Happy new year !

Godmorgon kära ....kära ni. Tänkte nu meddela världen att jag kommer snora i mitt vinglas ikväll...har inte hunnit bli riktigt frisk.. blää! Jag kommer iaf att befinna mig hos Petter med massa härligt folk. Det är typ 4 go-fester i ursviken som jag vet om, ändå halvovanligt? Mjo.

Nu snart ska vi göra lite tennfigurer å grejer inom familjen, en gammal traddi som aldrig blir tråkigt faktiskt. Sen ska jag se över allt jag ska ha med mig, göra mig redo för att inviga året som innebär SYSTEMET, sen bege mig till my secondhome på saltmätargränd! SEEEEEEN mot Pettan.

Gott nytt år och god fortsättning!


puss ↑

FÖRRESTEN! jag vill fan inte veta av att någon smäller bort fingrar och får raketer i ansiktet eller något sånt! Håll er borta från det, de är fint å titta på men inge mer ...Skåååååååååååååååååååål på er!


Händelser under 2008

Det vi kommer minnas i Sverige under 2008

♦ Det har inte dött så här människor i trafiken på 60 år
♦ Obama vinner presidentvalet
♦ Engla / Arboga-morden / Carolin-fallet
♦ Familjen Fritzl i Österrike
♦ Charlotte Perelli & Pernilla Wahlgren är singlar
♦ Heath Ledgers bortgång
♦ Hallelujah-år för Björn Gustafsson & Blondin Bella
♦ Sverige har drabbats av finanskris & lågkonjunktur
♦ Kevin Borg vinner Idol 2008
♦ Julbocken i Gävle och i Lycksele har brunnit

Ninas händelser 2008

♦ Mailade med en familj i Boston som var Aupair-sökande
♦ Har kört ca.15 olika bilar
♦ Fyllt 19 onödiga år
♦ Opererat bort halsmandlarna
♦ Varit utan fotboll hela sommaren och hösten
♦ Sett Ursviksskolan brinna ner
♦ Bott i Oslo
♦ Sökt ca. 45 jobb
♦ Jobbat på 4 olika ställen (Tre kupor, Oslo Apartments, Korvgubben & Friab)
♦ Fått  två saftiga ärr på benet (beautiful...naaaaaae)
♦ Haft vattenkrig på jobbet (Tre kupor)
♦ Gått upp i vikt
♦ Tagit studenten (best time ever)
♦ Pussat en lärare
♦ Varit på min första solsemester
♦ Varit på min första AIK match
♦ Haft en Dare-list
♦ Saknat skolan
♦ Förnyat körkortet... twice
♦ Cyklat omkull
♦ Kört 190km/h
♦ Åkt cykel, bil, skoter, spårvagn, tåg, tunnelbana och flyg
♦ Bevittnat prostitution
♦ Varit i 5 länder på en dag
♦ Fått en slottsvakt att rikta geväret mot mig
♦ Sett alla Vänner säsonger (säkert 10ggr utan överdrift)
♦ Haft 9 katter hemma under sommaren
♦ Dregglat mot EMD-Mattias
♦ Gått ut på krogen och haft Flirta som syfte
♦ Köpt första mobilen som kostat mer än 1200:-
♦ Kysst majoriteten av min gymnasieklass
♦ Fått nya vänner
♦ Börjat tycka om oliver (inte pojknamnet utan det gröna med rött i mitten)
♦ Sett ett par ha doggystyle på en klippa i Kroatien
♦ Tagit någon annans skor hem från krogen (det var verkligen inte meningen)
♦ Kommit på att jag älskar mjölkdrinkar
♦ En rysk hora har lagt handen på mitt lår och sagt "Nina, look, you don't understand, my creditcard is not working, can I pay with cash?" Var små sugen på att häva ur mig "cash is the only money you've got you slut!" (ps. hon betalade mig inte för det underbara sexet jag gav utan för lägenheten..)
♦ Lånat ut en lägenhet i Oslo åt ett ungt muslimskt par som ville ha hemligt sex
♦ Träffat Idoldeltagarna Kevin, Robin & Alice


Där var lite grejer som jag har gjort eller som hänt mig under det här året! Givetvis har jag haft många kompanjoner på mina dumheter eller busuppdrag men jag skonar att skriva era namn.


Det här bjöd jag på, Tack för mig!

Jelic, kvack kvack!

God eftermiddag! Kom just hem från jobbet. Känner mig gode slö idag...buhu. Ikväll ska jag förhoppningsvis hitta på nåt med Jelic:) Hon åker tillbaks till Gotland den 2 januari så jag måste hinna umgås innan det!

