Mail från Norge...

Det åskar rätt löööööööst nu, tänkte ba snabbskriva det jag lovade!

Och Nina, vad stod det i mailet från Norge?

"Dere ser jo ut som to trivelige jenter - og jeg tror nok at vi kan lage jobb for dere begge to. Det vi kan tenke oss å foreslå er at dere to får en to-roms leilighet sammen, slik at dere altså deler en slik leilighet. Denne leiligheten vil ligge i en av de bygårdene som dere vil få ansvaret for. Den ligger svært sentralt til i byen - like ved Slottet."

Han skrev rätt kort, men tog bara med litegrann, men WE GOT IT! haha känns helt sjukt, jag & Belinda ska å jobba i Norge! SJUUUUKT, gratis boende centralt i Oslo med ganska trevliga pengar!

Återkommer med NÄR jag far osv. Kommer sakna alla här hemma sjukt mkt när jag far, men det får lov att gå. Är samtidigt så sjukt taggad på göra nåt impulsivt och roligt med mitt liv.


Leona Lewis - The Best You Never Had

Hallååååå!=) Om ni läste mitt förra inlägg vet ni att jag och Belle sökte jobb i Norge igår, och ja, vi har fått tillbaks mail, har inte vågaat öppna de än, iiiiiiiiih=) så håll ögonen öppna för eventuell förändring i Nina Lundmarks liv. Ska snart iväg till Belinda och kolla på lägenheter i Norge, hittade skitfina igår=) synd de är så jävla dyrt! ska ge er ett smakprov på den snyggaste utsikten bland alla lägenheter jag hittade!=)

Så jävla vackert!

Håll ögonen öppna som sagt, för jag meddelar ikväll om vi fick jobben i Norge lr inte!=)



Så jävla skön låt!
Leona Lewis - The Best You Never Had

NORGE!?

Jobbade med Jossan från 14:00-18:30 idag, de var typ en lugn dag. Nu sitter jag och skriver med Belinda, och vi har just skickat in en arbetsansökan till Norge, fan va roligt!=) Skulle va snuskigt ball om vi fick jobben! Då dröjer det nog inte länge innan vi drar. Är svinigt taggad=) får hålla tummarna! Sen bytte jag och Belinda arbetstider under morgondagen så jag börjar 05:00 i morgon och slutar 14:00. Dubbelt så mkt pröjs å börja kl.05! Men Belle var trött och ville sova ut! haha




hoppas!

30/7 -08

Godmorgon!
Har inge kul å säga förutom att de är sol och värme utomhus!
Jobbar 14-18:30 idag också



enjoy.

Tänker inte ens börja dalta om vad jag har gjort idag, ska bara låta er njuta ordentligt...här ska ni få vila ögonen på nånting vackert.







enjoy.

Zoo Signs




Kid Rock - All Summer Long

Det vart en 3,5 timmas powernap, saaatan, tänkte jag skulle få sova hela natten men gud hade andra planer för mig och mitt liv, och då kan jag ju passa på å skriva ett till inlägg!

Satt å fundera (inte på så mkt dock...)....men varför stavas MAUD, < så där? så jävla onödigt när man kan stava det MÅD. Och varför stavas PIERRE inte PJÄR? Dom här namnen borde stavas så här:
Cecilia → Sesilia
William → Villjam   
Jasmine → Shassmin
(dom enda jag kom på som kan skrivas annorlunda? bright...)

jag vet vad ni ska säga "Det ser ju så jävla fult ut å stava det som det låter Nina..." MEN NEJ, det är där ni har fel, för om allt hade stavats som det låter från början, skulle det verkligen vara fult då? Njet....allt för att komplicera svenskan för somliga..


Sjöbo!

Hektisk jävla morgon! började kl.05:00, 04:51 kom Lasse in i mitt rum och ba "NINA!! börjar inte du kl.5?!" -Jo visst fan gör jag det, sa jag och flög upp ur sängen! Hann iaf! fick sova 3 timmar i natt, är rätt pigg osv..

