European


Den var lite frään :)

Bilprovningen

Var och besiktade bilen, fanns två fel som ska återgälldas inom en månad (många av er är nog intresserade av det...) Nu ser jag vänner, så jävla bra hela tin!


hahaha halvroliga





||

OneTreeHill-lös Tisdag

Ännu en värdelös dag...ska tjäna in lite vuxenpoäng och fara & besikta bilen senare idag. Ja det var inget frivilligt val, blev tvingad. Är andra gången JAG måste göra de..sug nånting.

Sen är jag lite upprörd att inte oth kommer idag, vad är det med alla jävla uppehåll? Blir ju sne av sånt här, fy bluttan, här har man längtat en hel vecka....


är ganska sugen....

Det här va int så himla kul..

Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar på frågorna (förutom fråga 1 förstås). Lycka till!

1. Ditt namn: Nina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Näsa
3. Flicknamn: Nathalie
4. Pojknamn: Nicklas
5. Yrke: Neurolog
6. Färg: Nästan rosa
7. Klädesplagg: Nätstrumpor
8. Mat: Nudlar
9. Sak i badrummet: Nagelsax?
10. Plats/stad: Neptunus
11. En orsak att vara sen: När "snoze" är mer lockande än "stäng av"
12. Något man skriker: Nämen vafan
13. Film: Never back down
14. Något man dricker: Nyponsoppa
15. Band: Nickelback
16. Djur: Nyckelpiga
17. Gatunamn: Nygatan
18. Bil: Nissan
19. Sång: Never let me down

Nu tänkte jag avreagera mig jävligt mkt...

Kissie.se visar återigen att hon har 2 hjärnceller och ungefär samma IQ. Jag måste bara få tycka till lite om den här texten. (De är ett under att inte Pillay har gjort de redan) ;)




Stycke nr.1 - Förstår inte hur det kan vara superkul att höra smaskiga saker om sig själv på ryktesvägen, förmodligen vet du förhoppningsvis redan allt om dig själv så det borde inte vara askul att höra det? Sen tycker jag så hemskt synd om småtjejerna som ser upp till Kissie lika mkt som typ Pink...ni har en mörk framtid tjejer, tyvärr.

Stycke nr.2 - Snälla sluta, sluta bara...!

Stycke nr.3 - "Inte för att jag tittar på det". För om du gjorde det vore det ju katastrof...?

Stycke nr.4 - (Jag sitter och sliter mitt hår nu asså) Jag har aldrig läst om dig i media en enda gång? Men iofs, jag bor ju i norrland, vi har ju fortfarande häst och vagn, vi säljer kossor och köper mjöl.

Stycke nr.5 - Vilken tur du har som är så jävla stark, för alla snygga människor där ute ställer nog upp i skönhetstävlingar dagligen... kom hit ska jag slå din läpp ännu större... Hur kan man hålla sig själv så högt? Skulle man plocka ner dig på jorden skulle du dö i fallet...



Oj, det var skönt det där var, vilken idiot. Ni ser ju själva
.

not bad.


Earth Hour

Måste ju påpeka också att jag och Soffe släckte alla lampor igår för Earth Hour. Myspys, spelade Yatzy och ett annat påhittat spel! Haha;) Jamensi det var trevligt!

Sen att Magnus vann Lets Dance i fredags och inte Laila. Det var som ändå roligt men Laila är ju en bättre dansare egentligen.

Och ikväll är det ändå bra program, Wipeout, Sanningens Ögonblick osv!


Mobilbilder från Stockholm/Gotland 19/3-23/3
























































Va saru att du sa när du sa att du sa?

Går lite dåligt med uppdateringen och det handlar helt å hållet om mitt tålamod, tar nämligen typ 5-10min att öppna en internetsida så tekniskt sätt hedde jag på datorn för 10min sen och har bara väntat...boliboli !

Jaa justja, Jag och Soffe såg nya Kenny Starfighter filmen igår, Kenny Begins. Jävlar så rolig:) "Ha ja inte alls de!", "Boliboli", "Saruuu?", "Kolla en tant!".

