Ny vecka!

Var på gymmet 06:30 idag också, halvskönt att träna på morgonen faktiskt! Dessutom får man lite dygnsrytm. Upp samma tid i morgon! Annars idag har jag hittills bara legat i sängen å sett film, har blivit The Proposal och Gone in 60 seconds. Har sett båda innan men jag har en liten tendens att se samma filmer flera gånger.. ;P

Igår var det första advent, så jävla sjukt... vars har vi snön? Det regnar idag... så det dröjer väl... men men, längtar faktiskt tills det landar och ligger kvar!!


Premiär

Nu ska jag kila till stan och träna, sen hjälpa moder att julpynta hos broder. Sen ikväll blir det biopremiär på en väldigt efterlängtad film, tredje Stieg Larsson, Luftslottet som sprängdes! Ska se med Emma Lindström, trevligt trevligt:) Har väntat så jävla länge på den där filmen! Kommer bli en bra kväll.




Höjdpunkt 1 & 2

Klev upp 05:30 i morse för att vara på gymmet 06:30, how good am I? Va lite smånöjd att jag tog mig upp faktiskt.

Första höjdpunkten med den här dagen är att jag, Ingela och Tompa ska till Marre och Johan. I know, fifth wheel;) men jag trivs. Det är Bonde söker fru på schemat!


Tompa å Johan

Ingela å Marre


Sen till höjdpunkt nr.2 fast det som egentligen är roligast. Har berättat för några men nu får det bli offentligt! Jag ska bli moster! :) Så GRATTIS Ingela å Tompa!! Och lite grattis på mig som ska få en liten systerknodd:)




Grattis Grattis GRATTIS!


Blod, SVETT och curry

Jag bet mig i läppen på samma ställe 19 gånger igår... Guinness rekord?

Idag har jag varit duktig å gymmat, köpt snus, lagat mat åt familjen, gått en promenad, you name it. Men kan även nämna något jag nästan spydde av... Jag skulle åka hem från stan med 14:50 bussen, det står typ 15 pers vid hållplatsen, sen kommer en hel flock (minst 30pers) av tonåringar, vilket innebar att bussen blev rätt full. Och PÅ TAL OM FULL, tror ni inte att det kommer en fullgubbe med svidande svettlukt och tänker "Hm, vars ska jag sätta mig...Tjejen som har rosa mössa och har inpluggat mp3n och kollar ut genom fönstret ser väl trevlig ut? JAG SÄTTER MIG DÄR!!" ... trodde jag skulle spy, det var en sån här svettlukt som ba sticker i näsan, fy fan i helvete!! Som tur var klev han av innan Bergsbyn, och då kom en curry-doftande indier och satt sig bredvid mig istället, tacka vet jag curry.

Imorrn ska jag upp med tuppen å fara å träna, sådeså. Lev å må!



är som småduktig

Helgen som varit var en familjehelg rakt igenom, har varit lugnt och städat med andra ord. Jag har även hunnit söka tre jobb och imorgon börjas det med gym. Har snart testat alla gym i Skeå, haha, var först på Friskvårds, sen på Hälsostudion och nu blir det 360. Bäst å börja träna för sommaren 2010... lär ju ta ett tag å bli fit ändå..




HAHAHAHAHA


No expectations

Nu ska jag sova, sen imorgon bär det av och lämnas lite cv:n. Sen efter allt asskissing så bär det av till Syrran där det väntas Idol och ba myskväll.

Och ja, många funderade kanske över mitt tidigare inlägg om världens sämsta jul osv. Det kommer bli så pga att jag är en kyrkråtta.. och om det inte vore för sällskapet hade jag nog låst in mig på mitt rum, men förhoppningsvis kan dom lätta upp stämningen ändå. Får väl lov å köpa extra dyra julklappar nästa år (hrmf...)


playlist 16/11

David Cook
Melissa Horn
The Fray
Disturbed
Skillet
Nickelback
Ecanescence
Fall out boy
Hinder
Volbeat
Shinedown
Muse
Skid Row
Pink
Kings of Leon
Dead by April
Adam Lambert
Mando Diao
Takida
Alter Bridge
Avenged Sevenfold
Creed
Jack Johnson
Jordin Sparks
Within Temptation


Tomorrow is the beginning of how it's gonna be from now on.

Är inte JÄTTE aktiv här på bloggen. Men jag skriver när jag känner för det och ni läser när ni känner för det, bra villkor från båda håll.

Imorgon börjar nya uppdrag!



 Where words fail, music speaks.


Jag skrattade verkligen gott i dom där intima sekunderna i deras duett!


kuken..

då var det klart, kommer officiellt bli den sämsta julen ever..

Klassreunion 7 november i Piteå




Fanns typ över 100 bilder och jag orkar inte lägga upp alla, men här är några, fler finns på facebook! Lev å må!