Öhm, när jag kom hem blev jag lite impulsiv och ringde Ingela, hon, thompa och lillsyrran var i Sjöbo där jag också visste att Belinda var å stekte, så jag drog dit!=) blev ett kort besök tyvärr för alla skulle fara direkt eller typ 45min efter jag kom, aja! Nu sitter jag vid datorn, lyssnar på mina kattungars gnäll=) alla har öppnat ögonen nu utom en, haha stackarn..! Sitter å snackar lite med Sandra också, den lilla räven ska å ta sig en helvettiiiis god räkmacka...känner mig rätt avis! men men

Nu ska jag typ ta en powernap sen vet jag inte? Den som lever får se.

LEV Å MÅ!

27+

Igår for jag, Sandra & Belinda till Kallholmen och satt på klipporna med alkohol i glaset. Var himla trevilgt=) Satt typ där i 3-4 timmar? Sen kom Tilda & Lisa dit också, najsnajs! Vi hade inte tänkt dra in till stan, men så blev det iaf! Jag har skrapat upp knäet! HAha Sandra cyklade och jag åkte, och jag föll av?! omg...ah shit happends! Vi drog iaf in på O'Learys där jag och Belinda ångrar idag att vi var med på kort som kanske kommer komma bland vimmelbilderna i Skellefteå Guiden, sen drog vi mot Kalles, men var bara där en liten stund, sen bar det av till Station 8, hahaha där det var 27+!! hahaha jag kom in på alla ställen utan legg och utan pengar! Pretty nice!!=) Får nog tacka Sandra för det!;D Sen for vi till Max, sen drog vi hem, jag fick skjuts till dörren! men vände snabbt om och började gå mot skelleftehamn där jag hade min cykel, skulle ba förbi å hämta den men det slutade med att jag for förbi Belinda och sov på hennes soffa!=)

Nu har jag cyklat hem, senare idag ska jag hänga med Soffe till Noret. Hennes broder har fyllt år och ska ha partääy där med käk och roliga aktiviteter ryktas det om=) Blir nog trevligt! Det är ungefär hur min fredag-lördag såg/ser ut!


101 saker att göra innan jag dör

Min dag har sett ut som följande: (ni som inte orkar läsa, skrolla ner, I dont judge you) -Började hur som haver jobba kl.14, så jag tog min trogna cykel "Rosty" och cyklade iväg, mötte upp Belinda, sen hojjade vi ut mot rönnskär. Vi kom dit, fanns inte FÖR mkt att göra, när vi skulle käka tog vi fram "101 saker att göra innan jag dör"-boken, och läste, de fick oss att spekulera vidare och hämta papper å penna, vi skrev, och rubriken löd "Saker vi ska göra före Jul" som hade ungefär samma innebörd som "101 saker att göra innan jag dör", vi satt å skrev upp massa roliga saker, hahahaha och den som bockar av flest punkter på listan ska belönas!=)

Sen for jag hem, och for till Kanotudden där mitt fotbollslag spelade beachvolleyboll osv=) sen for jag och kikade på Sandra Hellgrens lägenhet, himla fin=) och nu sitter jag hemma å gör ingenting=) ska nog sova snart för jag börjar 05:00 i morgonbitti såå.



Lev å må!

I write sins, not tragedies

Tack för en trevlig kväll S&S=) as always.


En liten rolig grej, jag får höra följande uttryck konstant av mina kompisar: "asså du är ju sär!", "har du sovit lite?", "du är ju inte riktigt som du ska..." osv osv. pga. mitt beteende. HAha lite lustigt tycker jag, men då äre frågan...är jag verkligen sär eller är jag bara annorlunda? HAHAHAHAHAHAHAHHHHA!! ja de kan man ju fråga sig....jag trivs!


Effektivt arbete? dom har ju kul iaf! HAHa

"I like it ruff!"

Idag har jag haft  förjävla roligt på jobbet! Hhahaha ja huvvaligen=) det var så här att jag hann bara sova 2 timmar i natt innan jag skulle upp å jobba kl.05:00. Vilket resulterade jävulskt roligt i slutet! Jag är i kiss-och-bajs-åldern, och tror jag alltid kommer vara de? Är riktigt road över sånt, så jag tar och skriver Bajs, prutt, snopp osv på tejpbitar och klistrar på Belindas rygg, HAHAha, var riktigt roligt även om hon typ märkte det direkt! Sen skrev jag på en lapp "I like it ruff!" och klistrade på Belindas rygg igen, hahaha men hon märkte den så vi hedde den först på Jossan som hade den en liten pluttstund, men sen kom Mimmi=) HAHAHAHAHA då dog jag! Jag satte "I like it ruff!" på henne och hon gick omkring med den typ en kvart innan jag sa nåt! HHAHAHAhahahaha jaa fy fan vad dum jag är, nåra som komme å handlade i kiosken såg den, men sa inget HAHA=) ja fy fan vad roligt det var! kanske inte låter speciellt kul men jag skratta tills jag grät!