Idag ska jag nog inte göra ett skit=) återkommer angående det området.


Gotland 2007

 
"Truth is still absolute. Believe that. Even when that truth is hard and cold,
and more painful than you've ever imagined. And even when truth is
more cruel than any lie."


Basic Element

Godmorgon, uppe med tuppen igen. Sitter hemma hos Ingela och är med Kito. Ser Heartbreak Hotel, gamblar lite och äter en macka, kalas! Sitter också å funderar på om det blir fest+utgång ikväll...dont know.


It's not over


Never say never


Meningslösa dag 3.

Ligger och ser Vänner, har snart sett 2 säsonger på 3 dagar, haha tur inte avsnitten är så långa. Sen emellanåt lyssnar jag på musik, lite Basic Element ifall det skulle bli å gå ut i morrn på s8.

Bad or lazy move? Telefonen ringer, du vet att ingen du känner vill dig nånting på hemtelefonen längre om mobilen är på. Så det är antingen en försäljare, nån av lillsyrrans kompisar eller mamma, och du vet att om morsan vill nåt viktigt ringer hon på mobilen efteråt, visst äre ganska soft då att ligga kvar i sängen?:)

Sen blir det kanske att dra sig mot Ingela senare ikväll!


06

HAHA

Den norska pojken drog av flickan trosan och såg att hon var rakad!
- Ikke noe ull? utbrast han.
Flickan tittade på honom och sa:
- Ska du knulla eller virka?!



o t h



There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up.

David Charvet

Hej hopp! vaknade 07:15 i morse, jag är ändå duktig på kliva upp även om jag inte har nåt att göra! Haha. Men idag ska jag iallafall upp till stan och fika på Waynes med ingen mindre än Soffe:) Har inte träffat det lilla tjollret på en vecka så ska bli riktigt trevligt!

Andra dagen jag är hemma nu och har inte packat upp....jag är snordålig på packa upp grejer när jag har varit någonstans, de ryms liks inte i garderoben så det är som smidigt, haha.


eyecandy ♥

One Tree Hill i våldet!

Resten av alla bilder från Gotland dyker upp i morgon!

Ikväll ska jag se one tree hill i våldet! Missade förra veckans avsnitt, och har inte sett dagens så det blir att ta ikapp. Min älskade serie asså...slutet närmar sig, kan bli väldigt ledsamt. Det är typ det jag har planerat ikväll iaf. Sen imorgon tar vi nya tag! Lev å mååååååå!


Backpacker Junior

 
"Nunnan & Jycken" eller "Tuppen & Kräftan" ?

Meningslösa dag 1.

Har nog aldrig varit så skönt å duscha! Ligger ba i sängen nu och ser Vänner. Väntar på att Morsan ska komma hem så jag får ge henne min present, hon fyllde år i lördags när jag var på Gotland, 44 bast.



Vad hittar man på när man är arbetslös förutom söker jobb? Träna? Ser alla filmer i världen? Städar? Kollar hur långt du hinner till fots på 6 timmar? Shoppar upp sina sista pengar i brist på annat? hjäääääälp... 

Buttericks

Kom hem från gotland tidigt i morse. Har sovit fram till nu, jävligt skönt! Synd att min hals håller på lägga av:( fy bluttan....Här har ni lite bilder från gotland, kommer mer sen.



Innan båten gick från Nynäshamn chillade vi i Stockholm, hittade en snuskigt rolig butik, Buttericks. Träffade på en nunna och en jycke!



Alla blev lite smygfaschinerade av att det redan hade blommat!


En av maskerna som inhandlades i huvudstaden, Angelica klädde med hästlängder bäst i sin!


Sen igår, nunnan och jycken bara drogs helt omedvetet till Buttericks än en gång, Jag och Hahn följde givetvis efter hack i häl...plötsligt såg vi Alladin springa förbi och lämna en rökbomb mitt på golvet och när röken hade lagt sig så hade "Nunnan och Jycken" blivit "Tuppen och Kräftan".


