Bloggtorka nu, jag återkommer jävligt snart.........

Bjuder på mitt nya partytrick så länge!

Ashes and wine.

Var sjuk förra veckan och när jag kom tillbaka satt den här på min stol! Haha ja dom är för busiga mina kollegor, det ska tydligen vara JAG btw!!:O

Nya löpardojor!

Nu är jag nästan fattig, hejdå.

"Where I stood."


"They say love is supposed to hold the key, to life and eternity."


"So shut your mouth and hold me close."


"But something told me to run, and honey you know me, it's all or none."

Igår hade vi första träningsmatchen på fullstor plan, jag hade satsat på att orka 20 minuter men med lite vilande på planen orkades det längre:) Vi förlorade dock men jag fick sätta en strut! Vi får ta igen förlusten på nästa träningsmatch tjejer.

Igår var även 20mars, dagen morfar skulle blivit 94år, helt sjukt att tiden gått så fort.. helt sjukt, kan inte fatta att det gått 8år. Jag saknar dig fortfarande ♥



Idag fyller kära mother earth 46år, GRATTIS! Hela familjen var där igår och åt middag, umgicks, såg solsidan, osvosv:) 


"Everyday we face the same truth."


Grattis på 46årsdagen Mammie!


"The truth matters so tell it, no matter what."


"I can see where this is going."


"If I just breathe, let it fill the space between."


"Even when it's lost, it can be found."


“You cannot escape the responsibility of tomorrow by avoiding it today.” -Abraham Lincoln


Separate ways.

Min motivation (oavsett vad det gäller) svänger lika galet som en 5åring med egen kundvagn på ICA Maxi. Lite halvbesvärligt! Just nu svänger ganska mycket rätt bra i otakt, känns lite som ett stort kladdigt grötäckel..



"Even if the Earth crumbles under my feet."

Träningen gick röv, JAG BLIR SÅ NEGG!


"I'm with you whenever you tell my story, for I am all I've done."

Har ni en eller flera bilder på er själva från då ni var små som ni hoppas innerligt att ingen nånsin kommer se? Jag har ganska många såna, och min anledning till varför ingen bör se dessa är för att jag var så fruktansvärt ful under en period som liten. Jag hade en hårfärg som inte finns på någon färgkarta, glasögon som var bl.a. rosa och hade bågar som gick bakom öronen, luggen var obeskrivligt fult klippt, fula kläder osv osv. 

Eftersom det är söndag och folk sitter väl mest å surfar såna här lediga dagar så tänkte jag bjuda på en sån här otroligt ful bild. Finns självklart en historia bakom....

Historian lyder... var ca 4 år tror jag, och hade precis fått en cykel utan stödhjul (YES!), så jag och min frigolithjälm gick ut i vårvädret. Har alltid varit betuttad i fart så jag trampade för kung och fosterland, hann 100m tills det kom en nerförsbacke, lovely tänkte jag och trampade ännu fortare. Det var två killar som spelade fotboll på en gård bredvid backen, och oddsen borde ha varit på min sida men självklart inte. Bollen rullade ut på asfalten och hamnade framför min lilla cykel så jag flög över styret och med munnen rakt ner i asfalten... blev rädd som satan men klev upp, sopade av mig och agerade lite häftig inför grabbarna, styrde min cykel hem dom där 100metrarna och direkt jag såg mamma i hallen började jag tokflänna, och hon blev livrädd för att jag var blodig i halva ansiktet! 

Charmigt Nina, charmigt...

 


"Listen, okay, we need to take it back in time, when music made us all UNITE!"


"I could use a dream or a genie or a wish, to go back to a place much simpler than this."


"Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars."

Kickoff fest med jobbet i fredags, gympa, relax och käk på medlefors. Riktigt trevligt, hade varit ännu trevligare om jag låtit bli dom tre-fyra sista vinglasen! Känner mig typ bakis fortfarande...

Igår
låg jag och sov när det knackade försiktigt på dörren, bakis som jag var låg jag kvar och tänkte inte öppna.. det knackade igen, plingade till och med... då blev jag nyfiken och smög upp och tänkte kika i titt-hålet i dörren och just när jag smygit fram till dörren så öppnas brevinkastet och någon säger "Nina det är jag! Öppna!" följt av ett bussigt skratt.. haha det var Ingela och när hon öppnade brevinkastet var det enda hon såg mina fötter... måste sett lite roligt ut.. Senare så for jag Issa Ingela Thomas och Wilma till Elin och Mackan och umgicks, åt tacos och massa gott. Såg hockeyn och melodifestivalen. Nog tror jag Eric Saade klarar dig hyffsat i Eurovision även om texten i låten är lite mongo. 

