?


Saturdaynight fever!

Igår vad jag, Soffe å Hanna hos Sandra. Köpte snacks, pratade, såg Talang, skrattade, såg 'I taket lyser stjärnorna', grät osv. Haha en kväll med blandade känslor helt enkelt.

Vars fan är solen som alla lovade mig igår? Det blåser, är molnigt osv. BLÄ.

Jahapp, nämen ikväll kommer jag befinna mig på moröhöjden. Det är faktiskt Robinsonfinal ikväll dessutom (kissie förbjuder..) Har sett långt ifrån alla avsnitt men hoppas nog att Anna vinner, eller möjligtvis Jarmo.


Du får låna min yxjävel !

Nina Lundmark är sliten och trött efter första veckan som arbetande efter 2 månader. Med ömma muskler ska jag bege mig till Sandra för kvällen. Hanna har kommit hem från "du vakkra svenscka flikka"-landet idag så jag, Soffe å Sandra ska umgås med chokladbollen :)

Kände mig riktigt trött för ungefär 10min sen men då loggade Soffe in och roade mig så glädjetermometern steg 14grader! Perfekt. Nu när jag var tvungen att se på klockjäveln så ska jag visst vara hos henne om en timme....aj aj, måste egentligen tvätta mitt otroligt äckliga hår men de KAN bli mössa istället i brist på ork...

"Somna int tidigt i nån soffa ikväll nu" löd mitt råd från Tomas. Lät som jag skulle på fest och hade en karta öl som jag skulle dricka själv, men så var inte fallet. Men så länge vi inte ser nån tråkig film som alla blir insatta i och följderna blir att alla slutar prata så ska jag nog kunna hålla mig vaken!


Fjelle Fjonkan är tillbaka i staden!


Tjuvlyssnat.se / Sakerpåjobbet.hållkäften

En man 37 och en kvinna 20 jobbar på en industrifabrik och har just varit på lunch. Mannen kör truck och kvinnan paketerar, plastar, lastar osv. Mannen kommer till arbetslokalen 1 minut innan kvinnan, och då står kvinnans palldragare mitt i gången så mannen kommer inte förbi med trucken. När kvinnan då anländer 1 minut senare står trucken vid hennes pågångna arbete. Mannen hänger ut genom rutan på trucken på ett tjollrigt sätt och säger med ett leende "Öööh, vad långsam du är!". Kvinnan svarar "Haha det är ju du som är snabb, jag kommer ju!". Mannen svarar i sin tur "DU VET INGENTING OM MITT SEXLIV NINA!" ....Och jag (kvinnan), som går igenom min egna mening i huvudet EN GÅNG TILL blir lite små generad ändå men samtidigt väldigt glad att någon har min humor på jobbet. (dvs. sexrelatera nästan ALLT, pröva, de blir kul!)

Based on a jävligt true story. Hände idag på jobbet nämligen, lägg också märke till att han som är i "storyn" är INTE killen som är skadad som jag nämnde i ett tidigare inlägg.... Har en stjärna och ett miffo på jobbet!


hrmf...

En kul grej!

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
______________________________________________________

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?

Men hej bönan!:)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jo men lite skärpning också :)


3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Men ta och lugna dig...


4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Å jag kan göra mycke för dig men tyvärr inte jobba med *PIP*... (censur)

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Åker hemifrån nu så är hos dig på 2min, tagga!


6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?

Men yeah! 15juni, då kan vi ta oss dit ihop! Du bor väl i ursviken?

7. Vad vill du höra mest av allt?
Haha ödet;) så sjukt nice!

Har haft fullt schåååå!

Måndag - jobbade my ass off....

Tisdag - kände av träningsvärk i armar och ben från måndagens alla lyft och diverse på jobbet, jobbade, TRÄNADE FOTBOLL, hör och häpna... blev lite halv sne... fick SLÅ hörnor istället för att gå på nick (nicka som är de roligaste), fick spela mittback istället för toppforward....plus att kondisen är så långt ner i någerst att de va rent int så jättekul :(

Onsdag - Har jobbat 06:30 - 20:00, så snart ska jag sova! Har ont i varenda muskel i kroppen...skavsår under 5 av 10 tår.. man kan säga att jag är möööööör..