Detta år börjar lida mot sitt slut. Känns okej, har ändå hänt en hel del! Återkommer med händelser för 2008 efter jag ätit en delikat räkmacka, adjö.


Robin B

Hej hej hallå! Hemma från Ica Maxi nu. Haha jävlar så charmig Robin Bengtsson är, halv irriterande tandrad men charmen fanns absolut. Var ändå halvpinsamt OCH roligt för jag Soffe Sandra och Hanna stod längst fram under signeringen = ca 1 meter framför dom och bara fotade. Haha ja jävlar! Lägger upp bilder sen, har lite bråttom nu, ska till Thea och umgås:)

Sen i morgon blir det upp med tuppen och jobba! Have en nice kväll allihopa everybody.


Katrin Zytomierska

Katrin Zytomierska, vad ska man säga? Jag tycker hon är sjukt rolig! Men jag visade just det här klippet för morsan och hennes slutkommentar blev "Men gud så otänkt att säga så där i tv.. hon kan ju inte riktigt vara som hon ska..." ...såå JAG ANTAR att hon roar mer dom yngre..


Detta är då ett klipp från Idol-efterfesten.


Katrin om Robins nya stil: "Det pirrade lite i muffen"

Kev, Rob 'n' Al @ Ica Maxi

Godmorgon undersåtar. Vaknade samma tid som dom tidigare 3 dagarna...07:00. Jippie! Den här förkylningen knäcker mig...har gode ont i halsen..!

Idag kl.16:00 kommer nog många befinna sig i Ica MAXI. Där kommer Kev, Rob och Al rocka loss (vi som känner dom kallar dom det) för er andra så är det givetvis Kevin, Robin B och Alice från Idol som jag menar. Alla små fjortisar i hela Skellefteå kommer hänga där och skrika med massa skyltar och gosedjur...huvva..vem orkar med sånt? Jo jag för fan! Jag ska dit! Yiiiiiihaaaa! Kommer dock inte ha nå gosedjur lr skylt med mig. Men ifall Soffe, Sandra lr Hanna tänker ha en autograf så kan ni ge er fan på att jag står där i kön också som en liten snorunge;)






 

Lost for words.

Visade sig alltså att jag och Malin köpte en likadan mobil samma dag! Haha sjukt!

Ikväll ska jag bege mig mot Soffe, dit Sandra också kommer! Vi ska väl ba mysa, prata, se tv och diverse:) Blir nog kanon, får se om det blir så mkt pratande för min del...rösten håller på ge upp.. kanske är skönt för mina nära och kära ibland...annars brukar det glappa rätt mkt! haha


Sony Ericsson W595 och Australia

Igår var typ ändå en rätt händelserik dag! Eller det blir väl vad man gör det till. For iaf på Solbacken med Soffe, fick presentkort på Expert i julklapp så jag skulle köpa en ny telefon. Fanns inte så många modeller att välja på tyckte jag men..efter mycket om och men så bestämde jag mig för en Sony Ericsson W595, som ni ser down there. 


Yes, så ser den ut. Sen begav vi oss in till stan för att kolla mellandagsrean, men allt stängde ju typ 16 lr 17....tyckte jag inte riktigt om...men det blev inhandlat lite underkläder iaf. Alltid roligt å köpa! Vid 16 tiden vart vi som sugna på mat.. men allt stängde ju som sagt 17:00 inne i stan så vi bestämde oss för att fara till Tre Kronor. Så blev det! Pizza och vi satt där i ungefär två timmar för att fördriva tiden, vi skulle liksom på bio 19:30! haha. men de gick fint, roade oss ganska friskt tyck jag! Vi befann oss lite senare på biostaden, fulade oss i ett x antal minuter.. Sen såg vi Australia, den var mycke bättre än jag förväntade mig!


Annandagen

Hej hej hallå.. just nu sitts det och snorar för kung å fosterland...färgar även håret! Det var på tiden med ungefär 1-2cm blond utväxt. 

Runt 14-15 tiden kommer jag å Soaf att fara till Solbacken å ränna, ska köpa mig en ny telefon bland annat:) Sen bär det av in till stan för å kika om rean bjuder på något värt. Sen 19:30 ikväll vankas bio! Ingen aning om vad vi ska se än men, de löser sig sa kärringen som sket i badkaret...



Annandagen betyder fest för många, hade tänkt festa ikväll jag också men kraftig förkylning och diverse sätter stopp för det.


Helt sjukt att det har gått hela 5 år...tänker på dig. ♥

Sömnlös, snorig och förjävlig natt..

