VXVI

Mormor och morfar, farmor och farfar. Det är såna där personer som alltid har gott fika och god mat, personer som gärna bjuder hem vem som helst bara för att det är trevligt med sällskap och nya å gamla bekantskaper. Personer som alltid blir glada när man ringer, och personer som månar om så många.

Min farmor och farfar dog innan jag föddes så min mormor och morfar har varit som 4 personer för mig. Jag har bara mormor kvar. Alla 'gamlingar' blir glömska och lite virriga med åldern, det kan inte undgås. Och man vet det mycket väl att det inte är farligt att vara glömsk osv men man blir ändå så orolig. För man vet aldrig när det är sista gången man ses. Man vet också att dom kommer inte finnas lika länge som vi, man kan bara ta vara på tiden så gott det går, hjälpa dom när dom behöver hjälp, osv. Ingen gillar å se tillbaka på tiden tillsammans och önska att man hade gjort saker annorlunda.

Jag åker iväg till mormor ikväll eller i morgon för att vara där med henne. Hon har haft det lite jobbigt dom senaste dagarna så jag vill inte att hon ska vara ensam. Och jag har ju liks inget för mig på dagarna så det känns inte mer än rätt. Jag vet inte exakt när jag kommer hem. Det får vi se.


Har mobilen med mig så de är bara och ringa,
ni som inte har mitt nummer kan ju skita i det, vi hörs!


So-so weekend

Som jag skrivit förut, köpte ju en bil i onsdags, och natten mot lördagen tog nån ut sin ilska eller bara roade sig på min bakruta, när jag kom till bilen på morgon var det ett hål nästan lika stort som en fotboll sen var resten av rutan sprucken ända ut till kanterna. Det är jävligt roligt, och jag måste köpa en ny för drygt 1700:- bara för att någon roat sig på min bekostnad, riktigt roligt!

Igår var jag Soffe och Sandra på matfesten, nyktra. Vi stod och lyssnade på Ständ ut blakk. 3 saker distraherade mig från nöjet...

1. En skäggig man bakom mig sjöng högre än bandet och när han dansade omkring så headbangade han sitt tomteskägg i mitt bakhuvud ett antal gånger.
2. En man som var med 5-6st andra stod framför oss, och vände sig om hela tiden och glodde och försökte "få igång oss", måttligt irriterande och slibbig rackare.
3. Det var 3 kvinnor i sällskapet framför oss som skrek, hoppade runt, osv. Två av kvinnorna ställer sig och hånglar framför oss, och låt mig inte glömma att dom var inte under 40 år. Det var ett sällskap på typ 6st, 3 kvinnor och 3 män, och man kunde nästan inte räkna ut vem som hörde till vem. Jävligt äckligt om du frågar mig. Beter jag mig så där när jag är 40 så stäbba mig i ryggen med en rostig dolk!


förferre!

Förfesten har sparkat igång, jag sitter i skelleftehamn med Frallie och dricker en öl. Har även blandat en blå småäcklig drink som vi måste dricka upp innan vi far!

Vi sitter i vardagsrummet där det finns öl, cider, nikotin i alla dess former och just nu spelas Disturbed - Stricken. Vi åker härifrån om 30min!


HA EN TREVLIG KVÄLL ALLIHOPA EVERYBODY!

Torsdagens bästa!

Måste berätta en rolig sak från igår, for till Elin och umgicks med henne Anna och Thea igår kväll, och då skulle dom komma ut å se min bil, och då frågade Elin vad den kostade och givetvis sa jag att hon skulle gissa, HAHAHA tjejen säger 17.000:- .... HAHAHAHA de va nog det snällaste någon sagt om den där bilen hittills!



Klein och Elle :)

Birthday & Matfest

Har spenderat dagen med ingen mindre än Malin Frallan Berglund, varit på bolaget, MAXI osv och förberett:) Ska skölja ur hårfärgen snart å sen bär de av till henne igen för lite pimpel innan stan.

Idag fyller Malin Ragnarsson aka Ragnar äntligen 20! Det firas ikväll :)



Hade som dåligt om bilder på den här datorn men den där får tala för pepp!
Ses på Foodferren! HOJBOJ!

Jag är numera bilägare!

