Match - Lagfest

Just käkat frulle!! om en halvtimme får jag hämtning till matchen.. OH DEAR.....sen blire lagfest ikväll som sagt=) SATAAAN!! tror de blir riktigt roligt faktiskt=) Får väl se om de blir nå mer skrivande för idag;D kommer som ha fullt upp!


Dom är så roliga =D

mjölbagge

Godkväll allihopa everybody!
Kvällen har tillbringats med Roe, Bullen och Eilert. Såg Talangfinalen osv=)

Jag fetchillar just nu, har match i morrn...kändes TUNGT (inte tränat på 4v.) dear god..... Sen efter matchen i morrn blire lagfest, RIKTIGT nice=) Ligger å ser Vänner (as my friend Tony would say..GRRRRREAAAAT) <--- Frostis reklamen om hissen inte gick ända upp!

Ska se lite det sen blire å knoppa in, SOVGOTT alla gregers!



HAHAHAHAHAHAAA !!! (riktigt RIKTIGT rolig^)


Sista skoldagen i år!

OH HARRE vilken hektisk dag....egentligen inte men jag har hunnit göra en jävla massa ändå ;D Började dagen med att försova mig....brukar ta 08:20 bussen men vaknade 08:52, FLÖG upp ur sängen, FLÖG in i kläderna, FLÖG på hojjen och FLÖG ner för backen till busshållplatsen, JAG HANN med bussen som var i ursviken 09:00, Det kallas up-tempo! Kom till skolan, sen skulle plötsligt min grupp på religionen spela upp en pjäs om etik å sånt...HAHaha jahapp, påläst? NEE..inte för fem öre...vi improviserade ihop till en skit bra =D haha de va ju typ soft. Sen vare lunch (plättar) Sen fixade jag G i företagsekonomi, RIKTIGT SKÖNT=) holyy makkaaroooniiii! Sen snackade jag och Malin med Pär rätt länge så jag har nästan nyss kommit hem! haha sjukt....

Sitter i mitt rum nu och känner den LJUVA doften av grillat som strax serveras på köksbordet! YUMMI, är riktigt hungrig!=) Ikvälll blire å träffa Roe och company, har inte träffat rosanna på HELT SERIÖST 2veckor=( så det blir nog trevligt!


Inlines

Jag kom hem från skolan, ringde ganska snabbt i telefonen, tog fram mina inlines & drog till Thea. Jag och Thea åkte inlines och Elle och Anna cykla. De var riktigt skönt å åka förutom att jag fick skavsår!

Nu sitter jag å läser bloggar i sinne! riktigt intressanta har jag nyhittat faktiskt.. ska snart knoppa in hade jag tänkt, är riktigt trött!=( Men de är ju en dag i morgon också!=)

Sovgott allihopa everybody!

still in school, REALLY?!

Många inlägg idag...! Riktigt soft dag iaf, även om jag fortfarande är på skolan nu, hahaha men jag chillar ba! och då tänker väl många vaarför i helvete jag chillar på skolan, HAHAHA och de har jag inge svar på tyvärr. men ska snart ta en buss in till stan! Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, den som lever får se.

hitta massa roliga bilder (enligt mig) som jag kommer
lägga upp lite då å då framöver! HHAHAHA (kul som satan)





...Efter betygsnacket.

ÅÅÅÅÅÅH JAG VILL INTE SLUTA SKOLAAAAN, trodde fan aldrig det skulle kännas så här å ha en vecka kvar av gymnasiet....känns ju skönt samtidigt, men MEST tråkigt....sjukt.

blir galeeen, hade iaf nyss betygsamtal...man blir typ röööööööööörd....vad har hänt med mig, hahahaha vill int sluta skolan :$ ....fick iaf ett VG i psykologi och det kändes bra!

ÅÅÅÅH KOMMER SAKNA ALLT SÅÅÅ MKT!!!! Jag älskar min klass!! <3


Fet nice Torsdag!

Stackars Barbie och Ken...