Hur som haver, när jag satte mig på hojjen och skulle börja trampa fick jag världens ondaste magknip! gjorde ont i varje gupp, varje rörelse, varje andetag. Trodde typ jag skulle svimma, kändes som nån stack in 8 knivar i bröstkorgen varje gång jag andades (vilket var rätt ofta). förjävla jobbigt, sen komme jag hem och jag kunde inte ens ligga på rygg lr mage, var tvungen å ligga på sidan för att de skulle göra mindre ont, och nu har jag bara lite knip, men hanterligt, dock skönast å ligga still.


Något du kanske inte visste...

Paris Hilton har storlek 43 i skor


Jennifer Aniston & Courtney Cox är bästa vänner i utanför Vänner - serien

  

Bruce Willis är född på en amerikans militärbas i Tyskland


Brad Pitt har medverkat i ca. 37 filmer


Angelina Jolie & Brad Pitt skänker 52 miljoner per år till välgörenhet


Courteney Bass Cox Arquette är ett år äldre än min mamma


Jennifer Aniston är 10 år äldre än hennes nya pojkvän John Mayer


Leonardo DiCaprio har levt största delen av sin barndom med skilda föräldrar och under fattiga omständigheter.


I Första Sagan om ringen-filmen bröt Orlando Blom sitt nyckelben när han föll av hästen i en av scenerna.


Natalie Portman är född i Jerusalem, Israel.


Björn Gustafsson heter Lars i förnamn och Björn andranamn


Heath Ledger hette egentligen Heathcliff Ledger


Hugh Grant uppmärksammades mycket då han arresterades på bar gärning av polisen på Sunset Boulevard i Hollywood, Los Angeles när han hade sex med en prostituerad kvinna.


"Jolie" som i Angelina Jolie betyder "vacker" på franska


Arnold Schwarzenegger är 61år och Sylvester Stallone är 62år gammal.


50 cent heter egentligen Curtis James Jackson III

  

Josh Duhamel's efternamn uttalas "Duh-mel".


Fergie heter egentligen Stacy Ann Ferguson


Brädan med pitten

Hellooo rainyyyy day! Gud har då pissat ordentligt idag, och vad har jag gjort sen jag kom hem från jobbet då? Jo, bytt till torra kläder, chillat osv...googlade på Brad Pitt idag också (nörd, I know) och då kom bl.a.. den här bilden fram...


...Hahaha ja på google finns det mesta! kom fram massa gamla bilder på brääädan när han var som halvgammal! tänkte lägga upp en sån åå, han är ju lite gråhårig nu gubben...


Old pics, Brad & Jennifer
   

Gammel Brad
 
bäbis-Bradbild2.

Brad Pitt är ju 44år numera, Angelina Jolie är 33, (jag trodde hon var äldre) och Jennifer Aniston är 39. Aniston har för övrigt en ny boyfriend, John Mayer, och han ser ut så här
   
Och han är bara 29år gammal.

Jag har läst mkt skvaller senaste dagarna! HAha de är som underhållande, såg en rubrik idag med Jennifer Aniston på framsidan som löd:
"Sexterapin räddar Jennifer-Förälskelsen har gett henne lusten tillbaka. Det lyser om Jennifer Aniston. Förälskelsen i John Mayer och ett nytt, fantastiskt sexliv har gett henne självkänslan åter. Parets hemliga knep? Grädde, fjädrar och rollspel."
 
Det kan ni pröva hemma! hahaha





Var ungefär dom bilderna och dom raderna jag ville lägga upp ikväll,
have a nice kväll allihopa everybody!

Burgerking!