Idag for jag Issa Ingela och Wilma på Stigs och fikade, blev smörgåstårta och nå gokakor, yummie! Nu sitter jag och väntar på tvättmaskinen, önskar jag kunde säga att jag väntar på diskmaskinen och att städerskan ska bli klar nån gång men icket, det får jag lösa själv.. VAR SÅ JÄVLA OSUGEN PÅ DISKA ATT JAG DÖR...

Möte med laget innan träningen ikväll sen blir det att kuta runt i bollhallen:)




"You got my attention at hello, we had this connection that wouldn't let go, there was something sexy ‘bout your voice, anything you say makes a beautiful noise."

La mig tidigt igår, typ 21:30 men det fick jag smaka på när jag vaknade av mig själv 04:22.. somnade tappert om till 05:15, har varit vaken sen dess! Kan fan inte sova längre än 7 timmar typ, riktigt störande.. blir en lång dag!

Ikväll är det firmafest på Medlefors, blir nog kanon!:)


Bilder från min avskedsfest på ktj 5/11 -10, har inte behövt vara ledig en dag sen dess;)

"You know someone is a great drumplayer when they can play on anything."

 


"It's enough, I've done all I can think of, chased down all my demons, I've seen you do the same."


"Baby why can't we just, just start over again, get it back to the way it was."


"I thought that I heard you laughing."


"Standing on the edge of forever, at the start of whatever."


"Yeah I can't figure out, just how much air I will need to breathe, when your tide rushes over me."


Anna är hemma nu!:)


"I can't believe that I'm, kissing you, you're touching me."

Jag råkar visst ha kärat ner mig i Loreen's låt, Sober.

"For all that we struggle, for all we pretend, it don't come down to nothing, except love in the end."


"To touch me, I know that I'm in reach, 'cause I am down on my knees, I'm waiting for something beautiful."


"Tomorrow comes and we're sober, will we feel the same or let it be? Will you be there?"



"Hey now, this is my desire, consume me like a fire."



"The night is almost getting over."


"Face to face, I'm losing sense of time and space."



"I know this moment will be over."



Loreen kör sitt bidrag till Melodifestivalen i akustisk version, "My heart is refusing me" följt av en tokskön låt som heter "Sober", tydligen hennes nya singel, jag ska nöta!!... Kom så väl ihåg henne från Idol, huuuuuuuuur kul som helst att hon syns i rutan igen, hoppas på fler låtar!:)

I'm losing my religion.

Jag, Hanna och Soffe for till Sandra vid kl.16 idag och började laga tacos med hennes föräldrar. Smakade rent ut sagt kungligt. Sen kom 10 tjejer till för att fika och umgås:) Var jättetrevligt så länge jag var där iallafall, for på fotbollsträning just före 20:00. Tack för en trevlig kväll och grattis i förskott Sandra, är mindre än 2 timmar nu tills du blir 20;) Har precis kommit hem nu och ska snöra i mig nå käk, duscha och sova. Jobb imorgon as usual, LEV Å MÅ!



Man kan ju bli en smula nyfiken på vad som finns i Norsjö/Noret
och då ska jag tala om att Sofia har stugor där! Gillar egentligen inte att skriva på kort, men vad gör man inte för slusan! Men kan nästan lova på min högerfot att det är Hanna eller Soffes tur nästa gång;)

Grattis imorgon Slusan!:)



vid kl.16 styr jag skutan mot slusan för tacos med henne, Soffe och Fjelle:) Sen kommer resten av gänget=) MYCKET TREVLIGT!

"Now I wanna leave but I'm lost."


"Be someone before you're gone."

Har just varit ute och kutat broarna med Pillan, var den jobbigaste rundan nånsin... blåste så äckligt mkt på södra sidan att det kändes som man stod still.. BRA JOBBAT ÄNDÅ! Nu väntar en spontankväll, Malin ringde och det resulterade till förfest hos Emma sen utgång med henne, Malin och Maria på Allstar:) SEE YOU!



Världens äckligaste bild, ser ut som en proffesionell rysk kvinna med det där läppstiftet (om ni förstår vad jag menar..) som Mia glatt lånade ut, men det bjuder jag på för det finns alltid värre!! (säger dom...)

"When you get what you want but not what you need."


"Although I've made up my mind."


Sticker iväg till slusan, raaaho!


Breakaway.


"Romeo wouldn’t change his mind. That’s why people still remembered his name, always twined with hers"


"Sången om flickan, flickan bredvid mig som viskar hallå."


"What we do in life echoes in eternity."


"I'm gonna stand till I get there, I'm gonna get there, me and my drum, just give me a chance, I'm gonna stay there."

Just hemkommen från fotbollsträning i tältet och en halkig promenad hem! Bra fart idag brudar! Nu ska jag trycka i mig nå mat, halka in i duschen och hoppa ner i sängen! Jobbstart kl.08 imorgon. Efter 2-3 omotiverade träningsveckor tror jag att jag hittat åt taggen igen, nu kör vi!




RSS 2.0