Jag är så snuskigt förkyld, la mig kring 11 igår. Vaknade 00:30 och trodde att det var morgon, jag klev alltså upp men blev fort förbannad...följden blev att jag snöt mig, tog en hel del nässpray och några ipren innan jag gick och la mig igen. 04:00 vaknar jag igen...kliver upp, blir förbannad för att klockan går så jävla sakta och att jag inte kan sova!! Följden blir att jag snyter mig och tar ännu mer nässpray...somnar sedan om.. vaknar igen 07:15, och känner ändå att jag måste kliva upp för jag kan ju typ int andas när jag sover...så jag kliver upp..myser lite med min kissemiss, sluter ögonen i ungefär 10 min innan det uppstår ett förskräckligt ljud..låter som en jävla jordbävning, så jag kollar ut genom fönstret och ner rasar typ 3 miljoner kilo snö.

Mina mardrömmar har börjat igen... drömde en jävligt äcklig dröm inatt. Orkar inte dra hela storyn för det var i stort sett bara familjemedlemmar som var med så det är inte så kul å läsa. Men kan sammanfatta med att jag höll på bli uppäten av en stor äcklig björn osv..


Om de ändå vore en sån här Björn som tänkte äta på mig...

Biljävel!

Och idag, helvetets dagen....Då skulle vi kila hem från mormor. Jag, Ingela och Kenneth hade en bil och de resterande i familjen hade en annan. I våran bil beslutade vi oss också för att ta mina två kissekatter plus att Ingelas hund åkte med. Vi började vi åka runt 12:30 från mormor som bor utanför Norsjö. Vi hann väl köra ungefär en mil tills bilen började rycka och guppa av sig självt...(FAN tänkte jag men vi fortsatte köra) ...tills bilen helt plötsligt lägger av? Jag försöker starta igen men de händer inte ett skit när man vrider på nyckeln, vi kollar runt om oss och det enda man ser är typ skog, snö och himlen.. Efter typ 20min har det börjat bli riktigt kallt så jag och Ingela bestämmer oss för att lägga i friläge och putta för att sedan pröva starta i farten. Ingela går bakom bilen för att knuffa och jag ställer mig vid förardörrn. Vi springer i typ 50m med bilen tills vi är nöjda med farten, jag hoppar in, lägger i växel, startar och JAA! bilen startar...YES...men vänta, vars fan är Ingela? Då kollar jag i backspegeln, då kutar hon för sitt liv efter bilen! HAHAHA, jag ville ju inte stanna för tänk om bilen dör, så jag saktade som lugnt in och öppnade hennes dörr så hon kunde hoppa in efter drygt 1-2 min! HAhaha skitskönt att bilen startade MEN, än var inte problemet över...den börjar rycka och hoppa IGEN efter ca 2km, och mycket riktigt så dör den igen... Vi provar samma teknik som sist men det går inte...den är totalt död. Sen upptäcker vi djurspår utanför bilen, ser SERIÖST ut som vargspår även fast de inte var det.. men Ingela blev rädd så vi sätter oss i bilen för att frysa ihjäl.. men plötsligt ringer det i luren (som det har gjort väldigt många ggr innan men har inte riktigt tyckt det varit värt å skriva fram till nu) Morsan och Lasse ska komma och hjälpa oss...

Kan alltså summera dagen med 4 st spring-starta-metoden, 5 st startkablar-metoden, 1 st stopp-i-uppförsbacke-likamed-att-alla-får-knuffa-på-metoden och ett 4-timmars-problem-i-kylan. *PROSIT


Julafton

Julafton för mig brukar alltid vara bättre innan jag har öppnat paketen, för då vet man att allt är slut sen brukar jag ofta vara besviken för nåt jag inte fick osv.. I år var julafton helt okej:) Vaknade, slappade, såg Kalle vilket börjar bli jävligt tråkigt nu asså! Var typ ball dom första 10 gångerna. Men de är en jultradition, men jag säger då de, så fort jag har sett den där tomtenissen måla rutigt då är jag som nöjd;D haha! Sen åt vi iaf, och sen blev det klappöppning. Fick presentkort, underkläder, sängkläder osv. Sen blev det att se Tomten är far till alla barnen och ta ett glas vin. Myspys. 

Det var pretty much min julafton i korta drag!


God Jul allihopa everybody!