Hej hopp lingon snopp! Kvällen har spenderats med Sandra och Soffe=) Vi skulle grilla hamburgare ute på Soffes grill och jag (the grillmaster) vart som taggad på å testa "burgerking-varianten" dvs. a lot of fire! och JOO de pröva vi och efter nån sekund testa vi vända på en burgare och tror du fan inte den va svart, hahahaha WOOPS! och sen smälte några av dom andra typ? frisk...ööhm, men jag är ju så söt (?) så Sandra och Soffe kunde inte bli arga på mig=] hihihi nämen de löste sig iaf=) SEN såg vi en film med Jennifer Lopez, Manhattan nånting, kommer inte ihåg vad den heter atm. hur som helst, allt resulterade till en bra kväll=)

Annars då, jag har fått studentkatalogen, säkert fler som har? Det var som roligt=) vill bara tillbaka, hade så jävla roligt, åååååh skulle kunna gå 3 år till med min bästa klass ♥ Såg förjävla glad ut och det var precis vad jag var...studentmorgonen i kyrkan, på flaket, med alla söta klasskompisar, är det roligaste jag har upplevt under hela min gymnasietid!


hur som haver, jag jobbar i morgon, börjar iofs 14:00 och slutar 18:30 så det är som lugnt, men jag ska slå igång nåt vänner avsnitt för ovanlighetens skull!=) det är snuskbra! Sovgott bajsungar=)

bläääääää

Skrev just långt som fan om gårdagen osv och de ba försvann så orkar inte ens skriva LITE nu, det är kopiera som gäller! tjillivippen!

V
arför är det fotavtryck på bildskärmen ?
-En blondin har försökt gå in på Internet!

En blondin och en brunett ramlade ut ur ett flygplan men bara brunetten dog, varför?
-Blondinen hittade inte ner.

Ett par som varit gifta i 15 år håller på med arbete i sin trädgård.
Frun står på alla fyra med ändan i vädret & rensar ogräs när maken vräker ur sig.
- Gumman, du börjar lägga på hullet, du är ju lika stor som grillen.
Som bevis måttade över fruns ända och sedan över grillen som stod på uteplatsen och utbrast halvskrattande.
- Vad var det jag sa, precis samma storlek!
Frun blev väldigt förnärmad av hans påhopp och beslutade sig för att han kunde gott göra resten trädgårdsarbetet själv.
Hon gick in och tilltalade inte maken mer resten av dagen.
På kvällen när de går till sängs så kryper maken intill sin fru och undrar om de inte ska ha lite kärlek.
Frun vänder då ryggen åt honom och visar tydligt sitt ogillande.
- Men vad är det gumman ? frågar maken oförstående.
Frun svarar väsande, ironiskt och triumferande.
- Tror du verkligen att jag tänder upp den här stora grillen för en ynka liten prinskorv?


Alla barnen åt hamburgare utom Johnny, det var hans ponny.


Alla barnen hade roligt i poolen utom Lotten, hon låg kvar på botten.


Alla barnen slutade knarka utom Eva som var trött på att leva

Alla barnen applåderade åt trollkarlen utom Susanne för det var hon som försvann






Hade gött, Adjöken

7 september

Är snuskigt inaktiv just nu, beror kanske på att jag jobbar å sover mesta dels av tiden. Men men, ingen vill väl sitta inne när de är sommar? HAha jo, de är ju bajsväder men de blir bättre=)

HUR SOM HAVER, Jag längtar tills kattbäbisarna blir lite större=) Sen äre så att morsan osv ska till Kroatien den 7 september och för någon dag sedan när jag var och solade med Soffe vart jag så jävla sugen på följa med!! Men dom har ju redan bokat biljetter, hotell osv.. och idag ringde morsan mig när jag var på jobbet, och sa att det inte fanns nåt ledigt rum på det hotellet dom skulle bo på, och det skulle kosta 6000:- extra om jag följde med... de va ju förjävligt...sen ringde hon upp igen och sa att hon hade kollat upp lite mer, MEN om jag skulle följa så var jag och nån tvungna att bo på ett annat hotell, och att jag skulle betala rätt mkt själv, jag tvekade inte ens lite, så, SÅ BLEV DET!=) Jag och lillsyrran ska sova på ett hotell 200m ifrån morsan osv...soft!=) Så de va ju som naaajs! För alla som inte känner mig speciellt väl så är Danmark det södraste jag varit =$ ...så det känns ju som roligt=)

Min fredagkväll ser ut som sådan, Vi ska ses hos Elin kl.19 och fira madde=) Blir nog mysigt! Sen äre ju trästocks osv i helgen men där kommer ni INTE hitta mig.


