Get the picture fixed in your memory, this is going to be a night to remember.

Igår blev Mia 21år, GRATTIS! Ikväll firar vi det med mat, bus, presenter och djävulskap!

It's all coming back to me now.


Sign your name across my heart.


You are forever stuck with me.


Everytime you said you loved me I went running on my own.

2006.

Tränat fotboll ikväll, summerar träningen med ett enda ord, kossa...alltså tungt som satan, men riktigt kul. Knäet höll, åtminstone ikväll. Fyfan så king! Orken ligger verkligen inte på plus, men efter ett halvår utan träning kan man inte förvänta sig så mycket.. Min enda önskan ikväll är ju att dom säljer kondition på alla sportaffärer i morrn så jag slipper träna mig till eländet..

Searching for a former clarity.



Feeling a moment.

 

Frågan vi alla ställer oss.. 
..Skulle det världsrekord ifall cykelpumpen gick upp genom näsan i höjd med ögonen? Eller skulle det bara vara en annorlunda variant av en äckelpotta?


I forgot to remember to forget.

- 06

We burned so bright together.


When the silence gets too loud.


From childhood days to a child full grown, their joys and hurts are a parent's own,
There are many paths a child can take, right or wrong will remain unknown,
But rest assured that in the end, they all lead back to home.

We belong to the light, we belong to the thunder, we belong to the sound of the words we've both fallen under.


2008-06-05


"There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment, you must choose your direction. Will you fight to stay on path? Will others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be haunted by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or simply give up."

"They say we leave this world just the way we came into it ---- naked and alone."



Ne-Yo - Mad.

har haft världens trevligaste kväll hos Linkan följt av Calles, riktigt bra kväll!

For your entertainment.

Fest hos Linkan (till vänster) ikväll! 50årsfest för Lasse imorgon, OCH lagfest!

"I am the master of my fate: I am the captain of my soul."


"Henry James once wrote: 'Be not afraid of life. Believe that life is worth living, and your belief will help create the fact."


That secret look you give your best friend and they know exactly what you are talking about.


Friends are the family we choose for ourselves.


What's worth the prize is always worth the fight.


The greatest things in life aren't things.

Ibland busar vi med varann på jobbet...
;)

O när du står på toppen och tittar ner, och det är ljust vart än du ser, när du har vunnit, kom ihåg mig då.

.

The art of breaking.

Promenerade till Sandra ikväll där vi (hon) trixade och trollade på med min bloggdesign, jag må ha datanördat mig genom halva livet men jag fattade ingenting...såg även Paradise Hotel, fikade osv. Tack och bock för en trevlig kväll slusan!:) NU, som en mätt åkersork efter äventyr sitter jag nu i min soffa och funderar på dra in årorna och dra upp båten... är sjukt trött! Ja, så får det bli.
Vi hååårtes å de, Lev å må!


VARSÅGOD MIN VÄN

Att ändra bloggdesigner ligger mig inte varmast om hjärtat meeen va gö´man int´för en vän...
HIHIHIHIH PUSS ♥



We built our getaway up in a tree we found, we felt so far away but we were still in town.



Written in the stars.

Klockan är inte ens 12:00 men jag har vaknat, ätit godis till frukost, sett två filmer, städat min garderob, precis kommit ut ur duschen, tagit fram potentiell lunch och hett på Idolreprisen som jag redan sett, heja mig!

En del är vackra när de dör, det säger ingenting om livet, det vackra föds i det du gör.



I varje andetag..

Gårkvällen bjöd på sällskap av lillsyrran, chips&godis, Idol osv. När vi vaknade försökte jag styra upp nå frukost och frågade snällt, "Vad vill du ha?"... hon svarar: Har du juice? yoghurt? flingor?... -Nae... Haha. Resten av dagen när jag frågat nåt har jag fått svar som "vet int", "orka int", "kan int", "vill int"...jasi ungdomar... Jag snörde iallafall ihop frulle, sen såg vi en film, sen vart hon uttråkad och tyckte att man kan ju inte se film på en lördag?! Ehhh...JO? Är det plötsligt tantpoäng om man uppskattar lugna dagar? Men vi klädde oss för en promenad, när vi kom ner på älvspromenaden så ville jag åt höger och hon åt vänster, slutade med att hon fick bestämma vad vi skulle hitta på, då tyckte hon vi skulle gå och fika så det gjorde vi! Rätt mkt folk på stan idag för övrigt....jättekul när man ägnat hela 30sek åt sitt yttre!....
Kul att du kom förbi ändå din lillsork;)

A sister is a little bit of childhood that can never be lost, a sister is one who reaches for your hand and touches your heart.


Du såg på mig, dina blå ögon.


At least I know they'll know.


SoafieLoafieMoafie.


Ladies and gentlemen....

Mot alla odds!;D

Simple man.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg var det en snygg handyman som lagade brandposten utanför röstningslokalen när jag satt som röstmottagare. Här kommer roliga, underliga och spännande saker om detta.

Berättade för några kollegor att jag hade haft ögongodis den dagen och då var det ju en tjej på jobbet som letade fram hans Namn, företag och mobilnummer och gav mig den infon med ett flin på läpparna. Han har kanske världens lättaste mobilnummer... Vi brukar intern-skämta lite och skriva lappar åt varann från folk, jag har till och med fått hem ett kuvert med massa gummiband i en gång, haha. Igår när jag kom ut i receptionen låg det ett kuvert med följande text på "Till den snygga tjejen i receptionen", och jag misstänkte att det var nåt lurt på gång men frågade kvinnan jag jobbade med vems det var, hon visste inte givetvis.... Så då öppnar jag kuvertet, och där var det en post-it där det stod "Jag är redo för ikväll, är du? //Jon Brandpost" HAHA sen var det även en liten burk med pastiller i kuvertet som hette Make-out mints. Höll på skratta ihjäl mig, var alltså en tjej jag jobbar med som busat!

Och nu fram till det sjukaste. Igår hade vi en sann tjej-fest med några från jobbet som för övrigt var skitroligt! Jag och Jessica hängde med kvinnorna till club 27, och när vi står i kön till Johanna så ser jag bara hur Elle står och flinar, nån sekund senare tar hon upp mobilen och ringer the one and only handyman! (så lätt mobnr att till och med hon som bara sett numret en gång också minns det) HAhaha och hon klämde ju fram att hon inte ringde för sin egen räkning utan för min... sen får jag luren, pratar på, och var ju tvungen förklara vars jag hade sett honom, hälsade ju visst på han i korridoren sen när vi möttes, och när jag kollade bakåt för att ta en sista titt på den där vältränade rumpan så kollar han bakåt samtidigt så jag blir upptäckt.. så himla typiskt... hur som helst... efter jag sagt vars jag sett honom så säger han "Jahaa men då kanske jag vet vem du är!!".... så jävla pinsamt isåfall.. ifall jag inte kan spana utan att dreggla.. Han skulle till Skellefteå till veckan och då skulle han höra av sig, HAHA hur sjukt skulle inte det vara? kommer han bergis inte göra men det var en ball grej iallafall :)

RSS 2.0