palla en vagel?!

har dragit på mig en jävla vagel i ögat...är rött, uppsvällt å jävligt fult....huvvaligen, jahapp Nina, vad haru gjort idag? Njaa, ba legat typ! Käka just en räkmacka, ska med 16:20 upp till stan å träffa Soffe, sen bär det av till Fjelle!





"Kallsup" me trocadero, mjao

Bring me to life.







Spain pain

Jahapp, jag var väl sämst då, Spanien vann bara med 1-0, jag tippade rätt fett med 3-1, men dom vann iaf å de borde ju va en liten bonuspoäng till mig!=) öhm, i övrigt då, jag å Soffe köpte kyckling, bea sås och chirre (smalt, I know?) och började promenera ner mot kanot, satte oss på det s.k sommarstället och stekte, myspys! Sen kom vi hem till mig och såg EM finalen, och gosade med mina små bäbisar som är hela 7veckor nu, inte länge kvar tills dom lämnar mig.. ='( kommer kännas ordentligt....</3


På det gröna, under det blå.

Har just städat mitt "äckliga groteska rum" som min mamma gillar att kalla det. Ska snart bege mig iväg mot konsum, träffa Soffe, köpa en sallad eller nå middagslikt + snäääcks, promenera bort och sätta oss vid vattnet, på en filt, en MJUUUK filt med solen raaakt i fejjan! Jävlar så najs!=) Kändes riktigt skönt! Sen ska vi ju givetvis se EM-finalen ikväll, Tyskland-Spanien! Och vem vinner den då måntro? Jag tippar 3-1 till Spanien. Om jag har rätt är jag BÄST!





Jag missbrukar kommatecken, hur fan botar man de? =S

bored.

Som jag trodde, har varit hemma hela kvällen, var chaffis åt Malin, Mia & Maria tvärt sen bar det av hem igen, vet inte om jag ens hade idits vara på festivalen ikväll..men de är nåt man aldrig riktigt kan få svar på. Fick iaf ett One-tree-hill-il ikväll så har sett dom 5 senaste avsnitten ur säsong 5, finns inte ord för hur mkt jag saknar det! ♥ Snälla låt det bli Augusti. Jag vill och hoppas att Lucas ringer Peyton, men jag TROR han ringer Brooke i slutet!=O

För övrigt var det längesen jag hade så här tråkigt en kväll, har inte haft i närheten av ett ögonblick då jag har velat skratta, ball.......?





fine!




Ful person?!



over and out.







Snygg-Matte!

Har just varit å sett Amy Diamond och ätit en tacotallrik på stan med Soffe, Sandra å Rebecka. Ikväll har jag ingen stadsfestbiljett så jag ska nog bara chilla hemma om det inte dyker upp nåt roligt, men de är väl tveksamt eftersom att dom flesta är å roar sig på staden. Får som sagt se vad som dyker upp!

Bjussar på en soft bild från igårkväll som jag har lyckats rota fram, på snyggMatte! Jag skulle gissa att bilden är tagen efter några öl ! haha men jasi, jag skulle inte tacka nej!


Amy Linnéa Deasismont

Amy Diamond, egentligen Amy Linnéa Deasismont, född 15 april 1992 i Norrköping, är en svensk popsångerska och skådespelerska. Hennes genombrott kom i början av 2005 vid tolv års ålder med låten "What's in It for Me". Den blev en stor hit i Skandinavien 2005 och höll sig på topplistorna i fyra månader. Hennes största hits hittills har varit låtarna "What's in it for Me", "Welcome to the City", "Champion", "Shooting Star", "Don't Cry Your Heart Out", "Big guns", "It Can Only Get Better", "Is it Love?" och "Thank You", vilken slutade på åttonde plats i den svenska Melodifestivalen 2008

Hör ni så författare-aktig jag är!=) ...........näe skämt å sido, de är knykt direkt från wikipedia... =$ ...Idag ska vi upp å se Amy! den lilla 12 åriga flickan (i mina ögon) kommer väl rocka lös torget!=) Men det stod lite roligt där uppe^, om hon var 12år 2005, så måste hon ju vara 15år nu, men alla 92or är väl 16år? fan de kanske int va så konstigt? kanske ba jag som smulat lös i kakburken!? öhm, men ska dit iaf å ösa till hennes buslåtar!

Hon kommer inte knäcka EMD för 1 miljon men hon kan ju va seväärd ändå=)


Eftersnack (stadsfesten)

Hämtade Soffe, hämtade Sandra, for till Hanna, lämnade bilen, vi fyra prommade till stadsfesten och gick runt och träffade folk och lyssnade på nice musik!



EMD
, asså kyss mig! Haha pojkband is back on track! (Jag bryr mig inte om att alla hatar dom, I love them, kanske mest the way they looked tonight) SAATAN SÅ JÄVLA NICE DET VAR, dom öppnar upp med "Jennie let me love you" och de va fettnajs! och FUULA dom är?! snyggaste jag sett på länge, Mattias, omg....♥ Nina har hittat en ny kärlek. Han var så jävla fräsch ikväll! got damn it.. min nya dream baby! HAHAHA yes sir! Sandra blev hyffsat nöjd också när Erik kollade på henne å log! hahaha riktigt nöjd och obetalbar min bjöd hon på!=) Det var fetnajs! Skulle kunna stå å lyssna på dom hela kvällen, låter kanske sorgligt men fy fan så charmiga grabbar! Hitta tyvärr ingen bild då Mattias var lika fräsch som ikväll men den här får duga!=)



Sen Europe! Dom drog ut på det som fan, "Carrie" spelades efter 45min och "The Final Countdown" var allra sista låten, men jag förlåter dom för att dom är så jävla bra live! Och när väl "The Final Countdown" kom så var jag och Sandra the last ones standing! hahaha vi hoppa å sjöng så det stod härliga till! 






Var också riktigt roligt å träffa allt folk!=)

Stadsfesten!