Saknar för övrigt min klass.... ♥



So long!

Nina har sällskap än en gång i 8veckor

Godafton! ska börja cykla iväg till jobbet om ca en halvtimme, slutar 18:30 idag. Börjar kl.14:00, och då tänkte jag att jag skulle få sova ut i morse, men jag hade SÅ JÄÄÄVLA FEL! Morsan springer in i mitt rum 06:35 och säger "Ninaa, jag tror du ska gå till Leia, det är nog på gång!". Och för er som inte vet är Leia aka. Leffe en av våra katter som har varit gravid nu senaste tiden, hur som helst så låg hon i min lillasyrras våningsäng, och när jag klättrade upp så hade det med säkerhet börjat! 2st kissebäbisar hade redan komme ut, och när BB-kalaset var slut, så resulterade det 5st kattungar!! haha så sjukt=) hann va utan kattungar 2 veckor sen kommer det nya...jasi=) och 5 st! så många har vi aldrig haft!

Morsan och c:o for till Ö-vik idag och ska sova på hotell å grejer, så jag trodde jag skulle bli själv hemma men icket=) nu har jag ju pluttbäbisar här, dom är kanske inte så mkt å gosa med än men om nån vecka så=)



Tänkte bara meddela nyheten! Nu ska jag jobba! Have a nice dag allihopa everybody!

Minigolf !

Gårdagen såg ut som sådan: Jag, Sofia och Hanna drog till Sandra och satt ute i solen, de va snuskigt varmt så Sandra tog fram vattenslangen och började givetvis blöta ner samtliga. Så då drog de igång, och den enda som klarade sig undan vattnet var Soffe, för hon höll i den där jävla kameran!;)






Blev blött som fan iaf!=) Och givetvis kunde alla byta kläder UTOM jag. Vi drog på Dallas sen å käkade, och jag gick då in i blöta kläder...många rynkade nog pannan...! öhm, sen for vi till Hanna en sväng medans det regnade, när de äntligen slutade så for vi å spelade minigolf! Riktigt ball=) Och vem vann då?? Jooo JAAAG;D yeah, 59! skål på den!






 
Nice nice, sen for vi till Sandra igen och fika supergoda bullar =]


klantarsel

For till Boviken idag som sagt, med Soffe och vi mötte upp Sandra å Hanna där borta. Där kikade vi på fotboll, träffade folk, fotade frejjingar i smyg och njöt av det fina vädret!=) Och när vi JUST ska dra hem så går jag rakt fram, med blicken HÖGT, och jag går rakt in i en "betonggris/betongelefant", ni vet vad jag menar? ja hur som helst, går in i fetstenen, och slår i smalbenet så det blir ett jack rakt in, huhu, klantarsel! men de må ju va hänt, har liks så mkt ärr på benen så, ett till skadar nog inte...

Johan har just marinerat kycklingen, och jag å Soffe ska snart he på grillen & spisen och göra mat, smaskens! sen blire väl å chilla as usual, får se om de går nån bra film!=)

ska lägga upp bilder från Boviken senare=) tihiii=)


öhm, soffe vill skriva nåt...
"HAHA, HEEEEJ"

HAHAHAHAHAHA öööh? =D

Boviken

Godmorgon! Sitter hos Soffe nu och chillar vid datorn, hon ska duscha osv, och hon beräknade att hon skulle va klar inom en timme, en annan var klar efter en kvart...some people just have to be relatives with the snails... hihi ;)

När hon väl blir klar ska vi kolla om vi tar oss till Boviken, där det är beachfotbollsturnering! Är nog skitkul å kika på så jag hoppas vi tar oss dit. 56 lag är anmälda så de finns ju en hel del å kika på! Kommer dessutom vara mkt folk som är roligt å träffa=) 


så himla lämpligt att dom parkera breve varann;D HAHA

@ Soaf

Riktigt dålig update den här veckan, beror på att jag har BARA jobbat och sovit och nästan aldrig rört datorn....men nu tänkte jag skriva några rader!