Sitter nu och har Psykologi, lektionen började med att vi satte oss i en ring och hade massa lappar med ord i mitten, sen skulle man plocka ut en lapp som passade på personen som satt till höger och till vänster om en själv. Mina ord blev "Nyfiken" och "Livlig". Kan väl inte påstå att det inte stämde ;D ... Sen tvingade vi våran lärare att säga vad hon tyckte om oss öppet! Haha de var roligt!=) Sen for vi ut på en tipsrunda och när vi kom in i klassrummet igen hade Carran ställt fram glass och kaffe. MUMS! och nu ska vi bara ha lite betygssnack sen får vi sluta, TOTAL chill dag!=)


RIKTIGT skönt att det är fint väder å de!=) Hoppas det håller i sig in på studentveckan!

Sola lugnt nu barn!

skjut mig i aortan

God JÄVLA morgon! Det är HÖG brist på respekt i mitt hus, jag blir så jävla förbannad! Jag hade alltså sovmorgon till kl.13:00 idag och troru inte hemtelefonen ringer 08:30 och de är visst bara jag hemma....%(=#)%?=!?#=¤"!/...Direkt sen när jag har lagt mig och försökt somna om, då ringer de i mobilen, JAG BLIR GALEN, har legat och försökt somna om i timme...gåre inte efter 10min, äre egentligen bara å ge upp!

Jahaaappp, nog om ingenting ^

Hade typ inge roligt å berätta i stället heller! HAHAha ligger ba å vrider mig i vrede! Vi hörs när jag har taggat ner, Have a nice dag allihopa everybody!=)



Farbror Blå

Jamen tjena hej hallå! Efter en fet sliten dag i bilen så kopplade jag av med en s.k soafsandro och en gnutta kissekatt! Mycke trevligt=) Vi myste på med bäbisarna iaf ett bra tag sen beslutade vi oss för att ta en prommis medan de var sol ute! Vi gick ner mot konsum där jag & Sandra köpte en glarre (Sofia hade inte råd) . HAHAHa förlåt.... Sedan bar det av ner mot udden en sväng, och när vi skulle tillbaks till mig skulle vi GIVETVIS gena! (vem tar omvägar?) INTE VI=) Då gick vi över järnvägsspåret och var på väg över skelleftehamnsleden då vi ser en polisbil backa mot oss... HAHA SCARY! Första tanken var "Mnåå bajs det är farbror blå!", Sen klev det ut två poliser men vi hade typ flyt, för de va ju TJEJER! rahooo! Och då började dom rabbla om att de var olagligt å gå över järnvägsspåren osv...(varför får man int gena?) DÅLIG REGEL....JA och då tog vi fram våra valpögon och sa "Va, nämen oj, det visste vi inte" (vi gjorde int de på rikt). Det hade egentligen kostat oss 1000:- per skalle = ingen studentvecka för Nina. Men vi slapp!=) jippie! Tack snälla tant blå x2 =D


Nu chillar jag i sinne, måste egentligen skriva klart psykologin till i morrn men har inte riktigt orken just nu, how sad....(?) De ordnar sig=)

Sovgott allihopa everybody!=)

Bilens äckel dag

Har suttit och kört bil mer eller mindre HELA dagen, är lagomt less!!! Just kommit hem, och jag har exakt NU varit vaken i 12 timmar! fråga inte varför, tyck ba synd om mig lite! Har varit Ingelas personliga assistens hela dagen eftersom hon kallas numera "kryckan".

Snart kommer Soffe och Sandra och ska kika på mina kattbäbisar!=) sen blire ut å gå illa kvickt! (Hoppas färden bär av mot Soaf)

OMG. HEJDÅ

06:00 ..DJÄVUL

var tvungen å kliva upp 6 i morse och följa morsan till jobbet för att sedan ta hem bilen! HELP DEAR GOD! la mig typ vid 3 tiden också, soft...eh noooooot... sen lyckades jag inte somna heller, för jag ska runt på lite arbetsplatser idag osv...

