Ladies and gentlemen, I hate to say I told you so...

Okej, så här ligger det till, Jag och Belinda tog en snabb benpaus i trapphuset, då kom Korab och berättade att Polisen hade fått ett in nåt tips om att det skulle finnas HOROR i våra lägenheter! HAHAHAHA, oj oj, och det är klart i fan att det var OLGA FROM RUSSIA! shit sharlock, jasi, kanske stämmer det där om att "första intrycket är alltid rätt"? who knows.... hur som haver så blev dom utslängda idag dom små fnasken. Och vi fick städa deras rum, det var ju som sagt två stycken, i varsitt rum, men vi såg snabbt att dom båda hade sovit i ena rummet och pippat i andra rummet....naaaaaaaajs..... hittade iaf kondomförpackningar i soporna, så dom kanske har klarat sig från AIDS... men det kändes iaf som jag fick FET AIDS överallt när jag bytte sängkläder...

Ringde Joel idag och frågade hur det såg ut för dom med Norge, och dom ska typ komma å bo i våran lägenhet=) blir kul! Sen för övrigt höll jag på bli påkörd idag, trodde gatan var enkelriktad så jag kollade bara åt höger sen gick jag, haha jo jävlar då vare någon som låg på tutan! jasi=)

Jag och Belinda har gjort i ordning sprit och turkisk peppar som väntar i morgon, ska festa med Korab, Ilias och nåra? ingen aning om vilka det blir, men de blir nog bra:)





Det här är utsikten från våran lägenhet, solen lyste dock inte på bilderna som den gör idag, Huset nedanför SAS Radisson är ganska skabbigt, hoho om ni inte la märke till det. HOW EVER, nu ska jag och Belinda sätta oss och fika på Deli De Luka:) hoho Hade Pent!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0