Spöregnade ju som fan nyss men nu har tant sol kikat fram! skönt skönt. Jag är hos Soffe nu och vi ska käka nå busigt sen hitt på någe! sneaky sneaky, det är ju typ The Ring 2 blandannat ikväll men vi får se vad som ses.

"Varför finns det jordgubbskondomer när alla vet att musen gillar ost?"


♥ JAG SAKNAR ONE TREE HILL ♥


over and out.

Celebrities & Tattoos

Asså någon man har "glömt" bort är ju David Beckham! Det skrivs inte så jävulskt mkt om han nuförtiden? Han är fan fräsch!=) Goodlooking man!
  

Han har ju tatuerat sig som fan, hittade några bilder på hans tattoos 
  
  

Och hitta även andra kändisar med tattoos!=) är som roligt å se VAD dom tatuerar, vad tatuerar man in om man är kändis? deras barns namn, några tänkvärda ord eller bara ett snyggt motiv kanske?

   
^ Angelina Jolie
 
^ Justin Timberlake
  
^ Johnny Depp
  
^ Amy Winehouse
  
^ Colin Farell                     ^ 50 cent

Sen finns det ju folk som tatuerar in kändisar!
  

Sen finns det ju ÄVEN folk som förstör sitt fejs totalt och inte längre ser ut att komma från denna jord? Satan så jävla fult=)
  
  


Nina Lundmarks work here is done, tack för mig!

blubb.

Hej hopp lingon snopp! jag är trött som ett as! har börjat kl.05 två dagar i rad nu och ska göra det resten av veckan också, Im going down! haha Jag längtar tills nästa vecka då mimmi kommer å jobba me mig=) har absolut inget intressant å skriva?! de är cp väder! och de gör mig riktigt förbannad,..men jag ska jobba i fem veckor inomhus framöver så egentligen borde jag inte bry mig! ahahaha men alla blir väl glada av lite sunshine!

skriver mer sen om jag inte somnat lr avlidit av trötthet...(skämt å sido)


HAHAHAHA

Godmorgon!

hallå! bad update... kunde inte somna inatt, skulle upp kl.04:00 och 03:00 somna jag. sen vaknar jag i rena paniken 04:50 och jag börjar 05:00. Så de vart stressigt som fan, ingen dusch, ingen frulle, bara på med kläderna å dra! var där 05:05 för jag låna tompas bil, jösses tur att den stod på uppfarten i morse=) sen jobbade jag fram till 14:00 då jag drog hem och lät ödet bestämma om jag skulle sova eller inte, slog på Vänner, la mig under täcket, it was ment to be! vaknade nyss iaf så vi får se hur de går å sova i natt, för jag jobbar nämligen 05:00-14:00 HELA VECKAN...och kommer förmodligen jobba-sova-jobba-sova så vi får se hur mkt jag ids skriva iaf... ha en nice kväll! sry för ett riktigt tråkigt inlägg... HEJS!!

dramatiskt.

For till mormor i fredags och det började inte så bright, vi körde två bilar för vi rymdes inte i en, och en av bilarna (inte den jag körde) väjde för ett djur som kom upp på vägen vilket ledde till att den bilen körde in i ett gammalt garage sen ner i diket...passagerarrutan gick sönder och där satt min lillasyster som fick glassplitter över hela henne, bilen i övrigt är totalt kvaddad utvändigt, men alla som satt i bilen klarade sig väldigt lindrigt undan, bara lite skrapsår å så..."min" bil åkte hem idag, och resten kommer att måsta ta bussen i morgon för bilen går inte riktigt framåt...

draaaamatiskt...men helgen i övrigt var en höjdare!=) Var ju byafest där mormor bor igår, och då vare ca 80pers där, majoriteten äldre men de va ball ändå! Folk sjöng & underhöll. Jag och Ingela hade tänkt vara nyktra å fara ut å fiska senare på kvällen men de blev inge av med nåt av de! Vi fick oss en soft gratisfylla båda två! haha jag var knappt onykter men Ingela var på lyset! Sen blev de en sån här gullig dans senare på kvällen, dansbandsgrejs! HAHA de va som roligt! men min favvodel var LÄTT när de kom fram en gubbe till mig och Ingela som sa "Nämen tjenare tjejer! hörrni, för 5 år sedan satt jag och min fru och fundera över era åldrar, och då kom vi fram till att du (ingela) var 13år och du (jag) var 17år, he stämd int va?" HAHAHAHAHA yeaah, för 5år sen var jag 14 och ingela var 17. HAHaha så roligt när de blir sådär!

