Idol 2009

Gårdagens finalister, Erica och Mariette :)


Och här är grabbarna som tävlar ikväll! Jag håller stenhårt på Erik och Carl :)


stjärnan


One more order

Haha lite kul iaf, beställde även en svart armékeps=)


Jävligt skönt att Mariette gick vidare i Idol ikväll, hade hoppats på Moa istället för Erica men de må ju va. Blir riktigt roligt och se morgondagens grabbar möta varandra!


New t-shirt order






HAhaha ;D


Två gamla godingar


SAAAAAAAATAN

så spännande Idol var ikväll, blir ännu bättre imorgon! Soffe, vi måste se det avsnittet med vinglaset i högerhanden och före ett eventuellt Calles!;) Nu ska jag försöka hitta lugnet efter all spänning i Idol och göra nåt annat. Auf Wiederblabla!


Jag älskar Anders Bagge en gnutta!


One Tree Hill Season 7

Det har kommit två avsnitt ur nya One Tree Hill säsongen. En ny säsong utan Lucas och Peyton, men med nya ansikten. Hade väldigt låga förväntningar men tror det kan bli en intressant säsong, har då redan fått garva och gråtit lite.


De här är väl typ dom jag håller på!



plus Tove i blå skjorta i det här klippet :D

mumsfillibabba


Guds vilo dag got damn it

Enligt alla rykten så kommer ju för fan One Tree Hill Säsong 7 i morgon?!
Någon som vet? Elin Lindahl, du som har koll?! haha ;D


Ikväll är det Ensam Mamma Söker! Yeeeey=)


The Ugly Truth



Fick ett sms i morse kl.10:24 från sf.se om att dom släppt biljetterna till The Ugly Truth. Jag drog in på nätet direkt och bokade två fina platser åt mig och Sofia, så på fredag blire biopremiär på förhoppningsvis en asbra film! Här är trailern...


Jävligt bra.



Jävligt bra som sagt. ^

Sen är de ju lite kul att dom har en låt som heter "Halfway to heaven", haha motsatsen till ACDC's "Highway to hell". Här är Halfway to heaven, de är säkert en gammal låt men såg den just.


Idol 2009 har sparkat igång!

Sitter och ser Idol 2009 nu och jag håller ordagrant på skratta ihjäl mig, hahaha den första tjejen som sjöng! Så himla rolig, hennes mun gick lika glappt som Kissies ungefär!

Nyss sjöng en tjej som var skitbra, vit-röd-randig tröja och en beige keps! Sen den bästa, killen med svarta glasögon som fråga om det fanns nån stol, jävlar så bra! Kanoners!=) Blir nog ett roligt år i år! Ser framemot det!


The Darker Instinct



osv.

Ikväll blir det....



Med Sofia Lindgren! Idag ser vi Sommaren med Göran. Och dom två veckorna framöver blir det The Ugly Truth och Flickan som lekte med elden. RÅÅKUL!;D

 


J.Blund är här nu så G'natt!

Har käkat tacos idag med min bror och ena syster! Spelat yatzy och kort och umgåts, mycket trevligt. Imorgon ska jag sova länge!

Vad gör alla i morrn på en förhoppningsvis svart och kylig fredagkväll? Jag har rent inga planer så jag är öppen för förslag om nån är sugen på göra nå:)


På lördag ska jag iaf umgås med min kära Soffe!:)


Tre Ankare.

I am so very hemma just nu :)

Bär av till Ingela senare ikväll och umgås. MORS!


RSS 2.0