Fredag, Europe, EMD, Lillasyster OSV. Bara soft! HAha naajs! Ska dit med Sandra, Soffe å Fjelle! Blir najs! Tyvärr blire nyktert, det var inte tänkt så men när jag söp bort mitt körkort och var så dum å väntade med å förnya det så blev det konsekvenser, och orkar inte festa om jag inte får roa mig i tälten=] men men!

En sak att diskutera, om man är i ett förhållande och det kommer en äckligt snygg kändis, får man då busa? Det borde man ju få? hahaha de är ju en one-time-oppurtunity! tvivlar på att NÅGON skulle backa! Och till äckligt snygg kändis räknas inte gammgubbar, förutom typ Brad Pitt å sånna som har varit fräscha hela sitt liv men åldern har stigit!

    


Tänkvärt?;)
HAHaha jag skrattar ihjäl mig

holy makaroni

Tänk dig lite solljus på de där! holy makaroni så satans gott!
Förmodligen inte VÄRLDENS godaste langos på bilden men
det skulle HELT KLART smaka delikat!


SkagenLangos + Nina = Nöjd belåten Nina

Ikväll har Soffe å Hanna kommit hit å umgåts, vi har sett fotboll och myst med mina bäbisar ♥ ca. en vecka kvar.....I'm going down...way down...

Men ska väl försöka se det positiva i saker å ting iaf som t.ex. IMORGON är det Stadsfesten med fett S! sorgligt nog är jag inte speciellt taggad, men kanske lika bra det så slipper man bli besviken.. Har inget legg (supit bort körkortet, Heja Nina!) så jag kommer inte festa i morgon...huhu, inge öltält...='( Men det kommer säkert bli roligt, tvivlar inte på det! Det lär bli REEENT nå löst ös på Europe! omg! och jag kan inte VÄÄÄNTA till å få käka en SKAGENLANGOS! oh my fucking god så himla gott!! ←



We were supposed to be together

 






 

This will all make perfect sense someday,
And someday we'll know why I wasn't meant for you....



 


arbetsförmedlingen, kissmyass

skulle dit på möte idag, och när jag komme dit satt jag å vänta i jävlart en halvtimme utan att nån kom, då gick jag till receptionen och fråga varför ingen kom, Han ba "oj, shit, vi måste ha glömt å meddela att de är inställt..." MY ASS! åååh kunde ha sovit iställe! CP SATAN så jobbigt!


Ikväll ska jag med tjejerna till Elins stuga, hon bjussar på mat å grejer den där busen, blir nog kanonkul=) de vankas bad å bastu men de är nog snuskigt kallt i vattnet (A)


bus!

Ikväll har jag, sofia och hanna varit hos sandra och chillat=) här kommer det mera bus sakoor! läs, kolla upp och skriv in!

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Såhär:
N:
You can keep secrets.
I: You are great in bed
N: You can keep secrets.
A: You like yo drink


Skriv vad du fick=)

nå random=)

Jag gör som samma sak hela tin på dagarna så jag försöker sprida lite underhållning istället, kanske bara är jag som tycker sånt här är svin kul men hahaha de bjuder jag på!

Jag fick :
"I cuddled with a stripper because that's how I roll! "

Vad fick ni?

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Nickelback

Vet du vad de är för likhet mellan Peter Harrysson och en snusdosa?
(svaret hittar du längst ner på sidan)






















bläddra ner

















ah lite till


















äh va fan bläddra ordentligt!




















det lönar sig!
















- Båda innehåller 24 portioner


kjerran!

Det har varit en riktigt soft dag idag, la mig ju runt 6-halv 7 och vaknade runt halv 12 när Soffe ringde å väckte mig den lilla bäbisen! sen har jag bara suttit vid datorn HELA dagen, och just NU har jag roliga nyheter=) Fjelle ska få ta Kjerraan =] det gör mig så snuskigt glad för hon kommer få det bra där och jag kan hälsa på na =]




deep talk!
good talk!

sent in på natten ännu en gång

'Cause you are not alone
I'm always there with you
And we'll get lost together
Till the light comes pouring through
'Cause when you feel like you're done
And the darkness has won
Babe, you're not lost
When your world's crashing down
And you can't bear the thought
I said, babe, you're not lost

Life can show no mercy
It can tear your soul apart
It can make you feel like you've gone crazy
But you're not
Though things have seemed to changed
There's one thing that's still the same
In my heart you have remained
And we can fly fly fly away


sunday

jamen hej

pussar till mina kattbäbisar

666

Gud är skit förbannad? vaknade av att blixten slog ner i mitt huve! Satan vaa de brände till! (skämt å sido) vakna av ett FET dunder....jösses, snett..!


Lucifer är i farten....

John Blund! för helvete...

God kväll, god? eh nej, klockan närmar sig 05:00 och Nina Lundmark is still vaken, jävlar ååh så besvärligt! John Blund skulle ju komma vid 3 tiden, helvete, han kan man ju inte lita på! Ska ni på date med John Blund nån gång äre lika bra å ta med sig en kompis, för du kommer få vänta sönder klockaan, hoppas allla liggeer å sover riktigt jävla dåligt just nu! HAha nää..men typ, jag vill också sova...=(

02:22

Man blir rent snuskglad av den häär bilden, haha ja jag tackar ja!


my immortal

These wounds won't seem to heal,
This pain is just too real,
There's just too much that time cannot erase...

lost for words

............................................
............................................
............................................
............................................
............................................
............................................
............................................

tidsfördriiv.......

hahaha har så fruktansvärt tråkigt just nu så jag gör lite tidsfördriv.