Var för övrigt ute och fiskade fredagkväll, jag fick en aborre och en gädda på 2,7kilo!=) he va ju som trevligt de! OCH IKVÄLL DÅ NINA?! öhm, blir en tidig kväll som fan, börjar jobba i morgon, börjar visst KLOCKAN FEM PÅ MORGON! Lycka till med det Nina, - Men du tackar!

Empty room.



Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart.



Mormor.

Godmorgon! Ursäkta om det har varit en complain-blogg dom senaste inläggen, men går som inte göra mkt annat än att deppa, när 3 stjärnor ur ens liv försvinner. Har kanske inte varit så roligt att läsa men... Idag ska Hanna komma och hämta Kjerran ♥, sen ska jag och familjen packa osv och bege oss till mormor som bor i en by utanför Norsjö...och alla som har rötter där brukar dra ihop en fest varje år och den är i helgen. Sen har jag och Ingela planerat å ta en långjävla fisketur=) här är jag å syrran för två år sen på den där ferren.

   
söta bilder...not! och JA, de är mest gamlingar/vuxna men dom är ju söta, och här är min tjockgädda och lite bilder på hur de ser ut hos momme=)

Sne-öga, I know...
   
   
  

Har inte kort på hennes HUS, bara på hennes små sommarstugor mitt emot=) Här kommer jag att befinna mig i helgen, kommer hem på söndag, ha de bra!

You'll be in my heart.

Nu är 2 av mina bäbisar borta, borta föralltid...='( Dom som skulle ha dom var just här å hämtade dom.... jag hörde bilen utanför fönstret, tog ut katterna från mitt rum och försökte verkligen säga "hejdå" och pussa på dom så mkt jag ba hann, men blev väldigt känsligt så jag satte ner dom på golvet, tittade på dom, dom tittade på mig, sen sprang jag in på toan innan folket hann komma in, där stod jag å lyssnade & flännade som en liten flicka, fy fan va jobbigt, känns som nån har dött!?...blir jobbigast också när man tänker att....dom kommer aldrig bo här i mitt rum nå mer, aldrig väcka mig på morgonen, aldrig somna på mig, dom kommer aldrig klättra på min rygg, aldrig titta på mig med dom där söta vackra ögonen, aldrig komma å gosa mig i ansiktet. osv osv osv..


Ni finns där ni alltid har funnits...


...i våra hjärtan.

Here with me...

ca. 30 minuter kvar tillsammans...


I know you had to go away
I died just a little and I feel that now you're the one I need
I believe that I would cry just a little
Just to have you back now here with me



='(

Always and Forever...

 




Back in the days! ...Lill Nina HAHA

For upp å hämtade Ingela i stan idag sen for vi hem till Ursviken och åt. Sen satte jag mig vid datorn och sen hör jag ba hur Ingela skriker "NINAA!! skynda dig å kom! du FÅÅR inte missa de här! SPRING!!!!" , och lydig som jag är så löpte jag till köket och sen pekar Ingela ut genom fönstret, och DÄÄR ligger morsan på marken inklämd i en solstol! HAHAHAHA hon skulle vrida sig å sen for stolen ihop! HAHAHAHA fulaste jag har sett!=)

Och för övrigt ikväll har jag suttit och tittat på gamla bilder när jag var liten, asså SHIT! hahahaha tänkte va busig å bjussa på några! Många bilder är suddiga eftersom jag har tagit kort PÅ kortet! Men man ser väl lite ändå kanske!=)


    
    
   
Bild 2 på sista raden är jag och Mormor! ♥
Bild 3 är på jag och Lasse (mammas sambo)
Bild 4 är Ninas första puss av en pojke, HAHAHA roligt!



Ha en skön kväll allihopa everybody!

HAhaha jasi barn...!



HAhahaha kan kika hur många gånger som helst och de är ALLTID roligt!




HAHAHAHAHa jösses, barn i all enkelhet roar mig...!



Haha här har vi också några som HÄRMAR barn! dom härmar klippet ovanför!

Based on a "true" picknick story..

