Mr. Gorgeous

God eftermiddag dumbullar:) Var på skyltsöndagen i Ursviken idag med fröken Soaf. Åt lite gott fika, drack lite glögg, stöttade 7B och 6B på ursviksskolan, hahaha.... Sen for vi vidare till Edda för å se IBK mot några. Där var det mkt som roade oss. bl.a. småglin och Mr.Gorgeous! haha mums. 

Nu sitter jag och softar på Saltmätargränd 25, nice nice! Jag har bestämt en grej för kvällen, jag SKA se sanningens ögonblick! wehoo! Så vi ska iaf befinna oss vid en tv:)

Nu luktar det fläskfilé och grejer från köket, måste undersökas...(Ja, jag är hos Sofia men jag stortrivs) Hahahaha ;) PUSSSS å de!


Skyltsöndag

Godmorgon, vaknade av skrik i morse...alltid lika trevligt.. Om typ ca.1 timme ska jag vara hos Soffe, för vi ska ner på skyltsöndagen och hänga, köpa lite knäck å ischoklad kanske, mums filliiii ! Sen skulle jag hänka på till Soffes syrras match men jag skulle tydligen bara vara bärhjälp så vi får se hur jag gör! haha nämen:)

Har iaf lite bråååådis in i duschen nu, för jag ska promma och va på Saltmätargränd om ca. 1 timme så de måste gå fooooort! Plingplong!


Later.

29 november

Godafton! Jag har varit å frusit som fan idag, haha var i skatan med Fredde. Åkte skoter och grillade! Sen kom jag hem till ett dukat matbord så jag har nyss ätit fisk och potatis. Och ikväll då, jag ska möta Madde och Elin på konsum om en halvtimme:) bara se film å nåt tror jag. Myspys.


First date (Joey and Rachel)

Come undone

Var hos Soffe med hon å Sandra igår, såg Idol osv:) myspys! och ÄNTLIGEN åkte Johan Palm ut! Jävlar så skönt. Vad hände förövrigt med särtjejen igår? haha skulle man verkligen bete sig så där om ens Idol stod en meter framför en och sjöng? Jag skulle typ tappa hakorna i golvet och ba glo....

Måste lägga upp den här videon, satan så lycklig den här tjejen ska vara...Robbie måste gjort hennes liv värt å leva! hahaha, förstå och stå inför tusentals människor med han, jävlar också=)



Tjingeliplingeli=)

Rillan blir punk'd

Rihanna on Punk'd

Stackarn, haha

Punk'd

Sophia Bush on Punk'd


Tyra Banks falls over!

Psykdröm nr.4

Hej hej, mina äckliga drömmar fortsätter i nästan samma stil. I natt drömde jag att jag var i ett femvåningshus med ett café på bottenvåningen. Det var min familj, Annette i Ensam mamma söker och hennes familj (jag nördar, jag vet) och några japaner. Allt börjar med att jag ska åka hiss för nån anledning och en japan står i hissen med mig. Sen börjar han göra närmanden och jag försöker undvika det för jag lovar, det var en sjuhelsikkes äcklig kille. Fanns dock inte så många ställen att ta vägen på så vi börjar slåss. När hissen har kommit fram dit den skulle så försöker jag knuffa ut han, och jag lyckas tillslut sparka ut han ur hissen. Sen trycker jag på knappen neråt för å ta hjälp av min crew på nedervåningen. Hissen var som glasaktig så jag ser han hela tiden, för han springer mellan våningarna dit min hiss far. På en våning öppnas dörren så han ställer sig i hissöppningen och då går ju inte dörrarna stänga som dom flesta vet. Och då börjar särhuvet skada mig, så jag får en seriös killer-instinkt och tänker döda honom för han skulle typ döda mig! Vi slåss ut ur hissen, och då får jag syn på en kruka som jag tar och slår i skallen på han. Men han var en hård japan för det brydde honom inte ens lite. Sen är jag rååcool och klättrar upp mot kristallkronan i taket och skär loss den så han får den på sig, vilket ger mig lite försprång så jag hinner springa ner till caféet där dom övriga japanerna har börjat attackera min familj osv. Då går alla verkligen in för att döda dom, (jag har inget emot japaner egentligen, men när nån slår och skadar mig spelar det ingen roll om de är Anna Book eller shrek som göre...) Sen äre jävulskt många krukor som far i skallen på den där äckliga japanen, men han svimmar inte ens av? Ni tror bergis att jag är psykiskt sjuk men det är mina drömmar som talar för sig själv... senare fick jag tag i en kniv och jag skär av han kroppspulsådern.....trodde jag! Det började inte ens blöda? Han lever.... Efter mkt sånt skit så har jag en liten lucka, sen kommer det fram att om dom får döda en av oss så försvinner dom...och då lurar Annette alla för hon gör en okänd deal med äckeljapanen. Dom kommer i smyg överens om att dom ska få döda Lasse, vilket dom gör... Men jag är ju lite klokare än alla andra för det här var ju min dröm, så jag vet exakt vad som händer. Därför knuffar jag Rickard (Annettes karl) från 4e våningen så han också dör för att hon ska få känna smärtan... Sen minns jag inget mer... Vaknade iaf gråtandes för att jag trodde Lasse var död på rikt.. Tog ungefär 2-3minuter innan jag kom på att det var ännu en av mina sjuka nightmares... Don't mess with me cuz I will get my revange.... haha lr nåt.

KORT story...om ni vill psykförklara mig så får ni läsa..


Vänner

God lunch! Har ätit några hårdmackor med potatissallad, skitgott. (norge-style). Sitter hos Ingela & Thomas och laddar ner lite filmer för att he över på externa. Så har man nåt å se hemma sen:) Sneaky knep när man inte har dc.

FÖR ÖVRIGT, har hur jävla ont i vaderna som helst. Träningsvärk i sinne.... Skönt å ligga och se Vänner iaf, oj oj! Sen börjas det jobba 15:00.



Godmorgon!

Datorn hann dö igår så de blev inget inlägg på kvällen, MEN GODMORGON PÅ ER! klockan är liiiiiite för lite... Ska åka upp till sunnanå om en timme drygt å vara hundvakt till ca.13:00, sen ska jag gå in till stan och fixa några papper, sen vidare till vitberget för att jobba. Så ser det ut, uppdaterar från Ingelas dator senare!

För övrigt, har en soft känsla av att Bonde söker fru kommer bli mer intimt....men å andra sidan äre typ 2-3 pers kvar så de kanske int hinner det=( Peter och hans grabbar ser iaf ut å vilja hångla upp varann!


Retards - We all know one.

Asså drömmar, kan någon förklara dom? lyssna här nu, jag har drömt 3 nätter i rad och jag kommer ihåg exakt vad jag har drömt! Ni måste seriöst läsa, tror jag ska söka upp en läkare...

Dröm nr.1 (natten mot måndag) - Jag drömmer att jag och Ragnar (Malin) springer omkring på Kadettgatan här i Ursviken och är jagade av turkar. Jag är ju givetvis odödlig så jag försöker skydda henne, men turkarna skjuter bara mot mig? Sen hittar vi ett foto som turkarna hade tappat på marken, det var en bild från våran student, Jag, Ella och Malinx2, hela bilden var grå utom Malin Ragnarsson som var i färg...Som att hon var en av dom å grejer! Sen minns jag inget mer, men jag smsar Ragnar dagen efter och säger att jag drömde om henne och att vi var jagade osv. Då säger hon att hon håller på ta jägarlicens (hon var en av dom i drömmen)  lr vad det nu var, och att hon har prov på torsdag. Interesting....

Dröm nr.2 (natten mot tisdag) - Jag, Soffe, Sandra, Fjelle, några ursvikare och några från mitt fotbollslag var på en riktigt udda plats, det var som en vacker åker med sand på mot vattnet sen vare sånna där stora träd i vattnet. Där skulle vi iallafall spela beachfotboll. Och jag sög så jävla mkt, haha och Pillan också. Så vi tog en båt och började ro ut på vattnet, men när jag skulle ro vare ju nåt som inte stämde...jag hade en åra och en gigantisk gaffel, som inte gick ro så bra med för de är ju "hål" i den... Sen minns jag inget mer. Men senare på tisdagen så ringer Sofia Lindström från mitt fotbollslag och frågar om jag ska hänga med å träna fotboll (beachfotbollen i drömmen), vilket jag lockas till att göra! SEN i morse är jag, Sofia, Sandra osv i tidningen från beachfotbollscupen i boviken?! jävlar så äckligt...