HOW EVER, sen bär det nog av till Ingela ett tag, stackarn har ju gjort illa sig i knäet (igen/as usual) så nu hoppar hon på kryckor, fy fan..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen PYSA iväg! Jag taggar på vattenkrig i morrn :D ...greppar tag i någon 1:a, BÄÄÄR den, vänder den upp & ner och doppar i gigantiska soptunnor fyllda med vatten! MJAAO=) hoppas ba de blir av annars blire inge kul!

tjingelliplongdong

Have a nice dag sir allihopa everybody (?)

FIRE IN THE HOLE!

Hej hopp lingon snopp!
Kom till skolan 10:30 idag, och det var jag, Joel, Ragge och Nicklas på skolan idag!! haha vi hade som halvroligt, nicke gick på toa, och då planerade vi andra SAT-tyg! jag tände eld på Nickes papper (med uppgifterna han hade gjort) så det skulle brinna lite i kanten när han kom tillbaks (A) HAHAHAHA och då komme han in och plötsligt tog hela papperet eld! Då tog Joel fart och kuta iväg med det in på toan och spola vatten på det! HAha dramatiskt! Så ja, Nickes uppgifter försvann ju........ riktigt roligt om du frågar mig! RIKTIGT SYND att vi inte filmade de bara!;) men de gjorde inge=) OCH FÖR ATT INTE GLÖMMA, så när massa folk kom in och frågade vars lukten kom ifrån (bränt) så skyllde vi allt på Anton (som kom senare). Haha de va roligt!=)


Tuesday

Sovmorgon till 10:30....VÄRT? morsan ringer ändå å väcker mig kl.07:00 för att hon har hittat en jobbannons.....GREAT morsan, du kunde inte ha berättat de om 2 timmar???!?!??!??!?!?!

Blir spännande med vattenkrig osv nångång i veckan btw=) MJAO!

Skulle ringa och väcka Frallie nu på morgon men hon verkar inte vakna av mobilen...=/ ...10:08 går min buss. saatan så taggad jag är på företagsekonomi hela dagen! (?) fy bluttan.



Skriver mer sen när jag har druckit lite kaffe och piggnat till.. =) Lev å må!

2 veckor & 2 dagar

     
      
     

Riskakanbild3 bjuder jag på...........Soffe komme hit igår och fotade mina bäbisar =] 2 veckor gamla! Sen såg vi Sanningens Ögonblick osv. NajsNajs! Idag var jag ledig men var ändå uppe med tuppen! Hade klipptid 10:15 i schtaaane. Och resultatet blev ju lite annorlunda om man så säger....

Kvällen ser ut som sådan, ska skriva massa skit grejer och bara ta det lugnt! Får väl se om de dyker upp nånting senare:) Have a nice kväll allihopa everybody! •

Based on a "true" story!

En NÄSTAN helt sann berättelse!;)


 
Det var en gång 5 vänner som skulle till Norsjö över helgen,
alla satt i bilen och dom flesta vet ju att det inte är
någon roadtrip utan some roadtunes, så stereon öste.







Bilen rullade in på uppfarten, vi packade upp och 3st gav sig ut på vattnet
medan de andra 2 satt inne i stugan, men någonting var inte som det skulle..
..Dom 3 ute i båten blev smygfotade av en okänd förövare....

    
När båtsvängen var över gick alla in, och då (helt oväntat)
kom Mats Boman på besök (bild1&2). Han hade just dragit upp
en gädda på 8,2 kilo och gäddan hade tydligen bitit av hans "vante-pekfinger".
Alla var väldigt intresserade av att lyssna på det han berättade... (?)

   
..Efter Mats Boman hade gett sig vidare stod de en ny krumelur ute
på gräsmattan, Pär-Eva Lydén (bild1), som berättade en rolig historia
som löd: "Det var två blondiner som satt på en parkbänk i Trollhättan,
den ena sa: "Är det närmare till Borås eller månen?" då sa den andra
"Men vadå, ser du Borås eller?" 
...Sedan blev det båttur nr.2! Alla greppade 
flytvästar i alla dess färger, på bilderna ser ni alltså Anna, Jennilla och 
Britt-Inger Henriksson med ölen (bild3).