Torsdag blir också jobb, och KANSKE fotbollsträning, kan inte direkt springa med 5 onda skavsår under tårna...kan knappt gå som vanligt nu...



Prisa Gud! Hejdå Arbetsförmedlingen!

Anna Nordahl, ger inget att du leker Kissie, har ditt IP nummer vettuu;)

Gårdagen var helt jävla flippad! Jag & Tomas var påväg till hans kompis i Ersmark och fiskaa. DÅ ringer min mobil, de är dolt nummer, jag är så näääära på inte svara, men tillslut gör jag det.... OCH TACKA FAN FÖR DET, för numera jobbar Nina Lundmark på Nordic Light! Började redan idag och får jobba till augusti. Men kunde klarat mig utan en av grabbarna på min avdelning...en riktig skummis..om ni skulle se han skulle ni tro att han satt vid datorn 85% av dagen och att han älskade sin mamma mest av alla i hela världen, en s.k tönt...även om de inte är nåt fel med att älska sin mamma men jag tror att förstå var jag vill komma...hursom, blev inte direkt behandlad med respekt.


Vilodagen.

Igår for var vi i ersmark, såg film, pratade och hade faktiskt skittrevligt! Kom hem lagom till soluppgången. Och idag har jag varit lite olydig...När jag blev halvtvingad att städa mitt rum, gick jag ut och solade. När morsan sa att jag skulle börja med maten, låg jag kvar och solade. Trotsåldern är nog något jag aldrig riktigt kommer komma ifrån...

 


Satan vad bråksugen jag blev =D




Det fula med hela de där ↑ är att det är hon själv som har gjort pratbubblan.....



Skulle jag bo i ditt neighborhood skulle du få hundskit genom brevinkastet =D


Gårkvällen i bilder






Johnny's är ju givetvis en senap för er som funderade lite FÖR länge...

Igårkväll var jag Soffe och Sandra på kanotudden och grillade för kung och fosterland. Kom förbi massa fjortispojkar på moppe och trodde dom skulle få grillringen, ledsen att göra er besvikna....snorungar. (ps. nu när liks grillringen var upptagen kunde ni ju ha åkt hem och hämtat moppehjälmen så ni slipper krossa skallen mot gruset när ni kör så vårdslöst....bara en tanke) Nämen vi hade himla trevligt iaf, åt mkt korv, pinnbröd och diverse! Lattjade även lite fotboll och skuttade omkring=) Finns nå bilder men Sofia behagade inte vara vaken för att skicka dom så jag lägger in dom senare;D

Idag ska jag och Pillan cykla till skelleftehamn och se Clemensnäs - Umedalen. Och sen ikväll bär det av till Moröhöjden! Sen vore det ju ypperligt trevligt om solen behagade kika fram!

 

If today was your last day

Igår var jag hos Tomas på moröhöjden med lite folk, grillade, spelade buzz och umgicks, trevligt trevligt:)

Ikväll ska jag mysa med Sandra & Soffe:) tänkte grilla korv & pinnbröd med världens bästa Johnny's! Kan inte bli annat än trevligt, har inte träffat dom små liven på nästan en vecka.. :(


Lektant

Igår under dagen var jag som sagt hos grannen, Frida Holmqvist. Där även Mollie, Sofia&Penny och Vera&Tindra var. Och jag var ju bara tvungen att agera lektant åt dom små söta!=)


Nämnde jag att jag fick trillingar förra året? Nä trodde väl inte det, det hade varit
ren lögn...Lite suddig bild, men som ni ser hade jag fullt schåå!;D
Charmtrollen Tindra, Penny & Mollie.

Mina mobilbilder :













Disturbed




Madde vill dra med mig på Metaltown i Göteborg den 26-27 juni. Skulle ju va fan skitroligt men då måste vi öka ut mitt konto litegranna, så GE MIG JOBB!

Bäbisträff

Idag såg jag 3 barnvagnar utanför Fridas hus (grannen) så där hamnade jag också! (inte i barnvagnarna men i huset). Sofia&Penny, Vera&Tindra och Frida&Mollie :) Söta små pluttar. Man blir som sugen! Slänger säkert upp bilder senare=)

Ikväll ska alla typ ut på krogen men inte jag, jag far istället till min f.d kollega och vän Stina:) Har lite catching up to do! Blir nog kanon.