Nu äre dags att packa väskan och diverse prylar. Idag åker jag och familjen till mormor som bor utanför Norsjö. Vi är alltså 6 personer, 2 katter, 1 hund, 2190824985 st julklappar + ett x antal väskor...thank god att vi kunde låna Thompas bil för annars hade nog katterna, jycken och nån fått stanna hemma och de hade ju blivit.....kul.....meeeeen detta innebär också att JAG måste köra, hade varit ruskigt skönt å bara få sitta och lyssna på musik, lägga igen ögonen och så. Men icket, jag måste hålla ögonen uppspärrade hela vägen och det är JAG som får skiten om bilen far av vägen...jaja I can handle it...kanske. Det har inte hänt hittills så varför skulle det hända dan före dan? (bara för att jag tog upp det förstås?)

Allt detta innebär alltså att jag inte har någon dator ute i skogen förrän jag kommer hem den 25e. Ville iaf önska alla en riktigt God Jul:) Hoppas alla varit snälla så tomten kommer....höhö;) Puss å kram!


The Christmas Shoes

Summering av den 22a dec: Jag och Soffe hade ju lilla julafton! Och jag fick en sån där lurvig mössa med öronlappar osv, you know!:) Och ett presentkort, Soffes är nog igenkänd på H&M snart haha ;) Kalas! Och jag köpte dom omtalade pjucksen! Hennes christmas shoes haha=) Det blev en rolig reation ladies and gentlemen!

Sen såg vi The Christmas Shoes, jag har nog aldrig flännat så mkt åt en film? Herregud, Lååååååt de rinnaaaaaaaaa , tralalala. Hursom, den var bra, sorglig och berörande!


1-0 till mig

Jag fick bjussa Soffan på keek på Waynes:) Blev pastasallad med kyckling för Soaf, och Sallad med fetaost och oliver för mig, men jag fick ingen pasta för jag råka ta en GI sallad, så jag fick typ fiskbajs till salladen. Men det gick äta.

Nu är jag hemma hursom, handlade en klapp åt Ingela på stan så nu äre klaaaaaaaart! Träffade mycket kända ansikten på stan idag också, skitroligt:) alla som lämnat Skellefteå, dom återvänder. Och alla som bor kvar, dom kryper ut ur sina hål:) hahaha

Nu ska jag slå in Ingelas julklapp, sen bär det av till Soffe som sagt. Blir glöggdrickande, tvtittande och klappöppning:) Hoppas alla får en trevlig kväll! Tjingeling.


Mormors christmastree :)

22 december!

God lunch folket. Om ca. 10 min åker jag och Soffe upp till stan och gör sista rycket! Ska försöka bjussa den lilla räven på middag idag, men får se hur de går, hon är duktig på vägra! Haha.

Sen blire iaf lilla julafton idag=) Får se vad Sofia har hittat på! I'll let you know:)


Heartbreak Hotel

Har haft DM cup i tältet idag, började förjävligt, skulle få hämtning 07:35 och jag vaknade givetvis 07:25 och upptäcker att jag inte har tagit fram nå fotbollsgrejer lr gjort nån mat. Jävlar... i övrigt vann vi första matchen mot Rönnskär med 4-0, mot Klutmark med 3-1, mot Nysätra med 2-1 och mot Burträsk med 3-1 i finalen. Så vi vann hela kalaset!

Nu ikväll ska jag slå in alla julklappar som jag har köpt. Kommer bergis ta en stund...jag är vanligtvis den personen som aldrig har kartonger hemma. Inte ens alltid inslagspapper, så mina nära å kära har fått se endel tidnings-/toapapper inslagningar. Men det ska dom nog slippa i år:)

Ikväll är det Sanningens ögonblick OCH Heartbreak Hotel, lätt en av dom roligaste filmerna! Aaaaah, den ska ses ännu en gång:) haha

  

I morgon ska jag jobba, TROR jag, får välja, så jag har inte bestämt mig till 100 än men vi får se. Sen ska jag till stan med Soffe:) Ska handla klart klapparna, sen bär det av hemåt typ, måste packa inför tisdagen då vi åker till mormor för att fira jul. Sen ska jag till Soffe! Vi ska ha lilla julafton och säkert dricka å äta nå julgott:)
 

Screw you

Firmafesten igår blev bättre än väntat. Gick runt och flumma mig rätt löst med alla.... haha ja varför gör jag det jämt? Folk måste ju fan tro att jag är kraschad! Jag orkar rent inte skriva upp vad som hände, men det var julbord, liveband osv=) Sen efter 12 blev det Kalles, sen Olles, å så.

Ikväll väntar mys hos Sofia. Det skall ses antingen Pelle Svanslös (julkalendern) eller Sunes Jul. Kommer bli toppen!


nu blev jag tvärförbannad..... hejdå.