Okej, nu när jag har köpt bilen måste jag ju avslöja priset. Blev lite fundersam över Sofia och Sandras gissningar, men mest över Sandras för du måste ha kollat upp den! Haha, för i annonsen skulle han ha 3500kr, men då var inte skatten inräknad plus att tillslut fick jag den för 2500kr eftersom jag var tvungen att köpa nya vinterdäck själv. SÅ INGEN VANN! Mohahaha, men jag kan bjuda Sofia på ett glas gott och Sandra, du får INGENTING, haha för de var din andra gissning;)

Så här ser den ut utanpå..

och så här inuti...(ingen lamborghini direkt men fullt värt 2500)
Vill egentligen styla om den lite och klä sätena och byta ratt men ingenting passar ju till blåfärgen som är i så jag är screwed anyway!


OCH JA, tärningarna sitter kvar! HAhaa så man kan nästan ta mig för en rägger!

Roliga bildekaler

Hahaha så jävla roligt å ha nån sån här klistrad på bilen, fult men roligt ;D









För övrigt tycker jag de är så få som gissat på förra inlägget, TRÅKMÅNSAR! Imorrn avslöjar jag svaret och om det skulle vara så att ingen har rätt så suger ni! hihi ;)

Car game

Hej hopp lingon snopp! Jag är på seriös biljakt, och vi pratar billiga bilar, 0-10.000kr. Går ändå halvbra, funderade ju på den i förra inlägget men den har ingen värme på vintern och jag har inget garage som inte är smockfullt med prylar så det blir svårt... Har däremot hittat en bil som inte såg jättedum ut och som inte skulle göra mig bankrutt.

Vi kan göra en liten lek
... den som gissar rätt på tusenlappen och hundralappen vad den kostar, den personen är jag fyllechaffis åt helt gratis, EN GÅNG (inga Sundsvall- eller Kiruna-turer) Varje person har en liten gissning, GO!


Priset är mellan 0-10.000.
Sätt igång å gissa för fan!

Opel Kadett -71

Igår hade jag och Stina planerat äventyr. Discgolf, Bowling, Yatzy, Mastermind och Uno. Stina lät mig vinna discgolfen med 2 kast och bowlingen med lite till. I Yatzy, Mastermind å Uno delade vi broderligt på vinsterna. Trevlig kväll=)

En liten grej som jag hade lite roligt åt var Sofia. Hennes mamma och bror ringde mig och sökte henne och var som oroliga, men jag hade en feeling att allt var bara bra, å de va väl bland de roligaste på hela veckan. Visst stumpan?;) (förväntar mig inte att andra ska förstå, haha)

För ett tag sen kikade jag runt på bilannonser på blocket, och då hittade jag Johans (Soffes brother) gamla bil, han hade satt ut den för 10.000:-, och för att göra mig lite lustig skickade jag ju ett mail till han och frågade om han hade nå kompispris! Haha och igår när han ringde å sökte Sofia sa han att jag skulle få köpa den för 5.000:-. Och den ser ut så här, gammal, halvful, skattebefriad å go;) Haha precis som en första bil ska se ut så man ska kunna byta upp sig sen=) Vad tror ni allihopa everybody, ska jag köpa den? 

  

Ordjaktsjävlar

Mina t-shirtar har kommit, yeeey!





Ett litet tips åt alla där ute, när ni vaknar på morgonen och slår på tvn börjar ju den oundvikliga zappningen pga dåliga tvprogram...för ditt eget bästa, stanna aldrig på 'Ordjakter' och diverse... Det blev mitt fall i morse! Det var en pyramid med massa bokstäver och man skulle hitta tjejnamn, och jag var så snorigt säker på att jag skulle få pröjs om jag kom fram...Och ja, mycket riktigt hade jag vunnit 10.000:- om jag hade kommit fram men nej, istället ringde jag upp 130:- i hopp om att vinna... SUCK! Gör inte så, far på bio eller ät en god middag istället........


Jag vill ha en lägenhet...

....ge mig en lägenhet!

Waterpipe

Igår var jag Soffe och Sandra hos Hanna och gjorde ett tappert försök att få igång Hannas lilla vattenpipa, gick sådär....kolen brann inte riktigt som den skulle och då tog vi fram bruksanvisningen och prövade läsa lite turkiska/arabiska/finska.....lät ungefär såhär..



Sen kom Linus å Lee med deras liiiite större liiiite bättre vattenpipa! Och då såg det ungefär ut såhär



Rockband

Sitter och väntar på att Frida ska ringa och säga att hon har kommit hem och att jag kan komma över till henne och Fredde och spela Rockband. Har aldrig testat det, har bara provat guitarhero och de är ju skitroligt! Så hoppas de här är minst lika kul=)


a little update

Sofia tvingade mig just att uppdatera, är väl officiellt världens sämsta bloggare så förstår inte riktigt men vad gör man inte för barnen.....