Dröm nr.3 (natten mot onsdag, idag) - Jag har varit hos Sofia, och ska börja gå hem, och då ser jag en moppe å känner en viss lathet så jag snor moppen och kör iväg. Kör ner mot Skelleftehamnsleden, stannar för stop plikten innan jag ska köra ut, och då märker jag att folk kollar på mig (som om jag har snott den), det gör mig nervös, så jag hoppar av moppen och styr den åt sidan. Jag ställer mig på en busshållplats för att åka till Bergsbyn och lämna den så ingen tror att JAG tog den. Jag sätter mig i bussen med styret till moppen (gick köra utmärkt bara med det också). På bussen sitter iaf Björn Kristoffersson som frågar vars jag har fått moppen ifrån. Jag svarar att jag har lånat den, då säger han att det är Elias Lundmarks moppe och att han är skitförbannad (han är 22år så vi låtsas att jag drömde de här för 7år sen). Då blir jag riktigt jävla nervös och får skit dåligt samvete, så jag och Björn hoppar av i Bergsbyn och sätter oss på en bänk (som inte finns på rikt) då rådfrågar han om jag ska ringa och säga att det var jag som tog den? Det tycker han jag ska göra, lika bra att han får höra det av mig, (haha....) Men jag ringer aldrig? tillslut dyker Elias upp jätte röd i ansiktet av pure evil... han hämtar moppen och drar ganska fort, sen kommer polisen och ska ta mig...och dom säger att det är en kille som har blivit påkörd och han har livshotande skador å det är mitt fel? Och sen att en kvinna som åkte buss med en rattfull förare har blivit rullstolsbunden och det är också mitt fel....jag tror ju givetvis att det är mitt fel även fast jag har suttit på en bänk i Bergsbyn hela tiden så jag börjar tokflänna och be om ursäkt! Sen far jag och hälsar på kvinnan på lasarettet, och där säger en läkare att jag måste betala 11.500:- i månaden till henne tills hon dör, och då blir jag jävligt sne för jag har ju ingen inkomst...så jag övervägde typ å döda henne=/ Sen minns jag inget mer.. Nu sitter jag bara och ber för att det inte ska dyka upp nå tecken på den här drömmen....


Jag brukar vara halvt normal (like you believe that) men nattetid blir jag extra sär.


Första träningen på 6mån

"Anonym om Even Fairytale Characters Would be Jealous: måste bara säga att jag delar ditt extrema beroende av oth. så snuskigt jävla bra det nya avsnittet var! "

Så sant, så jävla sant. Jag är tjockt beroende, but I like it:) kanske inte är jätte hälsosamt när allt tar slut men de må vara.


Hallå! blev väckt idag av mobilen, det är ju alltid lika trevligt.... Tanken är att jag ska upp till stan typ snart, men vi får se om jag ids:)

Igår var jag och tränade fotboll för första gången på aslänge! Trodde det skulle kännas som det brukar på den första inomhusträningen, lite tung i benen, fötterna hänger inte riktigt med....MEN, fötterna bokstavligt talat fastnade i golvet, var som om jag hade spikskor + att det kändes som jag vägde runt 120kg... men förhoppningsvis blir det bättre!


2008-11-25

And in that moment he realized, 
it's not what you are or who you are,
but who they allow you to be.


Even Fairytale Characters Would be Jealous

Dagens One Tree Hill var riktigt bra! Avsnittet heter "You Have Got to be Kidding Me", fy fan så spännande det blev. Men jag anar ugglor i mossen för det KAN vara det sista avsnittet som kommer innan jul, och om det stämmer så blir det inte roligt mina damer och herrar... Det är seriöst svårt å vara utan oth.


The Notebook

Nu blire The Notebook och nåt smarrigt från köket.


  

6 december

Korvgubben ringde och jag har blivit uppskriven på schemat lite, inte så mkt men alltid nåt:)

I övrigt är jag som festsugen...! Ryktas om klassreunion den 6 december, men de är klart att den lördagen jobbar jag till 20:00. Men fult folk kommer alltid sent;) Sen skulle de även vara nå födelsedagsfirande den lördagen om jag inte hade vaxproppar i öronen?

Får se hur det blir, får se hur det blir. 

Ikväll ska jag nog inte göra ett skit:) färga håret lite kanske. Om nån är sugen på göra nå så äre ju ba å ringa! toooodilooo!=)



Blev småsugen på se The Notebook också så det kanske blir den sen. 

Napp!

Tjenare! Har varit dålig update från min sida men har haft lite saker going on. Jag vill berätta att jag får typ jobba på Korvgubben:) har fått några tider å så där! Så bäst ni säger Grattis!

Igår var det Säsongsavslutning av Ensam mamma söker. Vart ungefär som jag trodde, Nina valde Micke. Annette valde Richard, men Johanna valde Alex iställe för Andreas och de tyck jag var lite snett. Men hon kan väl inte råå för vem hon tycker om. Sen var det Sanningens Ögonblick som är ruggigt underhållande också.

Idag, idag, idag...vad ska jag göra idag? Don't know...återkommer med det!


Men du, hej du!

Sitter och youtubar, satan vad glad man blir av det, kolla snubben!


"Hej det är Sofia"

Världens roligaste grej hände ju nyss! HAHAHAHAHA måste först berätta att varje gång jag ringer till Soffes hemtelefon och hon svarar säger hon "Hallå!" för hon ser att det är mitt nummer. Och nu till det roliga, jag ringer och hon svarar "Hej det är Sofia" (vilket innebär att hon inte vet vem som ringer) såååååå jag säger "Hej, jag söker Renée" (hennes mamma), Soffe ba "okej vänta.." och då ASGARVAR jag så snabbt så hon hinner höra att det är jag och då säger hon lurigt men väldigt enkelt... "vafan!"

HAHAHAHAHAHAHAHAHA tillåt mig små leeeee, tur du är söt annars hade jag spelat in det och lagt upp samtalet på youtube lr tjuvlyssnat.se :) HAhaha!


Mina damer och herrar, Sofia Lindgren!
En stor applåd! eller asgarva ba för er själva:)

Who's gonna set me right when everything is wrong

HEEJ! Har just kommit hem efter att ha provjobbat på Korvgubben. Jag tycker det gick ganska bra, allt är ju lite knepigt i början men Pea osv tyckte också de gick bra så vi säger så. Ska jobba i morgon också 11:30 - 20:00, sen blire fet TURBO hem till världens bästa program, Ensam mamma söker! Final och spänning så det bara sjunger om det, waayaa!


ööhm.

Godkväll! Kom precis hem efter en myskväll med Soffe, Hanna och Sandra hos Sandra. Såg idol osv. Anna åkte ut, vad ska man säga om det....Johan hade mycket hellre fått dra. Börjar bli less på hans pubertetstämma..

Imorgon åker Nina Lundmark med bussen som går 08:10 från Skelleftehamn, ska vara 09:15 på korvgubben och det gick ju ingen mer lämplig buss så då får man lida. Kommer vara där gode tidigt men men.


↑ Det där var nattens inlägg som inte publiserades....

I've got my moments!

Efter mycket 80- och 90-tals musik ska jag nu hjälpa till med maten, duscha och sen återstår bara att frakta sig till Soffe, låna deras bil, och rulla till Sandra:)


Pussåpuss


Wear my soul and call me a liar



An elephant

Hello allihopa everybody! Vi har som fått dåligt med pratstunder här under en tid. Men som ni vet var jag på arbetsintervju i måndags och dom skulle höra av sig senare i veckan om hur det blev. Och jag tänkte iaf meddela att ibland är jag söt, för dom ringde idag och sa att jag skulle komma dit och provjobba! Lördag, söndag i helgen, lätt värt om jag får jobba sen! Men jag har en, endast EN tid i helgen som jag måste passa, Ensam mamma söker FINALEN kl. 20:00 på söndag! Olalala det får jag inte missa.

För övrigt, ikväll ska vi till Sandra:) Myskväll med Idol osv, blir nog kanon! Var ett tag sen jag såg till dom små liven, ska bli riktigt roligt!

Tänkte också ba meddela att kl.09:00 i morrn ligger nog dom flesta och sover, kanske endel känner sig lite bakis? Mjo nämen då står jag och flippar hamburgare!