FÖR ÖVRIGT så vaknade jag upp i morse med ont mitt på ryggraden, kan de va så jävla illa att jag stötte mig i RYGGEN när jag svimmade igår?=/ Får hoppas det går över snarast!


Då skulle man va duktig men visst fan fick man skit för det...

Allt började med att jag for upp till stan, hämtade ingela på jobbet, åkte hem till henne....SEN tänkte jag "Jag kanske ska fara och träna direkt, för om jag går in så kommer jag inte orka sen..." . SÅ jag for till gymmet, cyklade rätt intensivt i 20min, sen bestämde jag mig för att löpa lite, hann springa i ganska precis 2 minuter tills jag blev jätteyr och det svartnade för ögonen...då klev jag av löpbandet och satte mig på en stol, men yrseln blev bara värre så jag vimlade ner till omklädningsrummet och låste in mig på toan. Där blötte jag ner hela ansiktet och satte mig ner, men det blev bara värre... så jag la mig på toagolvet som var svalt (höll själv på koka). Låg väl där i 2 minuter tills jag bestämde mig för att gå ut till bilen och sätta mig där istället...jag var påväg ut, gick upp för första trappen, mötte en tjej men såg verkligen inte hennes ansikte....gick vidare mot trapp nr.2, och när jag började närma mig den så blev jag så himla svag i benen, kunde inte lyfta dom. Så jag satte mig ner på nedersta trappsteget....sen har jag en lucka...för nästa gång jag öppnade ögonen låg jag på golvet och visste inte vars jag var....så jag har svimmat av å åkt ner på golvet...tur att ingen såg mig... i kallsvettningar, skakningar och tårar tar jag mig ändå ut till bilen där jag sitter och väntar på lite hjälp. För kände mig inte riktigt körduglig...



Boys and Girls, ät och drick ordentligt när ni ska träna! Jag vet det så väl men ibland är man lite för optimistisk..."Äh int göre nå.." ...-Ehm, jo det göre!

One Tree Hill ♥



















18 maj, måndag

Igår for jag över till Elin och fikade med hon, Anna & Madde. Anna och Elin tog körkortet i går så ett stort GRATTIS igen!=) Sen fick jag mig en liten present som säkert skall prövas tillsammans med Hatten jag fick av Sandra och Hanna;D

På kvällen igår åkte vi till Madde dit även Thea kom:) vi spelade kubb, skrattade, pratade, såg nästan en djurmisshandel..blev så satans förbannad.., drack sodastream, osvosv.

lite bilder.  






Söndagsparty

Var på bio idag och såg Änglar och Demoner, den var faktiskt bra!

Imorgon ska jag klippa mig! holamakaronii, lär inte bli så stor skillnad men:)


20 20 20 20 20 20

Då var man 20 år, tack för alla gratulationer, samtal och kramar! Födelsedags-dagen delades med min kära mormor. Födelsedags-kvällen delades med mina kära Soffe, Sandra å Fjelle. Mycket trevligt alltihop! Tacktacktacktacktack!

Man är väl ingen mediatönt ( ;) ) så jag har ingen bra kamera :( vilket innebär att jag måste vänta tills folk skickar bilder. Så det är precis vad jag måste göra! Men snodde en riktigt ful av Fjelle tills vidare!=)


nöjet är inte på min sida, haha världens fulaste bild, men en go keps;D

20 imorgon, 20 imorgon, tralalalala!

Sista inlägget innan jag far och förmodligen sista inlägget ända fram till söndagmorgon! För i morgon kommer jag inte sitta vid datorn (mormor har ingen så om jag inte uppfinner en med barr och kottar så blir det inget av och med tanke på att jag bara hade G i datorkunskap och naturkunskap blir det nog ingen.)

HA EN TREVLIG HELG!=)


Samma tid, samma kanal, samma namn, samma dag


Den här bilden är tagen ca. 15 år sedan, oj oj vad tiden rinner iväg,
imorrn blir mormor 79, och jag 20, herrejästanes så många födelsedagar vi delat:)

Gamla Godingar










1 day to go.

Jaha damer och herrar, imorgon blir Nina Lundmark 20 år. Gud ändååå! Riktigt sjukt, halvvägs till 40, men innan jag är 40 borde jag ha en karl och ungar men om jag inte har det så kanske jag blir en sån där tant som har massa katter, lr nåt. Vi får se..