Har nu med glädje snott bilderna från Angelicas blogg för att jag inte orkade leta fram usb kabeln till min phone. Det får bli så småningom:)

Live @ Gotland

Hej hopp lingon snopp! Har uppdaterat dåligt men har haft fullt upp. Vi kom fram till Gotland iaf natten mot fredagen, Angelica hämtade oss sen åkte vi hem till dom. Dom bor mycket trevligt!

I torsdags när vi hade rätt mycket tid att fördröja i Stockholm så hittade vi en maskeradbutik, haha helt underbart! Kommer upp bild på det sen, Maria blev en nunna och jag en vovve, Hahahaha :D

Sen igår gick vi lite på stan sen bestämde vi att vi skulle fara på bio. Dåå hände det nåt lustigt, först for Angelica och Julle och tränade så jag och Maria var här hemma och fulade oss. Det var vi som skulle hämta ut biobiljetterna för A&J skulle kanske inte hinna. Då förklarade Angelica vägen till bion, så en kvart innan vi skulle hämta ut dom började vi gå.. Vi skulle gå rakt fram, ta höger i första korsningen och i nån annan korsning skulle vi ta vänster. Lät rätt simpelt men jag och Maria gick fel... hahaha vi gick på tok för långt så vi var tvungen å fråga två personer om vägen men vi hann dit i tid;) Såg iaf Män som hatar kvinnor, kan ganska lätt säga att det var nog den bästa filmen jag sett! Efter bion satt vi från 23:00-04:00 vid köksbordet och bara pratade. jössees!:)

Idag ska vi tvärt på stan, sen göra lunch, sen har A&J en viktig match idag som vi ska se, sen äre hem till Tacos, vin, spel osv:) Blir nog trevligt=) Kommer komma upp en hel del bilder när jag lagt in dom på datan!

Måndag

Är inne på nästsista jobbdagen i morgon, känns tungt å stå utan jobb igen. Men Onsdagkväll drar jag till Angelica med Maria, känns faktiskt sjukt roligt!

Nu sitter jag hos Soffe och tar det lugnt, vi ska se hockeyn. Avgörande matchen! Spännande spännande. Efter det blire nog hemåt direkt, är så äckligt jävla trött... blääääää


Bedtime Stories


Sleepwalker

Men hallå! Gårdagen spenderades på kågevägen, var riktigt trevligt! Började med att jag, Soffe och Sandra mer eller mindre tvingade dom resterande att se Melodifestivalen. "Asså vill ni se det här?" -"Äh spelar typ ingen roll." SÅÅÅÅ alla såg det. Blev lite uppjagad över resultatet...När jag började inse att det var kört för mina favvotippade så satt jag bara och hoppades att Ugglan inte skulle vinna, så tekniskt sätt borde jag nog vara nöjd. Men vad tror vi om Operatjoho som representanter för Sverige? Jag är skeptiskt...

Vi gick iaf ut vid 12, min bil åkte direkt till Olles! Träffade riktigt många gamla klasskompisar ute (Jag är född 1934). Skitroligt! Var smockat med folk:) Sen bar det av hemåt kring 2 tiden, och idag när jag vaknade mådde jag kalas. Var längesen jag mådde så här bra efter en fest.

Idag ska jag upp till stan runt 18 tiden, ska klippa mig hos ingen mindre än JB;) Sen bär det av till Ursviken till min one and only babe! Blir nog å se Wipeout och kanske Beck till å me:)


 

Ready to rock 'n' roll !

Har suttit klar i ungefär en halvtimme nu, väntar på att hockeyn ska ge upp och låta AIK vinna så alla skeåbor blir nöjda och belåtna:) Sen blir det att dra till Idas lägenhet där Petter ska firas! Hipphipp hurrahurrahurra! Sen får vi se om det blir utgång senare, time will tell.


