It's like the darkness is the light

Vilken jävla dag, haha har slö städat riktigt länge idag. Sen var det 6-8 personer mellan 20-25 år typ, som skulle checka ut innan kl.12 idag. Vi stod utanför med 11:56 på klockan och det var knäpptyst därinne....vi knackar på, knackar igen, låser upp, står i hallen och ropar "hallå", ropar igen. Inget svar....HMM? Vi går in, kollar i ena sovrummet, det är tomt. Men det är massa resväskor osv där, så vi kollar i andra rummet. där ligger det en kille och sover. Vi ba "hallå?", han rör sig inte, haha va klåån, då bokstavligt talat SKRIKER vi, då öppnar han ena ögat litegrann och kollar snett. Vi ba "Ni skulle ha varit ute nu, det kommer andra som ska bo i den här lägenheten om nån timme och vi ska hinna städa innan."... Han säger fortfarande ingenting? hahaha wooot, sen kommer en tjej ut typ näck och pratar med oss och säger att dom ska skynda sig. Efter en timme är fortfarande alla grejer kvar men dom kutar runt som om det brann i arslet! TILLSLUT kommer dom sig ut, och vi går in, det är de värsta vi har sett, inte ÄCKLIGAST, men flest prylar i världen, det är alltså en lägenhet på 3 sovrum och ett gigantiskt vardagsrum med massa grejer överallt som dom lämnade? Jahapp! Då satt vi igång och fyndade! Haha, hitta masssa roligt! Allt från p-piller till kläder till köttbullar. Vi slängde hur mkt som helst, runt 20 soppåsar + en fet sopsäck! oj oj va grejer.

Efter det var vi helt utmattade, vi käkade tacos idag btw, satt riktigt fint i den feta magen! Sen skulle vi kolla upp hur många lägenheter vi skulle städa i morgon och hur många gäster som skulle komma. Och vi blev som osäkra på om vi hade städat vissa, så Belinda kutar iväg å kikar....och hon kommer tillbaka och asgarvar! Hon hade gått till ett rum och tagit förgivet att det var tomt, och bara låst upp, och när hon öppnar dörren stiger en TOTAL naken tjej fram, Belinda ba "oj sorry.." och smäller igen dörren! HAHAHA otajmat besök kanske, hon hade inte precis nykommit ut ur duschen if you know what I mean! Mycket naket

Och nu sitter jag här jävligt sliten! Tycker nån kan bjussa på en rolig historia så jag får gotta mig åt den i morgon!;) Det väntar nämligen jävligt många skitiga golv och toaletter i morgon så jag behöver lite stöd!

Nina "the bartender" Lundmark is on fire on the weekends

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0