Jag har...
(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade

( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö (inte så ovanligt tror jag?)
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(tror jag fan alla har haha)
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) har ätit middag med någon jag tycker om

(x) tror på det övernaturliga
(x) har hatat mina föräldrar
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
( ) sjunger i duschen (nån kan ju höra å bli döv)
(x) har sett någon döende
(x) har vibrerat av nervositet

(x) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) gillar inte då folk frågar mig saker
(x) drömmer ofta mardrömmar
() skulle kunna döda för någon
(x) skulle dö för någon (utan tvekan
(x) har ett smeknamn (cp,mongo,dumjävel osv) HAHA skämt å sido
(x) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan/stationen
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållit i en orm

( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet (tappa)
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
( ) önskar mig ett liv med en speciell person
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk (sve, eng och lite tys)
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel (OFTAST inte)
(x) drömt att jag varit död
(x) är dålig på att säga nej

(x) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte

( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten

( ) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
( ) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
( ) hatar mjölk
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd! (HAHA OJA!)
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta (Matt Bomer & Josh Duhamel) (jag vänstrar)

Midsommar=)

Tjena heeej! Kunde inte sova längre än 11 ÄVEN fast jag somna runt 5.... jösses! hur ska den här kvälleN sluta?;D ...jaaa nämen GLAD MIDSOMMAR förfan, kommer bli nyktert för min del, mkt pga halsen å de, men den håller klååån på bli bättre=) för FEST blire på stadsfesten! hur som haver...min midsommar kommer se ut som följande.....14:30 ska jag ner på kanotudden och leka nå lekar och käka med familjen m.fl, när saker och ting är klart där så beger jag mig bort mot Soffe! stackarn ska äta helt själv idag, du FÅÅR mer än gärna hänga med å käka me oss?=) Hos Soffe kommer jag hon å Fjelle vara och busa=) kommer bli mysigt! känner på mig att de kommer bli EN JÄVLA MASSA bilder! Så jag kan med säkerhet säga att bilder från ikväll kommer läggas upp senare! Ha en soft midsommar allihopa everybody! för det tänker jag ha=)


Fjellefjellz=)

Ikväll drog jag och Soffe till Fjelle=) Vi spelade kubb, guitarhero, tog lite kort sen såg vi en film=) var super trevligt! mysproppar dom där två=)

 

















HAha roliga bilder=) sorry att jag vinner i allt vi kör Fjelle!;)
Can't help that Im a big fat winner;)

Sitter å snackar med Fjelle nu för övrigt, kan int sova
hahaha tur du är underhållande=)


Ööh... okej...

Hej hopp lingon snopp!

Vad har du gjort idag Nina? - Sovit, chillat å sett vänner
Vad gör du då Nina? - Ingenting, ingentääng, ingääntääng
Vad ska du göra idag Nina? - Busa, buza å buuiiza


Nu ska jag bjussa på något som en 11åring skulle skriva
Min coolhetslista lyder:
1. Jag
2. Mig
3. Nina

Det som DOCK skiljer mig och 11åringarna åt är att jag
byter
inte namn på listan varje dag...it will stay the same foreveer!


standing at the edge of the earth.

Godkväll kära medborgare! Sverige, vafan...happ där tog EM-festen slut...well done ....höhö..NOT! Aja, förlust = slut på allt de roliga så de är väl bara att acceptera. Jahapp, annars då, nu sitter jag å chillar i sinne, spelar lite poker och kollar hur mkt flyt man har den här månaden, behöver pengar. Börjar inte jobba förrän v.29. Halvlångt dit!

Nu ska jag krypa till kojs och sova, och till alla er som har tänkt somna framför tv:n i fotöljen/soffan...tänk om........ och för er som har IKEA möbler, sovgott.

 

Kamel

LONG DAY, med dålig uppdatering! for till stan och skulle fixa mitt körkort, men när jag kom dit frågar han efter legitimation, HAHA dumfan, jag har ju tappat bort de =$ snopphuve....aah nämen så de gick int, assface....! Sen hämta jag bilen på morsans jobb, träffade Soffe också den busungen=) Ah nämen sen for jag hem, knapra alvedon, for till Rönnskär, jobbade, OCH NU ÄNTLIGEN är jag hemma=)

HEJ PÅ ER
! Ikvääll är jag trött som en kamel med två lärljungar på ryggen i det varma klimatet! JÖSSES, ska kanskee iväg till Soaf å kika på Sverige - Ryssland ikväll med soft folk, OM jag orkar, den som lever får se=)

Skriver sen ikväll! SO LONG!


Tre Kupor

Tjenaheeeej allihopa everybody! första arbetsdagen idag, var helt okej! Hängde med Mimmi hela dagen och lärde mig hur saker å ting ska skötas. Ska tillbaka i morgon och jobba från 14:00-18:30. Jag har också fått mitt schema för v.29-30-31-32=) Blir nog bra!

Kvällen har spenderats som sådan, mötte upp Sandra å Soffe utanför konsum, sen drog vi till Soffe, som har köpt ett nytt stativ till sin kamera, och om jag å Sandra skulle få komma till henne ikväll så var vi tvungna att lova att bli fotade av henne. haha klart vi "lovade". Sen när det var dags att fota så kom handen eller en kudde upp för ansiktet! HAHA, de va som roligt=) Vi chillade iaf, sååg tv, åt glass å pratade=) myspys!

Imorgon ska jag upp till stan och fixa mitt körkort (som försvann), sen ska jag häämta bilen på morsans jobb och sen bär det av till Tre Kupor å jobba, och för er som tycker att det låter som en BH (med plats för 3 bröst) så är det helt fel, hahaha, Det är en restaurang/café/kiosk inne på Rönnskär området!

Sovgott dear people!

Sway

Godafton! vaknade 09:15 idag, har aldrig sovit så länge på en hel vecka, har alltid vaknat mellan 04:00-06:00 och varit tvungen å gå upp för att ta mer medicin och SEN kan jag alltid sova lite till. Men however, Kjerran ligger på min rygg å sover nu den busungen! mysbarn!