En gammal goding


Fjucked up

Dåligt om inlägg nu...min bärbara är ju totalt fjucked up och tjockdatorn är lite off också men jag försöker så gott jag kan! Sitter hos Fredde nu och gör inte så mkt, han är å tränar och jag försöker roa mig! Går dock inte så bra. Ska ladda ner nåt tokhärligt Vänner avsnitt och skratta för mig själv! Haha kommer bli gött.

Ska också se framemot morgondagen! Jag och några ska till Sandra:) hihi


MTV best kiss award.

Var grymt längesen jag såg det här klippet, satan så glad man blir.


Wednesday

Jamen tjenahej! Steg upp strax efter 09:00 idag och började promma till Ingela. Nu är jag här och har just varit ute med Kito, så nu ser jag och Thomas lite tv. Ikväll ska jag och Ingela till Maria på middag, det vankas tacopaj och Bonde söker fru. Nice! Blir nog toppen!


Ändå besviken.

Jag gick en prommis och när jag kom tillbaks till datorn behövde jag bara vänta 10min innan Robbe loggade in och fixade oth! Sweet sweet. MEN, jag hatar rent ut sagt såna här one tree hill avsnitt...så MENINGSLÖSA, åååh var ju råå taggad..!

Nu ska jag hoppa in i duschen, chilla vid tvn sen bege mig till schtane.


Ge mig One.tree.hill.s06e11

Men tjenahej! Godmorgon? Nja, inte direkt, vaknade med hakan mot bröstkorgen för skallen var i 90 grader mot väggen, kuddarna svek....inte AS skönt. Hur som haver, sitter jag och väntar på att någon med nerladdningsförmåga ska ge mig One Tree Hill!:) Lär bli Robin lr Johan, jag gissar på Robin för han brukar vara uppe med tuppen, synd han int är vaken nu bara. Kommer bli så glad när jag fåår det!

Jaja, jag går ut på en promenad, men när jag kommer tillbaka förväntar jag mig att någon kan skicka oth! Vi kollar om det funkar, Moooors!


höllabölla

Öppna telefonboken, leta reda på resterande nummer, skriv in namnet som har det givande nummret, och svara på frågan.

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Alle Bolin - Ja

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Ante Hallstensson - Kompis

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Björn Kristoffersson -
Ingen aning, säkert nångång framöver

ÄR NUMMER 25 SÖT? 
Belinda Fallgren -
Jomen visst är hon de.

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33? 
Br0r - Vejtu jag kommer rent inte ihåg...säkert bra från början och crap efter ett tag för det var han som fick mig och snöra porslin i väggen osv när jag var yngre...jävlades JÄMT

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9
Angelica Johansson -
I grund och botten när vi var typ 6 år och gick friidrott, men började umgås med hon genom fotbollen typ i 4an lr nåt om jag inte minns HELT fel.
 
GILLAR DU NUMMER 51? 
Emma Lindström - Jomen givet!

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?! 
Anders Vidmark -
Nix

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG? 
Anna Westergren - 
Jag vet faktiskt inte
 
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13
Anna Trygg -
Nae inte näääääära

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 7
Angelica Fält -
Nej det har jag inte

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 19?
Annie Fältman (
Friskvårdskompaniet) - Haha nej! helst inte.

VAD PRATAR DU & NUMMER 18 OFTAST OM? 
Annelie Johansson (morsans kompis) - Jaa, vädret, jobb, min mammie, haha

KÄNNER DU NUMMER 1? 
Albin Hedenström - Jao

VEM HAR DET BÄSTA NUMMRET ?
199 
Lätt ;)

Live your dreams, life's waiting for you


Vi säger så, G'natt!

Arbetsintervju osv.

HEEEEJ! Ursäkta för dålig uppdatering, men det är så här damer och herrar.... att mitt internet dog igår och har inte gått återuppliva förrän nu. Så gott folk, nu så.

Idag har jag varit på arbetsintervju, gick väl sådär...hatar frågan "Såå Nina, berätta...vem är du?" - Eeehm, Det står i mitt jävla cv! "#()&%)"/¤"=!¤#)%/?="%! ... Skämt å sido... jag var givetvis ödmjuk och berättade. Sen begav jag mig till Soffe, åt där och såg hockey, AIK vann med 6-0...inte illa pinkat!

Och nu är jag hemma, sitter och längtar efter morgondagens One Tree Hill avsnitt som ett lortigt dagisbarn som vill äta sand till mellanmål. LOVE IT!


This Afternoon

Hallå där! Innebandymatchen jag såg igår vann Clemensnäs med 3-1, bravo!

Hörrniiii. ikväll är det ENSAM MAMMA SÖKER! =)=)


Innebandy i Umeå

Hej hopp lingon snopp! Vaknade 08:30 i morse, går som dåligt å sova ut.. Jag ska iaf till Umeå idag och se innebandy, Åker kl.13:00 och kommer hem ikväll.
 
FÖR ÖVRIGT, varför åkte rock-Robin ut ur Idol igår? Jag blir förbannad, tycker alla små äckliga flickor ska sluta fjäska och sluta rösta på Johan Palm, han suuuuuuuuuuger häst....! Tack för mig!


Lila-röd nånting? året är 2005 tror jag minsann!

"Telefonen ringer"... - Ja hallå? Ja okej.. Hej!
- Vem var det?
- Äh det var 80-talet som ville ha tillbaks sin t-shirt...

Slit lönar sig!

Som jag har nämnt har jag varit och lämnat cv:n på 23 ställen i veckan, halvjobbigt för ingen behövde ju folk eller så var inte chefen inne så jag fick prata. But ladies and gentlemen! I've got a callback!;) Ska på arbetsintervju på Måndag! iiiiiiiiiiiiiih=)



Kevin Borg.

Har just dammsugat och skurat hela huset, 10 POINTS FOR ME! Nu sitts det bara och njuter av musik, gosch så trevligt. Soul-tema i Idol ikväll, kan bli naaajs!

Kevin Borg - Signed, sealed, delivered / Stevie Wonder
Robin Eriksson
- Reach out I´ll be there / Four Tops
Robin Bengtsson - (Sittin on) The dock of the bay / Otis Redding
Johan Palm - You can´t hurry love / The Supremes
Alice Svensson - I say a little prayer / Aretha Franklin
Anna Bergendahl
 - Bleeding love / Leona Lewis

Sen ryktas det om duetter också och då ska det se ut så här:

Robin Bengtsson / Alice Svensson
You're The One That I Want / John Travolta & Olivia Newton-John

Johan Palm / Robin Ericsson
We Built This City / Starship

Kevin Borg / Anna Bergendahl
(I've Had) The Time Of My Life / Bill Medley & Jennifer Warnes


Kevin är kingen!

Haha pluttkevin=)

SATAN så kallt, som en Same utan renskinn skulle sagt..

Godmorgon / Ha en smaskig lunch allihopa everybody! Jag vaknade 09:30, sovmorgon, höhö. Sitter och lyssnar på musik & fryser som ett rakat får på vintern. Har käkat frulle & så fort jag har fått upp värmen ska jag ut på en prommis och kyla ner mig igen. Det är ju bara några få plusgrader...HURV! Gillar int å frysa...


Så här kallt var det utanför mitt fönster i morse....
...(de är sant....typ)

I own you

1. Jag har insett att min senaste kyss var... Nice
2. Jag lyssnar på... Nickelback - Gotta be somebody
3. Jag pratar... jävligt mkt i vanliga fall men nu är jag tyst
4. Jag älskar/tycker om... mina dudes ♥
5. Min bästa vän... är grym, hihi :* 
6. Min första riktiga kyss... Var i 4an, inte bäst asså haha 
7. Jag avskyr när folk frågar varför jag är... deppig/ledsen
8. Kärlek är... nå fint som alla vill ha
9. Någonstans tänker någon... kanske på mig!
10. Jag kommer alltid... vara barnslig tror jag
11. Jag är hemligt förälskad... höhö näe skoja ba
12. Sist jag grät var... några dagar sen typ
13. Min mobiltelefon är säkert... en dildo egentligen...
14. När jag vaknar på morgonen... sliter jag alltid åt mig mobilen
15. Innan jag går och lägger mig tänker jag... Jag är inte trött..
16. Just nu tänker jag på att jag... har hållt mig utan snus i 3 veckor på måndag
17. Bebisar är gulliga... när dom skrattar och sover
18. Idag har jag varit... jävligt kall om fötterna
19. Ikväll skall jag... se Idol hos Soffe!
20. Imorgon kommer jag... sova ut, oja, skönt
21. Jag vill verkligen... vinna typ 100 miljoner


Hemavan med Soffe 2006 :)

Slipping through our fingers.