Tänkte åka upp till stan en snabbis (höhö) och göra lite ärenden, ska köpa en present åt mormor bland annat. Men vad köper man till en kvinna som har precis allt hon behöver? Och det hon inte har är min plånbok för tunn för att skaffa. Knepig sits... NÅGONTING jag hatar att ge bort är lotter osv... skulle ALDRIG hända till nån annan än mormor tror jag, och det är bara för att jag vet att hon skulle ge mig trevliga procent av vinsten om den blev stor! Skulle nog vilja ta bort mig litegrann om man gav bort en lott där personen vann typ miljoner, skulle må så jävla dåligt....fyfy

Åker som sagt till mormor idag och kommer hem i morgon, nånting som kan lätta upp stämningen när man sitter och ser Postkodmiljonären är ju ett sms, så ös på för fan!:)

Imorgon på kvällen ska jag Soffe och Hanna vara hos Sandra och mysa med massa snacks, spel och onyttigheter! Mycket trevligt! Ses då Bruuuuds!


Dead by april


IQ fiskmås

Det är lika bra hon vässar en jävla blyertspenna och mosar in den i min aorta...


Hahahaha asså... ;D


2 days to go.

Sitter hos Ingela även idag och är hundvakt, snäll som jag återigen är. Var ännu snällare i morse. Ingela skulle upp tidigt och gå till jobbet men 05:48 knackar nån på min axel och min reaktion blir ungefär "Ehhmaasklirsnan"...Frågan blev "Nina! Asså du får typ en miljon om du skjutsar mig till jobbet!" ... "TYP" vägde tungt i den meningen...Jag klev upp, skjutsade, men fick ingen miljon, fick istället två chokladbollar (chokladbollar...en miljon, typ likvärdigt...)  

Jaja, kunde iaf inte somna om när jag kom tillbaks till lägenheten så här har jag suttit och sett Tyra Banks Show, Yes Man och Patrik 1,5 hittills. Ska snart hoppa in i duschen! Är det ingen som vill klippa till mig? (frisörsmässigt inte en snyting, fast nog får ni slå men då vill jag ha en slant..)

Två dagar kvar till 20årsdagen! Imorgon ska vi upp till mormor och hälsa på henne och fira oss (Både jag och mormor fyller år den 16 maj) Kommer hem vid middagstid på lördagen sen bär det av till Sandra där det ska ätas goda bullar, umgås med trevliga människor osv=)


Pimpelfångsten påsken 08

3 days to go.

Gårdagens onetreehill avsnitt var hur bra som helst som ni förstod av förra inlägget. Både skrattade och grät... huvva huvva, stör rätt fläskigt att det är 6 dagar kvar till nästa avsnitt!! Men bara 3 dagar kvar tills Nina Lundmark är 20år! Jösses amalia så länge jag har fått leva!

Är hos Ingela nu och är hundvakt, snäll som man är.


Så jävla bra avsnitt!

OTH  ♥♥♥


Tisdag

Dagen har sett ut som sådan, jag har varit duktig och krattat ihop alla äckliga löv på gården. Sen skulle Anna komma förbi och umgås för den busen har klarat teorin idag! Grattis igen!:) Vi gick iaf över till Frida som lyckligtvis nu bor två hus ifrån mig! Där satt hon och Vera med sina småbäbisar, riktigt underhållande!

Imorgon ska jag till Ingela och vara hundvakt, så blir väl kanske att åka dit ikväll då så jag slipper upp tidigt i morgonbitti... DÄR var allt det roliga och "roliga" jag hade att berätta. 
 


Frida,  vad hette din blogg?:)

May 11th, five days to go.

Man är som grym på det här med uppdatering! Har inte suttit så mkt vid burken som jag brukar, därför. Firade Elin & Anna i lördags, trevlig kväll, synd Nina fick i sig lite mkt där på slutet, annars var allt jättetrevligt! Sen fyllde fröken Nordahl rent år igår, Grattis=) Och Elin fyller på onsdag! OCH JAG fyller på lördag! big number!



TONIGHT IS THE NIGHT OF CELEBRATION!

