Summering av den första fotbollsträningen på väldigt väldigt länge....

...Rooooooooooompa! Meeeen å andra sidan vore det bara orättvist om jag var grym, men måste jag va sääääämst?! Nääe blä.

Imorrn ska jag skotta snö från Coop taket! Haha:) sen träna fussi direkt efteråt.

Nu slår vi igång In The Land Of Woman med Adam Brody och Kristen Stewart.


fussi fussi fussi

I förrgår for jag till Stina och tog farväl, hon och Erik ska göra drömmen sann och resa runt överallt, startar i Filippinerna. Är GANSKA avis!! Men ni får ha en grym tripp och sköt om er!!

Igår var jag och lekte med Mollie och Frida typ hela dagen, sen kikade jag på Clemens träning och jag måste erkänna... är jävligt sugen! Bara grymt otagg på min tant-dåliga kondis.. Mina fotbollspjucks är dessutom för små...blääääää. Men precis nu ska jag kila över till Familjen Nordahl där Anna så flitigt letat fram ett par gamla dojjor som jag kanske kan låna tills jag har råd å köpa nya, haha fattigt men ack så sant.


Gubbjävel...

Just nu består Nina Lundmark till 5% av nikotin och 95% ilska. Känner mig så jävla förbannad. Detta ständiga tjat varje år, varje vecka, varje dag, flera gånger om dan. Näe fyfan så drygt, föräldrar tror att det är glassigt när en vuxen människa bor hemma och får allt på silverfat. Många trivs säkert men jag tycker det är riktigt riktigt plågsamt. Att inte kunna försörja sig själv, att inte kunna få lugn och ro förrän du är ensam i huset, att man ska vara alla till lags annars blir det ett jävla liv, och vad för jävla silverfat?! Har jag fått nåt har jag fått jobba för det MINST litegrann... Har någon ett cykelskjul jag får hyra resten av vintern....?

Nog om det nu kan jag känna..!

Idag fyller Maria Marit Olga Maar Hahn 21 år!:) Stort Grattis!


Nu ska jag chocka hela världen, för första gången i hela mitt liv händer det. Trodde det skulle dröja många himlarns år innan det blev nå krut i bössan. Är nästan lite stolt över mig själv! Tänkte trollbinda er lite längre men orkade inte tänka så jävulskt djupt för lets face it, jag är fortfarande förbannad... Ska komma till saken, För första gången i hela mitt liv har jag börjat läsa en bok av egen fri vilja, en bok som inte heter Bert eller Sune, en bok som ingen lärare tvingat mig att läsa. En bok vars film kommer ut i juni så ska göra ett tappert försök att läsa boken innan filmen kommer! Och bokens namn är "Ljudet av ditt hjärta" - Stephanie Meyer, tredje twilight boken.


Guld


I think I'm inlove


How I met your mother. Thank God for Marshall !

Everybody's changing

Idag var jag på gymmet kl.0800! Är hemma nu och tänker belöna mig med en film. Har blivit rätt mkt filmer och serier under min långa arbetslösa tid nu... Bra tidsfördröjning, inge snack om saken!

Varför är Sandra Bullock så jävla bra? Och Denzel Washington? Riktiga kanon skådisar är vad dom är iaf. Nu ska jag som sagt slå igång en film, den lät ba lite spännande på beskrivningen men Bullock var ju med så jag ska ge den en chans! Den heter The Blind Side och är en verklighetsbaserad rackare och det lockar ju alltid.


På återseende kära undersåtar, Lev å må!


How I met your mother

Har blivit totalt såld på How I Met Your Mother! 100% Malins fel;) but i like it! Något nytt att se på dagarna.

Sen har jag hittat/fått jävligt mkt bra musik! Finns sjukt mkt bra musik i One Tree Hill, 30 seconds to mars, Seether, Cold, osv!

Här är lite olika musik och här är One Tree Hill Soundtracks!

Nu ska jag fortsätta nöta H.I.M.Y.M :)


Någon som är flänn-sugen?

En oerhört gripande film. Jag grät i över en timme...





Chris Cornell

Tänkte kompensera upp mitt negativa inlägg här nere och ta upp några saker som JAG blir glad över i vardagen! Här kommer en liten lista:

- När man vaknar och det är dödstyst i huset
- När jag hittar ny bra musik
- När en gammal bekant hör av sig
- När jag är hos någon och fikar och upptäcker att smörpaketet dalar och osten är en skidbacke, härligt med människor som inte är perfekta!
- När det är varmare än 10- grader ute
- När jag tränat röven av mig
- När någon drar en sjukt rolig historia som man INTE hört
- När katterna kommer och gosar
- När det är klibbsnö ute
- När man rensar garderoben och hittar kläder man inte visste man hade

osvosv, listan kan göras lång...jag gör den kort.

Känner mig lite halvrisig idag så jag ska klä på mig så mkt kläder jag hittar nu innan jag fryser ihjäl och sen slå igång en film! Have a nice dag allihopa everybody!


- Scream
- You know my name
- Black hole sun


RSS 2.0