www.osloapartments.no > Oslo Central

Vi var i Strå idag och hoppade från klipporna, dock inte 10-12meters klippan lr vad det var, de va ju snuskhögt! men några meter hoppade vi iaf från=) Kommer väl bilder sen=)

For till Ingela sen idag, hon fyllde 22år som tidigare nämnt. Var trevligt, hon och Thomas hade gjort egen smörgåstårta som var helt kanon!=)

Och nu är jag hemma!=) Igår var jag hos Belinda och planerade lite inför Oslo, kollade upp lite grejer och skrev iaf klar en lista, haha Uppdrag Norge -listan! Tror Belle kommer knäcka mig men vi får se;P Iaf en jävulskt rolig grej!=) 

Vet inte EXAKT hur rummen kommer se ut, men dom lägenheterna som står på våran adress är iaf något sånt här=) Våran gata heter ju så vackert som "Sven Bruns Gate 7" HAHAh=)

  

Våran lägenhet ser FÖRMODLIGEN ut så här^, men KAN se ut så här också
  
 

Skulle helst av allt vilja ha med Belindas soffa, de KAN vara världens skönaste? men den kommer stanna i Örviken tyvärr, men jag hoppas det är soffan med dom röda kuddarna istället för den där utan armstöd ens! Hur ska man kunna Powernapa i den?! Det är frågan...men de kommer lösa sig=) Tänkte bara lägga upp nå bilder så ni har ett hum om hur det TYP kommer se ut. Kommer givetvis ta nya bilder när jag kommit dit, och lägga upp så ni får se:) Jag är faktiskt sjukt taggad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0