Igår var jag Anna och Klein hos Elin och tog de ganska lugnt, satt nästan i en ring, pratade, lyssnade på musik, spelade kort, you name it:) Mycket trevligt! Vi skulle också styra upp en lek som vi kom halvvägs med så vi får se hur det artar sig! 

Ikväll är det ferreliferrelifest hos Anna för hon och Elle, med 1000pers minus några. Har inget å ha på mig men är taggad ändå =) SEE YOU GUYS!


Freaky Friday

"Every once in a while people step up, they rise above themselves. Sometimes they surprise you, and sometimes they fall short. Life is funny sometimes, it can push pretty hard, but if you look close enough you find hope in the words of children, in the bars of a song and in the eyes of someone you love. And if you're lucky, and if you're the luckiest person on this entire planet, the person you love decides to love you back."


My heart too strong, my head too weak, we'll always be competing, never know.

En dag fylld med funderingar, diskutioner, lärdom och ingenting. Morgondagen ser förhoppningsvis bättre ut. Sen på lördag hoppas jag solen skiner för jag är ruggigt sugen på brännboll, öl och trevliga människor!:)


Kort och gott.


Saturdaynight!

Är faktiskt riktigt taggad för Anna&Elins 18årsfest! Fy ändå =D


If today was your last day

My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride


Nickelback ♥

Man of Sorrows

Nu ska Nina Lundmark lämna datorn och ta en kvällpromenad. Hurtigt? Nae, har vräkt onyttigheter hela dagen så det är det minsta jag kan bidra till hälsan. Har seriöst inte gjort ett skit idag, fy bluttan...eller en sak har jag gjort, lagat mat åt samtliga familjemedlemmar, bra jobbat Nina! Äh de va väl inget.


Ungen visste väl inte hur en kondom gick leka med...


But only if you told me to

Just One more moment, that's all that's needed.
Like wounded soldiers in need of healing.
Time to be honest, this time I'm pleading
Please don't dwell on it, cause I didn't mean it

I cant believe I said I'd lay our love on the ground
But it doesn't matter cause I've made it up forgive me now
Everyday I spend away my souls inside out
Gotta be someway that I can make it up to you now, somehow.

By now you know that I'd come for you
No one but you, yes I'd come for you
But only if you told me to
And I'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know I'd always come for you

I was blindfolded, but now I'm seeing
My mind was closing, now I'm believing
I finally know just what it means to let someone in
To see the side of me that no one does or ever will
So if your ever lost and find yourself all alone
I'd search forever just to bring you home,
Here and now this I vow

By now you know that I'd come for you
No one but you, yes I'd come for you
But only if you told me to
And I'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know I'd always come for you
You know I'd always come for you

No matter what gets in my way
As long as there's still life in me
No matter what, remember you know I'll always come for you

Yes I'd come for you, no one but you,
Yes I'd come for you
But only if you told me to

And I'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know I'd always come for you

No matter what gets in my way
As long as there's still life in me
No matter what, remember you know I'll always come for you
I'd crawl across this world for you
Do anything you want me to
No matter what, remember you know I'll always come for you
You know I'll always come for you







Nickelback - I'd come for you
så jävla bra låt.

Show me how to live



always and forever

One Tree Hill, världsklass.



Är så jävla besatt att det kommer slå hårt när det lägger av...

I'd come for you



Ricketiticketibombom!


Skråmträskvägen

Nu kilar jag till Ingela och har förhoppningsvis en lugn kväll!



Adjöken!

Every song ends, but is that any reason not to enjoy the music?


solen går ju snart upp igen...

vad klååååååååån gör jag uppe nu?!


John Bluuund, John Bluuuuuuuuund, kom hit förfan!


Söndag

Kvällen ska spenderas med Soffe, ska steka lite:) Blir trevligt!


Avantasia & Bruce Dickinson




Fredagkväll :)

Igår cyklade jag, Thea och Madde till Bersan och köpte en mjukglass! Men kön gick ut till vägen så nog tog det en halvtimme innan man fick kyla ner sig. Sen på kvällen grillade vi lite pinnbröd och då hade Anna, Rosanna, Elin och Nicke tillkommit. Sen bar det av till Nordahls soffa, åt lite glass osv:) trevligt trevligt!


Valborgsbilderna


^ Den såkallade "knife of doom"


^Pinsch! (ne.)











RSS 2.0