Öj, är de någon som har en bekväm tanthoj/gubbhoj som den personen vill låna ut eller kanske till å med sälja till mig??=)


Don't stop dancing

Kvällen har sett ut som sådan: For å kikade på min träning och visade att jag levde. Vaar kul å se alla=) var ett bra tag sen nu! Har missat halva säsongen pga fotskada, förkylning och operation. huvva...iallafall, sen for jag hem till Soffe, vi for till mig å såg Eurotrip, pratade och myste med mina kattbäbisar=) dom har ju blivit hela 5 veckor nu.. jösses! Var jättetrevligt iaf!=)

Ligger å kikar på lite Vänner nu och ska skriva ett sista inlägg innan jag ska försöka somna! I morgon ska jag till Tre Kupor och få en guidtur=) riktigt skönt att Mimmi också kommer å jobba där samtidigt som jag, så man känner nån=]


^ SoafieLoafieMoafie=)

PUH BJÖRN, min nallepuh BJÖRN!

Mitt internet har kajkat hela dagen, pjuuuuh aatt de funkar! Den här dagen såg ut som själva fan till en början, sen ringde de i min telefon=) och de va Mimmi (puh) och den söta saken har fixat jobb åt mig på Tre Kupor i skelleftehamn! ÅÅh BLIR SÅ GLAD!=) ska dit i morgon kl.13:30. TACK MIMMI, precis vad jag behövde! iiiiiih =]




Ska snart hoppa in i duschen och sen fara å kika på min träning!=) Lämna tillbaks Annas tröja och träffa alla=). Det blir nog najs! sen kilar jag nog upp till Soffe en sväng å sitter på hennes bro! Blir nog inte så sen kväll för min hals blir bara värre å värre för varje dag som går å de är så jävla snett =/

Nämen de va väl som allt för just nu, skriver nån rad ikväll åå=) men för att sammanfatta detta inlägg, TACK PUH! (många tänker säkert "hmm, puh?", och JAA hon het de;]

Losing grip

Godafton allihopa everybody! Vaknade som vanligt runt 6-tiden i morse när medicinerna gått ur kroppen, så jävla jobbigt...blir värre för varje dag som går? de borde ju fan bli tvärtom? ...men men, de enda jag vill är ba att såren ska läka så jag kan äta och snacka normalt... Skulle egentligen till stan idag men ids inte eftersom jag inte ens kan snacka utan att de gör ont. Känns rent för tääääskigt att ligga hemma å vrida mig i smärta, när alla är åå jobbar och tjänar pengar..sånt gör en deppi.


ticket to fly

Asså jag sitter å gäspar och de ba rinner ur ögonen! känns som klockan är typ 03:00 minst!? men jag skyller på att röken från skolbranden tårar mina ögon fortfarande OCH gör mig trött! låter bra!;) Sitter å snackar & skrattar åt Sandra!=) En rolig liten prick! HAHAHAHa =] jösses=) Sitter å ser Vänner (igen), de är så snuskigt bra!=) kattungarna klättrar på mig (as usual). Är trött som fan, har skitont i halsen och bara väntar på att John Blund ska komma å somna me meee=] hihi=)


Vad händer i morrn då? Ska fixa mitt körkort, det försvann visst under studentveckan (lyckat....not).. öhm, sen kanske de blir å ta en glarre på stan med sluu om hon har tid! ;D vore najs! öhm, sen så har jag ingen aning om vad som händer..






"Ååh, därinne är ju min mattebok..."

For ju tillbaka och kika på branden med Soffe, Roe, Elle, Bullen å Klein! riktigt konstigt äre å kika....jösses, var dock tvungen å dra runt 21:00 för jag kunde knappt svälja mitt eget saliv utan att de var plågsam smärta..och just nu kan jag inte prata utan att det gör ont... fyfan så jävla ont... skjut me....

Just kommit tillbaka från branden, så jävla sjukt, barn och lärare gråter...och sötast var ungarna som sa "Ååh, därinne är ju min mattebok...", så himla söta... men de var ganska dramatiskt, nästan hela skolan brinner ner, stackars ungar....huvva...









Så jävla sjukt, ni ser ju...fy bluttan...


Just nu sitter jag å typ mår jävligt dåligt faktiskt, har aldrig, ALDRIG haft så här ont i halsen hittills....OMFG, skjut mig i huvet.... pain pain pain pain....  †

Hela skolan står i lågor, hoppas hela skiten brinner ner? neee...

Låg i min säng och chattade med Soffe lite i morse, och plötsligt skriver hon ba "Ursviksskolan brinner!", ja ba men va fan? =O ... Drog på mig en snygg mössa, Soffes mössa, en ljusrosa mössa, världens finaste mössa och tog bilen dit direkt! Bara när jag hade satt mig i bilen hörde man ha sirener i sinne! Och när jag kom dit så brann det sannerligen!














Ska tillbaks dit nu å kika, hela skolan brinner tydligen nu, kommer rasa närsomhelst......

Calling all angels

Hello allihopa everybody! vaknade kl.07:30 idag, typ sovmorgon? jävligt jobbigt iaf...VÄRSTA MORGONEN HITTILLS, hade så förbannat ont i halsen, kunde inte svälja alls...fyfan, inga värktabletter hjälper heller, blir galen... och jag tycker de är jävligt jobbigt å inte få äta så de här är en riktigt fet utmaning för mig... =$

Vad händer idag? Hmm, ingen aning faktiskt, får se vad som dyker upp! ska iaf mysa med mina små kissebäbisar! bara 3 veckor kvar tills dom inte ska bo i mitt rum nå mer... ='( ..Kommer bli fetjobbigt.



Bilder från Fredagen den 13:e @ FjelleFjellz


    
     
   




Lägger in mer bilder från JOYPEAK senare!=)

Konstantine.