 
Det var en gång en Sandra, en Fjelle å en Nina som skulle på picknick! De tre vännerna vandrade ut på manhemskajen och la ut en superfin filt och satte sig.


Sandra hade tagit med sig degklumpar med socker som dem tre gluffsade i sig tills den lilla burken var slut...


....Fjelle tyckte degklumparna var EXTRA goda.

 
Nina & Sandra hade varit och handlat trocadero och sockerdricka som dom skulle hälla i sig, men det uppstod ett problem, dom hade glömt kapsylöppnaren! dumdurudumdurum!! (<skräckljud) men de hittade en annan lösning, en plåtgrej på bryggan gjorde susen!


Sen kom Lena Snorrsparre förbi (och jag vet vad ni tänker, kan man ha 4st R i sitt efternamn?) hon hade balanserat ända från Boliden för att smaka på godsakerna som låg på den vackra filten.


Men Fjelle hade hört talas om denna Lena Snorrsparre och ogillade henne starkt, så Fjelle skrek "din snea jävla kossa, far hem å baka eget fika!" och försökte sedan sparka tillbaks Lena till Boliden.


Sandra tyckte det lät roligt när Fjelle sa "kossa".

   
Lena tog sig upp på bryggan, och sedan började hon och Fjelle kasta vatten på varandra, så gör man i Danmark när man tycker att en person är en satmara. (de är sant)



Men Lena var en surjävla kärring som hade ett gammalt VM-guld i brottning, så Fjelle fick nästan möta vattenytan med plytet först...


Efter mkt slit å släng så blev dom båda väldigt trötta. Dom satte sig ned och det visade sig faktiskt att Fjelle och Lena Snorrsparre hade egentligen mycket gemensamt så dom satte sig ner och pratade om högerpolitiken och Takida.


Dom pratade länge, länge. Sen visade det sig att Fjelle trodde att Lena hade pratat om Veronica Maggio hela tiden så då blev Fjelle sur igen, för hon tyckte Takida var skräp! Hon försökte få iväg Lena från bryggan eftersom Fjelle bodde närmast...men Lena vägrade.. Då gav Fjelle två alternativ till Lena, att få en glasflaska i skallen eller simma hem till boliden...

 
Lena tvekade inte en sekund på att hoppa i vattnet, för hon skulle hem å se Allsång på Skansen där EMD-Mattias skulle vara med och det kunde hon ju bara inte missa! Så hon simmade lugnt hemåt.

 
Sandra, som hade suttit och druckit hembränt+hallon under hela "fighten", men hon visade med förstånd när det räckte, så hon hällde ut slumpen i flaskan och försökte se om hennes tunga hade blivit regnbågens färger, för det hade Bob Marley sagt att den skulle bli om man drack hembränt....


Lena Snorrsparre ©

Bluhdu.

Dagen har sett ut som sådan, vaknade, tog upp datorn och kikade, sen frågade Sandra om jag ville följa henne och Fjelle på picknick, och de är klart jag ville=) Så tog bussen upp till stan, gick å handla gott, åkte på Sandra till Fjelle, prommade till Manhemskajen där Sandra la ut sin somriga filt på bryggan och där satte vi oss och stekte!=) Jag tog mig till å med ett dopp! satan i gatan, jag sa till Fjelle att hon skulle bada och hon ba "men jag vill int bada ensam", och då (snäll som jag är) erbjöd jag mig å bada med hon, hon ba "okej, hoppa i du först så hoppar jag direkt  efter", efter mycket OM och MEN så slängde jag mig ut i vattnet, och hoppade hon i? Givetvis inte, där låg jag själv i vattnet å frös, hahaha! jasi busigt=) Det togs många bilder som jag ska lägga upp senare!=)

Nu sitter jag hos SoafieLoafieMoafie, har just ätit här å de, smarrigt! öhm, om en halvtimme ska vi se Allsång på Skansen för min baby är med =] hihi=) (EMD-Mattias)



PICKNICK m. S&F

bad update från Nina Lundmark, ÖÖÖÖÖHM, idag ska jag picknicka med Sandra å Fjelle!=) och har fetbråttom, för jag har just duschat å min buss går om 25min, och vet inte ens vad jag ska ta me meee! men de kommer bli najs! Så idag når man mig på min cellphone! SOLA LUGNT!


3 dagar.... ♥

RSS 2.0