Ikväll var jag ute och gick en timme med god musik i öronen. Sen kilade jag förbi Soffe och såg lite hockey, dom förlora ju! Sämst... Fick iaf höra en bra låt på Saltmätargränd som jag fastna för direkt, så jävla skön den var. Enjoy.



Pussycat dolls - I hate this part

Ta det inte för allvarligt!;)

A) Ta fram mobilen och gå in på kontakter
B) Håll inne neråt knappen en stund o sen släpp
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna!


Bästis: Elin Björkman (lärare)
Jag heter: Fia Brännström
Jag gillar: Jenny Forsell
Jag hatar: Konsum Erikslid
Jag är kåt i: Anton Åström
Jag är verkligen super kär i: Emma Stenman
Snyggast i världen: Pernilla Morén
Äckligast i världen: Pourma Tattoo
Muppigast i världen: Sofia Lindgren
Tråkigast i världen: Thomas Thurgren
Jag ska satsa på: Victoria Lindqvist
Jag vill ha sex med: Petter Burlin
Hatar jag mest: Malin Christoffersson (Norran)
Jag har en hemlighet med: Johan Nordahl
Skäms jag mest över: Hasan Turkiet


ack ack så fel vi hade..

Your Boy Side

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[ ] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa (Om dom int börjar gråta)
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[ ] du lekte med leksaksbilar som liten
[x] någon gång har du velat bli en brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[x] du kollar på sport på TV
[x] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa om råd
[ ] du har massor av kepsar
[x] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] du tycker det är coolt med baggy byxor (inte coolt, bara bekvämt!)
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[ ] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x] sport är kul
[ ] du pratar med mat i munnen 
[ ] använder boxers

/ 10

Your Girl Side

[ ] du använder läppstift
[x] du älskar att shoppa (bara jag har pengar så)
[ ] du använder eyeliner/kajal
[x] du bär färgen rosa (under, höhö)
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[ ] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar filmerna star wars
[x] du har gått i dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca en timma att göra dig iordning (Ganska precis, kan va snabbare åå)
[ ] du har fler än 10 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut (beror helt på vars jag ska, men oftast tänker man väl på de även fast man inte lyckas så bra)
[ ] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjejunderkläder
[ ] du lekte med dockor som barn
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull

/ 9



Jag är officiellt en pojke.

rabbit rabbit

När jag gick ner till bussen idag så kommer de plötsligt två kaniner och skuttar framför mina fötter? Haha woot...då kollar jag på gården till höger där det stod såna där galler på gräsmattan utan nå kaniner i.. JAHAPP, snäll som jag är så går jag dit och plingar på för jag tänkte säga att dom hade rymt...men NEJ, när man är godhjärtad då är det ingen som öppnar dörren...Och när jag kom tillbaks från stan nyss så gick jag ju förbi där igen och då var EN kanin i buren? den andra satt just utanför! Haha jaja, om det är så ni vill ha de...

Jag har för övrigt kissat 5ggr på 2½ timme! Normalt? eh no. Emma vart smått irri......hahaha dricker man mkt vatten så!

Nu sitter jag och nöter min king musik! Oj oj så nice. Vad klåån hittar man på en torsdagkväll? Umgås? Tv? Tar en promenad? Inget? säääääääääääg


Morrn Morrn!

Morsning korsning! Ringde just å väckte Emma (hon bad om de), hahaha morgonröster är ju förjävla roliga! Vi ska dra och fika på Waynes, mkt fika lär det väl inte bli, fick en tjuga av min mammie så jag har väl råd med en kaffekopp iaf. Men säga att man ska fika är ju ändå bara en ursäkt för att snacka, göra lite catching-up! Och kanske äta samtidigt om man har råd...


Ska ringa och följa upp lite arbetssökningar först...jobbigt men jag måste.

FÖRÖVRIGT!! Varför har jag världens bästa musik just nu? Jag får rent inte nog♥



John Blund + Nina = Sant

Nu ska Nina Lundmark bege sig mot sängen! SOVGOTT era fattiga riddare.


Var är glöden?

Angående Bonde söker fru...jag gillar verkligen programmet...MEN (Tony Irwing) ..varför äre ingen action? Varför får man inte se nå kyss å bus? Bläääää, dom rör ju int varann liiiiiiiite ens... En kram när nån måste lämna programmet bara och då äre ju liks försent. Hanna, sluta slicka och bita på dina egna läppar och hugg tag i nån av grabbarnas, dom är där för att dom vill ha dig... NÄÄÄ hade jag sökt till en bonde  hade han då fått veta att jag var där! Palla å hålla tillbaka när de är flera andra tanter, killar och bögar som vill åt samma person som du? NÄ. Ge järnet för fan!



Observera: Jag tycker fortfarande om programmet men jag vill ba se lite action! Är inte de roligare? :$ ...eller äre "Ninastyle" som Sandra sa? HAHAHA

Räkna ut din mentala ålder...

Räkna ut din mentala ålder

Jag..
(x) vet hur man kokar kaffe.
(x) tvättar kläder själv.
(x) kan laga mat själv.
( ) tycker politik är spännande.
( ) mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner.
total: 3

(x) går i skolan alla dagar i veckan. (när jag gick skola)
( ) har en penna med mig överallt.
( ) har aldrig fått kvarsittning.
(x) har sett talkshows. (på tv)
(x) vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
(x) dricker kaffe minst en gång i veckan.
total: 4

(x) vet hur man startar en diskmaskin.
(x) kan räkna till tio på ett annat språk.
(/) när jag säger att jag ska göra nått, så gör jag det.
(/) föräldrarna litar på mig.
(x) kan klippa gräset
(x) kan få vuxna att skratta utan att säga nått dumt.
( ) kommer ihåg att vattna blommorna.
(/) pluggar när jag borde. (när jag gick skola)
(/) lyssnar och tar till mig på lektioner. (när jag gick skola)
(x) kommer ihåg att mata djuren.
total: 7

(x) kan stava till skicklighet utan att slå upp det.
(x) kan städa upp efter mig själv.
( ) det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light.
(x) kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver.
(x) förstå skämt första gången jag hör dom.
(x) kan skriva snabbt på tangentbordet.
total: 5

(x) har kommit på att vädret ändras varje timme.
(/) kan se på någon het utan att tänka på sex.
(x) har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar.
(x) kan läsa ut en bok. (om jag ger mig fan på de)
total: 3½

Min mentala ålder är: 22½

Son of sam

Nu ska jag kila och hämta morsan på jobbet! Vilken normal människa jobbar från 06:30 till 19:30? svar: INGEN! Men hon göre...BALL dag, ba å lägga sig när man kommer hem. Sen ska jag se Bonde söker fruuuga, antingen hemma själv eller hos Maria & Johan med dom och Ingela & Thomas! Haha inkräktar alltid på dom, de är soft stämning och trevligt sällskap=)

Update later! Bye bye Kaj! Hejdå Bojen!


Ingela & Thomas

Måste bara berätta...

Som dom flesta vet söp jag bort mitt körkort för ca 2 veckor sedan, och jag skulle hämta ut mitt nya idag på posten! Då for jag upp till Solbacken för att hämta mamma på Nordic Light, för hon var tvungen å hänga med och legitimera mig. Vi åkte och hämtade ut körkortet, jag skjutsade tillbaks morsan till jobbet, och påväg därifrån BLIR JAG STOPPAD AV POLISEN! HAHAHAHA fick dra fram mitt fula körkort och köra alkotest! rätt oooooooooooflyt att jag just hämtade ut det!


up yours!;)

Bonde söker fru!

Nu har jag sökt jobb på sammanlagt 22 st ställen, ganska duktig? Har just käkat, ska snart å hämta syrran hos en kompis för nån liten gayunge har gjort punka på MIN cykel som HON har lånat....morr..