Very merry

Godkväll tomtar och troll. Jobbade - slutade - gick å peka på saker med Soffe på stan - färdigpekat - gick med Ingela en sväng på stan - handlade kläder & dryck.

Kom hem 20:04 till ett halvstökigt rum, kastade av mig jackan och slängde kassarna på golvet, hoppade ner i sängen och slog på BONDE! Hur bra som helst som vanligt, fick se två män pussas, äckliga gubbkallingar, en kvinna som inte gillar närhet när hon sover, en tjej som inte smakat ananas lr melon? osvosv. Alla har valt osv men man får se hur det går för dom å så.

I morgon har jag firmafest, ska alltså festa med Ingela, Maria och Lasse (dom jag känner) sen de resterande 8 pers på Friab (som jag TYP också känner nu), SEN de resterande 102st från SQS...direkt när man kommer dit ska man ta en nummerlapp, och söka upp stolen med samma nummer, LIKAMED att jag kommer förmodligen sitta med 20st 40plussare och prata om arbete och sånt "roligt"...ballt samtalsämne på en ferre! Haha äh de löser jag nog!

Nu ska jag sova, Lev å må!


höhöhö, godjul

Challenged.

Utmanad av Moa Westermark

1. Tre namn du lyssnar till: Nina, Kingen, öj Du
2. Tre saker som skrämmer dig: Spindlar, mörka herrar i svarta rockar och tomma konton
3. Tre saker du har på dig: T-shirt, trosor, och mössa 
4. Tre av dina favoritlåtar just nu: Beyonce-Halo, Leona Lewis-Forgive me och Nickelbacks alla godingar
5. Tre sanningar: Jag ljög, har ingen mössa..., vill ha en bil i julklapp (ain't gonna happen) och jag är en väldigt sneaky person...
6. Tre hobbys: Jobba, umgås å sova...ballt
7. Tre saker du vill ha: En lägenhet, ett fett bankkonto och ett alldeles eget tvåmanna tält i Thailand med staket runt om.
8. Tre personer du utmanar: Sofia Lindgren och Sandra Lundqvist speciellt mkt, men sen måst alla andra göre åå=)


Beyonce - Halo


No Limit.

Godafton! Kom just hem från jobbet + en sväng på stan. Köpte ännu en klapp!

Det blev en nedrans ståhej idag på jobbee, efter 14:00-fikat så kommer Leif (55+) rullandes bort till mig och säger exalterat "Få se pärlan", jag blir gode chockad och svarar "Pärlan?", han kontrar med att peka på min mun och eftersom det är en liten arbetsplats så stod redan 3 pers till där och undrade vad som försegick! Ehm, jag visar piercingen och Leif visar ett nöjt leende, Åsa (45+) ser äcklad ut, AnnSofi (40+) säger "Det där har jag sett tidigare" och Mattias (33+) säger "Det kan ju inte vara skönt att ha den där i munnen?", Sen kommer Jon (21) och undrade vad som hände så jag har i princip räckt ut tungan åt everybody idag...

Tänkte också passa på att berätta att jag och Soffe ska ju köpa en julklapp åt varann (bara tjejer som byter julklappar med varann efter åldern 12), och vi har gjort det lite extra spännande i år. Vi ska nämligen inte bestämma nån limit. Kosta vad det kosta vill, freedom, typ så. S'aaatt, det blir spännande!


Flat on the floor.

Jobbade bara 06:30-11:30 idag, slutade tidigt för å fara till stan och göra bort nå julklappar osv. Lyckades litegrann iaf, inhandlade lite grejs åt mig själv också, en tröja osv. sooooooooft! Imorrn sticker Stina på jobbet till Indien, vem ska jag då diskutera radio-julkalendern med?=(


För övrigt är Soffe typ bäst i världen, på riktigt, no skemt.


en gång bra, alltid bra.

.

särjävel..

Julgranar i all dess enkelhet...

Godafton! Har varit på Solbacken och handlat lite, men jag är ju sämst på handla allt annat än mat.. lätt å veta vad folk vill ha i julklapp..njet. Klädde granen innan jag for också, det är ju sjukt personligt med julgranar om jag får tycka, plast eller riktig? bara röda bollar lr blandat? vilken färg på glittret? spira eller stjärna? när ska granen upp?....gaaah, våran gran är iaf ganska ful men charmig varje år. Plast, röda bollar, guld-rött glitter, spira och den kom upp idag. Vore ändå ball om man kunde läsa av folk beroende på hur deras granar ser ut, eller ja.. då skulle jag vara fejk (plast) och en feting som aldrig blir brun (röda julgransbollar) osv.. kanske int skulle vara så kul..