Hej hej hallå, jag gillar era axelryck, ni borde vinna för de är vad jag tyck!
(
www.ninas-rimstuga.nu/skriv-egna-för-fan.)

Melodifestival lördag!

For till Sandra igår, vi såg Lets Dance (tack å lov att gammBettan äntligen åkte ut). Sen gick vi över till Matilda som hade fest. Var mkt okänt folk men träffade några bekanta ansikten:) 

Idag är det hockey och fest! Jag personligen hade väl inte tänkt se hockeyn, men 89% av skeå ska ju det. (lät som en schysst statistik men den var snorigt påhittad) fest för Petter äre iaf! Jag, Soffe & Sandra har tänkt smyg se Mello om ingen har planerat in det, haha! Pratade lite i telefon med Soffe igårkväll, stackarn var hes som satan, hoppas det är bättre idag! Men tanken slog mig, om jag du och Sandra leker Alcazar under kvällen kan du ju vara den manliga stämman? ;)

Melodifestivalen:
Jag VILL att EMD, Sarah Dawn Finer eller H.E.A.T vinner
Jag TROR att Caroline af Ugglas eller Alcazar vinner (vinner Ugglan så kommer ni hitta mig liggandes i min säng under en längre period, om ni inte kan väcka mig kan ni pröva vända på mig så ser ni att det är för att jag har stääbbat mig själv i ryggen..)

vad tror ni som inte heter Nina Lundmark?


Whispers in the dark


Kvällens bravader!

Hejsan hoppsan lillebror! Idag ska jag till Sandra, se Lets Dance och mysa. Nu äre tammefan dags att gammBettan åker ut lets dance asså...hon har varit, få se nu....JÄVLIGT mkt längre än hon borde.. menmen, ibland blir det ju så.

Har en otäck känsla om Melodifestivalen i morgon också. Mina favoriter är nog EMD, Sarah Dawn Finer och H.E.A.T, sen skulle det nog inte vara katastrof om Alcazar eller Måns vann heller:) MEN! Jag har en snusk-äcklig känsla av att Ugglan kommer ligga i topp och det gör mig riktigt sne....


Artister klara för stadsfesten!


It's just life.

Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music?
The truth is, there is nothing to be afraid of. It's just life.


Blev rätt osugen på sommar å de...


Börjar med en ful bild men som får mig minnas studenten som äckligt rolig och varm (och då funderar väl alla om jag såg ut sådär i kyrkan också?) svaret är nej, då hade jag nog inte fått komma in... men jag såg ut sådär efter kyrkan, flaket, torget och en timmes tupplur... jag bjuder på den!


Hittade några blöta bilder från förra vintern...





eat-me-pictures

It's you

"Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. You know it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person.
Who's standing next to you?"


I believe

Soffe ringde just och roade mig, verkar som vi har börjat få kommunikationsproblem, men båda har erkänt att det verkar stämma så det går väl lättare att jobba på... haha;) Terapi... Hon nämnde också en låt som jag tyckte om så den tänker jag lägga upp=)


Helg!

Äntligen helg! Har jobbat in fredagen, gosch så skönt. Mindre trevligt är ju att Ingela for till Umeå igår för att ta prover och sen operera knäet idag. Och när hon kommer till lassarettet  idag så säger dom att dom inte har personal, så hon får inte operera sig. Roligt det känns när både hon och Thomas har tagit ledigt 2 dagar, kört till umeå osv.. näe sånt gör mig förbannad.

Sitter i deras lägenhet nu och chillar, och NEJ JOEL, jag har inte lagt ner:) Tog ba en dags paus! Lite kortare än dina 4 månaders paus;) Haha


En gammal goding!

Pluttungar

Madde hade en film på mina små bäbisar som jag bara var tvungen att lägga upp, dom är ba småpluttar, typ <1 vecka. Dom som syns på filmen är Kjerran, Theo och deras snälla mammie. Saknar riktigt mkt när dom bodde i mitt rum:)  


lillschemat

Igår var det ovanligt många som kikade in på min otroligt intressanta blogg (jag är ba lite ironisk). Det berodde säkert på att söndagar är ju inte en värld full av liv (lejonkungen-inspirerat)...

