Mer bevis!

Helgen var fullspäckad med explorer. I Lördags gick vi ut på Roxy Bar. Var väl helt okej det med. Vi har desssutom jobbat hela helgen, ack ack så slitna.

Mer bevis mot rysshororna!
Igår skulle jag och Belinda byta sängkläder i hennes rum, känns ju inte toppen mysigt å göra det hos hon men hur som haver, vi knackade på, hon öppnar i morgonrock och rött läppstift....vi ba "Do you want new towels and sheets?" typ nå sånt, hon ba "No, no, I'm fine, thankyou!" ...OKEJ sa vi och gick ut i trapphuset igen, där mötte vi en man, som GÅR IN I HENNES RUM! Och vi blir ju givetvis så jävla nyfikna att vi är perversa och äckliga och ssmyger och ställer oss utanför hennes dörr... där står vi och väntar på ett MUNTLIGT bevis (dirty, I know) , OCH JOOO, tammefan, ´vi står helt tysta därutanför och plötsligt hörs den manliga rösten ba "Ooh, mmh, aaah" , VI DÖR, och kutar därifrån, omg omg. Vi blev som chockade efter det där då, och står helt speechless i trapphuset och efter FEM ynka minuter kommer han ner igen? Vilken jävla snabbis.... men jag antar att det är dom som inte fått nåt på ett tag som betalar...? En tanke. Och idag såg vi en helt annan man gå in i hennes rum, såg dock inte när han gick, men ja, det är ändå spikat att dom säljer sina äckliga kroppar.

IKVÄLL, ja, hm, man är ju så ssatans trött numera så det blir väl en film och en rackarns massa sömn. Sköönt! Vi la oss och sov från 16:00-20:00 igår, hahaha Men Belinda kunde ändå somna runt 01:00 senare, men inte Nina inte...nää, då kom hon in i Ledig-rutinerna och kunde inte somna förrän 04:00... huvva, satt och såg 3-4 Beck-filmer, soft=)


Katta - Nina - Frida > i Hudiksvall


Halv sne bild från i lördags, utanför vårat lägenhetsfönster på 5e våningen:)


Min säng=)


Nog med bilder och skrivande for now, hade hade=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0