   
...Efter båttur nr.2 var det dags för käk. Men från ingenstans, dök det upp
en främling (inte Carola)... "Grillmästaren" som hon kallar sig själv, eller
"Bertan-med-tomma-ärtan" som den kvinnan även kallades av hela
samhället. (bild1). Jennilla såg till att hennes tallrik var den attraktivaste.
Hungrig inomhus satt gamle Per-Olov Lundell (bild4) och såg söt ut. 

 
Efter middagen satte vännerna sig ner och spelade spännande spel.
Sandra satt ute och busade i solnedgången lite senare med kanske
världens absolut snyggaste mössa, vackert vackert!
      
       
Dagen efter bar många solglasögon. Riktigt skön sol lyste upp hela inlandet.
Vännerna satt ute i solen och sen bar det av på båttur nr.3. Jennilla & Nina
fick ömma handflator efter att ha rott båten med stickiga åror en bit på sjön.
Sen var det dags att dra upp båten, Soffe vevar och Sandra tog fram stor-biccarna
och drog! De 5 vännerna kunde åter igen hittas ute i solen.

 
Då allt var ihoppackat bar dom sig vidare och hittade snö på vägen. Eva-Lena
kunde inte hålla sin barnslighet inom sig så hon stannade bilen och sprang ut
för att terrorisera resten av besättningen. EFTERÅT, var Bilen påväg mot Solia.

     
Toppen var nådd. Glädje spreds genom dom matta kropparna!
bild1 - We've been looking for freedom.
bild2 - AnWe & LillJonte på toppen.
bild3 - Sandra blir lite för ivrig och vill hoppa.....
bild4 - Hon lugnas ner och sitter bara och TITTAR på utsikten.
bild5 - Agneta som jobbar på Norsjö Alpina Klubb i Solia
bild6 - Tre söta pluttar

    
Vännerna åker ned från toppen (på snoppen) och far raka vägen
mot Frasses där alla dränker, DRÄNKER sina pommes i
Sourcream krydda, MJAO gu se gott ändå! Efteråt dricks det lite
kaffe och sedan bär det av till nästa station.

  
Efter en pommesmeny/miniskrov drar dessa människor
till den berömda kiosken, Uffes. Och där köps glass i
stora lass! Jennilla kletar och smetar medan Sofia ser ut att
ha fått en glass i ansiktet, järningsmannen kom undan....
bild3 - två små gullungar in the backseat.


Man märker vem/vilka som har varit mest BAKOM kameran istället för framför!;) men det var riktigt mysigt! Tack för en trevlig tripp!

Queen - Don't stop me now

Godafton! Hemma från Norsjö, har varit jättetrevligt:) en eloge till sällskapet som stod ut med mig i 30timmar=) haha;) 589 bilder är tagna också! gjorde vi något annat??;) Jag lägger upp lite sånna senare när jag har fått dom av Soffe=) Håll utkik! 


Nu sitter jag bara å chillar med lite musik å så där. Ska snart gå å mysa med kattbäbisarna!=) Soffe ska snart ta kort på dom igen=) det blir nice, dom är 2veckor nu=]

NO ARE ÄSS JÖ - No,R,S,jö > NORSJÖ!

Godkväll gott folk!
Klockan närmar sig 3 och jag är inte ens lite trött, ÅÅH kommer va slut i morrn när alla andra är pigga........HAHA näe de kom jag int! för jag kom å bli lika TAGG i morrn som jag är NU =D MJAO! sitter å smsar med Sandra nu, hon ligger inte heller å sover så vi får väl se hur pigga vi är i morrn ;D Hon har lovat att underhålla=) Blir fet najs=)

Återkommer till bloggen på söndag nångång, då kommer de bilder med bergis=)
Have a nice helg allihopa everybody!=D




ÖS PÅ!

