Crawling back to you.


Everybody wants something, just a little more, we're makin a living, and what we're livin for.

September hittills har varit fullspäckat naaanting! Har jobbat och extraknäckt som röstmottagare under valet. Har träffat sjukt mkt människor, vanliga som ovanliga, nyktra som onyktra, gubbar som tanter, surmuppar som snyggingar. En 82årig gubbe till exempel, satt och pratade med oss när vi jobbade med valet. Han pratade och skojade på, och han ville inte ha hjälp av mig varpå hans anledning var att jag åt järn! Haha. Mötte även en surtant som trodde valet redan var uppgjort och det inte var värt att hon röstade. Jag hälsade på en man på ca 60 underliga år (om jag använder mina gissnings-skills) och det dröjde typ 15 sekunder innan han lyfte huvet och svarade "Vi är inte bekanta du och jag, så jag hälsar inte...", HAHA vafan. Sen till det bästa, just utanför röstningslokalen är det en brandpost som tack och lov var trasig så en riktigt trevlig handyman var tvungen att komma och laga den. Satt och glodde i 30 min, jag trivdes, vilken man!
Jag berättade för några kundtjänstkollegor hur trevlig utsikt jag hade haft, då dröjde det 45min sen kom en tjej jag jobbar med till mig med en post-it där det stod hans namn, företaget han jobbade åt och hans mobilnummer, HAHAHAHA! Behövde se telefonnumret EN gång för att sedan ha det inprintat i skallen förevigt, varför skulle han ha så jävla lätt nummer? inte mitt fel...

I torsdags var jag och min ktj-grupp och bowlade tätt följt av en brakmiddag och drinkar på Allstar, mycket trevligt. Allra bästa var att jag faktiskt vann bowlingen! Och eftersom det verkar vara Guds vilja att jag ska skämma ut mig så mkt som möjligt så hette den första drinken jag beställde "Fuck me I'm Allstar".

I fredags var vi några andra från jobbet som drog en afterwork på Allstar, men alla utom jag och Jessica avrundade tidigt. Då drog vi hem till mig, groggade och såg idol, sen vidare ut på Allstar igen. Och ja, två drinkar mindre hemma hade gjort susen..

Igår var jag hos Ingela och Thomas och myste med Wilma, Kito och deras nya kattunge som jag och Ingela kämpade hela kvällen med att hitta ett namn åt. I vanlig ordning försökte Ingela hitta ett namn som var sött och jag roade mig med alla dessa tant-namn! Sen igen i vanlig ordning vägrade Ingela låta mig gå hem själv, så Thompa och Kito följde med mig hela vägen hem, goa gubbar!

Idag har jag jobbat hela dagen, kom hem och snörde in en tvätt som jag just har hängt upp! Har även dragit in lite vuxenpoäng med att köpa glödlampor... hade väl egentligen inget val. I morse när jag gick in på toan och skulle duscha så dog ju lyset, så alternativet var ju att leva som en sork i mörkret eller handla efter jobbet..

För övrigt trivs jag skitbra på jobbet, saknar fotbollen, väntar på svar på magnetröntgen, saknar vänner, borde städa lägenheten...och sluta snusa...och börja träna...

En skriftlig update var ett tag sen!


Now I can't sing a love song , like the way it's ment to be, well I guess I'm not that good anymore, but baby that's just me.



Why didn't I keep going, and see it coming.


And history books forgot about us and the bible didn't mention us, and the bible didn't mention us, not even once.



Awesome.


You've been there, you understand.


Bon Jovi - Everyday


Take my shots while I'm still burning.


You are my angel, save me from danger, with you I'm no stranger.

Provocerade knäet en sista gång idag innan jag har magnetröntgen på torsdag. Fotbollsmatch i Bergsbyn. Det var orken som sa ifrån mest och ba liiiiite knäet, undvek å använda högern...ball. MEN MEN, I'm alive och behöver inga kryckor just nu så det verkade ju halvfunka. Hittar dom inget på röntgen är det ingen som vet vad det är för fel i knäet VILKET BETYDER att jag måste kurera mig själv eller play through the pain. BALL?!

Måndag, tisdag och onsdag jobbar jag 12-timmars-pass, 06:45-18:30, kommer troligtvis vara död psykiskt, kommer inte vara glad över att jag tagit på mig detta förrän nästa lön!

Nu blir det å snåläta lite hos moder innan jag trampar hemåt på det blåa helvetet.


Last kiss goodbye.

Blir ännu ett avskedstagande ikväll... Londontjejerna åker på tisdag så det blir att umgås en sista gång på ett bra tag ikväll, kommer sakna er.

A line of boxes in an open field, there's a million empty and there's one for real.

Har varit och käkat och bowlat med Stina idag:) Så här gick det...
Hyffsad snygg inledning var det iallafall på tredje serien!


'Cause the spaces between my fingers, are right where yours fit perfectly.

Jul 2006

Up and down the boulevard, their shadows searching in the night, streetlight people, living just to find emotion, hiding somewhere in the night.

Med den här sjukt nya bilden säger jag godnatt och lev å må!

Looking through distorted eyes, beautiful disaster, adding up a million lies, so much for “ever after".

Jag och Ingela som morgontomtar hos mormor 2006. (Blir typ rädd... ska inte uttala mig men om jag hade haft en åsikt hade det låtit ungefär så här...Ingelas mask är så jävla äcklig, jättelockigt skägg och kort dessutom, värsta flinten och sen tappa hon typ ögonen på mitten-bilden.. jag menar, JAG skulle bli rädd om den tomtemasken kom hem till mig!!) Och ÖJ, 3 månader kvar till 1 december ...my god... Och svar JA, jag gillar att ha morfars gamla overall när jag är tomte, och kolla vad mitt skägg ser lent och mjukt ut btw!

RSS 2.0