Har man småbarn i huset så står det typ skrivet i bibeln att man har ful gran, då hängs allt skit upp som ungarna har gjort på dagis, fritids osv...det är sött men inte vackert.

Ikväll blir det bara chillidill, måste som sagt städa mitt ofantligt äckliga rum...blir som aldrig av. Har som aldrig tid, och när jag väl har tid så orkar jag inte. Men jag tvingar ingen att gå in dit så leave me alone.


Leona Lewis - Forgive me

14/12 -08

Igår var jag hos Soffe hela dagen, soft soft. Det är som mitt andra hem! Hahaha, har fått ett nytt smeknamn nu också av Sofias pappa...."rosahuvet" ...(förklaring: min mössa är sjukligt rosa) Var iaf där igårkväll också med Soffe, Petter, Anton och Rebecka en stund. Myspys. Har börjat få lite julkänsla nu faktiskt, hur mysigt som helst.

Har en hel del jag ska hinna med idag! Lova att dra ut på en skogstripp med trollet på saltmätargränd om hon behagar vakna nån gång, sen ska familjen klä granen, sen ska jag på Solbacken en sväng och göra bort lite julklappar hade jag tänkt, sen har jag lovat moderkakan å städa mitt oerhört äckliga och ojuliga rum....


With every bit of me

Var hos Soffe igår med massa folk:) såg Idol, drack glögg och åt gott! Kevin vann idol, inte så oväntat, alla visste det. Sen bar vi oss iväg till stan, till Hanna. Satt där och chillade ett tag. Blev inte hela natten, det sas stopp vid 02:30, haha. Nu sitter jag hos Soffe, vi har just käkat lussebullar, varm choklad osv:) Nu bär det av en sväng till schtane!

 

Idolfinal och Luciavakan

Gomorron! Drömde just att det sprang omkring 4st möss i mitt rum så jag flög upp ur sängen GANSKA snabbt........börjar jobba om en timme. Ikväll blire vaka med Soffe, Sandra, Hanna, Rebecka och Jennilla ryktas det om, blir nog mysigt:) men kommer väl inte kunna hålla mig vaken aslänge...med tanke på att igår när jag såg hockeyn hos Soffe höll jag på smälla av där i tredje perioden..observera att klockan var innan 21:00 då....

Nu ska jag gå å skala morötter! So long!


Idolfinal ikväll för fan! Vinnarlåten hette typ "With every bit of me" lr nå .

Onsdag, Clasan & Bonde

Jobbat idag som vanligt, sen kl.19:00 idag blev jag som bjuden till Clas Ohlson, alla som var där fick 15% på allt, så jag fyndade litegranna:) Slutade med att alla ungar sprang omkring och letade paket i butiken och alla vuxna drack glögg och bytte åsikter. Träffa iaf på Sam i fikarummet, haha han satt och åt gratiskorv, lätt värt!

Kom hem lagom så jag missade en halvtimme av Bonde:( huhu, men det var ändå halvtrist för jag visste att Magnus skulle välja Emma!!! För igår när jag var på konsum så var dom på omslaget på en jävla skvallertidning med bröllopskläder osv.  Buhuuu, men folket som är kvar...dom väljer följande....
Peter → Peter
Hanna → Elias
Per → Rose-Marie


Lillsyrran kom just in till mig och sa att jag hade telefon, då frågade jag vem det var...hon ba "vet int.....", så jag tog luren och sa "Hallå?", Personen ba "Nina? 890516-xxxx?" ...då trodde direkt att det var Polisen och att jag hade gjort nåt... så jag blev helt tyst, sen får jag fram ett "ööehmmmmm ah jo!", Då äre mitt förra körkort och legg som dykt upp...men inte jackan =( Ah ja, synd att jag hann förnya körkortet och få ett nytt bankkort innan det hittades..


Uppdatering.

Godkväll, längesen jag skrev....

Lördagen blev fullt med nöje! Ella kom och hämtade mig, vi kilade till stan och åt, sen kom Ragnar och hämtade upp oss och Ludde och vi begav oss mot Ursviken där klassfesten skulle äga rum, i källaren hos familjen Norrfors. När vi kom dit hade nästan alla kommit, var hur roligt som heelst och träffa alla!:) Lollo stod för lekarna och de blev kanon, Joel stod för musiken och det blev kanon, vi alla söp och det blev kanon! Längtar redan till nästa klassferre ♥

Söndagen mådde jag balle, inte för att jag drack alldeles för mycket utan för att jag drack så jävla mkt blandade grejer, öl, sprit, likör, vin, you name it, så systemet blev skadat. Somnade alltså jävulskt tidigt på söndagen....

