Based on a "true" picknick story..

 
Det var en gång en Sandra, en Fjelle å en Nina som skulle på picknick! De tre vännerna vandrade ut på manhemskajen och la ut en superfin filt och satte sig.


Sandra hade tagit med sig degklumpar med socker som dem tre gluffsade i sig tills den lilla burken var slut...


....Fjelle tyckte degklumparna var EXTRA goda.

 
Nina & Sandra hade varit och handlat trocadero och sockerdricka som dom skulle hälla i sig, men det uppstod ett problem, dom hade glömt kapsylöppnaren! dumdurudumdurum!! (<skräckljud) men de hittade en annan lösning, en plåtgrej på bryggan gjorde susen!


Sen kom Lena Snorrsparre förbi (och jag vet vad ni tänker, kan man ha 4st R i sitt efternamn?) hon hade balanserat ända från Boliden för att smaka på godsakerna som låg på den vackra filten.


Men Fjelle hade hört talas om denna Lena Snorrsparre och ogillade henne starkt, så Fjelle skrek "din snea jävla kossa, far hem å baka eget fika!" och försökte sedan sparka tillbaks Lena till Boliden.


Sandra tyckte det lät roligt när Fjelle sa "kossa".

   
Lena tog sig upp på bryggan, och sedan började hon och Fjelle kasta vatten på varandra, så gör man i Danmark när man tycker att en person är en satmara. (de är sant)



Men Lena var en surjävla kärring som hade ett gammalt VM-guld i brottning, så Fjelle fick nästan möta vattenytan med plytet först...


Efter mkt slit å släng så blev dom båda väldigt trötta. Dom satte sig ned och det visade sig faktiskt att Fjelle och Lena Snorrsparre hade egentligen mycket gemensamt så dom satte sig ner och pratade om högerpolitiken och Takida.


Dom pratade länge, länge. Sen visade det sig att Fjelle trodde att Lena hade pratat om Veronica Maggio hela tiden så då blev Fjelle sur igen, för hon tyckte Takida var skräp! Hon försökte få iväg Lena från bryggan eftersom Fjelle bodde närmast...men Lena vägrade.. Då gav Fjelle två alternativ till Lena, att få en glasflaska i skallen eller simma hem till boliden...

 
Lena tvekade inte en sekund på att hoppa i vattnet, för hon skulle hem å se Allsång på Skansen där EMD-Mattias skulle vara med och det kunde hon ju bara inte missa! Så hon simmade lugnt hemåt.

 
Sandra, som hade suttit och druckit hembränt+hallon under hela "fighten", men hon visade med förstånd när det räckte, så hon hällde ut slumpen i flaskan och försökte se om hennes tunga hade blivit regnbågens färger, för det hade Bob Marley sagt att den skulle bli om man drack hembränt....


Lena Snorrsparre ©

Kommentarer
Postat av: fjelle

HAHAHAHAHAHA DE ROLIGASTE JAG NÅNSIN LÄST HAHAHAHAHAHA

2008-07-02 @ 02:11:55
URL: http://hannafjell.blogg.se/
Postat av: sandra

HAHAHAHAHAHHA är du fan dum i huvet =D men jag gillare :]

2008-07-02 @ 11:08:50
URL: http://sluu.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha, det var nära att jag trillade av pinnen av skratt :D

2008-07-02 @ 12:57:18
Postat av: Nina

Den där Lena verkar ju inte ha alla Indianer i kanoten...

2008-07-02 @ 18:32:08
URL: http://ninalundmark.blogg.se/
Postat av: Ogge

gick det snabbt att simma hem för Lena kan man ju undra!

jag befarar att hon sjönk som en sten.

2008-07-02 @ 18:51:35
URL: http://paradisoscar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0