23/5

Fire in the hole! 
Jag ska alltså PLUGGA och få saker gjort på min fina fredag som ser bedrövlig ut... BLÄÄ...men får väl ta ut allt de roliga i morgon=) 09:00 är vi på rullning till Norsjö, och JA sandra, jag kanske int är så mogen;) HAHA men man måste ju va barn så länge man kan =] en annan är ju halvvägs till 40 snart så de börjar ju bli lite olämpligt med å vara barnslig! Men det kommer jag nog alltid vara=) allt är ju så jävla tråkigt annars =]

TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA

Tror faktiskt det kommer bli riktigt roligt=) ME LIKE A LOT! Trevligt ställe, trevligt sällskap, trevlig fyllning i glaset! kan nog inte bli tråkigt=)


Skillet - Whispers in the dark

HEJ! Jag har så SNUSKIGT mycke att göra att jag snart flyger av stolen! ÅÅÅH blir galen, måste kanske göra massa bajs äckel uppgifter på en fredagkväll...känns ju..ja..förjävligt.... men vad gör man.. skönt att de snart är slut på all äcklig läxa.


Norsjö i morgon, MJAO!

 
 
 +




Lev å må!

Run it

Godmorgon, Idag är jag ledig, men har en hel del att göra som jag skrev i förra inlägget...somnade ifrån det igår...woops! ska skriva klart samhällsarbetet och psykologiarbetet... sen ska jag även skriva typ 5 olika cv:n/personliga brev  som ska lämnas in! Har sökt jobb på över 12 ställen...de är knepigt ibland kan jag lova er.



En "rolig" sak..kanske.

· Öppna din SMS inkorg..

· Tryck neråt fem gånger.

· Öppna sms:et och läs.

· Detta är ditt svar på första frågan.

· Upprepa på nästa fråga, osv.


Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Haha GREAT!;) hörs, hoj!;)

Vad gillar folk bäst hos dig?
Hehe okey ;P men hör av dig om du kommer=)

Vilken raggningsreplik faller du för?
Ja för fan gör de! har du någon skola du ska upp till tidigt i morgon eller?;P


Vad var det första du sa imorse?
Jag är påväg hem från fotbollen nu;P ska typ dra till friskvårds och träna kl. 9, Emma skulle så då ska jag passa på att köra;) Ska du med lr?:)


Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Nu har jag just smällt i mig en tacopaj, mumma

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Jag älskar er! Tänkte ifall flygturen går dåligt. Vilket den inte kommer att göra men;P Puss iaf :*

Så vad säger du under förspel?
Nej jag vet:( det är dags att styra nått tycker jag!


Och efteråt?
Haha jag drömde om dig inatt:)


Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Okey, blir ju skit bra! du, visst har jag sagt grattis åt dig annars skäms jag då :$ blire party i helgen eller?


Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
hahaha så jävla risigt! vem äre som har gjort de?:O


Och näst sista. Dina innersta tankar?

hahaha roligt som fan:D jag längtar i massor! Kommer äga dig i GH! :D blir kanon :D fan va skönt. Hoppas vädret äger!=)=) Det blir ju att plugga.. :S sjeeeelv?=) 

Sista. Vad sjunger ditt favoritband om?
20% xtra på kontantkortet & 3000 fria sms om du laddar minst 200kr på halebop.se, internetbank, kontokort el. direkt i mobilen. Gäller tom 30/6 -08! Se halebop.se


Snart ska Frallie komma förbi en sväng! Blir trevlig as usual=)



Det förflutna som aldrig återvände
Nuet som inte varar
Framtiden som är okänd


Bra eller Anus?

Kalle & Hobbe

Mycket å göra till i morgon och nästa vecka, SATAN!

Samhällskunskap
- Skriva en rapport om EU & lämna in i morrrn
Psykologi - Lämna in skriftlig fördjupning i ASP & lämna in i morrn
Matte - PROV nästa vecka
Företagsekonomi - Visa att jag kan saker som jag har "glömt bort" enligt min lärare. (nästa vecka)


Skjut mig?

Får väl glädjas åt att jag har skrämmande 4 skoldagar kvar av gymnasiet! Här är för- och nackdelar!





