Men tommy, ta bort pungen från min rygg!

Har skottat CoopBygg taket idag med 4 andra! Dock inte hela taket men en bra bit påväg. Har nyss kommit hem från fotbollsträning, stukade foten...ajajaj. Det vart dom yngsta mot dom äldsta i spel. Och gissa, jo jag var en knatte! Haha och vann gjorde vi. Skulle inte påstå att det var min förtjänst men yeey!

Nu ska jag halka in i duschen sen datanörda innan jag drar in årorna. Kram å puss, du är en buss!


Tjenare undersåtar!

Ännu en dag avklarad på praktiken! Som ni vet har det snöat som satan i helgen, och hur kunde man tro att det skulle innebära jobb för mig? Fick ett samtal direkt jag kom hem, om snöskottning på CoopBygg (betalt arbete, mums). Så jag skulle ringa chefen på NMV och höra hur vi skulle göra men NO, hon svarade inte... men lämnade ett ej så charmigt röstmeddelande... "eeh, jo, så aaaatttttt...MMMM!" mkt utfyllnadsord, blä.

Klockan fem är det träning, känner mig nästan taggad för ovanlighetens. Så vi får se hur långt dom tjocka benen bär!  


Kollade igenom lite gamla bilder från gymnasiet och våran klassreunion vi hade i november och började som längta efter alla igen. Måste säga att jag diggade min namnbricka från klassfesten! Haha ja jävlar.. för er som inte förstår riktigt kommentaren så försök le åt mitt namn istället;)

On broken wings I'm falling and it won't be long, the skin on me is burning by the fires of the sun.

Växer snart fast i sängen, har legat och sett film sen kl.10 eller 11, beror på hur man räknar klockan idag! Nu blir det att agera städtant i mitt rum sen en prommis i det underbara vädret....

Och efter allt sånt så gissar jag att det blir att dra sig iväg mot Soffe :)



För övrigt är jag nalta öm i kroppen sen matchen igår, men det är rätt skönt ändå. Då vet man att man tog i, trots att det kanske såg vekt ut från publikens synvinkel men man får ha tålamod.

Jag är sugen på åka snowboard! Har inte åkt på svinlänge, börjar bli lätt fyra år sen... sen är jag också sugen på vinna 117 miljoner på Harry Boy men det kan jag nog glömma!

Simma lugnt!


06

Riding on an arrow

Hallå allihopa everybody!

Spelade första fotbollsmatchen på två år idag, var livrädd men gick väl inte heelt åt satan, vädret var ju inte till någons fördel direkt. Stora isklumpar och snö fulla planen... Men fick kriga på och sänka några mycklespelare, det kan man ju alltid glädjas åt som forward om man inte får näta;)

Jag är så fruktansvärt otrött just nu att jag vet rent inte vad jag ska ta mig till, alla ligger och sover eller är snart påväg hem från krogen. Jösses och här sitter man själv och äter karra och myser med mina babes! (katterna

Näe, nu kastar jag in handduken.. ska göra ett tappert försök till lite myspys på tumanhand med John Blund! Imorgon tror jag minsann att jag och Soffe ska slå våra kloka huven ihop och hitta på nåt!

Lev å mååå!


Enligt google bildsök så ser John Blund ut så här, blev väl inte lika sugen på myspys nu för lets face it... vi skulle få fula barn.... ja säg int' om 'e!

O'Learys

Ikväll blir det mat, hockey och öl på Olles!

Jag tippar att Mattias är snygg och att Claudia vinner Lets Dance ikväll.


SKÖN! Låter som en riktigt gammal 80tals dänga!

Whats not to like?

Jag har klippt mig idag! 420:- fattigare....

Nu sitter jag och Frida och skämtar om allt från barnmorskor och blygdläppar till bajs och fotbollstränare, Whats not to like? Bär snart av till träning.

Imorrn blir det partyparty, middag och hockey på Olles med underhållande människor, Whats not to like?


Whats not to like?


Servicebranschens Yrkesnämnd.

Jag och familjen drog till mormor i helgen och körde skoter och umgicks! Blev pimpling, yatzy, sena filmkvällar, tidiga mornar, fikapauser x100, morsan klev upp på 45år, bobtolkning osv osv. Mkt trevligt!



- SRY-utbildning
- 170 sidor fakta
- en veckas tid
- min hjärna
- prov i 6-8 delar
- imorgon


Oddsen talar emot mig inte sant?


Börjar min praktik på onsdag, blir ju lite spännande, det som inte lockar är 6 veckors obetalt arbete... men men, kanske leder till nåt om dom behöver folk och om jag är duktig!

Nu ska jag seriöst börja fundera på att dra in årorna, har varit uppe sen 06:15 tack vare min lillasyster som med omtanke väckte mig för att jag inte skulle försova mig men ACK så ledig jag var idag, och tack vare mina oregelbundna rutiner kunde jag heller inte somna om..

Lev å må!


Jävlart säkert!

Den här dagen har sugit röv på ofantligt många sätt...men -

Kalla mig Gud, mirakelkvinnan, gynekologen, människokännaren, jag har gått från 98% säkerhet till 100% när det gäller min katts lovliga extrahull. När hon kläcker blir nu nästa mysterium, måste väl bjuda på en gissning så jag säger.... i början på april.... 3:e?



Update 101

Grattis i efterskott till Anna Bergendahl, hoppas Europa gillar dig mer än dom gillade Malena Ernman!

