite öm i låren idag nog. Efter det var det mys med grönsaksdipp å glass på Saltmätargränd framför Good Luck Chuck!

Försov mig givetvis i morse... hade möte på Brinken med några blivande kollegor kl.09:00, vaknade 08:46... med eld i baken snörde jag på mig kläder och drog iväg mot stan, var på plats 09:03, nästan halvbra gjort, tackar!;) Nu är jag hemma igen, träning kl.17, har en obekväm känsla i magen att det blir mkt kondition idag, löpning i alla dess former....och ni som känner mig lite för väl vet att det är inte riktigt mina favoritövningar..

Har precis sett nyaste One Tree Hill, det är så jävla bra att jag far illa!;)

Valborgs, Valle, Wåållie ;)

Valborgs bestod av Jag, Angelica, Lisa, Petter, Robin, Bonden, Maja, Det var himla trevligt! Vi åt, körde musiklekar, drog till kopparhallen halvfulla och såg lite innebandy, drog tillbaks till skatan, lekte mera, umgicks och hade trevligt! Drog även mkt trevliga telefonsamtal! Ikväll var jag faktiskt glad att jag inte hade alkolås på mobilen ;D

Imorgon får vi se vad som väntar, hade tänkt kliva upp och se lillsyrrans fotbollsmatch men vi får se om det blir av! Trist å se själv;) Sen söndag är det seriepremiär och jag ska sitta glatt på bänken och försöka roa mina kära lagkamrater!

Blir nog läggdags om ca 30-40 minuter! Sen är det god chans till en inlines tur i morgon ifall det är torrt ute:) Lägger kanske upp lite mobilbilder från ikväll i morrn! Lev å må!


Nina the bartender in norway 2008! 


RSS 2.0