Jahapp, nämen kan väl passa på å berätta hur mina dagar framöver ser ut..
Tisdag - jobba 06:00-15:45, fara på stan, träna, fara till Ingela&Thomas och övernatta
Onsdag - jobba 04:30-15:45, fara till I&T, träna och övernatta
Torsdag - jobba 04:30-15:45, sen får vi se vars det bär
Fredag - Ledig! Kommer att ha jobbat in fredagen, de är därför jag har halvlånga dagar tidigare som ni kanske funderade över...pjooohoo! Sen är fredagkvällen lite oklar ännu:)
Lördag - Ferre för Petter med massa trevligt folk!
Söndag - Sova ut, må bra och inte ha ångest över gårdagen.


Snöbollskrig ÄR roligt fortfarande?

Om livet var en sång..

Men hallå i stugan! Önskar jag kunde teleportera mig bort till Soffe som är på AIK matchen ikväll, hon har nämligen utsikt över nåt mycket fräschare än hockeyspelare och att jag sitter hemma då missar dreggel-läget gör mig liiiiiiite förbannad!

Sitter och är rätt sugen på en utlandsresa.... Störande att jag inte har vunnit 117 miljoner på HarryBoy än... när kommer det hallelujah-ögonblicket?!


2006

Wipeout

Har legat och sett Life of Ryan hela dagen för det var det bästa som erbjöds, men nu ska jag dra mitt fula face over to SoafieLoafieMoafie. Sen blire å se Wipeout!


Sandras tattoo.

Blev fint! Och blir bättre sen när svullnaden gått ner också :)


Chrille Björkman

Sitter och smsar med Sandra nu, hon sitter i stolen, hahaha och är redo för att tatueras:) Tror nån är lite skraaaaaaaj;)

Personligen sitter jag och gör massa fula quiz på facebook, gjorde nyss "Hur stort melodifestivalfreak är du?" och här är mitt resultat..

King eller nörd? I prefer booth...


10 dagar kvar till arbetslösheten:(
10 dagar kvar till Gotland:)

Världens snyggaste å de





Jag blir så jävla förbannad...

IRRITATIONER utan inbördes ordning:

1. När inga jävla ord finns på T9
2. När man vill se bilder på en person på FB men den har bara bilder på andra
3. När katterna kräks och JAG måste torka
4. När ingen satans bläckpenna fungerar
5. När man är utan bil
6. När Starpilots åker ut mot Ugglan
7. När man måste klippa sig men väntar 4-8mån för länge med å boka tid..
8. När mjölken är slut
9. När du vill träna men har 1,2mil till gymmet och orkar inte ta bussen
10. När man om 10dagar blir arbetslös..



Var tvungen å avreagera mig lite...

Gå härifrån, och gör det nu..

I övrigt för mig bjuder dagen inte på så hemskt mycket, ska bara ligga i sängen framtill typ 19:00 då jag och Soffe ska sammanstråla. Hennes externa hårddisk har dött så hon vill ha bilder å de från min.

Plingade just på dörren, och då tänkte jag "Vem fan vill nåt? Familjen är hos mormor, ingen kompis har sagt att dom ska komma förbi och jag orkar inte öppna för nån av lillsyrrans kompisar som förmodligen bara skulle stå med en pulka i handen och säga: Är Isabelle hemma?". Jag ligger i sängen och kikar ut genom fönstret, och jag ser bara en lång människa och det orkar jag ju inte heller med, klä på mig och kuta till dörren...njäe, så jag satt lugnt kvar och såg sedan två kvinnor gå iväg, vidare till nästa hus och plinga på osv. Dom skulle alltså med 90% säkerhet ge mig ett Jehovas-papper och predika. Har aldrig varit mer nöjd att inte öppna asså.