Ikväll är det Bonde söker fru! Är taggad=) Jag tycker Peter är roligast å följa, vet inte om det beror på att han är gay, han är ju iaf manligare än alla som söker till honom! hahaha, Sen äre klart att det är roligt å se Magnus också för han är så jävla sär? Säger att folk ser smalare ut på kort osv. Hanna är väl lite kul åå för hon är ju tjej, sen har hon så olika killar, sen har stackarn haft lite otur med munnen, men men! Gode irriterande förresten när hon biter sig i läppen och försöker se sexig ut! Vet inte om hon göre med flit, men de ser ju ut så? Sen gamle Per, jag hade aldrig klarat av å ha 4 skrikiga kärringar i huset så jag ber för dig...


 

"God"morgon!

Skulle gärna ligga kvar ett bra tag till men måste upp! Har mycket att göra idag. Ska åka runt å lämna cv:n igen, får hoppas att nån tyck om me:] hahaha!

Nån som ska hitta på nå roligt idag/ikväll?=)


Studentveckan ♥

Down to my last.

Godkväll allihopa everybody! Är ruggigt otaggad på morgondagen, ska ut igen och lämna cv:n osv....odrygt... sen ska jag hämta mitt körkort på posten! haha har ju förnyat det för man var ju klantig å söp bort de=/ Sååååå kommer min morgondag åå se ut, sen äre ju Bonde Söker Fru på kvällen som man kan se framemot:)

FÖR ÖVRIGT! - Nickelback, Hinder, Alter Bridge, Shinedown.


listgrejimoj

tio Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? 21:57
2. Namn? Nina Lundmark 
3. Vart bor du? Skellefteå, Ursviken 
4. Hur många barn vill du ha? Två-tre st
5. Vill du gifta dig? Ja de vill jag nog
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Jag skäääär lite bara
7. Har du ätit sushi? Nej, men har sett andra äta det
8. Favoritglass? Kan inte välja bara en
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 3-4 stycken nånting
10. Humör? Jävulskt trött typ....

Fyra Grejjor.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nae inte polisen men väktare, haha hade inte tagit nånting jag lovar!! men de trodde dom inte heller!
2. Har du en hund? Nix.
3. Sover du helst själv eller med någon? Beror på vem jag ska sova me;)
4. Tror du på spöken? Jag gör ju typ de!

Fyra SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nej.
2. Skulle du vilja väga mer? Haha nej för fan
3. Skulle du vilja ha sex nu? Just nu? Njaae
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Just nu? Njaae

Tio KAN.
1. Kan du röra på öronen? Jaa
2. Kan du slicka dig på näsan? Jaa lätt som en plätt
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Haha ojaa 
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja och Nej.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Om jag är ensam JA, annars kan de bli svårt
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Jo, men de bruka int va så ball
7. Kan dina vänner lita på dig? Jaaa!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Jo, men skulle ta ut de sen
9. Kan du suga? Kan väl alla?:) hihi
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja lättt. 

Fjorton HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Jaa.
3. Har du syskon? - Jaa 3st
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja.
6. Har du varit full den här månaden? Jaa.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Lite, hahaha
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nix
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja.
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Ja.
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Mjooo
13. Har du haft sex med mer än tre personer? Pass! 
14. Har du ljugit på någon fråga än då? HAHAHA näe bara lämnat en obesvarad

Tretton VEM.
1. Vem älskar du? Mina katter
2. Vem hade du senast sex med? Säg ja int
3. Vem vill du bli full med? ALLA=)
4. Vem är den bästa artisten? Nickelback, Hinder, Alter Bridge, Shinedown osv.
5. Vem pratade du senast i telefon med? Morsan
6. Vem är snällast i världen? I världen? Måste ju bli typ Nalle puh, han har aldrig något ont i kikaren!
7. Vem vill du prata med? Soffe, hihi=)
8. Vem sov du senast med? hm, de måste väl ha blivit fredde i lördags i nån timme
9. Vem såg dig full senast? Dom på maskeraden i lördags
10. Vem vet allt om dig? Soffe & Malin
11. Vem hatar du mest? HATAR ingen, men ogillar nå gamla lärare kanske
12. Vem kramade du senast? Oj, hmm, Fredde
13. Vem kan berätta allt för dig? Alla som vill, jag tiger

111104

Sofia Lindgren, jag önskar verkligen jag hade min bärbara dator just nu! då hade jag grävt fram ett X antal otroligt roliga bilder på dig asså! Hahaha fy å fan åt dom du la upp!:] Men du är söt så de gör inte JÄTTE mkt ♥...förutom att jag blev påmind om hur ful jag är & den känslan klarar jag mig oftast utan;) Haha du, 4 år har vi känt varann, damn it! Du vet ju att de blir fler om jag så ska tvinga dig, hihi:)


Haha puss love u :*

4 years dude:)

GODEFTERMIDDAG kära tittare! Jag har dammsugat hela huset (jag bor inte i ett slott men) och jag har lagat mat till hela familjen! Kyckling och wook, applåder! TACK SÅ MKT!

Nu ska jag å moder ut på en promenix! Vi ses efter pausen!



4 år Soaf;) HAHA ♥


Kate Voegele

Nu ska jag dammsuga och skura hela huset (mjapp, är man arbetslös så får man jobba hemma) sen ska jag ladda mp3n med bra musik och gå en promenad:) One tree hill rockade som vanligt idag! Varje tisdag blir så mkt bättre pga det!♥


You can't break a broken heart

Hinder & Nickelback's nya album


Hinder
- Without you
- Loaded and alone
- Use me
- Last kiss goodbye
- Take it to the limit
- The best is yet to come
- Heaven sent
- Thing for you
- Lost in the sun
- Far from home

Nickelback
- Never gonna be alone
- Gotta be somebody
- S.E.X
- If today was your last day
- This afternoon
- Something in your mouth
- Burn it to the ground
- I'd come for you
- Next go round
- Shakin' hands
 - Just to get high



Godmorgon 11/11

Om någon känner att dom verkligen vill skicka one tree hill till mig så är det okej! [email protected] och skicka=) Tills dess kan ni ju lyssna på en av världens bästa grupper!

Nickelback - Gotta be somebody

Typ godnatt.

T j e j l i s t a n
1. Har du ett par blåa string? - Mjoo tror det
2. Vem var den senaste du pussade? - Typ hemlis:)
3. Vad har du för bhstorlek ? - Kom å känn
4. Trivs du med det? - Näe
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - 91
6. Gillar du nån nu? - sneaky question
7. Vad gjorde du inatt? - Såg film, hihi
8. Och i förrgår natt? - Festade osv till typ 03:00
9. Vad gör du innan du ska sova? - Borstar tänderna, lyssnar på musik, ser film
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Nej
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Jag vet inte, beror på situationen
12. Har du varit gravid? - Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Vet jag inte förrän de har hänt? och min pojkvän kommer ju inte fria så länge jag är singel! haha
14. Choklad eller glass? - Glass lätt!
15. Push-up eller T-shirtbh? - Typ Push
16. String eller hipsters? - Hipsters
17. Stövlar eller gymnastikskor? - Gympapjukks!
18. Kjol/klänning eller jeans? - Baggyjeans

T i o f a k t a
1. Hemstad/ort - Skellefteå
2. Hårfärg - Brunett men blond under
3. Längd - 175cm
4. Frisyr - Lika långt som till mina nipples (inte typ naveln då...än så länge) sen sne eller raklugg, jag får välja, hihi
5. Ögonfärg - Blå-gröna, grönt med brunt i mitten, blå med gult i mitten, HELT olika, skiftar TYYYP efter humör..
6. Skostorlek - aaaah bigfoot, 39-40
7. Humör - Jävulskt lättroad
8. Orientering - Fattar inget? jag springer så tar du kartan!
9. Civilstatus - Singel
10. Vänster eller högerhänt - Högerhänt


T i o s a k e r o m d i t t l i v

1. Har du nånsin varit kär? - Ja visst har jag det
2. Tror du på kärlek? - Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Jag vet inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nooppe
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nix
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Jag vet int, den ska ju va hemlig
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - Nej


T i o s a k e r ; D e t d ä r e l l e r d e t h ä r

1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. Vin eller öl? - Öl, men vin går väldigt bra också
3. Dag eller natt? - Natt
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Båda
8. Färgfoto eller svart och vita? - Svartvit typ 
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - http://ninalundmark.blogg.se

T i o "H a r d u n å n s i n"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitet ut? - Joo haha
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja, många ggr
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej men jag vill göre!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Bara nåt jag själv har orsakat, haha typ tappa ner en glasvas i benet, ramlat med moppen å grejer, men inte fetkraschat med bilen lr nåt.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Tror inte de, haha men lätt halva
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - Ja.. dum-nina
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nix
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - hm, va?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Ojaa!