Jag tror till 98% att min katt-tjej ska ha bäbisar igen!=) MEN, jag drömde inatt att hon fick. och jag var ju närvarande vid förlossningen. Och då kom världens finaste kattunge ut och jag skyndade mig ut och ropade in att dom andra skulle komma och se vilken fin unge hon fått, när vi kom tillbaka till kattungen så hade den växt så det såg ut som den var 10v och den hade fladdermöss-öron.. så jag är en smula rädd att de har nån weird betydelse, GÖR SÅ DET INTE BLIR SÅ GUD!

Igår började min städutbildning, det är en grupp bestående av 9 personer som går kursen. En ren och skär bitter pessimist, en kille som ser ut som jesus som alltid frågar "får man rätt på provet om man skriver si och så", 3 fordonskillar som snackar motorer osv och är rätt obrydda & barnsliga. En som sitter tyst på sin kant och lyssnar på tyst musik, en thailändare som är lite otydlig i sitt språk men det tycker jag bara är roligt! Sen återstår 2 personer, en normal tjej, och... HÖR OCH HÄPNA, TVÅ normala tjejer, jag är fan den ena! Känner mig riktigt bra för en gång skull.

Jag har seriösa sömnproblem, vaknade 03:32 i natt och var väldigt törstig, så gick till kylen och drack lite loka. Sen när jag återvänt till sängen för att sova tills väckarn ringer kl.6 så går visst inte det, så klockan blir 04:15 innan jag kan somna om....BLÄÄ! Sen i övrigt blir jag piggare om jag sover exakt 6 timmar än om jag sover 9 timmar. Sover jag 9 så är hela dagen förstörd, då blir jag svintrött och måste bara sova mer...


Nu får det nog räcka, ska hämta upp den andra normala tjejen om 40min och jag är inte ens lite klar trots att jag redan varit uppe i 1 timme! Lev å må!


min snygga katt-kille:)


Pensionärer köar in på Coop 08:00 every single day!

Från 8 personer som skottat snö vid Coop är vi nu 3. Jag, Malin och Fredde. Jävligt lustigt var när jag frågade Fredrik hur länge han varit förlovad. Han ba "Jadu det är ett bra tag sen, var när vi var i Cypern och vi förlovade oss den 16 maj 1989." HAHAha jag flög upp som ett cp för det råkar ju vara dagen då Nina Lundmark kom till världen.

Sen har det varit många roliga kommentarer från diverse pensionärer i veckan. Vi stod utanför entrén till Coop, jag var på taket och dom andra var på marken och körde bort det jag skyfflade ner. Då kom först en gammal gumma som höjde armarna och ropade "Heja flicka, heja flicka!". Strax därefter dom en barnfamilj därav pappan säger till sina två små döttrar: "Kolla flickor det är en tjej på taket! En riktig snögumma!". Sen kom det en gammal gubbe med riktigt gammal och skrapplig röst som säger: "He jer rolitt å si fruntimmren skott schnööö!"

Haha! Många gubbar är inte van å se gummor nån annanstans än i köket men tiderna har förändrats old fellah's! TROR det blir sista dagen imorgon, vore rätt lämpligt i och med att kroppen håller på säga ifrån. Har ont i ryggen, träningsvärk i armar och ben, skavsår under foten och på tårna och konstant huvudvärk.  

På toppen av all kroppslig smärta har mitt visa-kort gått av, grrrrrrrrrrreat! Hoppas ni som har sportlov har det bra, synd solen inte riktigt vill kika fram ordentligt! Men den kommer (har jag läst).

Har tränat fotboll fyra gånger nu och jag suger fortfarande men det tar sig (har jag hört).

Lev å må!


Boss!

Jag skottar numera tak! Har skottat taket på Coop sen i måndags, de är rent nå jävla lite snö... ca 1m på höjden och taket är väl ungefär lika stort som en 11-manna fotbollsplan! Har ont som satan i ryggen och har dragit på mig en förkylning men va klååååån. Ska skotta hela nästa vecka också tror jag.

Sneaky-list 4/3:

1. Jag och Malin Berglund har ingått i ett vad, vi skriver numera bara på engelska till varandra och den som först skriver ett svenskt ord får fara och handla en snusdosa och så generöst ge bort den åt den andra. I like!

2. Ikväll ska jag träna fotboll som jag egentligen inte orkar efter allt jävla skottande. Vilket i sin följd också innebär att jag kommer va minst lika dålig som jag var i söndags om inte sämre, illa illa.

3. Om Sofia bjuder mig på 3500:- far jag till grekland i maj, ingen press gumman;) HAHAHA skämt å sido, eller?;)

4. Jag var och träffade chefen på min kommande praktikplats i morse, hon var en trevlig dam och jag hoppas att jag får jobba där efter praktiken!

5. När vi skottat tak i veckan har jag varit enda tjejen förutom i måndags då Malin A också var där, men rackarn gick och blev sjuk så jag har skottat med killar och gubbar. Dom har även gett mig ett smeknamn... "Chefen", I kinda like it!


Kyss mig i röven

Jag har sån fruktansvärd smärta längs ryggen upp i nacken och i låren å överallt, om nån kommer och masserar så får den personen seriöst en slant. Om ni inte är toksugna så kan ni ju se det som en välgörenhetsgrej för jag dör förmodligen innan fredag om jag inte får massage...

Skotta ett oändligt stort tak, närmare 90cm hög snö, 5 personer... Ja mina vänner, tid är precis vad det tar, speciellt när man bara för ösa ner snö på ena sidan av taket...vilket resulterar mkt plumsande, långa promenader och huvudvärk.. dessutom är det ju värt att nämna att allt vi skottade ner från taket idag ramlar nog ner från himlen på samma plats igen... grymt motiverande att skotta när det snöar...

Dagens, kanske veckans bästa t-shirt:


Den ska jag köpa en vacker dag!

RSS 2.0