Visst i satan äre LÖST med ny musik i världen just nu? eller va vet jag, kanske ba är riktigt dåligt uppdaterad! Ska leta fram nå soft musik, och JA, jag hittar mkt som JAG tycker om, men inget som jag vill skicka till nån typ? och absolut inget nytt...... JESUS KRISTUS, PLZ ge oss mer stjärnor till världen!


only fooling myself

Riktigt trevlig kväll ikväll, Soffe, Sandra, Fjelle!=) for å såg ett riktigt bra band på Joypeak runt 19:30, The Listening. dom va mycke bättre än väntat!=) Sångaren och trummisen var goodlooking så de va ju extra roligt å kika!;) Sen for vi hem till mig en sväng å gosade med miina totalt levande gossedjur! Mina små ögonstenar <3  For sen tillbaka tilll Soffe och fettade oss! (Nedanstående text får läsas på egen risk, från 15år)
- TYVÄRR, så inbillade jag mig att jag kunde käka, för de gjorde inte så jätte ont å svälja om man "blötte ner" och tuggande ordentligt och sköljde ner med vatten (de låter sååå delicious?) MEN, jag har snuskigt jävla ont nu och de var nog en riktigt dålig idé och äta sånt jag inte borde! tänk om de tar längre tid innan de läker nu osv!=/ ÅÅH balle...

Ska typ he igång en film nu å knoppa in! Hoppas alla har haft en soft dag med mycket godsaker och trevligt sällskap!=) Det har jag iaf=) hihi

Tror för övrigt att jag har tagit riktigt FÖR MYCKET alvedon idag... Äre någon som vet UNGEFÄR hur många mg eller g som är LAGOM?!


Joy!



Här tror jag minsann vi står å funderar på om vi ska köra speedshooting.



Och här har vi också Johan Ivansson, snyggast på stället! ;)


Joypeak!

ahmen jomen nämen! drog till Soffe i morse där hon och rebecka var, sen drog vi ner mot kopparhallen där vi mötte upp Sandra och Fjelle!=) vi gick till Joypeak och busa! testa speedshooting, såg folk spela innebandy, dansa, sjunga, underhålla osv=) Jag var RIIIKTIGT taggad på å måla mig som en tiger eller nåt i ansiktet, men ingen annan ville göre och man vill ju int va målad själv :$ Jösses, sen ville jag hoppa hoppborg men de är ju sån där jävla åldersgräns! blir galen... man måste väl få ha kul även fast man är 12+??

Nu är jag hemma iaf, ska käka nåt..får se vad de kan tänkas bli, haha glass? Sen ska jag tillbaks till Soffe, där samtliga från förmiddagen ska ses å umgås=) blir fetnajs!

HOWEVER, en liten WISH från mitt håll, hoppas du har fått iaf ett litet blåmärke sandra=] HAHAHA :$


värst på morgonen sen joypeak

vaknade rent kl.4...har så jävla ont i halsen idag=/ åååh bläää....usch.. katterna och halsen låter mig inte sova=( fy bluttan! kallsvettas å har t.o.m ont i magen nu! huhu hur ska detta sluta.......... 




Blind dating

KVÄLLEN HAR SETT UT SOM SÅDAN:
Jag och Soffe for till Fjelle!=) Vi drog bort mot Hemmakväll och hyrde en film, Blind Dating. Den va hyffsad=) han va så himla söt han som va blind! hihi=) Sen drog vi ut, Nina&Soffebike och Fjelleskate. HUR coolt äre inte å skejta? DAMN, jag ska lära mig! fy fan va grymt!=) Sen for vi till en lekpark å lekte, Fjelle utmana ödet lite (fredagen den 13e)....ni ska få se när jag får bilderna!=)  Sen for vi tillbaks till Fjelle å spela mariokart! jag vann;) HAHA typ!;) Kommer bilder från kvällen sen, när Soffe behagar skicka;) DE VA EN TOPPENKVÄLL!



- Men Nina, hur äre med din hals å de då??=/
- Jadu, Det KUNDE ha varit mkt bättre men de går framåt
- Okej vad bra! kan du äta å så nu?
- Intressant att du frågar, jag åt lite chips idag men var typ tvungen å MALA ner dom sen skölja ner med vatten, tror int de var så bra men DET GÅR FRAMÅT!
- Okejokej, Lycka till!
- Thank you sir!

skitzofreni?

räkmacka

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH! SÅ JÄVLA JOBBIGT! VILL HA MAT!
HELVETE.....Just nu sitter familjen och käkar räkmackor </3 ...vill ba skjuta mig i skallen! HUR GOTT ÄR INTE DE? Nämen jag fick ju äta en glasspinne BREVE, motherfucker..... ÅÅÅÅÅÅHH, satan så orättvist =$ ...usch usch usch...

Ville ba säga att jag är jättesugen på en räkmacka ='(

Friday rahoo?

"God"morgon! numera vaknar jag alltid före kl.07:00...kan någon människa förklara de? -Öhm, typ, du har så ont i halsen på morgon och kan inte svälja ens ditt saliv utan att de gör ont? -Bra svar... BAJS! Nu ligger jag å kikar på Vänner (as usual) sen har jag två kattungar sovandes på min rygg och den tredje ligger bredvid mig=) dom är så söta dom små liven!

Jahapp Nina, vad händer idag då? -Jadu bra fråga, hade tänkt ta en rejääl kaka av alvedon och hoppas på å bli frisk fortare? min röst är helt jävla cp =S hahaha åååh super jobbigt...

Måste förbi på arbetsförmedlingen också med min "utmärkt, fina röst" och fixa nå saker.

Sen äre ju även JOYPEAK 2morrow, hoppas man kan fara dit en sväng, skulle va som trevligt, hihi=) Här är en bild från förra årets Joypeak om jag inte är helt bakom flötet?