En annorlunda kväll men ack så rolig

Den här konversationen skulle egentligen behöva en kopp svart med en ordentlig middag och eventuellt några år på nacken. MEN i brist på dessa resurser lät det ungefär såhär. Sofia skulle gå ut å poopa med hennes hund, avskedet såg ut såhär...




Klassfesten 7 november 2009

Igår var jag på klassreunion med min gamla gymnasieklass, underbara människor. Direkt vi kom dit så var det bordsplacering, och på varje plats var det en namnbricka med en kort beskrivning. Min löd "Nina Lundmark - Kiosktantförnedrande hångeltränare". Haha tror jag hoppar över förklaringen. På tallrikarna låg även ett schema för kvällen, fullspäckat minut för minut. Började med en tipsrunda, eller snarare en lite gissningsrunda. Frågorna var t.ex. Vem suger bäst? Vem kommer först? Vem tar mest i munnen? Vem har bäst hålvana? osv med tre alternativ på personer som var på plats. Sen kom tävlingar som skulle rätta svaren. Jag vann Vem suger bäst, haha varav tävlingen var att dricka upp en öl så snabbt som möjligt genom sugrör. Sen blev det dags för middag, och då stod även på schemat att Jocke skulle hålla i välkomstal, ingen kunde gjort det bättre.

På schemat var det även inskrivet allt från "Joel ger kindpussar laget runt", "Nina sveper sitt glas", "Joel har tryckarekurs" till "Kroppstwister", "Filmpremiär", "Gemensam rökpaus ute" och "Tyst minut". Filmpremiären var en film som ingen visste fanns, Ludde hade filmat på studenten, under champagnefrukosten, kyrkan osv. Kroppstwister var en tävling, 4st i varje lag, och istället för Högerhand-på-blå var det Högerhand-på-bröst, Huvud-på-mage, Vänsterfot-på-knä osv så man skulle med andra ord ta på sina lagkamrater! Jag, Jocke, Frank och Lollo jobbade på bra i vårat lag! Sen var det även en tävling som innehöll ölprovning. Två i varje lag, 6st ölsorter skulle man gissa rätt på, även vilket land det var ifrån och om det var ljust, mörkt, ale osv. Jag och Ludde var väl inte bäst, men alla var ganska dåliga, haha. Sen blev det även vattenpipa. Jag resumerar kvällen som bra! Kommer lägga upp bilder när jag får dom, men snör upp två bilder från Joels telefon så länge.


Här var några av dom som inte kunde komma, så under "Tyst minut" som stod på schemat samlades vi i ring runt dom här, haha ;D

Saturdaynight!

Igår åkte jag upp till stan och tog en fika med Sara, en middag med David, sen Idolmys hos Madde med massa folk :) myspys, fick för övrigt hjärtsnörp när Mariette hängde löst... usch fy å blä

Och idag har dagen kommit, då klassfesten går av stapel! Ska till Malin om två timmar och göra oss lite klara å så, sen skjutsar Krille oss till Piteå! Där det väntas buffé, lekar, överaskningar, utgång, efterfest, frukost, you name it. Ha en trevlig lördagkväll för det tänker jag ha! :)


Fick just ett mail....


Lollo nämde dessutom ett jävligt smaskig buffé!
HAHAHA JÄVLAR SÅ TAGGAD JAG ÄR!=)


kanoners!


Älskar dagens One Tree Hill avsnitt !


Tre bilder från Hej vin! (Halloooweeen)



Mycket charmerande fånge... jävlar så snett öga

kommer mera när jag fått Elles bilder=)

Måste bara dela med mig!

Har just suttit och kikat lite på www.tv4.se/idol, Hittade en spännande länk till expressen där idolerna svarade på frågor angående förälskelser, otrohet och konstiga kroppsdelar. Där framgick bland annat följande... Reza har varit otrogen, hon tycker inte alls det är konstigt att hon får ta städningen hemma och hon har även kört rattfull när hon bodde i indonesien. Mariette har också varit otrogen, hon tänder på vältränade kroppar (vem gör inte de?) och hon tycker Calles frisyr är het. Calle tycker Mariette är grymt snygg, han anser sig vara väldigt svår att leva med och han har tidigare blivit fälld för att ha vandaliserat en bil. Tove blir kär väldigt lätt, hon köper allt som är billigt oavsett om hon behöver det och hon har blivit bedragen. Erika gillar bad boys, hon tycker att Mariette är den snyggaste idoldeltagaren och hon har en tredje bröstvårta. Erik tycker Rabih är snyggaste idoldeltagaren, vore han tjej skulle han stöta, det mest romantiska han gjort är att han bjudit på en resa till tyskland och han tycker det är sexigt med tjejer som spelar gitarr och kan sjunga. Rabih anser sig vara världens bästa pojkvän, bäst på allt och han tycker det är otroligt sexigt med hotpants. Eddie drömmer om ett riktigt svensson-liv med villa, volvo, vovve, han föredrar handen framför ett one night stand för att han är rädd för sjukdomar och han anser att sexlivet måste vara riktigt hett för att ett förhållande ska fungera.


RSS 2.0