- Inga mer plågsamma tisdagar som bara innehåller företagsekonomi.
- Man får dra ut i livet å jobba & tjäna pengar
 (om man får sig nåt jävla jobb)
- Man ska försöka skaffa sig ett VUXET, lyckligt liv med familj osv.
- Tid att resa
(om man nu får sig några pengar)





- Det finns folk i klassen man aldrig kommer se mer typ
- Att inte få träffa alla vänner i klassen varje dag längre
- Att inte få träffa lärarna igen
(trodde aldrig jag skulle behöva skriva det!^)
- Det är en trygghet å vakna varje morgon & veta vad som ska hända

 


4 - 4   
Vilka argument väger tyngst då?=/



Ikväll ska jag visst spela fotboll ! Pelle ringde och bad mig spela för dom hade bara en avbytare... Har inte tränat på 2veckor pga stukning och förkylning, får väl se hur det går! Huvva, skulle gissa att min kondition ligger på minus.

På lördagmorgon bär det av till Norsjö=) Är faktiskt riktigt taggad!=)

Håll i hatten!

"Jag vet inte varför de gillar Norrland, men jag antar att de vill va sig själva för en stund!"

    

Herre jösses, dricker Nina osv öl på skolan!?
- EEEH JAA lite kanske! haha men måste väl också berätta att det var ju ingenting vi fick!=)

En annan rolig sak på samhällskunskapen idag var när min lärare letade förtvivlat efter sin snusdosa, sen säger hon: "Förbannat, har snusdosan inne på kontoret....men Nina, din gamle snusare! bjuder du på en?"  HAhaha "javisst fröken!". =)
 

Norrlands Guld!

Och hur gick det att klä ut sig idag då? Min klass hade valt "Norrlands Guld"-tema med en liten gnutta av bönder/jägare till årsboken!=) och så här blev resultatet! Kommer å lägga in mer bilder sen! HAhaha de va då riktigt jävla roligt iaf=) 

10
poäng till den som hittar mig=D
(as usual) - (rolig lek)
image69

Slutade just skolan, jävligt skönt! Riktigt najs att solen kika fram också=) Så man kanske hinner få lite färg innan studenten. Ella sneakar och drar till Rhodos ikväll! Hon får ta å handla hem lite alkohol till studentveckan;) hoho!

Nu ska jag vänta på fler bilder från denna ljuvliga dag ^ ....Borde kanske gå ut å sola men jag kanske tar en tupplur istället=)

Lev å må!

lostprophets

Godmorning sunshines!=) Jag springer omkring i sinne och letar kläder, för vi ska visst klä ut oss idag och ta kort till årsboken! Viktigt! Jag tycker att alla ska se ut så här ! >
image67

I övrigt har jag redovisning x2 idag, fy bluttan! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!


Skillet - Rebirthing

ONE TREE HILL ! - Världens bästa serie. LOVE.... MEN (Tony Irwing) jag blir riktigt jävla förbannad! Det är uppehåll till AUGUST I!!  SÅNT GÖR MIG UPPRÖRD! Man kan int ha uppehåll i 3 fucking månader, De är typ som att lägga fram en godispåse framför en 5åring och säga att den int får ääta förrän i augusti!! STACKARS DET BARNET!!

   
   

Dom borde nästa varna för sånt här!

ONE TREE HILL - Världens absolut bästa serie, men se upp! Den kan vara grovt beroendeframkallande.


Tack å Hej! (oth är bättre än leverpastej)
- (lät som jag älskade leverpastej men jaja)

LENA!

Kikade igenom några gamla bilder och jag hittade bilder från världens roligaste tripp!=)
HAhaha riktigt längesen! 
Träningsläger - Danmark - 2004
   

Många vet att "Lena" är det absolut roligaste namnet (enligt mig), och det var i Danmark det roliga började! Long story short ---> Vi träffa en katt (bild 2) som var typ det lenaste som fanns! Och då var det inge snack om saken, Det var Lena. Sen var det en brun liten hare som sprang omkring runt där vi bodde, som vi döpte till Maud. Sen träffa vi en vit lockig jycke som vi döpte till Jag. Och sen gick vi runt och sjöng "Jag Maud å Lena, Jag Maud å Lena, Jag Maud å Lena uti hundrade år!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Om de nu va någon som inte riktigt hade alla indianer i kanoten, så var det en klockren cover på "Ja må hon/han leva"


Jösses amalia! Nu sitter jag å väntar på att någon onetreehill-nörd kan logga in på msn och skicka det nyaste (men sista?) avsnittet till mig!=) iiiiiiihh de är så SNUSKIGT braaaaa!!