Haha de roligaste med förra årets Joypeak var ju att dom hade satt upp en brevlåda där man fick skriva ett brev till Gud :$ (HAhahahahahaa)

DELICIOUS

Nice suprise för Nina Lundmark, Soffe komme å hälsa på idag! Himla trevligt med sällskap!=) har ju iofs haft sällskap men inte så pratglada sådana (kissebäbisarna). HOWEVER, kom Soffe och vi myste med kissekatterna och fotade osv=) Sen begav vi oss iväg mot Soffe där jag sitter nu, känns bättre i halsen, men sämre i rösten + att jag ANAR att jag KAN ha feber=/ huhu. Tänkte iaf lägga upp lite söta & charmiga bilder på mina sötnosar nu, here they come!








Truuuuue Loooooove! (L)



Nu sitter Soffe å äter en DELICIOUS måltid, Kyckling, bulgur osv. HOPPAS DE
SMAKAR
!;) hahaha Åt just upp min päron-isglass så jag får väl va nöjd!
Kommer typ inte kunna käka nån riktig mat förrän KANSKE
nästa vecka...jag ber till Gud och hoppas! Är svin sugen på
bara en varm, goddoftande, smakrik middag! </3


HAHAHA så jävla sorgligt, ääh jag gillar alvedon och vatten också
de är ju jävligt smaskigt!

freedom

fy fan vilken sneaky dag... som jag skrev i tidigare inlägg, värsta dagen hittills... men jag knaprar tabletter och isglass och hoppas på de bästa!=) Soffe ska komma hit å hälsa på mig idag, blir najs=) hoppas jag inte skrämmer iväg henne med min "icke-jag-röst". låter helt förjävlig, men men...

Ska förövrigt på prövning/praktik på Andrés Hembageri med hopp om förlängning=) Det börjar på tisdag så jag hoppas jag är hyffsat kry då=)

FÖR ÖVRIGT, ni som verkligen inte behöver ta bort halsmandlarna, gör de fan inte! Hahaha vill inte skrämma dig nu Nathalie (om du läser), men KRÄV att din läkare skriver ut en bunt med starka smärtstillandee mediciner! annars ÄR det plågsamt!=] =(


Är jävligt sugen på dra iväg någerst å va FRISK!!


asshole day

vaknade för 4 timmar sen och jag har aldrig haft så ont om idag, aldrig vaknat med så plågsam smärta....har FÖRSÖKT så goott jag kan att käka Voltaren & Alvedon men de är inte skonsamt för halsen å svälja. Sitter å käkar en isglass nu, DE ENDA som funkar... Hade gärna följt folket och sett släptåget idag på Ursviksskolan, men tur att vädret är sämst i världen så behöver jag inte gå miste om allt för mkt!!

Ligger i sängen nu med 3st små kattungar springandes upp å ner på mig. Dom är så jävla söta!! Kommer avlida när dom ska flyttaa =(




♥ ♥ ♥


Voltaren

Nu var jag opererad.
Satt nervöst i väntrummet 13:30 igår, jag var sneaky och hade smugglat in min mobil på lassa så jag skulle ha nå å göra=) Efter ett tag kom en läkare och hämtar mig, får sätta på mig en sån där vit "lasaretts-skjorta". Sen går vi in i operationssalen, jag lägger mig, en sköterska trycker in en nål i armen som gör fet ont, sen söver dom ner mig (skit lustig känsla)...sen vaknade jag på uppvaket... fy faaan vilken smärtaa... jösses! låg där i drygt en timme tills dom rulla iväg mig till rummet jag skulle sova i...fick lite smärtstillande och en piggelin sen tryckte jag på tvn... bara kassa grejer så då tryckte jag på "larmknappen" haha den man får trycka på om man vill nåt, och då kom en sköterska in med en lista på alla filmer dom hade så då vare bara å "pick and choose". Filmerna jag hann se innan sköterskan tyckte jag skulle sova (03:30) var: RatRace. Gone in 60 seconds, Mr.Deeds. sen lite kassa tvprogram. och som vanligt, INGEN film jag INTE har sett förut, vem engagera sig i nån ny film efter en operation? Ne. inte Nina Lundmark iaf. Fick fara hem kl.09:00 i morse, har haft SATANS ont sen dess, för jag fick inte hem nå smärtstillande typ, bara voltaren som inte funkar... blir galen.... =(

Får hoppas de blir bättre inom kort iaf!!!



Tänkte bjussa på lite softa bilder också som blivit tagna dom senaste dagarna=)











^ ^ Mina älsklingar <3




HAhaha jävligt rolig lek (A)

Pluttskalle=)



OCH DEN ABSOLUT SÖTASTE/ROLIGASTE BILDEN!! :
Haha Sluu, Soafli och Hannafjell hade en tyst minut för mig
igår ifall nåt skulle gå snett på operationen, men tack vare dom
så är jag back on track (snart iaf)
ROligaste är ba att man ser att Soffe och Fjelle håller på
garva ihjäl sig! HAHAHAhahaha

Operationsdagen

mindre än 3 timmar kvar till CUT.... asså fy fan, sitter å typ halv bölar för jag måste typ ta ut min tungpiercing.... och om jag gör de så läker de igen på ungefär 4 timmar! jag dööör... ååååååååååååååååååh!!!!!!!

Nääe hörrni, nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte luktar bajs när jag ska sova på lassa...men allihopa, ni får ha de så bra iaf! vet inte hur aktiv jag kommer å kunna vara i bloggen men ni ser väl ! 

Tre ord som beskriver min känsla just nu:
FYFAN               AJ               PIERCING </3



^^ int min.

PS. Det ger typ inget å ringa mig eller någe dom senaste dagarma för kommer inte kunna snacka riktigt, men sms går utmärkt!;) 070-281 04 26. Keep in touch!

dagen innan OPERATIONEN

Jag fick en briljant idé ikväll! Var sugen på å busa och överaska lite så jag drog med Soffe i planen och vi drog till FjelleFjellz, som var nästan helt ovetandes om våra planer ;) Så de gjorde vi, å de va fet naajs=) Soaf tog nå bilder men hennes internet behaga ju int å funka så hon får vänta med å skicka! men de kommer=)

FÖR ER SOM INTE VET - så kommer jag ligga under kniven i morgon...och för er som inte riktigt har alla indianer i kanoten så innebär det operation. Ska ta bort halsmandlarna....så kl.13:00 i morgon tycker jag att ALLA ska tända ett ljus och ta en tyst minut för Nina Lundmark, för att nåt ljushuvud KAN snitta av kroppspulsådern av misstag...men förhoppningsvis händer inte de, men OM, så vill jag ba säga att jag tyck om er supermkt (många SKA känna sig träffade)

Skriver ett inlägg innan jag drar dit i morgon också!