T i o K ä n s l o r
1. Saknar du någon just nu? - Ja
2. Är du glad? - Till å från
3. Är du fundersam? - Ja mkt
4. Är du uttråkad?
- nästan
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej
10. Gillar du någon just nu? - Som sagt sneaky question


Afterlife

Tycker sånna där listor i tidigare inlägg är grymt underhållande om ni undrar! Både å göra själv och läsa andras. Jahaaapp Nina, vad har du gjort ikväll? Jaaadu, jag har suttit vid datorn för länge, fick träsmak i röven så jag gick ut på en promenad & nu är jag här igen. Ska sitta en stund till sen ska jag slå igång en film och knoppa in. Innan jag lägger mig måste jag nog be en bön, be för jobb och lättare tider! (Ni kan ju också be för det så kanske han lyssnar.)

Imorgon ska jag sova ut, sen direkt när jag vaknar ska jag FLYYYGA till datorn och få hem nya OTH och se de bergis 4ggr innan jag är nöjd! Sovgott grisungar!


Fååååå tidsfördrivsgrejs jag har gjort idag!

Beskriv en riktigt bra kyss.
Lätt beskrivet! haha, man vet när man får en!

Om en kändis fick bo hos dig en vecka, vem skulle det vara?
Paul Walker, Josh Duhamel eller Chad Michael Murray

När du är på toa & torkar dig, kollar du på pappret innan du slänger det i toan.
Haha jaa de måst man ju?

Vad vill du alltid ha i kylskåpet?
Mjölk 

Är det okej att flirta över internet när man är i ett förhållande?
Neej, man ska ju int flirta nånstans då ju

Vilken egenskap skulle du vilja ha?
Skulle vilja va bäst på ALLT och kunna teleportera mig vars jag vill på en sekund. Typ "Fan vad snygga kläder en tjej hade i New York, jag tvär drar och köper dom!"

Vilka egenskaper är viktigast hos framtida partner, rangordna dom - humoristisk, kramig & sportig.
Kan inte rangordna viktigaste tyvärr...vem vill garva hela tin utan mys? och tvärtom? Nääää, lite av varje tack!

Vad är receptet på ett lyckat förhållande - nämn tre ingredienser.

Jag säger till när jag vet!

Beskriv en perfekt date.
Tricky question....måste få fundera!

När gjorde du senast bort dig?
Beror på hur man menar med "göra bort sig", hahaha men måste nog säga lördags och om inte de räknas (varför skulle de inte räknas?) så lätt idag! Drog runt och slängde ut cv:n och va så äckligt flummig.

Du står i baren. vad beställer du?
En öl.

Du & din partner har varit ihop några veckor, och han börjar flytta in saker hos dig. hur reagerar du?
Skulle tycka riktigt synd om han eftersom jag bor hemma i ett trångt rum..

Om du fick chansen att bli sveriges statsminister - skulle du ta den?
TYP! äckligt :D är politiskt handikappad men de innebär ju pengar och de är precis vad jag behöver i dagsläget!

Beskriv en perfekt frukost.
Måste ju bli frukostbuffé på hotell

Du är på kareokefest & måste sjunga, vilken låt sjunger du?
Skulle ju lätt bli en svensk klassiker! vet dock inte vilken! 

Hade du försökt ta dig igenom din värsta rädsla om du fick 50.000?
Asså försökt? JO! fast kändes inte fet taggat å ha 1000 håriga bamse spindlar på hela mig + flera små äckel i munnen som jag bergis måste svälja.....

40tal, 50tal, 60tal, 70tal, 80tal eller 90tal ... på vilken tid hade du velat leva i?
Typ nu, fast ändå återuppleva 90tal igen, dagis å grejer, fy fan va kul man hade! Int vare nå konstigt å äta sand och ha galonisar, näääru!

Finns det något du fejkar?
Dirty question! Haha näämen Njaaa inte som är hemligt, är ju blond egentligen, de är typ de enda jag kan komma på nu!

Ger du ut ditt nummer till vem som helst över internet?
Jojj! kom å ta mig! ........INT

Vad är du bäst på?
Ha mest energi längst kanske? haha låter mina kompisar tala för mig!

Vilken person var du under skoltiden? "normal", märkesnörd, spännis, skolans snyggaste, plugghäst, stökig, skolkis, osv.
Med tanke på alla mina kvartsamtal i skolan så måste jag säga "Stökig", fick alltid höra att jag var klassens pajas! Men dom sa att jag va snäll å:) HAHA

Vilken karaktär i sex and the city skulle du vilja ha som bästa vän?
Samantha eller Charlotte=)

Vad skulle du vilja ha allra mest just nu?
Allvarligt? Pengar, snus och morgondagens One Tree Hill avsnitt.

Om du skulle gå genom livet utan att ha några vänner eller aldrig nånsin ha sex igen, vad skulle du välja?
Haha skulle välja bort sex, ball å int ha nå kompisar? ehm, nej, man kan ju ha sex med dom om de krisar! hahahaha fast de kanske man int heller fick...

Har du någonsin..?

HAR DU NÅGONSIN...

1. Hånglat i mer än 3 minuter? Haha ja
2. Sovit i en annan säng: Ja
3. Hånglat på en bio: Jag tror inte det
4. Hånglat i skogen? Ja
5. Tyckt att din kusin är het? haha nej
6. Sovit naken: Japp
7. Kört över hastighetsgränsen? Ja.
8. Målat om ditt rum? Nej, bara tapetserat
9. Dansat framför en spegel? Haha ja tyvärr
10. Fått hicka? Ja.
11. Dumpat någon? Ja.
12. Stulit pengar från en kompis? Nej.
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat? Jaa
14. Varit i slagsmål? Nej
15. Smugit ur ditt hus? Ja fy så busigt!
16. Haft känslor för någon som inte känt detsamma? Ja.
17. Hånglat med en främling: Ja.
18. Älskar eller saknar någon nu? Ja.

Flum & dum

Idag har jag varit fetduktig! Har varit runt och snört ut cv:n, blev på 12 ställen och det blir fler på onsdag. Synd ba att inget ställe behöver folk...blubb

Dagens humör: Flummig och trött
Dagens borde: FÅ ett jobb 
Dagens frisyr: Utsläppt sådär lika fult som de bruka 
Dagens smink: Det vanliga
Dagens klädsel: Jeans & t-shirt 
Dagens planer: Rent inga för kvällen
Dagens materiella vill ha: Ett jobb (=pengar)
Dagens längtan: -  
Dagens fundering: De är int ba en, int ba en!
Dagens beroende: Musik och nikotinfritt snus!
Dagens personer: Soffe å mina kissemissar
Dagens roliga: Soffe, haha kan int riktigt sätta fingret på vad men 
Dagens låt: Alter Bridge - Broken wings
Dagens bild: OTH, de kommer i morrn, yeeeees!=)


The skin on me is burning

asså my fucking god.......

kanske JÄVLIGT roligt!!=)

Var tvungen å sno den här av Sandra, så jävla roligt!=)

Ta fram din telefonlista och blunda,
bläddra neråt och låt den personen du stannar på fylla ut dina svar.


Namn: Camilla Holmlund

När fyller han/hon år?: 8 Augusti

Vart träffade du han/hon?: Gick högstadiet tillsammans 

Hur är han/hon som person?: Glad och mysig

Tycker du om honom/henne?: Ja!

Beskriv honom/henne med tre ord: Söt, snäll och go!



Namn: Joakim Bäckman 

Är ni bra vänner?: Jadå

Kan du lita på han/hon?: Ja

Har du kysst han/hon?: Haha mm

Hur länge har ni kännt varandra?: Snart 10 år tror jag! 

Beskriv honom/henne med tre ord: Rolig, underhållande och snäll 



Namn: Sofia Andersson Lundberg 

Hur länge har ni känt varandra?: Sen länslagsgrejset satte igång, ca.8år typ, oj så länge! 

Har du kysst honom/henne?: Haha nix

Kan du berätta hemligheter för personen?: Ja kan jag säkert.



Namn: Angelica Johansson 

Är ni släkt?: Nix

Hur är han/hon till sättet?: Rolig och king

Känner du honom/henne bra?: Jaaa lilljelic! 