Men då vill jag också tillägga att jag brukar vara mer munter när det plingar på dörren så ni vågar komma förbi, men om ni vet att jag är själv hemma så kan ni ju ringa innan;) För latheten tar över ibland å de.


Dead and Gone

Igår fyllde lilltjollret år på riktigt, Grattis ännu en gång! Vi åt middag på Tatung sen bar det av till Sandra där hon bjöd på tårta och godsaker, mumsfilli och +5kg. Idag ska hon rent tatuera sig:) Är gode sugen på se minen när nålen rör huden, haha men ni får fota!  


Grattis baby!

Ja må hon leva, ja må hon leva...GRATTIS SANDRA!=) 18 bast. Trevlig kväll igår också! Lekar, alkohol, nytt folk (för mig), en toa, 20 tjejer, ett födelsedagsbarn och musik summerar kvällen bra! Idag vankas SANDRAS KVÄLL NUMBER TWO!  Det är ju idag födelsedagen är så det blir Tatung, och grejer=)
 


Grattis även till min lillbaby som också fyller år idag!

Sandra, Sluu, Sään, Zäändie, Lena, Säändra Dee osv.

Hello allihopa everybody! Idag är det den sjätte mars..vilket innebär.....SANDRAS KVÄLL NUMBER ONE! (number two är i morrn) Och detta ska vi givetvis fira! Fy fan hurra och ja må alla leva, ikväll ska vi ha roligt!


(in ya face! vattnet å de)
sicken gobit!

Jag har fläskigt bred musiksmak!

Godkväll! Har lite små brådis nu, har varit duktig och tränat, kom just hem, nyss käkat, ska genast hoppa in i duschen sen bär det av till Ingela där jag spenderar natten på en otroligt trevlig soffa. Jag har jobbat in fredagen den här veckan så jag får helg i morgon, jävligt skönt!

Sen är Tompa Ledin, Ace of Base, Salem Al Fakir och nån till klar för stadsfesten, kommer bli riktigt nice! Är taggad!


En udda jävulskt skön låt.


En gammal goding!

Godnatt!


Night Flight, Skolhockey och Fotboll

Nä vet ni roligare än så här blir det inte! Kan däremot bjuda på några snuskigt gamla bilder som jag hittade på Angelicas blogg! haha=)


Night Flight, en av dom få gånger man bar nr.8

Night Flight, JJ Mighty, haha

Skolhockeyn

F. 87-88


Nöjet är helt på eran sida.

Right here

Tjenare, sov hos Ingela & Thomas igår så därför blev det ingen uppdatering. Steg upp 04:15, fick hämtning 04:20, och började 04:30. Jag var inte söt idag. Sen har jag hunnit med att träna och nu sitter jag här.

Gör ingenting för tillfället, läser bloggar, lyssnar på musik, ska snart se tv, you know det vanliga. Skriver ett inlägg innan jag går och lägget mig med förhoppningsvis lite mer underhållande text. So long!


Ge mig...



OTH utan Chad Michael Murray går ju int....!


1 mars

Goddag! Vaknade kl.08:00 idag, typ sovmorgon numera... Har ba legat i sängen sen dess! Ser lite Vänner och läser bloggar, mycket underhållande!

Igår var jag och Soffe hos Sandra. Såg A Cinderella Story som vi kunde typ alla repliker till, haha onött...sen blev det Mello! Jag höll på Pilotkillarna, Agnes och Sarah Dawn Finer, men no, en operatjoho går vidare direkt till globen? Bläää, nåväl.

Ikväll har jag rent inga planer, så om nån skulle känna "Åh shit vad jag saknar Nina, jag vill ba äta upp hon!" så kan den personen få höra av sig och sen kanske få besöksförbud. Kyss å smek, din mage är blek.


Alla har väl läst om den nya trenden? Finns det stolar just utanför Konsum/Ica eller vars man nu vill handla så behöver man inte betala serviceavgift, plus att det är inomhus (=varmare än ute). Det var precis vad vi gjorde igår utanför Konsum i Bureå. Mycket mycket trevligt!

RSS 2.0