HAHAHAHAHAHAHA var ba tvungen =]
Kirurgen kanske snittar mig å sticker.....


Lev å busa, man ska typ inte snusa.

Everywhere we goooo!

Nina Lundmark har grävt upp fler bilder från studentveckan!=) Here they come!












^^ Bilder från klassfesten den 1/6






vad gör jag?! HAHA



Everywhere we go, Everywhere we go, People wanna know, People wanna know,
Who we are, Who we are, Then we tell them, Then we tell them, We are the PYRET!;)


^^ Bilder från förfesten innan lärarfesten den 2/6!


Ska lägga upp mer bilder från själva STUDENTEN sen idag typ=)


What happens in Vegas

Gokväll allihopa everybody!

Kvällen har spenderats med Fjelle å Soffe! Mycke trevligt=) Var först hos mig och myste med mina kissemissar som har blivit hela 4veckor nu =] dom springer omkring å grejer! Får lägga ut bilder snaart=)

SEN bar de av till Soffe och såg "What happens in Vegas" med Ashton Kutcher och Cameron Diaz. Den var typ bra=) SOFT!! och NU, spöade jag just Fjelle i "4 i rad" ett antal ggr;) HOHO. ska nog se lite mera Vänner nu för ovanlighetens skull!=) DET ÄR SÅ SNUSKIGT ROLIGT!=)

Have a nice kväll sir!  


Söndag=)

Hej hopp lingon snopp! jag är skit trött å de är fjelles fel? ;) HAHAa nästan! eller inte alls?;D HOHOHO idag ska jag bara softa tror jag=) blir å träffa soffe ikväll, hon kommer hem från bornholm så de blir najs :D


OCH BJÖÖRN, älskling, varför kommer du inte å hälsar på mig?! en KLAR besvikelse att du inte kommer å roar mig på Stadsfesten, men vi får höras senare! Hänger nog med utomlands när du ska vila upp dig;) KYSSSSSSSSSSSSSS!!

Lördag!

Var å chillade hos Roe igår med lite film, tv, jordgubbar, chips å snack=)

Legat  å sett Vänner hela dagen idag! JAG STORTRIVS!!

Vill köra repeat på den här veckan asså....ÅÅÅH! <3



1 år!

Nina Lundmark har nu haft sitt körkort i exakt, EXAKT ett år om 45minuter!=)

I övrigt kan jag inte förstå att jag har tagit studenten...ååååååh var tråkigt, vill ba uppleva dom här 3 åren igen=] BÄST! Sitter nu och nöter vänner som vanligt när oth har uppehåll ! hahaha


ÖS!

love.

Idag har det verkligen slagit mig.. det kommer ALDRIG bli som det har varit, jag skämtar inte...jag har bölat idag! SÅ JÄVLA SORGLIGT! blir galeeen, IT'S A FAT BLACK HOLE IN MY HEART!♥ världens bästa klass utan tvekan, ni är som en familj!

Lycka • Glädje • Saknad




















Jag älskar er!


Nyvaken efter Studenten!

Dagen efter Dagen! allt är slut nu... åh jag har typ ångest...................
Hur mår vi då Nina? - Njaa, baajs & lagomt! Tror jag gick fan flera mil igår! Vi i klassen och nåra till var på Manhemskajen först, sen gick hälften till Isak (jag osv.) och satt där ett tag, sen gick vi efter strandpromenaden (Där träffa jag freejjingen;) Sandra vet vem=D HAHAHA var ba tvungen) bort till Balder där de va nå röj! (tråkigt dock men) ah. SEN har jag för mig att vi drog till Joel sen station, MEN i skallen VET jag att jag var förbi i bonnstan?! Hur kan man förklara det? Ah de må va hänt, men vi gick in på station iaf. och jag fick inte stanna därinne så länge för jag hade smugglat in sprit och blev upptäckt....=(

Idag har jag INGEN som helst ANING om vad som händer! Har typ ont i hela kroppen!

Bilder från i veckan kommer som sagt senare!=)

KÄRLEK!

Jag har The time of my life! (L)
Bara resten av festen kvar nu klassen;)

STUDENTEN IDAG!!=)

Men tjena goodmorning allihopa everybody!!=D
Uppe med tuppen idag! har redan hunnit duscha när klockan är 05:40. Vi ska träffas med klassen strax efter 08:00 och ha champagnefrukost med jordgubbar och mys!=) ÅÅÅÅÅÅH IDAG ÄR DAGEN jag väntade på för 3år sen! IDAG ÄR DAGEN jag väntade på igår?! JAAA EXAKT! kunde inte somna förrän 2-3tiden och ÄNDÅ är jag uppe nu!=) Jäävlar ååh=] Det är som en unge som väntar på sin födelsedag eller jultomten typ! Har så snuskigt höga förväntningar på idag också...hoppas det blir jätte bra ALLTING!=) skulle ba tvärskriva=) Hoppas dom flesta kommer till torget också! DÄR blir de garanterat ös!=) eller iaf innan om int annat;) VI SES FÖR FAN!=D


Bilder från Klassfesten!

Sitter nu med färg i håret och har just fått lite bilder från i veckan som ni ska få se=)


   
    



Hahaha jaa det var några av bilderna
som inte behövde censureras!;)

Kommer mer sen!