Måndagen, upp kl.05:00 och jobba! Höll på bli sjukskriven...satt och pressade fördröjningar på jobbet, och TJOFF så glömde jag he bort fingret så jag klämde mig....hade jag haft fingret 4mm mer åt höger så hade jag haft ett hål rakt igenom med en diameter på ungefär 4mm också...pjuuuh, jag anser att jag hade tur som inte hade fingret närmare, andra anser att jag hade otur eller var klantig som överhuvudtaget glömde he bort fingret.. hur som, gjorde en tidig kväll sen....

och upp lika tidigt i morse, Tisdag! Nu sitter jag här, ska snart ringa Sofia och säga att jag inte ska åka med till träningen, för jag somnar snart...

Måste säga att jag börjar som längta efter mina små dudes när jag knappt orkar röra mig efter jobbet...puss på jii ♥. Ska snart iväg å handla käk till i morgon, sen tuppa av! Lev å må!


Klassfest in tha basement

Bliiiiiiiiiir galen, är så sjukt jävla taggad på klassfesten! Undra om det resulterar bra eller dåligt? Vi får la se. Ella ringde för ett tag sen och jag säger då de, satan i gatan, jag kan inte lugna ner mig? Har typ hoppat upp å ner i snart 2 timmar, kommer bergis vara helt slut ikväll...

Allting kommer se ut ungefär så här iaf - Ska till stan och käka skräp med Ella & Malin först, sen får vi skjuts till Joel där vi kommer mestadels vistas i källaren tror jag. Han har en bar där och grejer, kommer bli nice! Det klockrena är att det sägs att alla utom 2-3st kommer. Det är fan bra:)


Det som kommer fattas ikväll är Frallie.... :'(

Nu ska jag duscha, göra mig klar osv, sen bär det av:)
You better shake what your mama gave ya! (cuz I'm not)

Nemo saltat sobrius



↓ Klassfest, söndag före studentveckan












Förfest i Luddes brorsas lägenhet, sen bar det av till Lärarfesten på Balzac







↓ Ljuva studenten













↓ Senare på kvällen....






Hade ba några bilder på den här datorn. Jag är så sjukt taggad på ikväll, satt å kikade igenom bilder från klassfester, skolan och studenten...jag saknar allt de där så himla mycket! Vi hade sån förbannat go klass....synd man måste splittra en sån...saknar er!! Men ikväll har Lollo och Joel framförallt sett till att vi ska ha en klassreunion. Ska vara hos Joel, och Lollo har laddat upp med aktiviteter:) Kan fan inte bli dåligt?=D

Kevin & Alice

Var hos Elin ikväll med henne, Rosanna, Madde, Thea & Anna:) Såg idol osv, blev kanonbra. Robin höll inte måttet...egentligen tycker jag att Kevin är den enda som gör det men... Blir kanon med han och Alice i finalen.

Ska tyyyyyyyp gå och lägga mig....är så snuskigt trött, har snart varit vaken i 20timmar, det tar fan på! Sen imorgon blire Klassfest! Kommer bli king:)


Fredagsmys

Hej hoppe! Livet rullar på... har jobbat som ett sär nu senaste dagarna så har inte ens ORKAT sitta vid datorn. Hur som haver, ska fatta mig kort. Drar till Elin om en stund och hänger!:) Blir Idol, snack å mys! Nice nice.

Klassreunion i morrn! jävlar så taggad jag är=)


32 jobbtimmar på 3 dagar...

Väldigt dålig uppdatering men jag har rent inte haft tid... 3 dagar i rad har jag stigit upp 05:00 och slutat 18:00, åkt hem, ätit, hett på tvn och sovit..

Hur som haver så gåre bra för mig å jobba ifall nån skulle va sugen på undra. Jag har ju halvcoolt yrkesnamn..... Sprängämnes montör.... hahah =D king

Ikväll ska jag bara se tv och sova tidigt för jag ska upp i morrn också.

BALL MIN BLOGG HAR BLIVIT.....

...skrattar fan ihjäl mig!

Omnia mea mecum porto

Sticker iväg å jobbar nu, holyy cooow så satans tidigt det är!

hihi lev å må, busiga små grå:)

Grisen i bakluckan

Måste ba berätta, efter 9-fikat idag så hörde jag världens roligaste kommentar.... "Har jag förresten berättat om när jag köpte en gris ur en baklucka i Boliden, halv 12 på natten kring jul förra året?"

haha frisk sak....