    
   


Beautiful Disaster

image43

    

Här är mina små busfrön=) Det är Soffe som har varit bakom kameran och busat!=) 1 vecka gamla. mnåååå! Snart har dom öppnat ögonen helt å de, hihi.

Företagsekonomi B hela dagen i morgon, skjut mig. Tisdagar är seriöst det äckligaste som finns, MEN (Tony Irwing) onetreehill kommer och tröstar senare på dagen!=) JÄVLAR SÅ BRA!<3

Sovgott allihopa everybody!

CMM

Mina damer och herrar, Chad Michael Murray!
Hunk!
image42

Kondomskola!

Försov mig i morse, oväntat... For till skolan och jobbade väldigt lite. Nu sitter jag och Ella och knepar å knåpar på Religionuppgiften. Vi gick in i lärarrummet och skulle hämta nå papper, och hittar vi följande på Pärs kontor.. som han sen ger till oss =D HAhaha...PAY ATTENTION (?)

  
    
  

Hallelujah

Kom just hem från en prommis, var ganska skönt promenadväder förutom att de regnade.. ! GRATTIS THOMAS!

öhm, kl. 10:08 går min buss, har egentligen APU men ska upp till skolan och spela in en film om EU med ante, jocke, frank och cissi, almost 2 great 2 hate (?) ....ääh blir väl som det blir. 

I övrigt börjar man längta ganska starkt till sommarn!
Old times, Good times.
image31



Nåväl, börjar bli sovdags när klockan har passerat 02:30. Godnatt gott folk!

Midnatts-korna

MEN HEJ! 
Idag har jag nött Vänner i sinne! satan så bra de är!

och FOR THE RECORD, Rosanna, jag siktar INTE på å bli en "Hej! Jag ska vara barnvakt ikväll men vi får se hur de går för jag hatar ju barn...DAAAH min 2liters cola är slut så farsan är å köper!"  Någon som vet någon mer irriterande är välkommen att stiga fram! Men hon är ju ganska underhållande så ska väl inte klaga allt för mkt! HAhaha äre någon förutom Roe som kan knäcka vem jag pratar om?;) hoho
image28
Om Egon visste det där skulle han nog gömma spriten och låsa dörren om nätterna!








Så sjukt, fattar inte.... det ska inte bli så där.....

mina små bäbisar=]

   
                                                                                           
Bäbisar=]
Är det någon ska skaffa en kissemiss? Hör av er då=)
image27


Mjaaao=)

Back on track! Kom just hem från mormor. Den gulliga damen har bjudit på tårta, våfflor och allt i dess hääärlighet! YUMMIE, så jag är nog några kilo tyngre än igår! Haha jasi, FÖR ER som sitter hemma och tänker "Hmm, undra va Nina fick när hon fyllde år?" ...för er ska jag berätta att de va int alls nå märkvärdigt! Lite kläder, lite pengar och givetvis en prydnadsak av mormor, as usual, Norsjö har inte så mycket att erbjuda i shoppingväg! men den va fin=)

Hur som haver, ikväll ska jag till systeryster och chilla, ska väl få nån present och nå godsaker, låter bra låter bra!

NÅGOT SOM STÖR MIG! vad i satan har hänt med all TV?! det går inget bra NÅNGÅNG nästan! går typ ALDRIG filmer eller nåt...jösses, det är ju inte konstigt att minderåriga drar ut å ränner och hamnar i all den skit som finns idag!;P =/


image22
Här är en av mina tre små kattbäbisar =] 1 vecka gammal.

Lev å må!