Fredag, sista jobbdagen och grillparty på kvällen hos Hanna. Väldigt trevligt, lekar, fina människor och partytält på typ 40 kvadrat! Och på lördagen for jag och Malin och åt på Wok n' roll, hyrde film, for hem till henne och drack vin och bara mös. Igår var jag hos Rosanna och chillade, pratades och spelades spel.

Ikväll har jag varit hos Frida, lekt med Mollie och umgåts. Vi skulle försöka dra ihop några till en runda fotbollsgolf men folk jobbade eller kunde inte fara pga barn osv så vi sparar förhoppningsvis fotbollsgolfen till i morgon på dagen. Så jag, Frida, Fredde och Mollie köpte med oss fika och for istället till Tuvagården där Vera, Tindra, Sofia och Penny var. (fiket var stängt). Ikväll blire Rockband och kanske nån kall hos F&F&M. Mycket trevligt!

Bilder från fredagen -




Hello my dear

Hej jag heter Nina Lundmark och är 20 år. Igår var jag och golfade, var nästan sämst men det var roligt! Idag ska jag till Sofia Lindgren, imorgon ska jag till Hanna Fjellstedt på grillpartaj, öl och mat, yummie! Imorgon är även sista jobbardagen.......blandade känslor på den, skönt å va ledig men hur fan får jag in pengar om jag är ledig? Vill ju inte leka Olga direkt... så får fara ut å leta jobb igen, helvete så jobbigt... ge mig ett?


Öppna plånkan och ro hit stålarna




Dom här 4 blir det TYP, den bruna går ju till höstkollektionen om jag syr på lite fjädrar, den vita passar bra när jag är ute på cykelturer och delar ut jehovasvittnen-blad där det står 'Slutet är nära', den gröna kan jag ha när jag dricker öl och den röda blir perfekt till att råna banker med gott samvete.... Näääääääääääämen...

...Mina personliga favoriter är dom två sista, haha "Made in the 80's" och "Björnligan", tror jag måste råna farbror Joakims kassavalv om jag ska fortsätta köpa allt som är roligt för jag blir många hundringar fattigare nu... lite geeky kanske men jag gillar dom.. Någon som vågar ge respons för mitt sinne för fashion? (HAHA)



Om det mot förmodan skulle vara 75% rea nångång (kommer nog aldrig hända men vore jävligt kul om de gjorde) skulle även några av dom här finnas i min garderob!




Shirtstore

En onormal människa sitter och tittar på roliga t-shirtar på nätet, personen i fråga väljer ut 6st t-shirtar för att fråga en fråga åt världen/skellefteå, frågan lyder "Vilka t-shirtar skulle ni ha köpt?" (gills helst inte om man svarar "ingen")



Bilder från Soffes stuga 8 aug





Summerlovin'

Firade Ingela igår, gav hon ett presentkort och en vinflaska. Sen kom några av hennes kompisar förbi och det dracks lite vin och öl. MEN IDAG HAR JAG ÅKT MOTORCYKEL I JÄVLIGT HÖG FART, fan va roligt det var!=)

Nu impulsdrar jag och Soffe till noret och mår gott! Pussåde


old pics

Kollade igenom bilder från Kroatien resan förra året..



^^ John Lennon x3

^^ ett av mina partytrick.... HAHA

^^ Man offrar sig ju för laget...!

^^ Väldigt ful påväg mot Venedig.







Halvkul med gamla bilder, hittade nåra fula från i julas också...


As long as it's not about them


Grattis sis'

Ingela fyller 23 år idag! Grattis på dig:)

Idag klev jag upp 05:15, började göra mig klar för jobbet, Skulle åka vid 06 tiden. MEN (Tony Irwing) då börja det skruva om i magen och jag började må illa. Prövade äta lite yoghurt men de sat-tyget gjorde bara saken värre. Så idag befinner sig Nina Lundmark i sängen och ser Beck-Vänner-Oth mm. Och för att inte glömma, klockan 21:00 ikväll är det the bachelorette :)

Bloggen är inte så fruktansvärt aktiv nuförtiden, sitter knappt vid datorn. Men när jag slutar jobba blir det nog ändring på det!

Måste iaf berätta att när vi var hos mormor i helgen så var vi ut och fiskade en hel del och då fick jag en fläskig aborre, har aldrig sett nån så stor med blotta ögat, 0,8kg vägde den :)


Som ni ser är det jag på bilden med min fetfirre :)


RSS 2.0