FAKTA om veckan!!=)

Jamen Jo HEEJ! har inte varit så aktiv pga att jag har haft fullt upp hela veckan! Ska repetera litegrann som hänt och berätta nyheter! det har sett ut ungefär så hära:

KOMMER FÖR ÖVRIGT ATT KOMMA BILDER FRÅN HELA VECKAN SENARE!

Lördag - Lagfest - LAGOMT!
Söndag - Klassfest - SPÅRAD!
Måndag - Lärarfest - SPÅRAD!

Lagfesten ägde rum på Örjanshallen i skelleftehamn där vi åt god mat, drack god öl och gjorde roliga aktiviteter som t.ex. Bowlade och körde 5-kamp!

Klassfesten började nere på Kanotudden i Ursviken där vi satt på en filt och drack öl och pratade tills alla kommit. Sen drog vi igång brännboll och lite lekar! Efter ett tag gick solen i moln och då promenerade vi till Johan, där vi hoppade studsmatta, lekte mer lekar (som fet spårade) och vi rappade till och med en klasslåt HAHAHA råå ful men ja, (halten var hög). Sen fick vi skjuts upp till stan till Ella först tror jag (minnet började svikta). Sen gick vi en promenad då det mesta spårade i sinne.. Jag och Nicke gick vilse på Älvsbacka (?) Sen kom vi fram till Isaks lägenhet till slut där allting spårade ännu mer!

Lärarfesten inleddes hos Ludde. Vi förtärde lite alkohol sen promenerade vi från Norrböle till Balzac och sjöng oss hesa. När vi var framme var det matdags, en buffé stod å väntade på att bli uppäten. Sen spårade ju givetvis den också! (För ovanlighetens skull). När rektorn hade stuckit från Balzac började resten av lärarna släppa lös och gå till baren! (Jag älskar min skola) HAhaha så jävla roliga! Det blev mycket minglade och hängade i baren, sen drog vi därifrån vid 1-tiden då jag, Viktor och Anton drog oss mot Statoil Norr och avslutade kvällen med en French Hotdog (Mumsfillibabba)


IDAG OCH I MORGON:


HAhaha så då vet ni ungefär vad jag har sysselsatt mig med! Igår la jag mig 12 och sovde jävlart 8 timmar!=) var längesen jag fick sova så länge! Sen drog vi upp halv 11 till stan och fikade/hoppade studsmatta och chillade hos Pär (Min mentor) Sen drog vi till skolan och skulle klä vårat lastbilsflak som vi ska åka med till torget imorgon efter kyrkan! Fick tyvärr vänta tills kl.18:30 innan vi kunde pynta den! riktigt lång väntetid, men vi blev klara tillslut och den kommer va bäst!;) Vi har DJ (Tobias Norrfors), bord och bänkar på flaket som kommer rocka! Tror seriöst de kommer bli skitbra!!

Mer uppdatering imorgonbitti eller efter vi har varit på torget!=)

...3 dagars festande..

Levern rapporterar:
Ludde --> Balzac

HEJ fyllkajjen! var skit kul igår, förfest hos Ludde, sen promenerade vi in till stan mot Balzac och sjöng "Everywhere we go, Everywhere we go, people wanna know, people wanna know" OSV! HAhaha fy fan hur de ska ha sett ut och låtit!=) Som vanligt i övrigt....när jag är ÖVERtaggad dricks de lite too much, men de va kul!! haha jösses amalia! TACK alla. kommer att komma bilder sen i veckan tyyyp! (när jag har fått dom)

Vaknar upp med mjölk i håret och är hes som satan, FÖRKLARING till mjölken > När jag kom hem hämta jag mjölk och flingor och la mig i sängen och jag SOMNAR med fejjan ner i tallriken, soft.....? Har duschat nu och de kan ALDRIG ha kännts skönare. FÖRKLARING till hesa rösten > Förmodligen allt skrikande och sjungande från igår + allt de där starka som rann ner i strupen igår.

Oh DEAR GOD, nu ska jag klä mig osv... men ÖJ Grattis alla som går ut sina skolår idag! Lev å må, 

Bakis måndag

Hoooody laliiiii ! haha är bakis men ska på skolan om 5min, känns lite weird ,men så blire! var jävulsk skön klassfest igåår=) spårar alltid! tappa bort min dieseltröja=( hihi kommer bilder vid ett senare tillfälle!

Lärarfest ikväll=) go for it=)
Ha de bra sötskallar!=)


kommande dagarna.. <3

Hade lagfest igår, vi hade hyrt hela Örjanshallen! Riktigt soft!
- Kom dit, fick välkommsdrink, åt pizza. (kl.17:00)
- Blev indelade i 4 lag och hade 5-kamp
- Bowling & Singstar var 2 av grenarna
- Mitt lag kom 2a.
- Det minglades, förtärdes och snackades
- Sen drogs det till olika ställen (kl.23:00)

Så här ser mina närmsta dagar ut iaf:


Lördag
(igår)

- Lagfest
 

Söndag (idag)
-
Klassfest, brännboll på kanotudden sen efterfest hos någon:)

Måndag
- Roliga aktiviteter på skolan sen Lärarmiddag

Tisdag
- Roliga aktiviteter på skolan sen kika på Balen

Onsdag
-
Klassen blir bjudna på fika av Pär (mentor) sen blir det att
fixa upp flaket vi ska åka på in till torget på Torsdag.


Torsdag
- Champagnefrukost med klassen kl.07:45, Kyrkan kl.10:00
Sen bär de av till torget på ett utsmyckat, pyntat lastbilsflak
där Storebror Norrfors kommer vara DJ, och alla kommer ÖSA!
Upp på scenen, ner från scenen. Hem å ät fika/middag med 
familjen, SEN ska klassen ses igen hos lollo typ, och mysa
för sista gången :'( (kommer bli klassreunion senare i år men
ni fattar vad jag menar
) ;D







riktigt kladdigt inlägg men de må ju va hänt!

RSS 2.0