16 maj!=)

Dagen har gått halvvägs och varit najs=) Blev väckt i morse kl.06:00 för att morsan osv skulle upp å jobba!! En annan började ju skolan kl.10:00. Fick tyvärr ingen bil som jag ville ha..=(.. Kom till skolan och då hade Ragnar köpt en present åt mig=] och fick jag en BIL=D min alldeles första egna BMW;) HAhaha synd ba att man int ryms å sitta i den, för den är typ 25cm lång =] hihi men det va roligt å leka med den, barnslig som man faktiskt är;)

567259-14

Nu bär de av till mormor, som också fyller år idag, hela 78 år. Blir nog mysigt å hälsa på där en sväng=) Blir inte så ofta man gör det eftersom hon bor utanför norsjö. Men de blir nog bra!=) Tack till alla som har sagt grattis osv!=) Himla trevligt!=)


Drick & Svälj, Trevlig Helg!;)

Gammal gumma!

Jösses, tänka sig...det är officiellt min födelsedag=) 19 långa år. Coolt!

image6
Fetnajs, då återstår det att se vad man får för presenter=) Hahaha asså jag börjar typ bli för gammal för att "längta". Speciellt ett så onödigt år som 19;) blir nog mer taggad när de börjar närma sig 20;) då snackar vi!

FÖR ÖVRIGT, den som int säg Grattis är dum =]

Psykologi/Harpan

Är riktigt trött, ska egentligen skriva i sinne om ASP, MEN sitter å spelar harpan istället! HAha, jag är typ skillad;) Eller jag inbillar mig det iaf. 7320poäng på 110sekunder! Någon som klår de?;)

image5

Snart bär de av hemåt och DÅÅ mina vänner, ska jag se VÄNNER =D ..satan så bra de är! har snart sett 4säsonger på mindre än 2 veckor! Rahoo! Näe de är äckligt bra faktiskt! Näst bäst efter OneTreeHill=)

Nämööön!

Godmorgon!
Måste ju försöka vara aktiv på den här rackarns bloggen....ööhm, jag har sovmorgon till 12:45 idag, MEEEN, vaknade kl. 08:00 för att en av kattungarna skrek för kung och fosterland. Mamma Katt hade lagt sig på Bäbis Katt så det var egentilgen inte så konstigt att bäbbeen skrek. Lyckades iaf somna om till 08:30 då skreks de igen. (I'm going nuts!) sen somnade jag om igen och vaknade nu så de är väl naajs! Börjar om en timme. RIKTIGT onödigt vetande men hur som haver...
Satt å kika på gamla bilder, och hittade en bild från 9an, då vi skulle forsränna! SATAN SÅ ROLIGT DE VA!

image4

10 poäng till den som lyckas hitta mig på det här kortet! ;P

I'm in the band!

Nu är bloggen mycket finare än från börjaan!=) (ingen hann typ se den när den va bajs ful!) HAHA kul.. aja, har iaf varit å lirat guitarhero hos Frallie ikväll! Hon ägde ut mig men vad kan jag göra?

Ikväll/om ca 11timmar börjar jag, soft med sovmorgon, soft med psykologi, soft med Carran. NAJS dag! Vi ska jobba med nån störning av nåt slag på psykologin iaf, och ALLA tog typ skitzofreni och deprissioner (?) i alla dess olika former. Jag tog iaf ASP, (antisocialpersonlighet) även kallat psykopater i största allmänhet. Det blir nog spännande!

Jahapp, Nina, hur ser torsdagen ut i övrigt? -Jadu, svårt å säga, hmm, VET INT! (kanske skulle ha valt skitzofreni på psykologin?)

FÖR ÖVRIGT, mina små kattungar är så himlaa söta!! 5 dagars bäbisar, dom små liven =] iiih=) En annan fyller ju år på fredag! Ett år äldre..jösses amalia, snart är man halv vägs till 40! SATAN.

Tack å bock!

hej hopp lingon snopp!

Nu vare dags för offentlig blogg igen!

Ni som inte känner mig kan kalla mig Sir. N ;) HAHAHAHA (de va kul)
Jahaapp, det var två myror och en stack! HAHA (också kul) Det är sånt här ni kommer att måsta läsa om ni återvänder till min blogg, mohahaha! Hakuna Matata!

NÅVÄL, nu ska jag rulla iväg till frallie och rocka lös på GH!;)
Lev å må! (din fula tå) =]

RSS 2.0