Namn: Julia Ivansson 

Hur gammal?: 19

Bor?: Stockholm

Hatar du personen?: Absolut inte 



Namn: Maria Hahn 

Har du kramat henne/honom?: Ja

Har du sett personen full?: Haha Jajemen! 

Är personen äldre än du?: Jo ca 3 månader;) 



Namn: Sandra Lundqvist 

Är han/hon vacker?: Ja

Minne av personen?: Jag har många och förväntar mig fler:)

Har du hennes/hans msn?: Givet!



Namn: Joel Norrfors 

Står han/hon nära dig?: Inte för nära och inte för långt bort:)

Har du kramat personen?: Ja

Har du varit förtjust i honom/henne?: Haha ja



Namn: Malin Berglund 

This or that:

[ ]Ful | Fin [x]

[x]Glad | Sur [ ]

[x]Flicka | Pojke [ ]

[x]Vän | kärlek [ ] Äckel [ ]

[ ]Tråkig| Rolig [x]



Namn: Thea Burlin 

This or that:

[ ] Ingen kommentar | Snygg [x]

[x] Flicka | Pojke [ ]

[ ] Gammal | Ung [x]

[ ] Oskuld | Pippad [x]

[x] Svensk | Icke svensk [ ]

[x] Underbar |  Elak [ ] 

On broken wings I'm falling.

Alter Bridge - Broken wings

Sanningens ögonblick!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811090700013968&a=1&

Haha så sjukt roligt, ALLA SUGER! Ingen verkar veta så mkt om mig, hihi men då äre ju tur att jag tyck om er ändå=) nog för att quizet är väl inte såna där vanliga grejer kanske men!

Jahapp, jag sitter å fryser om fötterna och har ont i ryggen, sen är jag lite hungrig också, huhu, efter maten ska jag kila till Soffe iaf=) Blir nog å chilla, skitsnacka, OCH VET NI VAD DE BLIR FOSHOO?! de är Ensam mamma söker och premiär för Sanningens ögonblick ikväll;) Så de kan man ju inte missa!

Programmet som splittrar förhållanden och relationer! undra egentligen varför sånt är underhållande? Det är ju asroligt å se hur sära endel är!:) kanske int så kul när dom gör typ all möjlig skit mot sina flick- och pojkvänner, men de är bra tv!





Lite bilder från maskeraden!










Var typ inga bilder på Lennart och Angelina men så kan de bli ibland!

QUIZ

Nu har jag gjort som alla andra och gjort ett quiz, haha weee! kikaa!
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811090700013968&a=1& 

Smurf!

Jag hade en trevlig kväll igår, tack allihopa everybody=) Ska lägga upp fler bilder sen när Soffe har lagt in sina så jag kan sno dom:) hihi


↑ Hanna Fjelle Partykatten Glasögonsmurfen osv:)


Klä om, he på parfyman å fjöl av!

Nu ska Nina Lundmark hoppa in i duschen, sen vandra in i sin garderob som 19åriga Nina, och komma ut som 52åriga Lennart! Maskeraden är ikväll ju, ruggigt nice! Är taggad på bra musik, trevligt sällskap och goda drinkar!:)





 


En fröjd för örat!



Shinedown - Simple man
Shinedown - Second chance
Shinedown - If you only knew
Shinedown - Cyanide sweet tooth suicide
Shinedown - Devour
Shinedown - 45

Alter Bridge - In loving memory
Alter Bridge - Open your eyes
Alter Bridge - Down to my last
Alter Bridge - Save me
Alter Bridge - Broken wings

Avenged Sevenfold - Dear god
Avenged Sevenfold - Afterlife

Volbeat - Only want to be with you

Volbeat - Maybelenne i hofteholder

Calling all angels.

Var med Fredde ikväll:) sågs bl.a. Idol där Kevin var grym, han är så jävla roligt att man vill ba ramla av stolen! Sen såg vi Gone in 60 seconds som båda hade sett typ 10ggr, haha men de va ju nå kul med de åå.

Imorgon är maskeraden där bl.a. Lennart Jähkel, Mästerkatten i stövlar, Glasögonsmurfen, Angelina Jolie, Catwoman, David Hasselhoff och Tarzan kommer infinna sig!



Sovgott, för det ska jag;)

Sneaky!

1/3 av dagen är avklarad! Nu ska jag fara och sneaka, ska till Saltmätargränd 25, hämta nyckeln på gömstället, ta mig in och lämna lite leveranser. Sen bär det av mot Oscar, ingen aning om vars han bor eller nåt men jag får försöka hitta ändåå, för han ska nämligen låna ut kläder till mig inför morgondagen:) Mycket sneaky!


Orientering!

Var ute på en prommis igår och då svängde jag förbi Soffe, haha ja jag säger då de! Var längesen jag var så sär i huvet=) hahaha var riktigt på garvhumör!

Godmorgon! Ska till stan idag och springa några ärenden, oh harre oh harre. Orientering på hög nivå HELA dagen! utan karta! lucky me.. får se hur de gåår:)

Nu har jag iaf duschat och ska dra till stan om en timme typ, lr nå! hörs å de!


Ruggigt tidig morgon för Nina Lundmark!

Nu ska ni få höra.....jag vaknar 07:15... ruggigt onödigt! haha och kunde inte somna om så jag är vaken nu! Ska upp till stan om nån timme och vara med Kito hos Ingela. Har riktigt ont i ryggen så om nån känner att ni vill göra min dag så kom å massera mig:) eller berätta en rolig historia!


 

Uppdaterar sen från Ingelas lägenhet säkert! hojboj!


- Va fula toffsar du har Bubblan!

- De är dom inteeeee....


Myskväll.

Hello allihopa everybody! Godkväll. Ikväll for jag till Johan & Maria och umgicks med dom och Ingela och Thomas. Såg Bonde söker fru, drack glögg som var spetsad med rom, åt ostbricka, pratade osv.. var riktigt trevligt! Jag längtar tills man har en fin egen lya dit man kan bjussa hem kompisar och göra sånt där, fy så gött! När jag är rik, då är ni välkomna!


Old Lady!

Jag känner mig som en äldre dam som just så pass kan använda en dator, hahaha dom sitter ju och spelar harpan, hjärter osv! så jävulskt underhållande, JAG MED! och jag är nästan grym;) HAHAHA


Spola fram till 00:57!


One Tree Hill...

....är det absolut bästa jag vet! Får inte nog ♥

  
  

Ren tortyr.

Godkväll snorsluskar och äckelpottor!:) Var på stan idag och fikade med Malin och Ella, hade a lot of catching up to do! Efter skvaller och kaffe gick jag och Malin en sväng på stan, sen mötte jag upp Soffe och c:o, sen hängde jag med Soffe hem, fick gratiskäk;) haha tack! Sen chillade vi ba, och NUUU är jag hemma! (jävulskt intressant å läsa, I know

Just nu håller Robbe på att skicka One Tree Hill, är gryyyyymt taggad på se det! Har väntat hela dagen, huvva ligen! ren tortyr....(inte älg-renar) ..sååååå ska snart sätta mig med spänning och se.


Liten pyret reunion!

Ella ringde just:) och ba "Fan va pigg du låter, sov du int?" haha åh hon ville typ väcka mig! Jag hon och Frallie ska iaf på stan och fika säkert, blir väl typ endast en kaffekopp för mig för att jag är fattig! Meeen nu måste jag skynda mig in i duschen för Frallie skulle komma och hämta mig typ senast halv! så jag måste lägga in turbon och gasa! Aloohaa!

 

Geeeeee mig oth dirr!

Har vaknat av att mobilen ringer ett antal nätter/mornar i rad nu så jag kunde som förutspå att det skulle hända imorse också! Och då tänker alla: "Men stäng av mobiljäveln?" ...ehm de blir bara jobbigare för de är morsan som ringer och om jag inte svarar på mobilen så ringer hon HEM och då blire bara jobbigare för den signalen gör folk hörselskadade.

Nu sitter jag och frågar alla jag vet om dom kan ladda ner dagens oth! Men ingen hittar åt deee, åååh varför är inte Robin online, han vet precis hur man hittar avsnittet, han har rätta knycken...


We Belong Together.