Ska uppdatera er också, efter 11 timmars arbete på Friab idag ringde jag den personalansvarige (vickan) på Korvgubben och sa att jag blivit erbjuden ett heltidsjobb i iallafall 1-2 månader framöver, sen kan man ju få förlängt om man är grym. Men jag frågade då om någon kunde ta mitt pass i morgon...men nej, de kunde ingen? Så jag skulle behövt vara på två ställen samtidigt, för jag ska fara kl.06:00 från urs i morrn till Friab, och jag skulle också ha personalmöte 07:30 plus att jag skulle öppna på korvgubben... knepigt, så jag ringde några samtal, och Veronica kunde öppna i morgon istället för mig, guldvärt! Så jag ringde upp Vickan och sa att Veronica kunde ta mitt pass i morgon, sen sa jag att jag måste ta bort mina vardagspass för jag jobbar ju på andra stället då, men då ville hon ta bort helgpassen också, för hon ville ha nån som kunde jobba oftare.. och det förstår jag sannerligen. Men jag skulle aldrig i mitt liv byta ut ett heltidsjobb ( i 1-2mån) mot 7 tider på Korvgubben fram till jul....no no!

Det var ungefär vad jag hade på hjärtat förutom blod å hud.
So long suckers!

Friends are the family we choose for ourselves

HEEEEEEEEEEJ, jag steg upp 05:00 i morse. Jobbade från 06:30-18:00, med en halvtimmes lunch, sug på den. De är KING förutom att mkt kommer krångla i veckan... 2 jobb..SAMTIDIGT, förbannat.... ah de löser sig efter morgondagen!

Nu ska jag snabb äta något, snacka lite med moder, sen träna kl. 21:00, sen jobba i morgon också. Blir inte FETmkt blogg ikväll å i morrn alltså...

Och när jag jobbar på Friab (Friströms AB) så har jag inte mobilen på mig, så om ni vill nåt kan ni skicka sms, eller ringa så jag kan ringa upp sen!:) great deal! Sen kan jag berätta lite vad som görs....jag tejpar, skruvar, monterar och handskas med sprängämnen hela dagarna.


tom tisdag utan oth....


Gloria in excelsis Deo

Nu har jag skjutsat småglinen (no offence) till vitberget. Stannade till på konsum och inhandlade lite nyttigt gott. Så nu ska jag slå igång en film och äta färsk ananas och avokado. Sen ska jag sitta å hoppas på att alla önskar att dom satt bredvid mig....ehm, ah. Såååååå smaskigt! Yummi!




Om ingen har nåt bättre för sig så får ni gärna skriva vars ni tycker jag ska tatuera mig, FÖR ATT de är kul å höra andras åsikter! GLHF // www.not-ego.org

E Pluribus Unum.

Godmiddag. Har just käkat, smarrig wook blev det. Ska snart skjutsa lillsyrran och hennes 3 kompisar till vitbergsbacken. Är gode sugen på åka bräda själv också faktiskt, i vinter blir det av!

Har suttit nu ett tag å googlat visdom. Går sisådär....jag SKA hitta nåt och jag SKA tatuera mig snart igen. Men ska jag tatuera mellan skuldorna eller på höger underarm? eller nån annanstans? hjälp mig!


tattoooooooo

Är så sjukt taggad på tatuera mig nu igen..sitter och googlar visdom på latin:) hihi


Another callback

Men tjenahej! Öppnade och jobbade med Petter idag på korvis. Rätt skön dag, 09:00-13:15. När jag stod å jobbade vibrerade det som fan i höfthöjd...mobilen (som jag beskrev så fint) levde jävel... det var morsan som inte kunde låta mig vara så efter 4 missade samtal ringde jag upp, och då säger hon att ett företag hade ringt å sökt mig så jag skulle ringa upp! Hade varit dit och lämnat ett cv för ca tre veckor sedan. Det är ett företag som är uppköpta av SQS, så det är ungefär liknande grejer dom gör skulle jag gissa. Jag ringde upp och han sa att dom behövde hjälp i en/två månader framöver...YES tänkte jag, sen blev det så att jag skulle dit i morrn å grejer:) Not bad, not bad! Så vi får se hur det artar sig.


http://mostbeautifulwoman.nu/not
sommarn 2006

Would you be?

Var hos Soaf igår och keeekade, fikade, såg tv, umgicks, you name it:) myspys!

Godmorgon! Snart ska jag bussa upp till stan för å vara med på en öppning på korvgubben. Måste liksom det för jag öppnar alldeles själv på onsdag...jösses!


Jävlar så fult



jag gillar klibbsnö.

RSS 2.0