För att summera mina tidigare två inlägg måste jag bara påpeka att jag vill lätt pröva Finsk sommarsoppa, Frihetsgudinnan och Rysk tequila med knack! Ingen som också är sugen? OCH jag tänkte avslöja mina 10 favoriter bland Gavin DeGraw's gamla låtar som lyder... "Follow trough", "Just friends", "More than anyone", "We belong together", "Meaning", "Chariot", "Dreams", "Nice to meet you anyway", "I don't want to be" och "Belief".

Och för att jag är så himla fiffig så snör jag ihop det bästa med det bästa!

And she knows how to treat a fella right!

HEEEEEEEEEEEEJ!! satt just och såg på tv och då rang det i min lur, på displayen läser jag "Emma Almqvist", jag svarar.....och i öronen hör jag GAVIN DEGRAW - I'M INLOVE WITH A GIRL!!! feeeet live, han är ju i stockholm!  HAhaha och efter låten är slut säger hon "Tjaa fan! MÅR DU BRA?!" ...ehm NEJ de gjorde jag inte haha! ÅH HELVETEE vad jag vill vara där!


12st drinktips till helgen!

ATOMUBÅT (Norrländskt recept)
1 stort ölglas med hembränd sprit
1 st snapsglas med öl
Häll upp spriten i ölglaset, fyll snapsglaset med öl. Släpp ner snapsglaset i ölglaset. Drick och glid in i dimman.

DRÄPAREN
1,5 liter hembränt
1 st stövel (helst Tretorn)
1 st fodrad sula
Pölsa
Tag och häll upp spriten i den tomma stöveln som måste varit ingången en jaktsäsong (smakråd). Fyll den till bredden med sprit. Tag sedan och koka den fodrade sulan i pölsan i 10 minuter. Lägg ner sulan i stöveln och jag lovar att det blir en dräpare på alla sätt och vis.


DUNDERKUSE
1 liter vodka
1 liter blanddricka
+ mycket krossad is
Fyll en tillbringare med is och blanddricka. Ge skiten till barnen och ta sedan tillbaka tillbringaren. Fyll upp med sprit och svep! Kalas

CHATEAU DE GARAGE
Hembränt serverat i vinglas, med duk och levande ljus.!

FINSK SOMMARSOPPA
Koskenkorva i en blommig tallrik. Ät med sked.
OBS! Skippa skeden om du har bråttom.

FOLKTANDVÅRDEN
6 cl vodka
5 ml tandkräm
20 cm tandtråd
Fyll bottenlagret i ett snapsglas med valfri tandkräm (Pepsodent rekommenderas) och häll sedan i vodkan. Garnera med tandtråden.

FRIHETSGUDINNAN
Ta 80 %-ig stråhrom eller annan dricka som brinner bra och häll upp i ett glas. Se till att ha ett stearinljus och en hink vatten i närheten (det sistnämnda är för nybörjare). Doppa pek- och långfinger i glaset och håll dem sedan över stearinljuset. När du fått en fin låga på fingrarna håller du upp dem som en fackla och dricker stolt ditt upp glas. Går bergis hem på vilken amerikansk bar som helst.

LÄGENHETSBRÅK
Hembränt i mängder och en skvätt sockerdricka.

PENSIONÄRSSHOT
2 dl bananlikör
2 dl citronsyra
Häll skiten i ett shot-glas. Svep. Gärna med en rå lime. Detta ger den rätta pensionärslooken. Sur å grinig.

RYSK TEQUILA MED KNACK
1 liter vodka
1 citronskiva
Halsa flaskan, knacka i bordet och titta på citronen.

TEQUILA BJÖRN BORG
6 cl Tequila
Salt och citron.
Ta citronen mellan vänster pekfinger och tumme. Häll salt i gropen som bildas mellan pekfinger och tumme. Håll sexan med tequila i höger hand. Sätt näsan mot saltet och sniffa in det, svep snapsen, kasta upp citronen i luften och serva iväg den mot bartendern.


SoafieLoafieMoafie

Gårkvällen spenderades hos Soffe:) Haha skulle vilja tycka att tjejen var ovanligt sär;) HAHAHA full av energi! Soft! Vi snackade och såg Ensam mamma söker, det är så sjuuukt bra!


Personlighetstest typ

Gjorde ett sånt här test på FridaBysses blogg:)



Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.



Hahaha endel grejer är ju sant och endel skrattretande, men jag antar väl att de kanske blir mer eller mindre så för alla. Testa ni också!


Skrattade så gott, så gott! HAHA

"Godmorgon"! har sovit 3 timmar till, riktigt skönt! Har också precis skickat iväg min dator på formatering, hade 1578 virus.....nåväl... jobbigast är ju att nu kan jag inte se film förrän den är tillbaka! för min dvd är paj så jag lever ju för min externa hårddisk! haha:]

Nu ska ni få höra nåt sjukt jävla roligt! HAHA

Satt och kikade på mina mottagna filer och då kom den här bilden upp just när min lillasyrra kom in, och då säger jag "Kolla negerfamiljen!"....hon ba "Är det en negerfamilj?" .. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DOOOG, de är ju förfan Sandra och hennes broder och moder! HAHAHAHAHAHAHAHA!

09:18....SOVGOTT!

Morrn! skulle ju upp och skjutsa lillsyrran i morse kl.07:00....och varför äre JUST DÅ folk ringer osv? Sjuuuuukt, först ringde Fredde och ville ha skjuts hem, men jag hade just somnat vid kl. 03:00 då han ringde så jag ides int! Haha sorry! Sen vägrar han låta mig somna om, såå klockan blir 04:30... DÅ ringer Thomas och säger att han och Micke ska se massa scrubs och chilla och att jag borde komma dit! "Kan tyvärr int, ska upp tidigt i morrn..." blääää händer alltid massa när man ska upp seven o'clock! Jasi, vad gör man!

För övrigt kommer Soffe "the pig" Lindgren hem idag;) weee=)

Nu ska jag iaf lägga mig och sova för jag har väl fått 3, högst 4 timmars sömn så jag är lite tjurig! Men uppdaterar väl efter lite good sleep! Oj shit, nu kommer John Blund, gotta go!



Kito & Nixon

Ikväll har jag varit hundvakt hos Ingela, åt Kito och Nixon:) Lillsyrran och Sandra joinade mig och vi såg film och tryckte chirre! Sweet sweet! Imorgon ska jag upp typ 07:00...döda mig, ska skjutsa lillsyrran till hennes innebandymatch! Ja man ställer då upp för familjen! HAha! Måste också säga att jag fick en litet lurigt sms ikväll, av Sofia. Hon hade gått förbi Robin B i Idol ikväll, haha UTAN att lägga in stöten, gumman, det får du nog ångra;) NÅVÄL, skulle bara visa lite levnadstecken nu som Sandra brukar säga;) Sovgott!


Nixon & Kito

I dare you.

Reglerna är följande:
  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

1. När jag ska sova brukar jag ta fram bärbara datorn, slå igång en film jag redan har sett, och sen vända mig mot väggen så jag bara hör..och sen försöker jag somna! haha funkar skitbra!

2.
Jag har bott på 6 olika ställen i Ursviken

3.
Det enda stället jag sjunger på är i bilen när jag är ensam och kan pumpa på volymen ordentligt!;)

4.
Varje gång jag kommer hem så går jag in till köket och öppnar kylskåpet, även om jag inte är hungrig, jag öppnar som bara för å kika! hahaha

5.
Jag är inte rädd för döden.

6.
 Har sett alla sex One Tree Hill säsonger minst 5ggr vardera..

7.
 Förut ritade/kladdade jag jämt på armarna men det blev inte så snyggt alltid, haha...så numera ritar/kladdar jag runt fotlederna och på fötterna! Hahaha så man kan täcka över det!



Nu ska jag ge 7 andra möjligheten dela med sig av lite hemlisar åt Sverige!:) Jag utmanar Sandra Lundqvist, Sofia Lindgren, Malin Berglund, Hanna Fjellstedt, Joel NorrforsAnna&Emilia och sist men inte minst Ella Linderstedt! ;)


A lonely road, crossed another cold state line.

Igår for jag, Thea och Samuel till Madde och mös med chirre, Idol och Hannibal. Den som åkte ut ur idol vad ju givetvis namnet som inte går stava...Sepideh? ääh..

Idag då? Jooo, då ska Nina Lundmark vara hundvakt åt sin syster! Mycket snällt av mig så hon kan dra ut å festa loss! Dom har en rätt fet tv/dataskärm i sovrummet så jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt!


RSS 2.0